Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Cagli

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Janny Bij de Leij

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Hans-Jürgen Pfisterer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Margreet Van Schip

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dirk Van den Heuvel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

johan van zele

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jochanan Eynikel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor s bazenom u isto takvom okruženju, njegovan imanje s ograničenim brojem gostiju (3 kuće) i vrlo pažljiv doček. Redovito je simpatični vlasnik ili njegov unuk dolazio pitati je li sve u redu. Jednom su čak došli s aperitivom i bruscettom :) Kućica je udobna i čista. Boravili smo tamo kao obitelj od 5 s troje djece, što je izvedivo samo ako su još mala (naše 2-godišnje dijete spavalo je u krevetiću koji smo sami ponijeli). Kada su stariji, maksimalno je 4 osobe. Kuća se nalazi u blizini ugodnog sela nedaleko od većih gradova poput Fana, Gubbija i 1,5 sat od Perugije i Asisija. Nalazi se u blizini autoceste koja ponekad uz vjetar stvara malo buke. Zaključak: preporučujemo, pogotovo za - ne previše velike - obitelji koje traže dječje prijateljski smještaj u miru.

d.A de Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Čist zrak i prekrasni pogledi. Pod u kupaonici je potpuno prljav, četka za WC treba ići u smeće i zamijeniti! Nedostaje veliko ogledalo, ima dovoljno prostora za postavljanje jednog. To je sve što se tiče negativnih stvari, ostalo je bilo odlično!

Eckart Drews

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Lijepo uređen i vrlo lijep mali turistički kompleks. Područje bazena je odlično. Vrlo prijateljski i komunikativni domaćini - znanje talijanskog jezika je prednost. Idealno za pse! Nažalost, nema njemačke televizije.

S.J van der Schaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lokacija se nalazi na brdu, s pogledom na selo Acqualagna, koje se nalazi u dolini. Na imanju se nalazi prekrasna kuća, s apartmanima s obje strane i dalje stoji samostojeća kuća, s puno privatnosti. Mi smo iznajmili tu kuću. Između kućica nalazi se lijep bazen s ležaljkama, visećim mrežama i suncobranima pod kojima se možete sakriti. Dočekao nas je Thomas, unuk vlasnika. On je obavljao održavanje bazena, vrta i kućica. Thomas dobro govori engleski i bio je vrlo koristan. U kućici je sve bilo prisutno, a atmosfera je bila autentična s puno osjećaja za detalje. Kreveti su bili loši (ali vrlo lijepi), ali ste stvarno osjećali metalne opruge kako vam probadaju leđa i bokove. To se često odnosi na talijanske krevete i nije stvarno povoljno za noćni odmor. Pogled s kućice je predivan, a u ovoj kući ima puno privatnosti, dok ste istovremeno vrlo blizu bazenu. U vrijeme izgradnje kuća (prije 12 godina) svaki je dan došao psić pogledati gradilište. Taj je psić ostao, zove se Luna i živi na imanju. Luna je kasnije dobila štene; Stella i zajedno svakodnevno svrate provjeriti sva kućice. Mi volimo pse i to smo smatrali vrlo zabavnim. Naša djeca su ih obožavala i pratili su ih svugdje. Ako apsolutno ne volite pse, to može biti prepreka. Proveli smo divan tjedan i posjetili sela Urbino, Gubbio, Cagli i Acqualagna. Marke su vrlo mirna regija i rijetko smo sreli turiste. To je, za razliku od prekrasnog Toskane, zaista osvježenje. S obzirom na to da dijelite bazen s maksimalno 2 obitelji/parova i obično svi nisu istovremeno na bazenu, često ćete imati bazen samo za sebe. To je ugodno i ugodno ako želite čitati pored bazena. Sigurno bismo se željeli vratiti na ovu lokaciju!

Marja Appünn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sve je u blizini. Bazeni (idealni za djecu), kultura, priroda (planine), trgovine su u pješačkoj udaljenosti. Imali smo lijep odmor. Kuća je također bila dobra i čak je izdržala vrućinu. Tu je još i ogromna privrženost Iva, vlasnika. Sve to čini ovo mjesto zaista vrijednim ponovnog posjeta.

d.A de Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Čisti svježi zrak i prekrasni pogledi.

Pod u mokrom dijelu potpuno je zaprljan, četka za WC treba baciti i zamijeniti! Nedostaje veliki zrcalo, mjesta je napretek za postaviti jedno. To je sve u negativnom smislu, ostatak je bio izvrstan!

Eckart Drews

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Eine ljubazno postavljena i vrlo lijepa mala turistička naselja. Područje bazena je vrhunsko. Vrlo prijateljski i komunikativni domaćini - poznavanje talijanskog jezika je od koristi. Idealno za pse! Nažalost, nema njemačke TV.

M.r Meyer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Jedan sjajan smještaj u vrlo lijepom području i lokaciji, gdje se može provesti sjajan i opuštajući odmor daleko od masa. Jednostavno rečeno, jednostavno 'super' za osjećati se dobro. Naša kćer (10) i naš mali pas su bili oduševljeni, a i mi!

G.H. Haak

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor ovdje. Odlična kuća, lokacija je bila grandiozna. Ivo je uistinu simpatični domaćin i čini sve što može da vam ugodno. Sigurno ćemo se vratiti jednom!

Jochanan Eynikel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor s bazenom u istom okruženju, njegovana imanja s ograničenim brojem gostiju (tri kućice) i vrlo pažljivim prijemom. Redovno je šarmantni vlasnik ili njegov unuk došao sa pitanjem jesu li stvari u redu. Jednom čak s aperitivom i bruscettom ) Kućica je bila udobna i čista. Ostali smo tamo kao obitelj od 5 s troje djece, što je moguće samo ako su još uvijek mali (naša 2-godišnjakinja spava u krevetiću koji smo sami donijeli). Kad odrastu, 4 osobe su maksimum. Kuća se nalazi u blizini ugodnog sela nedaleko od većih gradova poput Fana, Gubbija i 1,5 sata vožnje od Perugije i Assisija. Približni autocesta ovisno o vjetru ponekad stvara malo buke.

Preporuka, pogotovo za - ne previše velike - obitelji koje traže prijateljski smještaj s djecom i mir.

S.J van der Schaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lokacija se nalazi na brdu s pogledom na selo Acqualagna koje se nalazi u dolini. Na imanju se nalazi prekrasna kuća, s jedne strane apartmanima, a nešto dalje odvojena kuća s puno privatnosti. Između kućica se nalazi prekrasan bazen s ležaljkama, visećim mrežama i suncobranima na kojima se možete skloniti od sunca.

Dočekao nas je Thomas, unuk vlasnika, koji je brinuo o održavanju bazena, vrta i kuća. Thomas govori engleski i bio je vrlo koristan.

U kućici je bilo sve prisutno, a atmosfera je bila autentična s puno osjećaja za detalje. Kreveti su bili loši (ali vrlo lijepi), ali su metalne opruge zaista ubadale u leđa i kukove. To često vrijedi za talijanske krevete i nije baš povoljno za san. Pogled iz kućice je bio prekrasan i na toj kući ima puno privatnosti, ali i blizina bazena. Tijekom gradnje kuća (prije 12 godina), svaki je dan pas dolazio vidjeti gradilište. Taj je pas ostao, zove se Luna i živi na imanju. Kasnije je Luna dobila štene; Stella i zajedno svakodnevno obilaze sva imanja. Mi smo ljubitelji pasa i ovo nam je bilo vrlo ugodno. Naša su djeca bila oduševljena i pratili su ih posvuda. Ako apsolutno ne volite pse, to može biti prepreka.

Proveli smo prekrasan tjedan i posjetili sela Urbino, Gubbio, Cagli i Acqualagna. Marche je vrlo mirna regija i rijetko smo viđali turiste. Ovo je, za razliku od prekrasnog Toskane, prava olakšica.

S obzirom na to da bazen dijelite s najviše 2 obitelji / parova i uglavnom nije svatko u isto vrijeme na bazenu, često imate bazen samo za sebe. Ovo je lijepo i ugodno ako želite čitati pored bazena.

Želimo se sigurno vratiti na ovu lokaciju!

Marja Appünn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sve je u blizini Bazen (idealno za djecu), kultura, priroda (planine), trgovine na pješačkoj udaljenosti. Imali smo prekrasan odmor. Nadalje, kuća je bila dobra i čak otporna na toplinu. Tome je pridodan golem angažman Ive, vlasnika. Sve to ga čini mjestom koje svakako treba ponovno posjetiti.

M.r Meyer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Sjajno mjesto za boravak u vrlo lijepoj regiji i lokaciji, gdje možete provesti izvrstan i opuštajući odmor daleko od gužve. \r\nJednostavno rečeno, jednostavno 'super' osjećati se dobro.\r\nNaša kći (10) i naš psić bili su oduševljeni, a i mi!

d.A de Vries

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Čist svjež zrak i prekrasan pogled.

Pod u mokrom prostoru potpuno je prljav, WC četku treba baciti i zamijeniti! Nedostaje veliko ogledalo, bilo bi dovoljno mjesta za njegovo postavljanje. To bi bilo to za negative, ostalo je bilo super!

G.H. Haak

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ovdje smo proveli fantastičan odmor. Sjajna kuća, lokacija je bila izvrsna. Ivo je zaista simpatičan domaćin i čini sve što može da se osjećate ugodno. Sigurno će se opet vratiti!

Jochanan Eynikel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor s bazenom u ditto okruženju, dobro održavana parcela s ograničenim brojem gostiju (3 kuće) i vrlo pažljivom recepcijom. Angažirani vlasnik ili njegov unuk redovito su dolazili pitati je li sve u redu. Jednom čak i s aperitivom i bruscettom) Vikendica je bila udobna i čista. Odsjeli smo tamo kao peteročlana obitelj s troje djece, što je izvedivo samo dok su još mala (naš 2-godišnjak je spavao u krevetiću koji smo sami donijeli). Jednom stariji, 4 osobe je maksimum. Kuća se nalazi u blizini ugodnog sela nedaleko od većih gradova kao što su Fano, Gubbio i 1,5 sat od Perugie i Asiza. Obližnja autocesta ponekad uzrokuje buku, ovisno o vjetru.

Zaključak preporučljiv, posebno za - ne prevelike - obitelji koje traže mir i boravak prilagođen djeci.

Eckart Drews

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

S ljubavlju dizajnirano i vrlo lijepo malo odmaralište. Bazen je odličan. Vrlo ljubazni i komunikativni domaćini - poznavanje talijanskog je prednost. Idealno za pse!

Nažalost, nema njemačke televizije

S.J van der Schaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lokacija je na planini, s pogledom na selo Acqualagna, koje se nalazi u dolini. U dvorištu je prekrasna kuća, s obje strane apartman, a dalje je samostojeća kuća, s puno privatnosti. Iznajmili smo ovu kuću. Između kuća nalazi se prekrasan bazen s ležaljkama, visećim mrežama i šatorima za sunčanje, ispod kojih možete ležati.



Dočekao nas je Thomas, vlasnikov unuk. Održavao je bazen, vrt i vikendice. Thomas dobro govori engleski i bio je od velike pomoći.



Sve je bilo prisutno u kućici i atmosfera je bila autentična s velikim smislom za detalje. Kreveti su bili loši (vrlo lijepi), ali stvarno ste osjetili metalne opruge u leđima i bokovima. Ovo se često odnosi na talijanske krevete i nije baš pogodno za dobar san. Pogled iz kuće je prekrasan i ima puno privatnosti u ovoj kući, a također ste blizu bazena. Kad su se kuće gradile (prije 12 godina), svaki dan je pas dolazio vidjeti gradnju. Ovaj pas je ostao, zove se Luna i živi u dvorištu. Luna je kasnije dobila psića; Stella i zajedno svaki dan dolaze pogledati sve kuće. Mi smo ljubitelji pasa i smatramo da je ovo vrlo ugodno. Naša su ih djeca voljela i posvuda su ih pratili. Ako apsolutno ne volite pse, to može biti prepreka.



Proveli smo prekrasan tjedan u posjeti selima Urbino, Gubbio, Cagli i Acqualagna. Marken je vrlo mirno područje i gotovo da nismo naišli na turiste. Ovo je, za razliku od prelijepe Toskane, pravo olakšanje.



Budući da dijelite bazen s najviše 2 obitelji/para i obično nisu svi na bazenu u isto vrijeme, često imate bazen za sebe. Ovo je lijepo i ugodno ako želite čitati uz bazen.



Svakako se želimo ponovno vratiti na ovu lokaciju!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 315169

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/315169.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Cagli» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat