Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Siena

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 052010LNT0004

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


43 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

S.T Schroeder

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Michel Peekel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Robert Da Ros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Herma van der Vegt-Reiling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lionel Labeeuw

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Lisette Huffmeijer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Frans Klijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

S.g Surkijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Rene Dongelmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izvrsna kombinacija mira i aktivnosti. U i oko kuće je divno opustiti se u prekrasnom vrtu i voćnjaku. Položaj omogućuje posjet mnogim ljepotama u Tocanu, kako poznatim mjestima poput Firence, Sijene, Pise itd., tako i okolnom području. Italija također pruža mnogo zadovoljstva unutarnjem čovjeku, poput sela Chuisdino, gdje smo uživali u mnogo i ukusno jedli izvrstan Francesco-ovu hranu. On i njegovo osoblje su nas lijepo poveli. Njegov restoran se zove La Palazzina. Malo dalje u mjestu Ciciano također smo odlično jeli u restoranu Bistro Dai-Galli, s vrhunskom kuhinjom i prekrasnim mjestom za jelo. Naša je kuja Tosca također uživala u potpunosti ograđenom vrtu. Kuća je opremljena svim pogodnostima. Lavež psi koji traju 24 sata na dan jasno se čuju u i oko kuće i stvaraju neugodnosti.

Frank Visser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća na predivnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na toskansku zemlju s drevnostima i svim vrstama prirodnih ljepota, kao da su u dvorištu. Automobile parkirate na dvorištu. Vrata se mogu zaključati. Gradovi poput Sieni (vrlo vrijedni posjeta), Pisa su na kratkoj udaljenosti. Čak i Rim, što smo mi posjetili, dobro je dostupan, iako za mnoge nije preporučljivo putovati autom. Komunikacija s vlasnikom je teška, on govori samo talijanski, iako se vrlo trudi da se razumije.

A.S.M. Wisse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Savršena kuća za odmor u Toskani. Kuća je zaista opremljena sa svim potrebnim stvarima nakon malo istraživanja. Položaj sela Frassini je centralan i omogućuje različite izlete unutar jednog dana, čak i do manje poznatih mjesta. Vlasnik i njegova supruga su izuzetno prijateljski raspoloženi i mogu se relativno dobro razgovarati rukama, nogama i s nekim poznavanjem talijanskog jezika. Zatražite posebno od muškarca informacije o njegovom vrtu........... -) Mislim da ćemo iduće godine ponovno rezervirati tjedan dana. Desetka!!

Pascal Salomon

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor u fantastičnom okruženju. Vrlo gostoljubivi i dragi vlasnici. Govore samo talijanski, ali uz pomoć Google prevoditelja na iPadu nema nikakvih problema. Boravili smo jedan tjedan tijekom kojeg smo posjetili prekrasni Siena, toranj u Pisi (više od 2 sata vožnje) i plažu Follonica. Budite svjesni dužih putovanja jer se kuća za odmor nalazi negdje u brdima. Prije nego što izađete iz zavojitih brda, već ste prešli pola puta puta. Naš je pas također bio više nego dobrodošao i mogao je slobodno trčati zahvaljujući potpunoj ogradu. Preporučujemo. Ako moram naglasiti negativnu točku, to su apsurdno visoki troškovi čišćenja od 50 eura, koji su obavezni.

Marijke van Biezen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan, puno kulture, neočekivani dragulji od gradova i predivna priroda. Svaki dan smo bili aktivni i zadovoljni se vratili. A onda smo navečer proslavljali na terasi uz grickalice i lokalno vino. Usput, praktična napomena: nema aparata za kavu ili čak filtera, ali imaju aparat za espresso. Preporuka.

J.M Jongejan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u Casa Gioia. Vrt je potpuno ograđen, pa je vrlo mirno. Vlasnici govore samo talijanski, ali to nije bio problem, vrlo su ljubazni. U listopadu su dolazili svaki dan berući orahe u voćnjaku, ali preko posebnog ulaza, pa to nije bilo problem zbog privatnosti. Kreveti su bili već spremljeni po dolasku. Pogled s terase je fantastičan. Međutim, roštilj je malo nezgodno smješten.

Bettina Huser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Predivna kuća usred ruralnog kraja, ljubazni vlasnici, vrlo dobro opremljena. Veliki ograđeni vrt bio je raj na Zemlji za našeg psa. Potrebno je imati automobil jer je kuća smještena usred ruralnog kraja.

Margaret Van Vliet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo mirno usred ruralnog područja. Dobro opremljena kuća. Velika terasa. Voćnjak dostupan. Dobar omjer cijene i kvalitete. Vrlo zavijene ceste posvuda. Vrlo malo francuskih ili engleskih TV programa putem satelita. Voćnjak nije dobro ograđen za kućne ljubimce. Grijanje je prilično skupo.

joseph Van der meer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća i terasa/vrt su bili onakvi kakvi su obećani. S psom je super, zbog ograde. Lokacija je dosta daleko od svega. Obećani bazen udaljen 3 km bio je udaljen 6 km i bio je zatvoren. To je bilo razočaranje pri 37 stupnjeva!! Trgovine su također bile dalje nego što je obećano. Bicikli su bili slabiji prema nizozemskim standardima. Sve zapravo mora biti obavljeno autom. Smatrali smo da je previše udaljeno, ali to je naravno stvar preferencija. Još jedan savjet: u kući ima puno alata i sitnica, ali mikrovalna pećnica i kuhalo za vodu/buča bi bili korisni.

Laura Blokland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo 3 tjedna u svibnju 2009. Prekrasan mjesec za biti tamo. Pogled s vrlo prostrane terase je predivan i poziva da se obroci jedu vani. Doček je srdačan. Posebno za ljubitelje prirode lijepa je baza za šetnje i biciklističke izlete.

G.A. Dubbeld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kuća s terasama koje pružaju hlad i sunce te prekrasnim pogledom. selo Frassini je vrlo ruralno i mirno, a nema nikakve sadržaje. Međutim, sve je dostupno u krugu od 10 minuta vožnje autom i plaža Follonica se preporučuje. Sa izuzetno ljubaznim dočekom ponosnih vlasnika.

Henriëtte Kassies

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao dobro, lijepa okolina, prostrani prostor oko kuće, vlasnica je bila prisutna u dogovoreno vrijeme. Smještaj je bio čist. Manje loše strane su bile što sudoper nije dobro propuštao i što su mrežice imale toliko rupa da smo unutra (i vani) imali puno problema s komarcima. Primijetili smo da nas je vlasnica e-poštom zamolila za kopiju osobne iskaznice. To bi trebalo biti riješeno unaprijed! Prvotno se to nije činilo dobro; prijevara s osobnom iskaznicom je tako blizu, a mi to nikada nismo doživjeli. Bolje je da se to riješi unaprijed izravno putem Topic Travel/Belvilla.

J.C. Brunink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Na našem parceli nešto je izgrađeno i to se događalo od 06.30 do kasno u noć i noću. Nekoliko puta čak do 01.00 sat u noć. Možda će sljedeće godine biti ugodnije ondje, ali zbog stalne buke naš odmor je bio prilično uništen. Kuća je u redu, ali nije pogodna za malu djecu jer ima previše otvorenih prostora gdje mališani mogu pasti nekoliko metara duboko ako ne pazite dobro. Stari gospodin je bio jako ljubazan, ali engleski jeziku svih je ostavljao puno toga na želji pa se nismo mogli razumjeti. Kad smo spomenuli smetnje, unuka je reagirala ravnodušno, što nam je dalo do znanja da je već bilo pritužbi.

T.B. Vermeulen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Za mnogo mira i privatnosti, ovo je zaista sjajna kuća. Jedina mana (barem po našem mišljenju) je namještaj za sjedenje, kako unutar tako i izvan kuće, nije vrlo udoban i to je šteta ako želite dugo uživati u čitanju knjiga... Ali inače, odlično!

R. Stelling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dva predivna tjedna smo proveli mi i naša dva njemačka ovčara uživajući u ovoj prekrasnoj kući s velikom terasom i prekrasnim pogledom. Iz kuće (posljednja kuća u selu) možete odmah šetati kroz prekrasno područje, gdje su naši psi mogli slobodno trčati. Apsolutno preporučujemo svima koji traže odmor s mogućnošću: 'psi dozvoljeni'!!! Veliko imanje, uključujući voćnjak... i sve je dobro ograđeno. Ako želite posjetiti grad bez pasa... mogu mirno ostati izvan kuće, sve je sigurno zatvoreno. 100% smo zadovoljni... dobili smo što smo htjeli i tražili!

PIERSON ROLAND

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Čišćenje koje je inače plaćeno je vrlo očigledno loše, prašina na namještaju i vlaga u sobama koje nisu izložene suncu, terasa nikad održavana, kuća izolirana od svega.

G.A. Dubbeld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasno smještena kuća s objejenim hladovitim i sunčanim terasama i prekrasnim pogledom. Selica Frassini je vrlo ruralna i mirna i ne nudi svoje sadržaje. Međutim, na otprilike 10 minuta vožnje automobilom dostupno je sve, a plaža Follonica se preporučuje. S iznimno prijateljskim dočekom ponosnih vlasnika.

Koos Smid

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica, puno privatnosti i vrlo pogodno za dovođenje vašeg psa sa sobom. Također lijep pogled sa velike terase. Sve je dostupno u kućici. Komunikacija s vlasnikom je teška jer vlasnik govori samo talijanski.

R. Stelling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dvije prekrasne sedmice su bile uživancija za nas i naše dva njemačka ovčara u ovoj predivnoj kući s velikom terasom i prekrasnim pogledom. Iz kućice (posljednje kuće u selu) se može krenuti izravno u prekrasno područje, gdje su naši psi mogli slobodno trčati. Preporučujemo za sve koji žele praznike sa "dozvoljenim psima"!
Veliki posjed, uključujući i voćnjak...i sve je dobro ograđeno.
Ako želite jedan dan posjetiti grad bez pasa, mogu ostati sigurni na posjedu kuće, sve je dobro zatvoreno.
100% smo zadovoljni...dobili smo ono što smo željeli i tražili!

Frank Visser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća na lijepoj lokaciji s prekrasnim pogledom na toskansku zemlju s ostacima i svim vrstama prirodnih pojava u dvorištu, po želji. Automobil(e) se parkiraju na imanju. Vrata se mogu zaključati. Mjesta poput Sienne (vrlo vrijedna posjeta) i Pise su na kratkoj udaljenosti. Čak i Rim, što smo mi učinili, lako je dostupan, iako nije preporučljivo da mnogi to rade automobilom. Komunikacija s vlasnikom je teška, on govori samo talijanski, ali jako se trudi da bude razumljiv.

Rene Dongelmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jedna sjajna kombinacija između mira i aktivnosti. U i oko kuće je idealno za opuštanje u prekrasnom vrtu i voćnjaku. Lokacija pruža puno prilika za posjetiti mnoge prekrasne lokacije u Tocaniju, kako oni uobičajeni kao što su Firenca, Sijena, Pisa itd., tako i okolicu. Italija također pruža puno zadovoljstva unutarnjem čovjeku, poput sela Chuisdino, gdje smo puno i ukusno jeli od ukusne hrane Francesca. On i njegovo osoblje su nas dobro uslužili. Njegov restoran se zove La Palazinna. Malo dalje u malom mjestu Ciciano također smo ukusno jeli u Bistrou Dai-Galli, izvrsnoj kuhinji i prekrasnom mjestu za jelo. Naš pas Tosca također se jako dobro zabavio u potpuno ograđenom vrtu. Kuća ima sve pogodnosti.

Lajanje pasa koje traje 24 sata dnevno često se čuje oko kuće i stvara smetnje.

joseph Van der meer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća i terasa/vrt su bili kao što je obećano. S psom je super, zbog ograde.
Lokacija je daleko od svega. Obećani bazen udaljen 3 km bio je udaljen 6 km i bio je zatvoren. To je bilo razočaravajuće sa 37 stupnjeva!! Trgovine su također bile dalje nego što su obećane. Bicikli su bili oskudni za nizozemske norme. Sve bi trebalo biti u automobilu.
Mi smo smatrali da je preudaljeno, ali naravno to je što volite.
Još jedan savjet: u kući postoji puno alata i sitnica, ali mikrovalna pećnica i kuhalo za vodu / zviždaljka bili bi korisni.

T.B. Vermeulen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Za mnogo mira i privatnosti ovo je sjajna kuća. Jedina mana (barem smo mi to mislili) je sjedenje i unutra i vani, nije vrlo udobno i to je šteta ako želite dugo čitati knjige... Ali inače, odlično!

J.M Jongejan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u Casa Gioia. Vrt je potpuno ograđen, pa je lijepo mirno. Vlasnici govore samo talijanski, ali to nije bilo problematično i vrlo su prijateljski. U listopadu su svaki dan sakupljali orahe u voćnjaku, ali kroz poseban ulaz, tako da nije bilo problema s privatnošću. Kreveti su bili već napravljeni dolaskom. Pogled s terase je fantastičan. Međutim, roštilj je nezgodno postavljen.

Margaret Van Vliet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo mirno na selu. Dobro opremljena kuća. Veliko dvorište/terasa. Pristupačan voćnjak. Dobra vrijednost za novac.

Vrlo krivudave ceste uokolo. Vrlo malo francuskih ili engleskih TV programa putem satelita. Voćnjak nije dobro ograđen za kućne ljubimce. Dosta skupo grijanje.

Bettina Huser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrhunska kuća na selu, ljubazan vlasnik, vrlo dobro opremljena. A veliki ograđeni vrt bio je raj na zemlji za našeg psa.

Potreban vam je automobil, jer se kuća nalazi na selu.

Marijke van Biezen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan, puno kulture, neočekivanih dragulja gradova i prekrasne prirode. Svaki dan vani i natrag zadovoljni.

A zatim proslavite večeri na terasi uz zakusku i domaće vino.



Uzgred, praktična točka nije prisutan aparat za kavu ili čak držač filtera, već aparat za espresso.



Preporučeno.

Pascal Salomon

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor u fantastičnom okruženju.

Vrlo gostoljubivi i dragi vlasnici.

Govori samo talijanski, ali s google prevoditeljem na iPadu nema problema.



Ostali smo 1 tjedan tijekom kojeg smo posjetili prekrasnu Sienu, kosi toranj u Pisi (više od 2 sata vožnje) i plažu Follonica.

Vodite računa o dužem vremenu putovanja jer se kuća za odmor nalazi negdje u brdima, prije nego što napustite vijugava brda, često ćete već prevaliti pola puta.



Naš pas je također bio više nego dobrodošao i mogao se baviti svojim poslom zbog kompletne ograde.



Preporučeno



Ako moram istaknuti manu, smiješno visoki troškovi čišćenja od 50, - su obavezni.

A.S.M. Wisse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Savršena kuća za odmor u Toskani. Nakon dužeg traženja, kuća je zaista opremljena svim mogućim potrepštinama. Položaj sela Frassini je središnji i stoga se unutar jednog dana mogu obaviti sve vrste izleta, uključujući i manje poznata mjesta.
Vlasnik i njegovi supružnici iznimno su prijateljski nastrojeni, a s rukama i nogama te ponešto znanja talijanskog razumno je razgovarati. Pitaj čovjeka za njegov vrt........... -)
Mislim da ćemo ponovno rezervirati tjedan dana sljedeće godine. Desetka!!

A Wijma

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo dragi vlasnici Casa Gioai. Sa spremnim rječnikom mogli smo se dobro razumjeti. Uživali smo u kući, vrtu i okolini. Nedostatak je što su turističke informacije koje se mogu naći u kući bolje opisane od stvarnosti.

J.C. Brunink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nešto se gradilo na parceli do naše i to se događalo od 06.30 do kasno navečer i noću. Ponekad i do 01:00 u noći. Možda bi bilo bolje ostati tamo iduće godine, ali zbog stalne buke odmor nam je prilično pokvaren.

Kuća je u redu, ali nije prikladna za malu djecu previše otvorenih prostora gdje mališani mogu pasti nekoliko metara duboko ako niste oprezni.

Stari šef je bio vrlo ljubazan, ali svačiji engleski je ostavljao mnogo toga za poželjeti, tako da se nismo razumjeli.

Na spomenutu smetnju unuka je lakonski odgovorila, a primijetili smo da je i prije bilo pritužbi na to.

K.S Kowalski

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Mi kao mlada obitelj u srednjim 30-ima i sin 13 + pas. Bili smo jako zadovoljni. Priroda i mir su nam dobro došli. Veliko imanje sa voćkama potpuno ograđeno. Jako smo uživali i vratit ćemo se. Izleti autom na more, Firencu, Sienu i okolicu su fantastični. Nikad u životu nisam vozio toliko zavoja! Ali stvarno se isplati. Za ljude koji traže mir i osamu u prirodi, ovo je pravo mjesto. Grad Chiusdino sa svim trgovinama udaljen je samo 2 km. I jako je lijepa, mislim da je izgrađena 600. godine, tako da je stvarno stara. Pa najbolje je da sami odete tamo i uživate.

Wouter Schoeters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno primljen od strane vlasnika i njegove unuke. Vrlo velik i lijep zatvoreni vrt. Nažalost, u ogradi su se pojavile rupe, pa nam je pas pobjegao i morali smo ga držati na uzici cijeli odmor. Sama kuća je vrlo mirna, odmah izvan sela. Idealno smješten za posjet mnogim gradovima prekrasne Toskane (Siena, Montepulciano, Montalcino, San Gimignano, Volterra,...). Kao što su prethodni komentari govorili, na parceli pored nas se doista gradilo, ali nas to nije previše smetalo.

Henriëtte Kassies

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao u najboljem redu, prekrasno okruženje, dovoljno prostora oko kuće, vlasnik je bio prisutan u dogovoreno vrijeme. Smještaj je bio čist.

Manji aspekti su bili da se umivaonik nije pravilno odvodio i da su postojale mreže protiv komaraca, ali da je bilo toliko rupa u njima da smo imali puno komaraca unutra (i vani).

Začudilo nas je što nam je vlasnik poslao e-poruku tražeći kopiju osobne iskaznice. To je stvarno trebalo učiniti unaprijed! Ovo u početku nije bilo dobro; Prijevare s identifikacijskim dokumentima toliko su skrivene, a ovo nikada prije nismo doživjeli. Bolje nego unaprijed dogovoriti s Topic Travel / Belvilla.

Laura Blokland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo 3 tjedna u svibnju 2009.
Predivan mjesec biti tamo. Pogled s vrlo prostrane terase je prekrasan i poziva vas da uživate u obrocima vani.
Dobrodošlica je topla.
Posebno za ljubitelje prirode lijepa baza za šetnje i vožnju biciklom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314755

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314755.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Siena» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 43 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina