Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Il sole da Anja

Pieve di Compito

maks.  5   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Uživajte u nezaboravnom odmoru u Toskani u blizini Lucce u našoj kući za odmor "Il sole da Anja". Ova šarmantna kuća za odmor, nekadašnji samostan iz 1750-ih godina nedavno renovirana, dijelom pretvorena u gostinjsku kuću, a dijelom u stambenu kuću, može primiti do 5 gostiju i do 3 psa na 110 četvornih metara stambene površine. Ima 3 spavaće sobe i dvije kupaonice, opremljene svim potrebnim komforom za opuštajući boravak.



Kuća je opremljena visokokvalitetnim, djelomično starinskim, stilskim namještajem i toplim, primamljivim interijerom.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s udobnom, elegantnom garniturom za sjedenje, LED TV-om od 40° i peći na pelete koja stvara ugodnu atmosferu u hladnim večerima. Odavde možete pristupiti velikoj, modernoj, potpuno opremljenoj kuhinji sa štednjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. Za povijesnim stolom za blagovanje možete se diviti obrambenoj arhitekturi starih zidina s izvornim kamenim lukovima zahvaljujući lakoći otvorene, moderne arhitekture. Prije modernog parketnog stubišta, koje vodi na 1. kat, dolazi se do svijetle, moderne kupaonice s prozorom, tušem, WC-om, sušilom za kosu, ručnicima i umivaonikom. Na 1. katu pronaći ćete veliku udobnu spavaću sobu s pogledom na maslinike i Apenine, "leđa Italije". Nastavljamo prema galeriji koja je uokvirena parapetom od pleksiglasa. Tu je povijesni krevet za jednu osobu 90 x 200, antikni radni stol i originalni stari ormarić za gramofon pun raznih kartaških i društvenih igara. Još jedno parketno stubište vodi na kat gdje se nalazi 2. spavaća soba. Tu je i udoban prostor za sjedenje. Spavaće sobe su svijetle, preplavljene s puno prirodnog svjetla kroz panoramske prozore, 32°LED TV i svaka opremljena bračnim krevetom 160 x 200 i visokokvalitetnom posteljinom.

Vani, ispred ulaza u kuću, naći ćete terasu u hladu bambusa i suncobranom, gdje možete uživati u hrani pripremljenoj na roštilju za prekrasnim stolom od mozaika. Na vanjskoj verandi nalazi se još jedan prostor za sjedenje, kao i stol za stolni tenis, stolni nogomet i disk golf i pikado. Ne traju dugo. Ovdje ćete također pronaći i drugu kupaonicu s perilicom rublja, postoljem za odjeću, glačalom i daskom za glačanje. Okućnica neposredno ispred kuće iznosi cca 180 četvornih metara i ograđena je. Na travnjaku s velikim suncobranom i ležaljkama i garniturom za sjedenje možete se diviti prekrasnom pogledu na maslinike i ravnicu "Lago di Bientina" pod toskanskim suncem uz puno ptičjeg pjeva. Osvježenje možete pronaći u ovalnom bazenu 3x5m. U posteljici s biljem pronaći ćete gotovo sve začine toskanske kuhinje. Na višoj panoramskoj terasi možete uživati u divovskom pogledu dok klokoće iz whirlpoola.Da biste mogli vježbati ispod vrta nalazi se boćalište 2x10m i sjenovita šuma lipe gdje se možete zabaviti igrajući disk golf. Ova veća okućnica od cca 3000 četvornih metara ograđena je električnom ogradom, a na raspolaganju je i natkriveno parkirno mjesto za vaš automobil.

Za naše najmlađe goste rado ćemo osigurati dječji krevetić i dječju stolicu. Postoji mali bazen u kojem se psi mogu rashladiti. Kuća ima WiFi tako da tijekom boravka uvijek možete biti povezani s vanjskim svijetom. Satelitska antena omogućuje međunarodni TV prijem.



Naša kuća za odmor Il sole da Anja je kuća za nepušače. Međutim, vani su pepeljare. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u naš mali raj u Toskani.
Broj licence ili registracije: 046007LTN0332

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
dječji krevet (60x130 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
krevet za bebu (60x130 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 38 km

38 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 30 km Airport Pisa

30 km

Kolodvor 10 km stazione Lucca

10 km

Izlaz s autoceste 7 km Capannori

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš bivši samostan iz 1750-ih, djelomično pretvoren u pansion, a djelomično u stambenu zgradu, nalazi se na Colline Pisane u slikovitoj regiji Toscane, okrenut prema ravnici prema unutrašnjosti prekrasnog grada Lucca. Naš Frazione Pieve di Compito je okrug Capannorija, najveće općine u Italiji sa 46 Frazione (okruga).

Iz kuće i vrta, uklopljenog u maslinike, možete uživati u panoramskom pogledu na Apenine s okolnim brdima i klavirom nekadašnjeg najvećeg isušenog jezera u Toskani, "Lago di Bientina". Samo je 10 km do zida koji okružuje povijesni stari grad Lucca. 25 km do kosog tornja u Pisi, 50 minuta do prekrasnih pješčanih plaža Versilije, za nešto više od 60 minuta možete biti u srcu Toskane kao što su Firenca, San Gimignano ili Volterra. Uživajte u izletu u zimzelenu Garfagnanu sa svojim malim, drevnim planinskim selima visoko kao lastavičja gnijezda. Ili možete skrenuti do Alpi Apuane s poznatim kamenolomima mramora Carrara. Sa svojim psima možete pronaći osvježenje u blizini rijeke Visone koja teče kroz naša sela ili se možete opustiti na obližnjim plažama Torre del Lago koje su također dopuštene za naše krznene prijatelje. Od kuće vas vode uređene pješačke i brdsko-biciklističke staze kroz šume i maslinike koji uvijek nude vidikovac s fascinantnim pogledom.

Do nas se može doći preko zračne luke Pisa, udaljene 50 minuta, ili preko izlaza Autostrada A11, Capannori ili Lucca Est, dolazeći iz Firence ili Viareggia. Zatim idite na SR439 prema Pontederi ili, dolazeći iz Lucce, prvo idite na SP26 također prema Pontederi. SP susreće SR u San Leonardo in Treponzio. Nakon toga do kuće za odmor ima još oko 4 km. Nakon što ste prošli putokaz za ulaz u mjesto Pieve di Compito, nakon cca 150m skrenite desno na manju asfaltiranu cestu. Nakon još 500m uzbrdice stigli ste na odredište.

U blizini imamo mogućnost kupovine, u 3 minute možete kupiti svježe pečenje iz pekare, probrane kobasice, meso, voće i povrće domaćih proizvođača i naravno najbolje hladno prešano maslinovo ulje s našeg područja u uljari Zadruge. mlin (Frantoio sociale). U San Leonardo in Treponzio, 5 minuta vožnje automobilom, pronaći ćete dobro opskrbljenu samoposlugu koja između ostalog ima pult sa svježom ribom, a radi i nedjeljom. Po potrebi, ovdje ćete pronaći i ljekarnu za engleski jezik, radi svaki dan od 8 do 20 sati, a nedjeljom od 9 do 13 sati.

Tu su i razne lokacije na licu mjesta, poput restorana i pizzerija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung bis 90 Tage vor Anreisetag gebuehrenfrei 89.bis 60. Tag 30% des Mietpreises 59.bis 30. 50%des Mietpreises 29.bis10. 80%des Mietpreises 9. bis Anreisetag 90% des Mietpreises Vom 1.November bis 30.Maerz gelten moderate Stornierungsbedingungen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Kayser

gospođa A. Kayser

Ovdje već 30 godina radimo i živimo kao samodostatni ljudi u prirodi i s prirodom. Naš pansion, dio bivšeg samostana iz 1750-ih, obnovljen je s pažnjom posvećenoj detaljima. Ne možete odoljeti pozitivnoj karizmi starih povijesnih zidina. Nakon desetljeća naših životnih iskustava, ovdje ćete pronaći mir, opuštanje ali i inspiraciju. Kad jednom dođete ovdje, više ne želite ići u građansku akciju. Iako nije tako daleko.2 minute do biotrgovine zadrugara uljara.5 minuta do sljedećeg supermarketa u susjednom gradu. 15 minuta do Lucce, netaknutog, mirnog povijesnog grada, 50 minuta do prekrasnih pješčanih plaža Versilia, planina i kamenoloma mramora Alpi Apuane ili jednostavno do njihovih zimzelenih brda Alpi. Ovdje su dobrodošli djeca i psi. Ima dovoljno mjesta za igru.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 459694

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459694.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina