Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Bagni di Lucca

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Peter Bosman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

J.S. Stilma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ellen Hulstein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ova kuća nalazi se na prekrasnoj lokaciji u prekrasnom okruženju. Kontakt s vlasnikom kuće bio je ugodan i dobar. U neposrednoj i udaljenoj okolini ima puno lijepih stvari za vidjeti. Lijepo kupalište na rijeci može se pješice doći iz kuće za otprilike 20 minuta. Za 5 minuta hoda dolazi se do autentičnog talijanskog restorana, gdje smo srdačno dočekani i hrana je dobra. To je lijepa prostrana kuća, ali previše zapuštena za cijenu koju smo platili. U spavaćoj sobi na katu kreveti/madraci bili su loši (opruga koja strši), kauč u dnevnom boravku se urušava, a vanjski ležaljke su slomljene i neupotrebljive. Po našem mišljenju, unutarnje obnove su potrebne. Unatoč ovim nedostacima, proveli smo prekrasan tjedan odmora.

Annelies Minnaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Na imanju se nekada nalazila kuća na vrhu brda na nekadašnjoj kestenovoj plantaži. Vrh je vlasnički teren vlasnika i stoga je divno tiho. Oko kuće je blago otvoreni teren gdje se možete sunčati ili gdje se djeca/psi mogu poigrati. Sama kuća je stara i pomalo zahrđala (plijesan/kanalizacija?), ali poslužuje svoju svrhu. U kuhinji je osnovna oprema prisutna, kreveti su prilično udobni, a dvije kupaonice su ugodne. Jedino kauč na razvlačenje u dnevnom boravku nije udoban. Kuća se može doći uskim, strmim zavojitim putem do sela Casoli, a zatim posljednjih nekoliko metara neprohodnim privatnim šljunčanim putem. Pješice ste u 3-4 minuta udaljeni od restorana Bar Marina prečicom. Usluga nije stvarno sjajna, ali hrana i vrlo povoljne cijene nadoknađuju sve. U restoranu imate pristojan (besplatan) pristup Wi-Fiju koji možete koristiti. Na 3 km (ali više od 10 minuta vožnje automobilom) nalazite se kod rijeke Lima gdje možete plivati u bistroj, ali vrlo hladnoj vodi. Lijepo je mjesto. Namirnice možete kupiti u Bagni di Lucca, udaljenom 15-20 minuta vožnje, a u blizini kućice nema pekare. Gradovi Lucca i Pisa lako su dostupni i vrijedi ih posjetiti. Grotta del Vento je zanimljiva za obilazak (ali birajte onu od 2 sata jer su posjetitelji od 1 sata već morali pola puta natrag). Također smo napravili prekrasne šetnje u Abetoneu. Karte za to možete pronaći u kući. Vrlo lijepo je prošetati se stazom od kuće (uz groblje nedaleko) do Casabasciana, gdje možete jesti i piti u malom i jedinom kafiću, te se vratiti istim neprohodnim putem. Ukupno nešto manje od 10 km, ali lijepi pogled i većinom u hladu. Vlasnica ne govori dobro engleski, ali dovoljno da se međusobno razumijete. Divno mjesto za odmor, oko vas ptice, vjeverice, divlje svinje. Ali dovoljno blizu da posjetite velike gradove ili slatka sela u okolici. Da bi išli u šetnju, u većini slučajeva morate voziti negdje autom, ali onda imate puno izbora. Također, u blizini ima dovoljno aktivnosti poput kajaka, jahanja, vožnje biciklom, kanjoninga i mnogo toga.

Annelies Minnaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća na vrhu planine na nekadašnjoj plantaži kestena. Vrh je vlasništvo vlasnika i stoga je prekrasno tih. Oko kuće je kosi otvoreni teren gdje se možete sunčati ili uživati djeca/psi. Sama kuća je stara i miriše na pljesniv (plijesan / kanalizacija?), ali je u redu. Uglavnom sve što vam treba dostupno je u kuhinji, kreveti su prilično udobni za spavanje, a 2 kupaonice su lijepe. Jedino kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi nije udoban.



Do kuće se dolazi uskom, strmom zavojitom cestom do sela Casoli, a onda je zadnji dio neasfaltirana privatna šljunčana staza. Putem između možete prošetati do restorana Bar Marina za 3-4 minute. Usluga nije baš sjajna, ali hrana i vrlo razumne cijene to nadoknađuju. U restoranu imate relativno dobar (besplatan) wifi koji možete koristiti.



Unutar 3 km (ali više od 10 minuta vožnje automobilom) nalazite se na rijeci Limi gdje možete plivati u čistoj, ali vrlo hladnoj vodi. To je lijepo mjesto. Kupovina se može obaviti u mjestu Bagni di Lucca, koje je udaljeno 15-20 minuta vožnje, au blizini kuće nema pekare.



Do gradova Lucca i Pisa lako je doći automobilom i vrijedi ih posjetiti. Grotta del Vento je lijepo za obilazak (ili obilazak u 2 sata jer se posjetitelji u 13 sati nisu morali vraćati na pola puta). Osim toga, napravili smo prekrasne šetnje u Abetoneu. Kartice za to mogu se naći u kući.

Lijep je put od kuće (groblje u blizini) do Casabasciane, gdje možete jesti i piti u malom i jedinom kafiću i vratiti se istim neasfaltiranim putem. Ukupno nešto manje od 10 km, ali lijep pogled i uglavnom u hladu.



Vlasnik ne govori dobro engleski, ali dovoljno da se razumijemo.



Prekrasno mjesto za opuštanje, ptice, vjeverice, divlje svinje okolo. Ali dovoljno blizu da posjetite sjajna mjesta ili simpatična sela u okolici. U većini slučajeva morate se negdje odvesti autom da biste hodali, ali tada imate puno izbora. U blizini također ima mnogo aktivnosti kao što su vožnja kajakom, jahanje, biciklizam, kajoning itd.

Lisette Jensen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi u privatnoj šumi u koju se ne smije samo ušetati. Svugdje nema znakova za ulazak, tako da imate šumu za sebe. Prekrasan okoliš i pogled. U šumi još jedna zatvorena kapelica iz 1100. s freskama unutra. Put do vikendice nije lak put, ali izvediv. Sama kućica je također iz srednjeg vijeka, lijepo renovirana. Noću je svježe na vrhu planine Casoli. Na 5 minuta hoda nalazi se Marinin restoran gdje možete ukusno i jeftino jesti. Često smo dobivali salatu, grah, krastavce i rajčice iz gazdinog povrtnjaka. Vrlo ukusna! To je vrlo opušteno zeleno okruženje. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Ellen Hulstein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ova kuća se nalazi na lijepoj lokaciji u prekrasnom okruženju. Kontakt s vlasnikom kuće bio je ugodan i dobro je prošao. U bližoj i daljoj okolici ima se što vidjeti. Do lijepog kupališta u rijeci može se doći pješice od kuće za 20-tak minuta. Za 5 minuta hoda do autentičnog talijanskog restorana, gdje su nas toplo dočekali i hrana je dobra. To je lijepa prostrana kuća, ali prestara za cijenu koju smo platili. U spavaćoj sobi na katu kreveti/madraci su bili loši (opruge su virile prema gore), kauč u dnevnoj sobi se srušio, a ležaljke vani su polomljene i nisu za upotrebu. Po našem mišljenju, unutarnja obnova je neophodna. Usprkos ovim negativnostima, proveli smo prekrasan blagdanski tjedan.

johan janse

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vikendica u Casoli je prekrasno mjesto za sve vrste putovanja, uključujući. u Luccu i Pisu. Prekrasne šetnje sa psima u području Lucchio, Casabiascana i Casoli. Zaista sam imao prekrasan odmor u prekrasnoj Toskani.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 314888

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314888.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Bagni di Lucca» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina