Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Castelfranco Piandiscò

maks.  5   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Ležaljke
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


48 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Robby Dehertogh

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rob van Beek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nele Franchois

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gerben Heinen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Johannes Van Peet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Yvonne Landman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

P. Wolters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gerdien Langebeeke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tania Schneider

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

R.N Rohoff

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Van den Buys

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Schaijk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pascale Roux

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Groen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izravno po dolasku dobili smo razgledavanje od vlasnika. Predivna stara farma! Vrlo srdačan doček. Vlasnik daje puno savjeta o okolici. Ukusni rajčica, krastavac iz vlastitog vrta. Redovito nam je donosio svježe voće. S kuće se pruža predivan pogled prema selima u dolini.

Hermsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Put do autentične, 14. stoljeća stare kuće za odmor je uzbudljivo putovanje. Kuća je uređena namještajem koji odgovara kući, ali je također mislilo i na moderno doba (perilica suđa). Vanni je gostoljubivi domaćin koji redovito donosi voće, povrće i savjete. Šteta što Wi-Fi/internet nije ispunio naše zahtjeve.

de Groot

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan pogled iz apartmana. Vlasnik Vanni rado vodi obilazak i s ponosom priča o povijesti svojih zgrada i namještaja. Svako jutro nam je donosio povrće i voće iz vlastitog vrta. Osobe koje traže pravu tišinu trebaju pričekati nekoliko godina prije nego što rezerviraju, Vannijevi unuci će tada biti dovoljno stari i vjerojatno proizvesti manje buke. Nama to nije smetalo, ali mogu zamisliti da je drugačije ako tražite pravu tišinu. Put do apartmana je asfaltiran, ali nije prikladan za ljude sklonije visini. Toskana je prekrasna i iz apartmana smo posjetili mnoge gradove. Od apartmana trebate najmanje dva sata vožnje prije nego što možete posjetiti turistička mjesta. U Figiline je veliki supermarket Coop. Subotom je jako gužva. Također je otvoren i nedjeljom.

Johannes Van Peet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon 8 godina ponovno smo se vratili u Belvedere Acacie. Srećom, atmosfera je bila potpuno ista kao i prije. Bazena, koji je prekrasno smješten, bio je renoviran i sada još ugodniji. Za ovisnike o društvenim mrežama postoji i WiFi! Smještaj je savršeno lociran za posjete glavnim atrakcijama Toskane, baš usred svega. Čak i kad je loše vrijeme, tamo je ugodno zahvaljujući odličnom kaminu gdje također možete uživati u roštiljanju.

PJM Oud

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Putovanje smo do detalja opisali, no evo ipak ponovno: Vozite do Castelfranco del Sopra, put koji vodi prema gore vodi do gradske kapije/kule; Idite lijevo kod kule i zapravo slijedite put kojim ste vozili; Na semaforu idite ravno i nastavite uz laganu uzbrdicu; Na Y raskrižju skrenite lijevo prema gore; Doći ćete do mosta, odmah nakon mosta pokazatelj Belvedere skrenite desno strmim putem prema gore. Slijedite taj strm put 2,5 km do Pulliciana, skrenite desno prije sela (označeno također). Nakon nekoliko zavoja kod raskrižja (kod odlagališta otpada) idite ravno i vrlo brzo skrenite lijevo na puteljak od otprilike 500 metara do parkirališta. Možete također voziti do recepcije, nagib je tamo oko 20%. Ukratko, kod Castelfranca vozite što više prema brdu.

Ma Bergs-Knevelbaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za ljubitelje prirode. Zaista je na vrhu brda s fenomenalnim pogledom. Put do tamo je uska, teško prohodna i strma. Ne očekujte previše luksuza u kući, ali sve je tu i funkcionira. Veliki supermarketi udaljeni su 10 do 20 minuta vožnje (Figline Valdarno ili San Giovanni). Ipak je to 'kuća za lijepo vrijeme'... vani je predivno... mnogo vrta, prekrasne staze za šetnju, dobar bazen, ljubazna vlasnica, predivna okolina (= zaštićeno prirodno područje). Mi smo otišli u rujnu 2008. godine (bile su vruće sedmice!) s dvogodišnjim djetetom i to je bilo odlično... ograde bi mogle biti malo sigurnije i pouzdanije. U biti je udoban boravak na farmi!

Heiko Kritz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo prijateljski, osobni doček od najmodavca. Apartman je jednostavan i vrlo rustikalan. Dodatno, faktor doživljaja je vrlo visok, imali smo gekone, male škorpione i teško je povjerovati, vuka na udaljenosti od 20 metara.

Anne-Marijke Ambergen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor na imanju Belvedere. Ne možete biti bliže toskanskom ruralnom životu. Vlasnik (Vanni) i vrtlar (Riccardo) su vrlo gostoljubivi i omogućuju vam da sudjelujete u svakodnevnim aktivnostima na Belvedereu. Praktični savjeti i turističke informacije o gradu i regiji redovito se dijele. Mjesto ima fantastičan pogled na dolinu rijeke Arno i vinogorje Chianti te je dobra baza za izlete u Firencu, Sijenu ili Aretzo. Svaki apartman ima vlastiti privatni vrt s pogledom. Bazen je divan. Zaista uživancija.

Gaby Eickelpasch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nakon što smo s malo muke stigli do našeg smještaja, oduševili smo se pogledom. Vrlo srdačan doček i usluga - za to još jednom puno, puno hvala svima!! Stan je bio vrlo jednostavan i kupaonica zahtijeva naviku, ali ugodno smo se osjećali tijekom ta dva tjedna i rado bismo se vratili.

Heleen Voogt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan na prekrasnom mjestu s prekrasnim pogledom! Svega je bilo - priroda, prekrasni gradovi, čak i plaža za jedan dan. Djeca su također uživala, vrt je bio raj za igru. Vratili smo se odmorni i spremni za ponovno dolazak.

Riky Raaijmakers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, karakterističan namještaj, sjajna lokacija s prekrasnim pogledom, vrlo rustikalna sa mnogo biljnog i životinjskog svijeta uključujući drozdove (ptice), divlje svinje i fazane, ugodan doček od domaćice i vlasnika. S ove lokacije, razni kulturni izleti unutar radijusa od 50 km su lako ostvarivi - Firenza, Cortona, Siena, Montepulciano, Arezzo i San Sepolcro. Vidjeli smo puno, čak smo bili u Vili Hadriana Tivoli (malo dalje). Bilo je ugodno pustiti sve to da se slegne u mirnoj atmosferi u i oko kuće Bellevue Acacie. Ukratko, uživali smo u ovom odmoru i u kući u naselju Pulliciano na visokom položaju (kraj puta), s pogledom preko doline rijeke Arno.

Frateur

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačno dobrodošli, Rita je fantastična. Budući da se kuća nalazi na brežuljku, vrlo je tiha. Također je manje toplo. Belvedere je idealno mjesto za posjetiti Toskanu - Sijenu, Firencu, Arezzo, San Gimignano. Možete kupiti vino, vrlo fini maslinovo ulje i med. I da ne zaboravimo 'vin santo'! Južni apartman je prostran i osnovan. Za nas (roditelje i 4 djece) bilo je vrlo dobro. Konačno, svi smo proveli cijeli dan napolju. Tamo imate lijep pogled na dolinu. Lijep bazen. Preporuka: posjetite Firencu vlakom. Postoji željeznička stanica u Figline, 20 minuta od Belvederea. Mi smo to učinili i bili potpuno sretni - 30 minuta vožnje vlakom, deset minuta hoda i stojite ispred Duoma!

Huib ten Hacken

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija u planinama i lako dostupna. Pazite, ne koristite navigaciju na kraju, već opis od strane Belville. Vrlo ljubazan i pomoćan vlasnik koji voli pričati o povijesti zgrade/zgrada. Također smo uživali u vinu i ulju koje su bili na prodaju, i u vođenju kroz staru podrumu. Sve je staro i nije baš udobno, ali funkcionira. Ali, brzo se naviknete na to, osim udobnosti sjedenja, niskih vrata i tuša (u kadi s malo prostora). Sve u svemu, proveli smo sjajan odmor.

C.M. Blomsteel Rouwen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica za odmor je autentično toskanska i potrebno je neko vrijeme da se konačno stigne na brdo. Ali prekrasni pogledi. Nema perilice posuđa, niti televizora, niti internetskog prijema.

Jeroen Vyncke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna baza na vrhu planine usred prirode. Autentičan boravak s potrebnom osnovnom udobnošću. Prekrasno iskustvo kuhanja na peći na drva. Topla dobrodošlica. Vlasnici su uvijek spremni dati savjete i praktične informacije. Dodaci (vino, maslinovo ulje, med,...) dostupni na licu mjesta. WiFi veza nije uvijek pouzdana. Bazen još nije u upotrebi u svibnju.

Ma Bergs-Knevelbaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za ljubitelje prirode. Stvarno na vrhu planine s fenomenalnim pogledom. Put do njega je uzak, težak i strm. Ne očekujte previše luksuza u kući, ali sve je tu i radi. Veliki supermarketi udaljeni su 10 do 20 minuta vožnje (Figline Valdarno ili San Giovanni)
To je 'kuća za lijepo vrijeme' .... izvana je izvedivo ... puno vrta, prekrasne pješačke staze, odličan bazen, lijep vlasnik, prekrasno okruženje (= zaštićeni prirodni rezervat). Išli smo u rujnu 2008. (imali smo vruće tjedne!) s dvogodišnjim djetetom koje je tek prohodalo i to je prošlo dobro ... vrata bi mogla biti malo sigurnija i čvršća. Zapravo je ugodno boraviti na farmi!

Karien Lasschuit

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila uređena u toskanskom stilu. Atmosferski. Nažalost, madraci su bili tvrdi pa nismo dobro spavali. Prekrasan pogled na dolinu i lijep vrt. Bazen je bio malen, ali čist i djeca su se odlično zabavila. Do Firence je bilo lako doći vlakom iz Figlinea. Veliki supermarketi (Coop i Lidl) u Figline.De cesta do Belvedere je uska i uzbrdo. Zadnji dio je bio na nekoj vrsti šljunčane staze.

PJM Oud

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Opis rute je bio vrlo kratak, pa evo:
Vožnja do Castelfranco del Sopra, cesta prema gore vodi do gradskih vrata/kule;
Skrenite lijevo prije kule i uglavnom pratite cestu kojom ste vozili;
Na semaforu idite ravno i nastavite pratiti cestu u blagom usponu;
Na Y-križju nastavite voziti dijagonalno ulijevo;
Zatim dolazite do mosta, odmah nakon mosta Belvedere putokaz desno, strmo uzbrdo.
Pratite ovu strmu cestu 2,5 km do Pulliciana, prije sela desno (također označeno).
Nakon nekoliko zavoja na raskrižju (kod smetlišta) idite ravno i ubrzo zatim skrenite lijevo na kolnu stazu od oko 500 metara do parkinga. Možete i dalje do recepcije, tu je uspon cca 20%.
Ukratko, kod Castelfranca što više uzbrdo.

Mallone

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Odsjeli smo u 'Sudu', dijelu izvorne kuće, koja datira iz 13. stoljeća. S naših prozora i terase ispred naše kuće pruža se nevjerojatan pogled na dolinu Arno, iako vožnja vijugavom cestom iz Castelfranca nije za one koji imaju slaba srca. Unutra su sobe pune starog namještaja, opreme i slika, pa ako želite okus stare Italije, ovo je mjesto za vas. Kuća je na kraju ceste (posljednje malo zemljane), tako da nema prolaznog prometa. Dnevni zvuk prelijetanja pčelarica ili tiho zujanje moljaca kolibrija (dan i noć) jedini su zvukovi koji mogu uznemiriti. Postoji mali bazen koji je odličan za hlađenje tijekom dnevne vrućine, a također ima fantastičan pogled na dolinu. Domaćin je vrlo gostoljubiv i odmah će vas odvesti u obilazak drevne kuće. Ako želite doći do neke od gradskih atrakcija (Firenca, Siena itd.) sve one uključuju vožnju od sat vremena ili više. Postoji nekoliko zanimljivih sela i gradića mnogo bliže, posebno ako ste zainteresirani za crkve i njihovu umjetnost. Ovo je mjesto definitivno za ljude koji žele 'pobjeći od svega'.

Frateur

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica, Rita je fantastična. Budući da se kuća nalazi na brežuljku, vrlo je tiho. Također je manje toplo. Belvedere je idealno mjesto za posjetiti Toskanu, Sienu, Firencu, Arrezo, San Gimignano. Možete kupiti vino, vrlo fino maslinovo ulje i med. I ne zaboravimo 'vin santo'!
Apartman Sud je prostran i jednostavan. Za nas (roditelje i 4 djece) bilo je jako dobro. Uostalom, cijeli dan smo proveli vani. Tu imate lijep pogled na dolinu. Lijep bazen.
Savjet posjetite Firencu vlakom. U mjestu Figline nalazi se željeznička stanica, 20 minuta od Belvederea. Učinili smo to i bili smo apsolutno sretni 30 minuta u vlaku, deset minuta hoda i stojite ispred Duoma!

Riky Raaijmakers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, karakterističan dekor, odlična lokacija u pogledu pogleda, vrlo rustikalna flora i fauna uključujući hmelj (ptice), veprove i fazane, ugodan prijem od strane domaćice i vlasnika.
S ove lokacije moguće je organizirati sve vrste kulturnih izleta u radijusu od 50 km u Firencu, Cortonu, Sienu, Montepulciano, Arezzo i San Sepolcro. Puno toga smo vidjeli čak iu Villi Hadriana Tivoli (malo dalje). Stoga je bilo ugodno pustiti stvari da utonu u spokojnu atmosferu unutar i oko kuće Bellevue Acacie. Ukratko, uživali smo u ovom odmoru iu kući u blizini zaseoka Pulliciano, smještenoj visoko (kraj ceste), s pogledom na dolinu Arno.

de Groot

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fantastičan pogled iz stana. Vlasnik Vanni rado će vas povesti u obilazak i s ponosom vam ispričati o povijesti svojih zgrada i namještaja. Svako jutro donosio nam je voće i povrće iz vlastitog vrta. Ljudi koji zaista traže mir i tišinu trebali bi pričekati nekoliko godina prije nego što rezerviraju, Vannijevi unuci bit će dovoljno stari i vjerojatno će proizvoditi manje buke. Nije nas to poremetilo, ali možete zamisliti da je ovo drugačije ako stvarno tražite mir. Put do apartmana je asfaltiran, ali nije pogodan za osobe koje imaju strah od visine. Toskana je prekrasna i iz apartmana smo posjetili mnoge gradove. Iz apartmana ste na putu najmanje dva sata prije nego što možete obići turistička mjesta. U Figline veliki supermarket Coop. Jako prometno u subotu. Otvoreno i nedjeljom.

Johannes Van Peet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon 8 godina ponovno u Belvedere Acacie. Srećom, atmosfera je još uvijek bila kao tada. Bazen na super lijepoj lokaciji je renoviran i sada je još ljepši.

Sada postoji i WiFi za ovisnike o društvenim mrežama!



Za posjete vrhuncima Toskane, lokacija je savršena točno u sredini.

Čak i po lošijim vremenskim uvjetima dobro je mjesto za boravak zahvaljujući izvrsnom kaminu na kojem možete uživati i u roštilju.

Heleen Voogt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan na prekrasnom mjestu s prekrasnim pogledom! Sve od prirode, prekrasnih gradova pa čak i plaža je dobro za jedan dan.

I djeca su uživala, vrt je bio raj za igru. Sjajno odmoren kod kuće i vrijedi ponoviti.

Hermsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Put do autentične vikendice iz 14. stoljeća uzbudljivo je putovanje.

Kuća je opremljena namještajem koji odgovara kući, ali se mislilo i na moderno vrijeme (perilica za suđe).

Vanni je gostoljubiv gazda, koji redovito donosi povrće, voće i napojnice.

Šteta samo što Wifi/internet nije zadovoljio naše potrebe.

Gaby Eickelpasch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nakon što smo uz malo truda stigli do svog doma, ostali smo zadivljeni pogledom. Vrlo prijateljski prijem i podrška - ali opet mille mille grazie a tutti!

Stan je bio vrlo jednostavan i na kupaonicu se trebalo malo naviknuti, ali osjećali smo se ugodno u dva tjedna i vratit ćemo se.

Ben Van Hout

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor! Kuća je vrlo šarmantna, a pogled fenomenalan. Lokacija je vrlo dobra i pogodna za razne atrakcije u regiji, a vlasnik je vrlo gostoljubiv i čini sve da se osjećate ugodno. Sigurno ćemo se vratiti!

Groen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odmah po dolasku uslijedio je obilazak od strane vlasnika.

Prekrasna stara seoska kuća! Vrlo prijateljski prijem.

Vlasnik daje mnoge savjete o području.

Ukusne rajčice, krastavci iz vlastitog vrta. Redovito je donosio svježe voće.

Iz kuće prekrasan pogled prema selima u dolini.

van den Hurk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon velikog uspona stigli smo do prekrasnog imanja punog maslina. Ako želite toskanski, možete ga pronaći ovdje. Vlasnik Vanni je divan čovjek koji voli pričati o svojoj farmi i okolici. Zaista preporuka!

Anne-Marijke Ambergen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor na imanju Belvedere. Ne možete se približiti toskanskom seoskom životu. Vlasnik (Vanni) i vrtlar (Riccardo) vrlo su gostoljubivi i dopuštaju vam da sudjelujete u dnevnim aktivnostima na Belvedereu. Redovito se dijele praktični savjeti i turističke informacije o gradovima i regiji. Mjesto ima fantastičan pogled na dolinu Arno i vinsku regiju Chianti i dobra je baza za izlete u Firencu, Siennu ili Arrezzo. Svaki apartman ima svoj privatni vrt s pogledom. Bazen je predivan. Zaista uživajte.

Nele Franchois

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okruženje je bilo veličanstveno. Sjedite na vrhu planine s pogledom na cijelu dolinu rijeke Arno, uključujući 4 sela. Kuća se nalazi na nadmorskoj visini od 650 m, što pruža potrebno hlađenje po vrućem vremenu. Za hladnijeg vremena prema večeri može zahladiti. Uspon traje oko 10 minuta vožnje automobilom i osigurava da je sve malo daleko. Kuća je osnovna. "al la ferme". Dakle, sigurno nije luksuz, ali sve je tu i radi. Starinski interijer. Bazen je relativno malen, ali je zbog ograničenog broja gostiju svakako dovoljno velik za rashlađivanje i igru djece. Do 1,70 m dubine po cijeloj površini. Mnoštvo ležaljki i hlada na bazenu. Vrlo dobro i korektno primljeno od strane domaćina. Govori talijanski i francuski jezik. Također nešto engleskog. Dao nam je puno informacija o regiji i lokalnim proizvodima koji se također mogu kupiti na licu mjesta. Svaka vikendica ima svoj ograničeni privatni vrt. S ostalim gostima zapravo dolazite u kontakt samo na bazenu ili u onoj mjeri u kojoj to sami želite. Imate dovoljno privatnosti u vlastitoj kući.

Heiko Kritz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo prijateljski, osobni prijem od strane iznajmljivača. Stan je održavan jednostavno i vrlo rustikalno.

Nadalje, faktor iskustva je jako visok, imali smo macakline, male škorpione i, nevjerojatno, vuka na 20 metara udaljenosti.

Huib ten Hacken

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija u planinama i lako dostupna. Budite oprezni, nemojte koristiti navigaciju na kraju nego opis Belville.

Vrlo ljubazan i uslužan vlasnik koji voli pričati o povijesti zgrade(a).

Uživali smo iu vinu i ulju koji su bili na prodaju, te obilasku starog podruma.

Sve je staro i nije baš udobno, ali radi. Ali na to se vrlo brzo navikneš, osim na udobnost sjedenja, niska vrata i tuš (u kadi s malo prostora).

Sve u svemu, imali smo odličan odmor.

Jurgen Nuis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto za proslavu vašeg odmora. Lijep pogled, lijep bazen, kosi teren. Vrlo ljubazan menadžer, koji vam želi pomoći u svemu. Vikendica je u starom stilu. Sveukupno fantastično mjesto.

Karin Selbach

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Proveli smo tjedan dana u kompleksu Belvedere. Visoko je iznad doline Arno odmah uz šumu i ima prekrasan bazen. Od tamo možete krenuti na izlete u Arezzo, Chianti i udobno vlakom do Firence.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314535

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314535.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Castelfranco Piandiscò» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 48 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina