Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

***** Na šumskoj plaži

Mecklenburg - Zapadna Pomeranija, obala Baltičkog mora: Fischland - Darß - Zingst, mjesto Prerow na

maks.  5   Gosta/Gostiju
74m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
74m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Dragi blagdanski gosti,

Drago nam je što ste zainteresirani za našu udobnu kuću/apartman za odmor s 5 zvjezdica u odmaralištu Prerow na Baltičkom moru na Darßu. Nudimo kvalitetan odmor tijekom cijele godine na dobroj i mirnoj lokaciji u ljetovalištu Prerow na Baltičkom moru na poluotoku Fischland-Darss-Zingst. Kuća u nizu za odmor nalazi se u središtu mjesta Prerow na Darssu i samo nekoliko minuta hoda od pješčane plaže Baltičkog mora u zaljevu Prerow.



------ ŠUMA, PLAŽA I VIŠE, želimo da se vratite: ------



Vaša obitelj Hellwich iz mjesta Prerow na Baltičkom moru na Darßu



Komforna kuća za odmor u nizu (izgrađena 2007.) 74 m2, za 2 do 5 osoba. Dnevni boravak s ugradbenom kuhinjom, podnim grijanjem i kaminom. 2 tuš kabine s wc-om, 2 spavaće sobe. Sunčana terasa jug/zapad s garniturom za sjedenje i roštiljem. Parkiralište za automobile i natkriveni parking za bicikle na posjedu.



U 2007., 2010. i 2014. godini naša je kuća u nizu za odmor dobila najvišu ocjenu "5 zvjezdica" od Njemačkog turističkog saveza. Po dolasku, primopredaja se odvija u kvaliteti 5 zvjezdica.



Kako biste mogli provesti ugodan odmor u našoj kući u nizu, za vas imamo našu kuću u nizu sa perilicom rublja, perilicom suđa, staklokeramičkom pločom, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, satelitskom TV, DVD playerom, muzičkom linijom, DSL pristupom internetu i 7 zona. Dunlopillo - opremljeni madraci (s LGA pečatom odobrenja). Sofa na razvlačenje u dnevnoj sobi ima prostor za ležanje 220 x 140 cm. Popluni za 4 godišnja doba sastoje se od dva jednostruka popluna. Na taj je način moguća optimalna koordinacija s vašim individualnim potrebama. Nadalje, dječji krevetić i visoka stolica dostupni su u kući za odmor na zahtjev.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Kolodvor 45 km Ribnitz-Damgarten West

45 km

Izlaz s autoceste 60 km Rostock Bentwisch

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten u mirnoj sporednoj ulici, do centra se stiže za 5 minuta hoda. Sjeverna plaža u zaljevu Prerow udaljena je 10 minuta. Biciklom ste za 20 minuta stigli do slikovite zapadne plaže Darßer. Trgovine poput pekara i supermarketa su vrlo blizu.



Staro stablo drveća i povijesna živa ograda od gloga karakteriziraju naše imanje. Idiličnu atmosferu mirne Buchenstrasse zaokružuju brojne zaštićene zgrade.



Budući da sami živimo na imanju od 2400 m², uvijek smo kontakt osoba za naše goste. Po dolasku bit ćete upućeni u tehničke uvjete kuće. Na zahtjev možete dobiti savjete i prijedloge za infrastrukturu i aktivnosti u slobodno vrijeme.

Odmaralište Prerow na Baltičkom moru smješteno je u jednom od najatraktivnijih prirodnih krajolika u Njemačkoj, jer nigdje drugdje strme i ravne obale, strmine, jezera i zaljevi, vjetrovite ravnice, dine i pješčane plaže nisu tako blizu jedna drugoj. I danas ovaj raznoliki obalni krajolik šuma, močvara i dina nastanjuju mnoge rijetke i zanimljive životinjske i biljne vrste. Ovdje žive morski orlovi, ždralovi i vidre, rastu stare kvrgave bukve, bajkoviti kamenolomi joha i prekrasno cvjetajući vrijesak.



Kako bi se zaštitila jedinstvena fauna i flora, poluotok Darß-Zingst proglašen je nacionalnim parkom. Ovdje možete duboko udahnuti, zaboraviti stres svakodnevice i odmoriti se. Za moguću promjenu između pojedinih stimulativnih klimatskih zona kaže se da ima posebno visoku rekreacijsku vrijednost: Burno i jodom bogato tik uz more, posebno bogato kisikom u prostranim šumama, blago na strani Boddena.



5 km duga i do 80 m široka pješčana plaža smatra se najljepšom na njemačkoj obali Baltičkog mora. Fina pješčana i bez kamena sjeverna plaža, s tek postupno nagnutom obalom, također nudi djeci idealne uvjete za kupanje u zaljevu Prerow zaštićenom od vjetra i bez jaruga. Snježnobijeli pijesak i kristalno čista voda zaljeva Prerow, koja na suncu presijava zeleno-plavo, ponekad odaju južnjački dojam.



Prema njemačko-francuskoj televizijskoj postaji arte, zapadna obala Darssa jedna je od 20 najmarkantnijih i najljepših plaža na svijetu. Divlje razbarušena plaža na sjeveru poluotoka jedna je od najoriginalnijih i najdojmljivijih morskih obala u Europi, rekao je redatelj Marc Blezinger umjetničke serije "Ljeto, sunce, plaža".



Netaknutu ljepotu zapadne plaže ne narušavaju vjetar i more. Mjestimice plažu karakterizira visoka linija dina bez drveća i grmlja. Šuma počinje oko 80 - 100 m iza dina; Ispred nje su bizarno oblikovani borovi i bukve, koje je stalno djelovanje zapadnog vjetra oblikovalo u spomenike prirode svojstvene krajoliku, tzv. vjetrobraniče.



Njegova prostranost i stara stabla daju Prerowu nepogrešivo lice. Do 395 m dugog pristaništa vodi šetnica s kafićima, restoranima i trgovinama. Muzej Darss pruža živ uvid u geološki razvoj te tradiciju rukotvorina i kulture na poluotoku. Redovita kabaret događanja u Kulturkatenu ili u Pomorskoj crkvi, koju svakako vrijedi vidjeti, te brojni festivali tijekom godine osiguravaju raznolik boravak.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se naplaćuje u Prerowu. Obiteljski posao, kuća se predaje po dolasku u kvaliteti 5 zvjezdica.

U srpnju i kolovozu cijena se odnosi na do 4 osobe/noćenje.

Usluga čišćenja na odlasku: do 2 osobe. 80 €, do 4 osobe 90 eura

Uvjeti poništenja:

  • Tritt der Mieter vom Vertrag zurück, so hat der Vermieter einen Anspruch auf eine Kostenpauschale von 50 Euro. Kann keine anderweitige Vermietung erfolgen, so hat der Vermieter einen Ersatzanspruch nach folgender Staffelung: Bis 45 Tage vor Mietbeginn 15% des Mietpreises 44-30 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises ab 29 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises Bei späterer Anreise bzw. früherer Abreise hat der Mieter keinen Anspruch auf Erstattung von Teilen des Mietpreises.

ostale informacije:

Njemačko turističko udruženje je našoj kući u nizu za odmor dodijelilo najvišu ocjenu "5 zvjezdica" dana, i dana. "Cjenik sa PDV-om od 7%." Cijene u srpnju i kolovozu odnose se na do 4 osobe. Za sva ostala vremena putovanja za 2 osobe. Ako dođu do 4 gosta, naplaćujemo dodatnih €10 do €20 ovisno o vremenu putovanja. Uskrs = Sezona B


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2021

Angelika H. iz/od Horneburg

4,8
5 5 5 4 5

Wohlfühlen... wenn nicht hier, wo dann!!

Wir haben eine Woche im November in diesem wirklich gemütlich eingerichteten Reihenhaus verbracht und uns sehr wohlgefühlt. Es ist geräumig und es ist alles da was der Mensch so braucht. Den Kamin (Holz fürs erste Feuer war vorhanden) haben wir täglich benutzt. Der nette Vermieter ,Herr Hellwich ,hat uns nach Ankunft interessante, hilfreiche Tipps zur Umgebung und der Gastronomie gegeben. Unsere vergessene Regenkleidung wurde uns sogar nachgeschickt.
Sollten wir nochmal nach Prerow kommen, werden wir wieder versuchen diese Unterkunft zu buchen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

svibanj 2020

Peter u. monika P. iz/od hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub bei netten Vermietern

14 Tage haben wir dort mit 4 Erwachsenen und ein Baby verbracht. was so nicht vorgesehen war, aber Corona hat uns einen Strich durch die Rechnung gemacht.Doch Familie Hellwich war auch da sehr entgegenkomment. wir werden bestimmt dort noch mal unseren Urlaub verbringen
Ps: Ein schönes Haus und sehr ruhig gelegen . Trotzdem Zentral .

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2015

Denise T. iz/od Fürth

5,0
5 5 5 5

Ankommen und Urlaub machen...

- seit Jahren gleichbleibend hochwertige Qualität der Unterkunft
- äußerst freundliche und jederzeit hilfsbereite Vermieter
- ruhig aber dennoch zentral gelegen
- unsere Kinder akzeptieren seit der ersten Buchung keine andere Unterkunft mehr ;-)
- zu jeder Jahreszeit zu empfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2015

Ursula G. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlen und erholen

Wir haben uns wie auch während der letzten 6 Aufenthalte wieder sehr wohl gefühlt. In jedem der drei gemütlichen, mit gehobener Ausstattung eingerichteten Häuser haben wir uns sehr gut erholt. Wir haben jedes Haus bereits kennengelernt und können jedes Haus weiter empfehlen. Mit dem Fahrrad kann man viele nah gelegene Ziele erreichen. Unsere Kinder waren bei einem Besuch so begeistert, dass sie selbst einen Urlaub dort gebucht haben.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži

svibanj 2015

Bernd R. iz/od 29308 Winsen/Aller

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Feriendomizil

Wir haben zum wiederholten Male Urlaub in diesem Reihenhaus gemacht und wunderbare Wochen
an der Ostsee verbracht. Die Einrichtung und Lage des Ferienhauses sind hervorragend und lassen keine Wünsche offen. Wir kommen immer sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin K. Hellwich

gospodin K. Hellwich

Godine 1990. po prvi smo se put mogli diviti ovoj posebnoj atrakciji Darßwalda s njegovim sjevernim i zapadnim plažama. Nismo mogli pustiti ovu fascinantnu obalnu regiju sa svojim fantastičnim plažama od kvarcnog pijeska. Od 1991. svaku slobodnu minutu provodimo u baltičkom ljetovalištu Prerow na Darßu. Profesionalno smo istražili brojne planinske i biciklističke karte koje je objavio Nordland Kartenverlag. Godine 2001. preselili smo svoje mjesto stanovanja iz Hannovera u Prerow.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 31525

Posljednje ažuriranje: 16.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/31525.htm


«***** Na šumskoj plaži» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina