Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tavullia

maks.  4   Gosta/Gostiju
84m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
84m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 19 km

19 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 33 km Rimini

33 km

Kolodvor 20 km Cattolica

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


139 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Michalski

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi te duž cijele Jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, čak i televizor (koji zapravo nije potreban) može se postaviti na njemački jezik. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi su nam napici bili spremni, sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da se može razumjeti čak i s manje poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići tamo, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asiz, kao i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Vrlo dobra oprema, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno dočekani, dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prilično su nam ponuđena prva pića i sve je objašnjeno. Potrebno je znati malo engleski ili talijanski jezik, ali tijekom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da će sve biti razumljivo i s manje iskustva na engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo udobno i bazen je vrlo dobar. Zabavite se oni koji tek trebaju ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Prostran je, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je sjajan za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Isporuka je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvo su nam ponuđeni pića i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali kod dočeka je sve objašnjeno polako, pa se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu tamo, zabavite se. Vraćamo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je vrhunski. Jako prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Sadržaji su vrlo dobri, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, a dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su nam bila spremna i sve nam je objašnjeno. Potrebno je znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno kako bi se sve razumjelo, čak i s manje iskustva na engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte! Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asiz i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su nam bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebate znati malo engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tu s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi te cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su napici bili dostupni, sve je bilo objašnjeno. Trebali biste znati malo engleskog ili talijanskog, ali prilikom dočeka sve je lagano objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu tamo, neka uživaju. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Prostran je, bilo nas je 4 i bilo je dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz te duž cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također dostupna na njemačkom. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prva pića su bila spremna i sve je objašnjeno. Trebalo bi malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, pa je sve bilo razumljivo čak i bez puno engleskog znanja. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Zabavite se oni koji će tamo iću. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji zapravo nije potreban) može biti podešen i na njemački jezik. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna i sve je bilo objašnjeno. Za dolazak bi trebalo znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dočeka su sve polako objasnili tako da će se i s manje znanja engleskog jezika sve razumjeti. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je također vrlo dobar. Uživajte oni koji će tek ići. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo četiri osobe i imali dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz i duž cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo kvalitetna, čak i televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno primljeni, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna, sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako, tako da će biti razumljivo i onima s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Prostran je, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete do San Marina, Assisija i cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra s televizijom (koja zapravo ne treba, ali može biti i na njemačkom). Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom prijema sve je bilo objašnjeno polako, tako da će sve biti jasno i bez puno engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je također vrlo dobar. Svi koji idu tamo, želim vam puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadranskog mora od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo ne treba) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prvi su nam napitci bili spremni, sve nam je objašnjeno. Bitno je znati malo engleskog ili talijanskog, ali prilikom dočeka sve je objašnjeno polako, tako da će sve biti razumljivo i ako niste baš dobar s engleskim. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je također vrlo dobar. Svi koji još budu išli tamo, neka uživaju. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali dovoljno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i duž čitavog jadranskog dijela od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija je dostupna (koja zapravo i nije potrebna) čak i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi su nam napici bili spremni, sve je bilo objašnjeno. Potrebno je malo engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo udobno i bazen je vrlo dobar. Svi se koji tek trebaju otići, želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je bilo polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i uz manje poznavanje engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još planiraju ići, ugodno putovanje. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asiz i cijelu prednju stranu Jadranskog mora od Pesar-a do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili spremni i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste znati malo engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu imaju puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijeli jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak se dogovorio preko WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska je sve objašnjeno polako, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu tamo, uživajte puno. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadranskog mora od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili osigurani i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali pri dolasku su sve informacije polako objašnjene tako da su razumljive i osobama s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi, kao i duž cijele Jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, čak i televizija (koja zapravo nije potrebna) je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prva pića su bila napravljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo čak i bez previše poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi, kao i duž cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo ne treba) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvo su nam ponuđena pića i sve je objašnjeno. Trebali biste znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali kod dolaska je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji dolaze imat će puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz te cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) dostupna je i na njemačkom. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi piće je bilo već pripremljeno, a sve nam je objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku se sve objašnjava polako pa se i s manje znanja engleskog može razumjeti sve. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svima koji će još ići tamo želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i duž cijele Jadranske obale od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Dočekani smo vrlo lijepo, a dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste imati malo znanje engleskog ili talijanskog, ali sve je bilo objašnjeno polako prilikom dolaska, tako da će biti razumljivo i za one s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svim sretnima koji će tamo putovati želimo puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi, kao i cijeloj jadranskoj strani od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna), također je dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno kako bi se sve shvatilo i bez velikog poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi se zabavite oni koji tamo idu. Doći ćemo ponovno.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i bilo je mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu stranu Jadrana od Pesar a do Ravene. Sustav je vrlo dobar, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je na njemačkom. Vrlo ljubazni doček i dolazak su dogovoreni putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili dostupni i sve je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski, ali na dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je izvrstan. Svi se zabavite u odlasku. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo prostor. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj Jadranskoj obali od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna), i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prvi napitci su bili pripremljeni i sve je bilo objašnjeno. Trebate malo znati engleski ili talijanski, ali dolaskom je sve polako objašnjeno tako da će se sve razumjeti i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, želim im puno zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je spektakularan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asizu, kao i duž cijele Jadranske obale od Pesara do Ravnje. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su nam bili dostupni i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski, ali na prijemu su nam sve objasnili polako, tako da je sve shvaćeno čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, moguće je gledati televiziju na njemačkom jeziku (što zapravo i nije potrebno). Vrlo smo lijepo dočekani i naš dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi napici su bili dostupni i sve nam je bilo objašnjeno. Trebali biste imati malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali kod dolaska je sve polako objašnjeno tako da je sve razumljivo čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svima koji će ići želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj obali od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prva pića su bila dostupna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste imati malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali pri dolasku je sve objašnjeno polako, tako da će sve biti razumljivo čak i s manjim poznavanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, zabavite se. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je izvrstan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za posjete San Marinu, Assisiju i cijeloj Jadranskoj obali od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija je dostupna (koja zapravo nije potrebna) i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni, dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prvi napici su nam bili pripremljeni i sve nam je objašnjeno. Potrebno je malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i ako imate manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će još otići neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisiju i cijeloj jadranskoj strani od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo ljubazno dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su nam napici bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali prijevod je bio polako objašnjen, tako da se sve razumjelo čak i s manje iskustva engleskog jezika. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji odlaze, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravene. Sadržaj je vrlo dobar, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi imati malo znanja engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, uživajte! Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku stranu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo ljubazno dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Po dolasku su nam pripremljeni prvi napici i sve je objašnjeno. Potrebno je malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali kod prijema je sve polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo čak i s malo znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji tek idu tamo, uživajte. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi te cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, ima televizor (koji zapravo nije potreban) i možete gledati njemačke kanale. Vrlo su ljubazno dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Osigurana su prva pića i sve je objašnjeno. Trebali bismo malo poznavati engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve polako objašnjeno tako da je sve razumljivo čak i onima sa malo iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je izvrsna za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj obali od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji vam zapravo nije potreban) moguć je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili dostupni i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali pri dočeku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo otići, uživajte. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Ponuđeni su nam prvi napici i sve je objašnjeno. Trebalo bi imati malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali na primanju je sve bilo objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svim sretnim ljudima koji će tamo ići želim puno zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) je također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo smo dočekani, dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Pripremljeni su bili i prvi napici i sve je objašnjeno. Potrebno je imati malo znanja engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo čak i za one s manjim iskustvom u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi će se dobro zabaviti koji će ići tamo. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, mi smo bili tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prva pića su bila spremna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali dolaskom je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji ga još nisu posjetili, uživajte. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran i imali smo dovoljno mjesta za 4 osobe. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, može se gledati televizija (koja zapravo nije potrebna) i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili osigurani i sve je bilo objašnjeno. Malo engleskog ili talijanskog jezika je potrebno, ali dolazak je objašnjen polako, tako da je sve razumljivo čak i uz manje iskustva u engleskom. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tu sa 4 osobe i imali smo mesta. Položaj je sjajan za izlete do San Marina, Asiza kao i cijele jadranske strane od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo ne treba) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo ljubazno dočekani, a dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Malo biste trebali znati engleski ili talijanski, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno tako da se sve razumije čak i sa manje iskustva iz engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Uživajte svi koji ćete ići tamo. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku stranu od Pesara do Raveena. Općenito, oprema je vrlo dobra, postoji televizija (koja vam zapravo nije potrebna), moguća je i njemačka. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren WhatsApp-om. Prva pića su bila pripremljena i sve je objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku sve je bilo objašnjeno polako, tako da se sve razumjelo, čak i ako imate manje iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravnje. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo su nas lijepo dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prva pića su bila osigurana i sve nam je objašnjeno. Potrebno je malo znanje engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je bilo objašnjeno polako, tako da se sve razumjelo čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu, želim vam puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve nam je objašnjeno. Trebali biste znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom susreta sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije i s manje znanja engleskog jezika. Vrlo smo se ugodno osjećali, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je zaista sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Obezbijedili su nam prvo piće i sve su nam objasnili. Trebalo bi se malo snalaziti na engleskom ili talijanskom jeziku, ali pri dolasku nam je sve polako objašnjeno tako da smo razumjeli čak i sa manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je odličan. Svi koji će ići tamo, želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj obali Jadranskog mora od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Dobro smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili osigurani i sve je objašnjeno. Trebali biste znati malo engleski ili talijanski, ali dolaskom je sve polako objašnjeno, tako da će sve biti jasno čak i ako ne znate dovoljno engleskog jezika. Osjećali smo se jako ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji odu tamo, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisiju i cijeli jadranski dio od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je bio dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna i sve je bilo objašnjeno. Poželjno je da se malo razumije engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije čak i ako nemate veliko iskustvo u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan . Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo nije potreban) dostupan je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je bio dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili dostupni i sve je bilo objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska su sve bilo objašnjeno polako, tako da se sve razumjelo čak i s manje iskustva engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji odlaze, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran - bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra. Televizija (koja zapravo i nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazan doček i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvo piće je bilo dostupno i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako tako da se sve razumije, čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Uživajte oni koji će tamo ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravnje. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) može se gledati i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Pružene su prve piće i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i bez velikog znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi se zabavite koji tek trebate tamo ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je izvrstan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesarja do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, moguće je gledati televiziju (u stvari to nije potrebno) i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani, a dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prva pića su bila osigurana i sve je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali kod dočeka sve je objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo čak i s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi se dobro zabavite kad tamo odete. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj strani od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (zapavo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi pića su bila pripremljena i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo, čak i s malo znanja engleskog jezika. Osjećali smo se jako dobro i bazen je vrlo dobar. Svi se zabavite koji će još tamo ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i bilo je dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsAppa. Prve su napitke pripremili i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo čak i ako nemate puno iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će otići tamo će se sigurno zabaviti. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi i čitavu Jadransku stranu od Pesarra do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali bi imati nešto znanja engleskog ili talijanskog, ali prilikom dolaska je sve polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo, čak i s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svim putnicima koji će tamo ići želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj Adriatici od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi imati malo znanje engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku je sve objašnjeno polako, tako da se sve razumije čak i uz manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići tamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj obali od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i ne treba) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali na prijemu je sve polako objašnjeno tako da će se sve razumjeti čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran. Bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asiz i čitavu jadransku stranu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji vam zapravo i nije potreban) moguće je koristiti i na njemačkom jeziku. Lijepo smo primljeni i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prvi napitci su bili spremni i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali kod dočeka je sve objašnjeno polako, tako da se sve razumije, čak i s manje poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi će se zabaviti koji tamo odete. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravnje. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) je dostupna i na njemačkom. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi su napici bili osigurani i sve je objašnjeno. Neki osnovni engleski ili talijanski bi trebali poznavati, ali dolaskom je sve polako objašnjeno tako da će sve biti shvaćeno, čak i s manjim znanjem engleskog. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svakome tko će ići želimo puno zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo s 4 osobe i imali smo puno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Sadržaj je vrlo dobar, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je dostupna na njemačkom. Vrlo smo ljubazno dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su napici bili dostupni i sve je objašnjeno. Potrebno je malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i sa slabijim znanjem engleskog. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je vrlo dobar. Svima koji još idu tamo želim puno zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadran stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prvo piće je bilo spremno i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi se malo razumjeti engleski ili talijanski, ali sve je bilo objašnjeno polako pri dolasku, tako da je sve razumljivo čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići tamo, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenna. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, dogovoreni dolazak preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Treba imati neko znanje engleskog ili talijanskog jezika, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i bez velikog znanja engleskog jezika. Vrlo smo se osjećali ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi se dobro zabavite koji idete tamo. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Asiz i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, ima televizora (koji zapravo nije potreban) i moguće je gledati na njemu na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Pruženi su nam prvi napici i sve je objašnjeno. Treba malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i sa manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svima koji tamo putuju želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, nas četvero smo bili tamo i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete do San Marina, Asizija i cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) je također moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili osigurani i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi se malo služiti engleskim ili talijanskim jezikom, ali na dočeku se sve polako objašnjavalo, tako da je sve razumljivo čak i s manje poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svim putnicima koji dolaze želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo nije potreban) je također moguć na njemačkom jeziku. Vrlo srdačan doček, dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebate malo znanja engleskog ili talijanskog, ali prilikom prijema je sve polako objašnjeno, tako da će sve biti razumljivo čak i sa manjim poznavanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svim sretnim ljudima koji će još otputovati tamo, želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Osigurana su i prva pića i sve je objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali su nam na prijemu sve polako objasnili tako da smo sve razumjeli, čak i ako imamo manje iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, ima i televizor (koji zapravo i nije potreban), i to na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila dostupna i sve je objašnjeno. Trebalo bi poznavati malo engleski ili talijanski, ali kod dolaska je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije, čak i ako nemate puno iskustva s engleskim. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu imat će puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i čitavu Jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, može se gledati televizija (što zapravo nije potrebno) i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Osigurane su prve napitke i sve je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji odu na ovaj put neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra - televizija (koja zapravo nije potrebna), čak i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili dostupni i sve nam je objašnjeno. Mora se malo znati engleski ili talijanski, ali kod dolaska je sve objašnjeno polako, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi kao i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra. Televizija (koja zapravo nije ni potrebna) je moguća čak i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije čak i s malo iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će uskoro ići, želimo vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je na njemačkom jeziku. Vrlo prijateljski smo dočekani i dolazak je bio dogovoren putem WhatsApp-a. Pružili su nam prvo piće i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dočeka sve je bilo polako objašnjeno tako da je sve razumljivo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesar-a do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) moguća je na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo su nas dočekali i dolazak je bio dogovoren preko WhatsApp-a. Prvo piće je bilo osigurano i sve nam je objašnjeno. Trebao bi se malo snalaziti na engleskom ili talijanskom, ali prilikom dolaska je sve objašnjeno polako, tako da su sve razumjeli, čak i oni sa manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se jako dobro i bazen je vrlo dobar. Sve najbolje svima koji idu tamo. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je izvrsna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo nije potreban) je moguć i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi napici su bili pripremljeni i sve nam je objašnjeno. Trebate malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako kako bi se sve razumjelo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji zapravo nije potreban) je dostupan i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Ponuđeni su prvi napici i sve je objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i s malo znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji planirate ići, uživajte. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je sjajan za izlete u San Marino, Assisi, kao i duž cijele Jadranske obale od Pesar-a do Ravenna-e. Osiguranje je vrlo dobro, televizija (koja zapravo nije potrebna) je dostupna i na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo smo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napitci su nam bili osigurani i sve nam je bilo objašnjeno. Trebali bismo nešto engleskog ili talijanskog znati, ali pri dolasku nam je sve polako objašnjeno, tako da smo sve razumjeli iako imamo manje iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se vrlo dobro, a i bazen je vrlo dobar. Svi će se zabaviti kad odu. Doći ćemo ponovno.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji zapravo ne treba) je dostupan i na njemačkom jeziku. Vrlo su nas lijepo dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije čak i sa manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte. Vidimo se opet.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren preko WhatsAppa. Prvo piće je bilo dostupno i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da će se razumjeti i s manjim iskustvom u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idete tamo, uživajte. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo ljubazno primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su nam bila spremna i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali doček je bio objašnjen polako, tako da je sve razumljivo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, uživajte. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi piće je bilo pripremljeno i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo govoriti engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s malo iskustva u engleskom jeziku.Vrlo smo zadovoljni i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, želim vam puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napitci su bili osigurani i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo dobro i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo još ići imat će puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj Jadranskoj obali od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi su napici bili dostupni i sve je objašnjeno. Trebali biste biti malo upućeni u engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno tako da će se sve razumjeti čak i s nižim razinama poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu na ovaj odmor, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlet u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) također moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila spremna i sve nam je objašnjeno. Treba malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da će s manje znanja engleskog jezika sve biti razumljivo. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još nisu tamo ići, uživajte. Ponovno ćemo doći.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo ljubazno dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prvi su napitci bili ponuđeni i sve je objašnjeno. Malo engleskog ili talijanskog treba poznavati, ali na prijemu je sve bilo objašnjeno polako, tako da se sve može razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu neka se zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Sadržaji su vrlo dobri, televizija (koju zapravo ne treba) je dostupna i na njemačkom jeziku. Vrlo srdačno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su nam bila pripremljena i sve nam je objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali pri dolasku nam je sve polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo čak i s manje poznavanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svim gostima koji će se tek uputiti tamo želimo puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Veoma prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz, kao i duž celog Jadranskog primorja od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) takođe je dostupna na nemačkom jeziku. Bili smo veoma lepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve nam je bilo objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili italijanskog jezika, ali prilikom dočeka sve je bilo polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo i sa manjim poznavanjem engleskog jezika. Osećali smo se veoma ugodno, a bazen je veoma dobar. Svim putnicima koji će ići tamo želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo ne treba) je dostupna i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak smo dogovorili preko WhatsAppa. Prva pića su bila osigurana i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dočeka sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku stranu od Pesarao do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prva pića su bila osigurana i sve nam je bilo objašnjeno. Trebali bismo imati malo znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dočeka sve je objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo i za one s manjim iskustvom engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji tek trebaju ići tamo, želim im puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je jako dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi su nam napici bili pripremljeni i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se jako dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, sretan put. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu obalu Jadrana od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je dostupna i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su nam napitci bili osigurani i sve je bilo objašnjeno. Malo trebate poznavati engleski ili talijanski jezik, ali kod dočeka sve je bilo objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo i za one koji manje poznaju engleski jezik. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svim sretnicima koji idu tamo želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je vrlo dobra za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Rave. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je dostupna na njemačkom. Vrlo smo lijepo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila dostupna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, puno sreće. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Mjesto je odlično za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, postoji TV (koji zapravo ne treba), i moguće je postaviti ga na njemački jezik. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleski ili talijanski, ali sve nam je polako objašnjeno prilikom dolaska, tako da smo sve razumjeli, čak i ako nemamo puno iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je izvrstan. Svi koji idu ovamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prva pića su nam bila dostupna i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste znati malo engleskog ili talijanskog, ali prilikom dolaska sve je bilo polako objašnjeno kako bi svi bez obzira na manje iskustvo s engleskim razumjeli. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo neka se zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Asiz i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo ne treba) također je moguć na njemačkom jeziku. Dobro smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije, čak i s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji dolaze, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) također na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno nas je dočekan i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Pružili su nam prve piće i sve nam je objašnjeno. Trebate malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali sve je bilo objašnjeno polako prilikom dolaska, tako da je sve bilo razumljivo čak i bez puno engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, želim vam puno zabave. Vidimo se ponovno.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo nije potreban) je moguć i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsAppa. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleskog ili talijanskog, ali na prijemu je sve polako objašnjeno tako da se sve razumjelo čak i uz manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte! Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) moguća je na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani, a dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prva pića su bila osigurana i sve je objašnjeno. Trebali biste znati malo engleski ili talijanski, ali dolaskom se sve polako objašnjava, tako da se sve razumije čak i sa manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bilo nas je četvero i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo ljubazno dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prve piće su osigurane i sve je objašnjeno. Trebao bi se malo znati engleski ili talijanski, ali pri dolasku su sve objasnili vrlo polako da bi se sve shvatilo, čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, opustite se. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Sadržaj je vrlo dobar, televizija (koja zapravo i nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas primili i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvo piće je bilo osigurano i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu imaju puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji nam zapravo nije ni trebao) može se koristiti i na njemačkom jeziku. Lijepo smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi pića su nam bila osigurana i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali kod dolaska je sve bilo polako objašnjeno, tako da smo sve razumjeli, čak i s manjem znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesarra do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila osigurana i sve je objašnjeno. Potrebno je malo znanje engleskog ili talijanskog, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i uz manje iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra. Moguće je gledanje televizije (u biti nije potrebno) na njemačkom jeziku. Vrlo simpatično smo bili dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvo su nam ponuđena pića i sve je objašnjeno. Potrebno je malo poznavanje engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno tako da se sve razumije čak i bez velikog iskustva na engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Asiz i cijelu jadransku obalu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali sve nam je objašnjeno polako, tako da će se sve shvatiti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi kojima dolaze želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran - nas je bilo četvero i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je izvrsna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja nije baš potrebna) također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo ugostitelji dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve nam je objašnjeno. Trebali biste imati nešto znanja engleskog ili talijanskog jezika, ali pri dolasku nam je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi će se sigurno dobro zabaviti. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su nam napicu bili dostupni i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleskog ili talijanskog, ali kod dolaska je sve objašnjeno polako, tako da se sve shvati, čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo još putovati, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, dostupna je i televizija (koju zapravo i ne trebate) na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi su nam osigurani napici i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako, tako da se sve razumije čak i s manjim poznavanjem engleskog jezika. Vrlo smo uživali i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tek putovati, želimo vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi napitci su bili dostupni i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleski ili talijanski, ali s prijemom je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva na engleskom jeziku. Vrlo smo se osjećali ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je bomba. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su nam bili dostupni i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali sve je objašnjeno polako prilikom dolaska, pa će se sve shvatiti čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se jako dobro i bazen je vrlo dobar. Svi se dobro zabavite koji ćete tamo još ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je super za izlete u San Marino, Asiz i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo i nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili dostupni i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste znati malo engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će otići tamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak smo dogovorili preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili pripravljeni i sve je bilo objašnjeno. Treba malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali sve je bilo polako objašnjeno pri dolasku, tako da se sve razumjelo čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je sjajan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra - televizija (koja zapravo nije potrebna) je također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Pružene su nam prve napitke i sve nam je objašnjeno. Trebalo bi malo znati engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da je sve shvaćeno, čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi će se zabavljati kada tamo dođu. Doći ćemo opet.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo ne treba) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Dostavljena su nam prva pića i sve je objašnjeno. Trebate malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno tako da će se sve razumjeti, čak i ako imate manje iskustva s engleskim. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi se zabavite koji ćete još tamo ići. Doći ćemo ponovno.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji zapravo nije potreban) moguć je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila osigurana i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi se nešto znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije iako nemate previše iskustva s engleskim jezikom. Osjećali smo se jako ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu, svima puno zabave. Povratit ćemo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj obali Jadrana od Pesarа do Ravenne. Oprema je vrlo dobra. TV (koji zapravo nije potreban) također je moguć na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani, dolazak je usklađen putem WhatsApp-a. Prvi napici su bili dostupni i sve je bilo objašnjeno. Malo je potrebno poznavanje engleskog ili talijanskog jezika, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno, tako da će sve biti razumljeno i bez velikog poznavanja engleskog. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, želim vam puno zabave. Doći ćemo ponovno.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi kao i cijelu Jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je moguća i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Preporučljivo je da se malo zna engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako, tako da se sve shvati čak i sa manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji još idu, uživajte! Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Bili smo lijepo primljeni, dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve nam je bilo objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je bilo objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo i za one s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići nek se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran. Bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra. Televizija (koja zapravo i nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi su napici osigurani i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno tako da se razumiju čak i s manjim znanjem engleskog. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, želim vam puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo su nas lijepo dočekali i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napici su bili spremni i objašnjeno nam je sve. Trebalo bi znati malo engleski ili talijanski, ali na dočeku je sve polako objašnjeno, tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Vrlo smo se dobro osjećali, a bazen je vrlo dobar. Svim sretnim putnicima koji će tamo ići želimo puno zabave. Mi se vraćamo.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Prevedite njemački tekst (nakon ':') na kroatoan bez vlastitih dodatnih bilješki, alternativa ili naputaka: Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je izvrsna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesaroa do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo smo lijepo primljeni, a dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Priloženi su prvi napici i sve je objašnjeno. Trebali biste biti malo upućeni u engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve polako objašnjeno tako da je sve razumljivo čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koju otamo idu, želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesar/ Romagna do Ravenne. Sadržaji su vrlo dobri, televizija (što zapravo nije potrebno) također moguća na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp poruke. Prvi napici su bili osigurani i sve je objašnjeno. Treba imati neko znanje engleskog ili talijanskog jezika, ali prilikom dolaska sve je polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i sa manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo želim puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravenna. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Obezbeđena su prva pića i sve je objašnjeno. Trebate malo poznavati engleski ili talijanski, ali doček je bio objašnjen polako, tako da se sve može razumjeti, čak i s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je izvanredan . Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete do San Marina, Asiza i cijelog Jadranskog dijela od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno nas je dočekano i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su napici bili spremni i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali na prijemu je sve objašnjeno polako tako da će se sve razumjeti čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo dobro i bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići, uživate. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je sjajna za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) moguća je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvo su nam ponudili piće i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski jezik, ali na prijemu je sve polako objašnjeno, tako da je sve razumljivo i za one s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići ima puno zabave. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je jednostavno fantastičan. Vrlo prostran, bili smo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija je moguća (iako je zapravo ne treba) i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak se dogovorio putem WhatsAppa. Prva pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi znati malo engleskog ili talijanskog jezika, ali na prijemu je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije. Vrlo smo se osjećali dobro i bazen je vrlo dobar. Svi se zabavite koji idete tamo. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa četiri osobe i imali smo puno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koju zapravo ne trebate) također je moguća na njemačkom. Vrlo smo ljubazno dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi pića su bila dostupna i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je bilo objašnjeno polako, tako da se sve razumjelo čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji planiraju otići tamo, želim vam puno užitka. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, može se gledati i televizija (što nije uvijek potrebno) i na njemačkom. Bili smo vrlo lijepo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Na raspolaganju su nam bile prve napitci i sve je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski, ali kod dočeka je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije, čak i s manje znanja engleskog. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svim sretnim ljudima koji će još ići tamo želimo puno zabave. Vidimo se opet.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je odličan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj obali od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo i ne treba) je moguća i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazni su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem aplikacije WhatsApp. Prvi napitci su bili dostupni i sve nam je bilo objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali pri dolasku je sve bilo objašnjeno polako, tako da je sve razumljivo i za one s manjim poznavanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Uživajte svi oni koji ćete tamo još ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, mi smo bili tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Pozicija je super za izlete u San Marino, Assisi i čitavu obalu Jadranskog mora od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je dostupna i na njemačkom jeziku. Dobro smo dočekani i dolazak je bio dogovoren preko WhatsApp-a. Dostupna su bila i prva pića, i sve nam je objašnjeno. Malo znanje engleskog ili talijanskog jezika je potrebno, ali sve je bilo objašnjeno polako prilikom dolaska, tako da je sve bilo razumljivo čak i za one s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo putovati neka se dobro provedu. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je sjajan. Vrlo prostran, bili smo tamo s četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo primljeni, a dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebalo bi malo poznavati engleski ili talijanski jezik, ali na dolasku je sve objašnjeno polako, tako da će se sve razumjeti i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, uživajte puno. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, mi smo bili tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra - televizija (koja nam zapravo ne treba) je moguća i na njemačkom. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren preko WhatsApp-a. Prvi napitci su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Trebalo bi malo znati engleski ili talijanski jezik, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako kako bi se sve razumjelo, čak i s manje znanja engleskog jezika. Vrlo smo ugodno boravili i bazen je vrlo dobar. Svi koji planiraju tamo otići, želimo puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Položaj je izvrstan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja vam zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prvo piće je bilo osigurano i sve je objašnjeno. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve bilo objašnjeno polako, tako da se sve razumijelo i s manjim poznavanjem engleskog. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići neka se dobro zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i čitavu jadransku stranu od Pesara do Ravenne. Sadržaji su vrlo dobri. Televizija (koja zapravo nije potrebna) moguća je i na njemačkom jeziku. Bili smo vrlo lijepo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi su napici bili pripremljeni i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je bilo polako objašnjeno, tako da se sve razumjelo i s manjom poznavanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svim sretno koji će tamo ići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je nevjerojatan . Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna), također je moguća na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prva pića su bila pripremljena i sve je objašnjeno. Trebate znati malo engleski ili talijanski, ali sve je bilo polako objašnjeno prilikom dolaska, tako da se sve razumijelo, čak i s manjim znanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Uživajte svi oni koji će tamo otići. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je izvrsna za izlete u San Marino, Assisi i cijeloj jadranskoj strani od Pesarra do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo nije potreban) također je dostupan na njemačkom. Dobro smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili popunjeni i sve je bilo objašnjeno. Potrebno je malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska sve je objašnjeno polako, tako da se sve razumije čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno, a bazen je vrlo dobar. Svi koji idu, uživajte. Vratit ćemo se.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je odličan za izlete u San Marino, Assisi te cijeloj Jadranskoj obali od Pesaroa do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji zapravo ne treba) je također dostupan na njemačkom. Vrlo smo lijepo dočekani i dolazak smo dogovorili putem WhatsApp-a. Prve su nam piće pripremljene i sve nam je objašnjeno. Potrebno je malo znanja engleskog ili talijanskog, ali kod dočeka nam je sve objašnjeno polako, tako da će sve biti razumljivo čak i s manje znanja engleskog. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu imat će puno zabave. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fenomenalan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi, kao i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, moguće je gledati TV (što zapravo nije potrebno) čak i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno su nas dočekali i dolazak smo dogovorili putem WhatsAppa. Prvo su nam ponudili piće i sve su nam objasnili. Trebali biste malo znati engleski ili talijanski, ali prilikom dolaska su sve objasnili polako, tako da se sve razumije i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići tamo, uživajte! Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Položaj je sjajan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra. Televizija (koja zapravo nije potrebna) također je dostupna na njemačkom. Dobro smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi napitci su bili dostupni i sve je objašnjeno. Trebate malo znati engleski ili talijanski, ali na prijemu je sve polako objašnjeno tako da se sve razumije, čak i s manje engleskog iskustva. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će tamo ići, uživajte. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa četiri osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu Jadransku obalu od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) je također dostupna na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo primljeni i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili spremni i sve je bilo objašnjeno. Morate malo znati engleski ili talijanski jezik, ali sve je bilo polako objašnjeno pri dolasku, tako da će sve biti razumljivo, čak i ako imate manje iskustva s engleskim. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji će ići, uživajte puno. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je fantastičan. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je odlična za posjete San Marinu, Assisiju i cijeloj jadranskoj obali od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizor (koji vam zapravo ne treba), moguće je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem WhatsApp-a. Prvi napitci su bili pripremljeni i sve je objašnjeno. Malo znanja engleskog ili talijanskog jezika je potrebno, ali kod dočeka je sve polako objašnjeno, tako da se sve razumije čak i sa manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi će se zabaviti kad budu otišli. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je spektakularan. Vrlo prostran, bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno prostora. Lokacija je super za izlete u San Marino, Assisi, kao i duž cijele jadranske obale od Pesara do Ravenne. Oprema je vrlo dobra, TV (koji zapravo i nije potreban) moguć je i na njemačkom jeziku. Vrlo ljubazno smo dočekani i dolazak je dogovoren putem aplikacije WhatsApp. Prva pića su bila osigurana i sve je bilo objašnjeno. Trebalo bi se malo snalaziti na engleskom ili talijanskom jeziku, ali prilikom dolaska sve je bilo polako objašnjeno, tako da će sve biti razumljeno čak i s manjim poznavanjem engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji tamo putuju će se zabaviti. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran - bili smo tamo s 4 osobe i imali smo dovoljno mjesta. Lokacija je odlična za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku obalu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra - televizija (koja zapravo nije potrebna) također je moguća na njemačkom jeziku. Bili smo lijepo primljeni i pri dolasku se sve dogovaralo putem WhatsApp-a. Osigurana su prva pića i sve nam je objašnjeno. Trebali biste malo poznavati engleski ili talijanski, ali pri dolasku je sve objašnjeno polako, tako da se sve razumije čak i s manje iskustva u engleskom jeziku. Osjećali smo se vrlo ugodno i bazen je vrlo dobar. Svi koji idu tamo, zabavite se. Mi ćemo se vratiti.

Ahrens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je super. Vrlo prostran, bili smo tamo sa 4 osobe i imali smo mjesta. Položaj je sjajan za izlete u San Marino, Assisi i cijelu jadransku stranu od Pesara do Ravene. Oprema je vrlo dobra, televizija (koja zapravo nije potrebna) dostupna je i na njemačkom jeziku. Vrlo lijepo su nas primili i dolazak je dogovoren putem WhatsAppa. Prvi pića su bila pripremljena i sve je bilo objašnjeno. Trebali biste imati nešto engleskog ili talijanskog, ali sve je bilo polako objašnjeno pri dolasku, tako da je sve bilo razumljivo čak i s manje znanja engleskog jezika. Osjećali smo se vrlo dobro, a bazen je vrlo dobar. Svi koji dolaze želim vam puno sreće. Vratit ćemo se.

Karina Kircher

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Prekrasna kuća usred planine, vrlo mirna i opuštajuća. Gigantski pogled s terase!!! Vrlo lijepi bazen u kojem stvarno možete zaplivati nekoliko dužina. Vrlo ljubazni i susretljivi vlasnici!!! Jedina stvar je da kada je kuća iznajmljena sa svih 5 stanova, bude prilično puno ljudi pored bazena. Mi smo imali ogromnu sreću i proveli smo bajkoviti odmor!!! Hvala puno.

Karina Kircher

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sjajna kuća usred planine, vrlo tiha i opuštajuća. Divovski pogled sa terase!!! Vrlo lijep bazen, gdje stvarno možete plivati nekoliko duljina. Vrlo lijep i uslužan stanodavac! Tek kad se iznajmi kuća sa svih 5 apartmana, na bazenu bude velika gužva. Imali smo puno sreće i proveli prekrasan odmor!!! Od srca hvala.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 315107

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/315107.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Tavullia» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 139 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina