Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Capannori

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 046007LTN0018

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jasper Molema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Adriana van der Made

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

C Rutjes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Boudewijn Ross

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je ljubazno dočekao vlasnik prekrasne kuće. Dobili smo odmah obilazak i bili smo vrlo uzbuđeni. Također, vrt i bazen (još nije bio spreman za upotrebu) bili su prekrasno uređeni i bili su u skladu s prirodom i okolinom. Područje je bilo brdovito pa smo imali prekrasne poglede. Vrijedno posjetiti! I zato što je vlasnik bio tako ljubazan, obećao sam mu napraviti reklamu za svoju kuću u Nizozemskoj.

Ryan Debacker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane Masimma i Dilette, Diletta tečno govori engleski i komunikacija nije problem. Dobili smo dobrodošlicu sa vinom i nekim poslasticama. Vrlo lijepo i mirno okruženje. Kuća je bila zaista ČISTA!

Simon van Tongeren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan odmor u Casa Maxu. Mi smo obitelj s dvoje djece, od 11 i 3 godine. Dolazak je bio srdačan. Vlasnici su već bili tamo, a njihova snaha je došla malo kasnije (mi smo bili prerani). Djeca su odmah dobila sladoled i piće iz hladnjaka. Također su nam pripremili veliku zdjelu kolača i u hladnjaku su već bili hladni vino, pivo i boca vode. Kuća je prekrasna autentična toskanska kuća. Terasa je dovoljno velika (oko 18m2) s prekrasnim pogledom. Također, kuća je prostrana i sve je bilo besprijekorno čisto. Nema osjećaja odmora u kući, već kao da ste u posjetu vrlo dobrim prijateljima. To je djelomično zbog uređenja. Okolica je predivna. Za nas je to bio prvi put u Italiji, ali sigurno ne i zadnji. Imajte na umu da kada rezervirate ovu kuću, uvijek ćete ovisiti o automobilu za kupovinu. Vožnja do Conada (najbližeg supermarketa) traje otprilike 12 minuta. Idealno smo smatrali što smo bili blizu raznih znamenitosti poput Luke, Pise, Viareggija i mogli smo se tamo uputiti na gužvu. Kada bismo se vratili, bilo je divno uživati u bazenu, kući i prekrasnoj tišini. Vlasnici dolaze svakih nekoliko dana (3 do 5 dana). To uopće nije smetalo. Uređuju vrt i čiste bazen. Također smo nekoliko puta dobili svježe povrće i voće iz njihovog vrta. Sve u svemu, divan odmor i lokacija koju svakako preporučujemo.

A.J. Apperloo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Casa Max se nalazi u malom selu na brdu, oko 12 km južno od Luke. Kuća ima 4 kata, od kojih su gornja 3 dostupna najmoprimcu. Vlasnik i njegova supruga su nas srdačno dočekali. Oni govore samo talijanski, ali imaju snahu koja govori ili piše na engleskom, a pomaže i Google Translate. Sve je bilo vrlo čisto. Kreveti su udobni. Svi prozori imaju mreže protiv komaraca. Na gornjem katu može biti vruće, ali kuća ima klima uređaj. S balkona koji se proteže od kuhinje i dnevnog boravka pruža se prekrasan pogled na dolinu i brda. Ako želite ići u vrt s (malim) bazenom, morate izaći kroz ulazna vrata malo niz ulicu i zatim niz stepenice do vrta i parkirališta. Postoji automatska vrata koja se mogu zatvoriti na daljinsko upravljanje, koja zatvaraju vrt i parkiralište. Kuća je potpuno opremljena. Jedino je stvarna brzina WiFi-ja puno manja nego što se reklamiralo. TV ima ogroman broj talijanskih kanala, a povezani satelitski prijemnik također pokazuje stotine kanala, uglavnom azijskih, ruskih itd. Poznata toskanska grada, Pisa, Lucca, Firenca, svi su (prilično) blizu. Razdoblje najma traje od subote do subote. Vožnja subotom znači da čekate sate u redu za tunel Gotthard, čak i u predsezoni. Ako je Gotthardski prošao otvoren, puno je bolje proći kroz njega. Netto 40 minuta duže. Prekrasna ruta.

Evelien Callens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak u kuću je vrlo srdačan! Kontakt s vlasnicima uglavnom ide preko snaje koja dobro govori engleski. Kućica je stvarno fantastična! Sve je dostupno. Čak su obe kupaonice opremljene sušilom za kosu. Ovog ljeta su dodali i klima uređaj u spavaćim sobama. Naravno, dodatna vrijednost. Išli smo tamo s našim 2 kćeri od 6 i 9 godina. Za nas je kuća bila vrlo prostrana. Mogao je lako još jedan par. Naše su kćeri naravno obožavale bazen! Ono što nam se još sviđa je lokacija. Na pola sata vožnje od Pise, dobro sat vremena vožnje od Firence. Savršeno za dnevne izlete, ali svi su automobilom. (Što je za nas normalno) S druge strane, možete uživati ​​u vrtu same kuće. Ono što bih željela prenijeti kao savjet za buduće posjetitelje je da je ovo područje osjetljivo na tigrove komarce. U kući ima puno sredstava protiv komaraca, ali sredstvo za mazanje vaše kože nije nepotrebno. U samoj kući nema komaraca. Sva prozori su opremljeni mrežom protiv komaraca. Ali vani može biti neugodno. Ima fantastična terasa gdje su proveli mnogo lijepih sati s prekrasnim pogledom. Međutim, komarci mogu biti prilično prisutni tamo. Vjerojatno je to u određenim razdobljima i možda smo imali malo nesreće u tom pogledu. Ipak, ne dopustite da vam to pokvari zabavu! Ova kuća definitivno je preporuka za provođenje odmora -) Dobro se brinu za nju vlasnici.

Brenda Lefeu-Dubbeldam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio srdačan, vlasnici su nas već čekali i odmah su nam ponudili piće. Zatim su prošetali s nama kroz kuću kako bi nam sve pokazali. Kuća je potpuno opremljena, a glavne atrakcije su balkon s fantastičnim panoramskim pogledom i vrt s bazenom. Proveli smo ovdje puno lijepih sati. Uživali smo u miru i pogledu s vrha 'naše' planine. Jedina stvar na koju trebate paziti prilikom rezervacije je da zaista sjedite na vrhu planine i trebate gotovo 20 minuta da stignete dolje. Mi smo to svjesno odabrali i bili smo oduševljeni. Što se tiče okoline, Toscana je nevjerojatna!

Boudewijn Ross

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Brenda Lefeu-Dubbeldam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio srdačan, vlasnici su nas već čekali i odmah nam je ponuđeno nešto za piće. Zatim su nam pokazali kuću. Kuća je opremljena svim udobnostima, s velikim privlačnostima balkonom s fantastičnim panoramskim pogledom i vrtom s bazenom. Proveli smo ovdje puno lijepih sati.

Uživali smo u miru i pogledu s vrha "naše" planine. To je jedino što trebate uzeti u obzir prilikom rezervacije jer za odlazak dole trebate skoro 20 minuta. Svjesno smo odabrali da ostanemo gore i uživali smo u tome.

Nema puno toga za reći o okolini, Toskana je izvanredna!!

Evelien Callens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak u kuću je vrlo srdačan! Kontakt s vlasnicima se uglavnom odvija preko nevjeste koja dobro govori engleski.

Kućica je zaista fantastična! Sve je na raspolaganju. Čak se u oba kupatila pruža sušilo za kosu.

Od ovog ljeta su klima uređaji također dostupni u spavaćim sobama. Naravno, dodana vrijednost.

Otišli smo tamo s našim 2 kćerima od 6 i 9 godina. Kuća je za nas bila vrlo prostrana. Još bi mogao stane još jedan par. Naše kćeri su naravno VOLILE bazen!

Ono što nas također oduševljava je položaj. Na pola sata vožnje od Pise, dobra sat vožnje od Firence. Savršeno za izlete, ali svi putovanja automobilom. (To je ono što mi obično radimo)

S druge strane, možete uživati ​​i u lenjoj vrtu samog kuće.



Ono što mi se još sviđa je da želim dati kao savjet budućim posjetiteljima. Ovo je područje osjetljivo na tigraste komarce. U kući ima puno sredstava protiv komaraca, ali sredstvo za premazivanje nije suvišno. U samoj kući nema komaraca. Sve prozore su opremljene protiv komaraca. Međutim, vani se može dogoditi da bude dosadno.

Ima fantastična terasa na kojoj su provele nekoliko ugodnih sati s predivnim pogledom. Međutim, na tom području mogu biti prilično prisutni komarci. Pretpostavlja se da se to događa u ciklusima, i možda smo mi malo nesretni na tom području.



Međutim, ne dopustite da vam to pokvari zabavu!



Ova kuća je definitivno preporučljiva za provesti odmor -)

Vlasnici dobro brinu o njoj.

joeri geens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Boravak je bio idealno smješten za posjet malim gradovima. Dobrodošlica je bila izuzetno prijateljska. Možda jedini minus je bio da je jedan od vlasnika kuće neplanirano dolazio svaka 2 dana kako bi očistio bazen i održavao vrt.

A.J. Apperloo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća Max nalazi se u malom selu na brdu, oko 12 km južno od Luke. Kuća ima 4 kata, od kojih su gornja tri dostupna najmalaču. Domaćini su nas dobrodošli dočekali i vrlo su vrlo gostoljubivi. Govore samo talijanski, ali imaju snahu koja govori engleski ili šalje poruke i Google Translate također pomaže.

Sve je bilo vrlo čisto. Kreveti su dobri. Svi prozori imaju mrežice za komarce. Na najgornjem katu može biti vruće, ali kuća ima klima uređaj. S balkona koji pripada kuhinji i dnevnom boravku pruža se prekrasan pogled na dolinu i brda. Ako želite doći do vrta s (malim) bazenom, morate proći kroz ulazna vrata, kratki dio ulice i zatim se spustiti stubama do vrta i parkirališta. Postoji automatska vrata koja zatvaraju vrt i parkiralište i upravljaju se daljinskim upravljačem. Kuća je opremljena svim pogodnostima. Jedino je stvarna brzina Wi-Fi mreže puno niža od reklamirane. TV ima mnogo talijanskih kanala, a povezani prijemnik satelitske TV-a također prikazuje stotine kanala, uglavnom azijskih, ruskih itd.

Poznati toskanski gradovi, Pisa, Lucca, Firenca, svi su (prilično) blizu.

Razdoblje najma traje od subote do subote. Vožnja u subotu znači, čak i u predsezoni, satima čekanja na Tunelu Gotthard. Ako je Gotthardski prolaz otvoren, može se mnogo bolje voziti. Neto 40 minuta duže. Prekrasan put.

Simon van Tongeren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan godišnji odmor u Casa Maxu. Mi smo obitelj s dvoje djece, 11 i 3 godine.

Dolazak je bio topao i srdačan. Vlasnici su već bili tamo, a njihova snaha je kasnije stigla (mi smo bili prerani). Djeca su odmah dobila sladoled iz zamrzivača i piće iz hladnjaka. Osim toga, velika zdjela kolačića je bila spremna za nas, a u hladnjaku su već bili rashlađeni vino, pivo i boca vode.

Kuća je prekrasna autentična toskanska kuća. Balkon je dovoljno velik (oko 18m2) s nevjerojatnim pogledom. Osim toga, kuća je prostrana i sve je bilo jako čisto. Nema "vibe" od ljetne kuće, već je kao da ste u posjeti jako dobrim prijateljima, što je i zbog uređenja.

Okolica je jako lijepa. Za nas je to bilo prvo putovanje u Italiju, ali sigurno ne i posljednje.

Imajte na umu da kada rezervirate ovu kuću, uvijek ćete biti ovisni o automobilu za kupovinu. Voznja do Conada (najbližeg supermarketa) traje oko 12 minuta.

Idealno smo smatrali da smo blizu raznih znamenitosti, Lucca, Pisa, Viareggio i tamo smo mogli pronaći gužvu. Kad smo se vratili, bilo je divno uživati ​​u bazenu, kući i prekrasnom miru.

Vlasnici dolaze svakih nekoliko dana (3 do 5 dana). S njima uopće nemate problema. Uređuju vrt i čiste bazen. Također smo nekoliko puta dobili svježe povrće i voće iz njihovog vrta.

Sve u svemu, super odmor i lokacija koju visoko preporučamo.

Ryan Debacker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane Masimma i Dilette, Diletta govori tečno engleski i komunikacija nije problem. Dobili smo dobrodošlicu sa vinom i nečim ukusnim. Vrlo lijepo i mirno područje. Kuća je bila zaista ČISTA!

Boudewijn Ross

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Po dolasku srdačno nas je dočekao vlasnik prekrasne kuće. Odmah smo dobili obilazak i bili smo jako uzbuđeni. Vrt i bazen (još nisu spremni za korištenje) također su bili prekrasni i bili su u stilu s prirodom i okolišem.

Područje je bilo planinsko pa smo imali prekrasne poglede. Vrlo vrijedno!

A budući da je vlasnik bio tako ljubazan, obećao sam mu da ću reklamirati njegovu kuću u Nizozemskoj.

Brenda Lefeu-Dubbeldam

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dirljiv, vlasnici su nas već čekali i odmah smo dobili piće. Zatim su nas proveli kroz kuću da nam sve pokažu. Kuća je potpuno opremljena s balkonom s fantastičnim panoramskim pogledom i vrtom s bazenom kao velikom atrakcijom. Ovdje smo proveli mnogo lijepih sati.

Zaista smo uživali u miru i pogledu na vrhu 'naše' planine. I to je jedino što morate uzeti u obzir kada rezervirate, stvarno ste na vrhu planine i potrebno vam je gotovo 20 minuta da se spustite. Ovo smo namjerno odabrali i svidjelo nam se.

Možete biti kratki o području, Toskana je super!!

Evelien Callens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak u kuću je vrlo srdačan! Kontakt s vlasnicima je uglavnom preko snahe koja dobro govori engleski.

Kućica je stvarno fantastična! Sve je dostupno. Čak je i sušilo za kosu dostupno u obje kupaonice.

Od ovog ljeta postoji i klima uređaj u spavaćim sobama. Očito dodana vrijednost.

Tamo smo otišli s naše 2 kćeri od 6 i 9 godina. Za nas je kuća bila vrlo prostrana. Lako biste mogli dodati još jedan par. Naše kćeri su naravno voljele bazen!

Ono što nas također privlači je lokacija. Pola sata vožnje od Pise, dobar sat vožnje od Firence. Savršeno za dnevne izlete, ali sve autom. (na koje smo navikli)

S druge strane, možete se opustiti iu vrtu same kuće.



Ono što bih želio dodati kao savjet za buduće posjetitelje. Ovo je područje sklono tigrastim komarcima. Sredstava protiv komaraca ima dosta u kući, ali sredstvo za mazanje nije suvišan luksuz. U samoj kući nema komaraca. Svi prozori su opremljeni mrežama protiv komaraca. Ali vani zna biti neugodno.

Tu je i fantastična terasa na kojoj je provedeno mnogo ugodnih sati s prekrasnim pogledom. Međutim, komaraca tamo može biti dosta. Vjerojatno je to u razdobljima i možda na tom području nismo imali sreće.



Ne dopustite da vam ovo pokvari zabavu!



Ovu kuću svakako preporučujemo za odmor -)

O njoj se dobro brinu vlasnici.

joeri geens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Boravak je bio idealno smješten za posjet gradovima. Recepcija je bila super ljubazna, možda je jedan minus to što je 1 od vlasnika kuće neočekivano dolazio u posjet svaka 2 dana kako bi očistio bazen i održavao vrt

Simon van Tongeren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajan odmor u Casa Max. Mi smo obitelj s dvoje djece, 11 i 3 godine.



Dolazak je bio dirljiv. Vlasnici su već bili prisutni, a njihova snaha je stigla nešto kasnije (preuranili smo). Sladoledi su stigli ravno iz zamrzivača, a piće iz hladnjaka za djecu. Za nas je bila spremna i velika zdjela keksa, au hladnjaku su bili već ohlađeno vino, pivo i boca vode.



Kuća je prekrasna autentična toskanska kuća. Balkon je velik (cca. 18m2) s prekrasnim pogledom. Nadalje, kuća je prostrana i sve je bilo uredno i čisto. Nema prazničnu 'vibru', već kao da idete u posjet jako dobrim prijateljima. To je djelomično zbog dizajna.



Okolina je jako lijepa. Nama je to bio prvi put u Italiji, ali sigurno ne i zadnji put.



Shvatite da kada rezervirate ovu kuću, uvijek ovisite o automobilu za namirnice. Vožnja do Conada (najbližeg supermarketa) je oko 12 minuta.



Mislili smo da je idealno da smo blizu raznih znamenitosti, Lucca, Pisa, Viareggio i da možemo gledati tamošnje gužve. Kad smo se vratili, bilo je prekrasno uživati u bazenu, kući i prekrasnom miru.



Vlasnici dolaze svakih nekoliko dana (3 do 5 dana). Nećete se time nimalo uznemiravati. Urede vrt i čiste bazen. Također smo nekoliko puta dobili svježe voće i povrće iz vlastitog vrta.



Sve u svemu super odmor i lokacija koju toplo preporučujemo.

Ryan Debacker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica od strane Masimma i Dilette, Diletta tečno govori engleski i komunikacija nije problem. Vino dobrodošlice i poneki slatkiši bili su spremni za nas. Vrlo lijepo i mirno okruženje. Kuća je bila stvarno IMPRESIVNA!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 314881

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314881.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Capannori» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina