Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Zeewolde

maks.  8   Gosta/Gostiju
178m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
178m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7.7 km

7.7 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Zračna luka 61 km Schiphol

61 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


114 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Annemie Daemen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Armin Mauel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Jenny Giezeman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostran kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća djeluje svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za večernje čitanje. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinji tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu). Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo išli veslati na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Michiel van Steen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prošlog vikenda smo boravili s obitelji u ovoj prekrasnoj vili. Bilo je čisto i opremljeno svim udobnostima. Također, imali smo prekrasan prostrani vrt koji smo dobro iskoristili. Vrlo lijepo iskustvo! Jedina mana je što postoji samo jedna kupaonica, to je za 8 osoba malo problematično. Naravno, to smo znali unaprijed ;)

Sabine Van Dongen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakva blaženost!!! Super lijepa i uredna kućica, prekrasni vrt, divna kada i jako dragi ljudi!! Što još možeš poželjeti. Morali smo nekoliko dana prespavati u kućici zbog selidbe, ali sam stvarno imao osjećaj odmora!!! Definitivno preporučujem!!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan tjedan u vikendici Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena mnogo udobnosti. U velikom vrtu su golovi, trambolina, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za večernje čitanje. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju pa smo mogli peći ukusnu pitu od jabuka (recept za to je obješen na zidu) Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan odmora u kući za odmor od Mariana i Roya, prostranoj kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme je bilo nevažno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedeće garniture s TV-om, tu su i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju, mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, proveli smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i mreža za odmaranje, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća djeluje svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dole je prostrano s prostorom za sjedenje s TV-om te s dva velika udobna stolca za večernje čitanje. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju pa smo uspjeli ispeći ukusnu jabuku pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta kako bismo se bavili veslanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijepi tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranom domu opremljenom svim udobnostima. U velikom vrtu su mali nogometni golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s pored sjedećeg prostora s TV-om, i dva veća udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli peći finu pitu od jabuka (recept za to je na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo išli supati. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj svim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trambolina, penjalice i viseće ležaljke, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizijom, kao i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za pitu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zid).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju plažu u Zeewoldeu kako bismo stajali. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mare i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu su mala nogometna vrata, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme neovisno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. U prizemlju je prostrano i osim sjedeće garniture s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Mare je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trambolina, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s TV-om, i s dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za pite u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu da bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranom domu opremljenom svim udobnostima. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) dobro su se zabavljala u i oko kuće. Kuća djeluje svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje.

Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju, tako da smo mogli ispeći ukusnu pite s jabukama (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo plovili na dasci. Ukratko, imali smo sjedilački tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalicu i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizorom i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tartu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pita od jabuka (recept je visio na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo veslali stojeći na daski. Ukratko, proveli smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostran dom opremljen mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trambolina, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s televizorom i još dva velika udobna stolica za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu pitu od jabuka (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat djeluje ugodno i uredno. Dole je prostrano s prostorom za sjedenje s TV-om, ali i s dva velika udobna stolice za večernje čitanje. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabuka pitu (recept za to visi na zidu). Također smo posjetili nekoliko puta obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo veslali stojeći na dasci. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranom i opremljenom s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedeće garniture s TV-om, dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za tortu u kuhinju tako da smo mogli peći finu jabučnu pita (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo supali. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajan tjedan odmora u kući za odmor Mariano i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća djeluje svježe, pogotovo gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i još dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Mariana je stavila kalup za pite u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovaču (recept za to je na zidu). Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta kako bismo paddleboardali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan odmora u apartmanu Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu se nalaze golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Vrijeme nije bilo prepreka - naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s udobnim sjedećim dijelom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za tartu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pita od jabuka (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s TV-om, također imamo dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju pa smo mogli ispeći finu pita od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali stojeći na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u odmoru kod Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, klikača i ležaljka, a u kući je puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) dobro su se zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća je svježa, pogotovo gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s ​​dodatnim dnevnim boravkom s ​​televizijom i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavio kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnostima. U velikom vrtu postoje vrata, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedeće garniture s TV-om, tu su i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev je Marian stavila kalup za kolače u kuhinju pa smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća i opremljena s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i hamak, a u kući mnoge igre. Bez obzira na vremenske uvjete, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se mogla dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano s ne samo dnevnim boravkom s TV-om, već i dva velika udobna stolica za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Marjana i Raya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno vrhovni kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg prostora s TV-om dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marjan je stavio kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusan kolač od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijepu ljetnu nedjelju u kući za odmor Mariana i Roya, prostranu kuću s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući ima puno igara. Bilo da je lijepo ili ružno vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s kutom za sjedenje s TV-om, ali i dva velika ugodna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za stand-up paddleanje. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnikovcu Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg prostora s TV-om, dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev je Marian stavila kalup za tart u kuhinji kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu da bismo veslali na veslima. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka stijena i viseća mreža, a u kući ima dosta igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg garnitura s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za torte u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili veslanjem na dasci. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo izuzetnu tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolina, penjačka kućica i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme nije bitno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedećeg dijela s televizorom, tu su i dva velika ugodna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli napraviti ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali sa daskom. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmor u kući za odmor Marijana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda lijepo i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marijana je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli napraviti finu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan odmora u kući za odmor Marijana i Roja, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu su ciljevi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno prvi kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg mjesta s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marijana je stavila kalup za kolač u kuhinju tako da smo mogli ispeći finu pitu od jabuka (recept za to je na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu da bismo vozili SUP. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Marian i Roy, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedeće garniture s televizorom i dva velika ugodna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju pa smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i hamak, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je lijep i uredan. Dolje je prostrano, s osim sjedećeg dijela s televizijom, tu su i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinji kako bismo mogli napraviti ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmorištu Mariana i Roya, prostran i opremljen sa puno udobnosti. U velikom vrtu su prisutni golovi, trampolin, penjalice i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s televizijom, tu su i dvije velike ugodne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Mariana je stavila kalup za tart u kuhinji tako da smo mogli ispeći finu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta nedaleku, mirnu plažu u Zeewoldu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Marijana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i ljuljačka, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostor s prostorom za sjedenje s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marijan je stavio kalup za kolače u kuhinji kako bismo mogli napraviti finu jabučnu pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu da idemo na supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmoru od Marijana i Roya, prostranu kuću opremljenu svim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om, ali i dva velika udobna stolca za čitanje kasno navečer. Na naš zahtjev Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabučnu pita (recept za to valja na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo supali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmor u kući za odmor Mary i Roy, prostrani dom i opremljen s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golove, trampolin, penjanje i vješalice i mnoge igre u kući. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) zabavljala su se u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano, osim sjedala s TV-om, tu su i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Mary je stavila kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu tortu (recept visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u kući za odmor Marian i Roy, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu dostupni su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebice gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizijom i još dvije velike, udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli napraviti finu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo obližnju mirnu plažu u Zeewoldu nekoliko puta kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u odmaralištu Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno prvi kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizijom i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Mariana je stavila protvan za torte u kuhinju tako da smo mogli peći ukusnu štrudlu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo jako lijep tjedan odmora u apartmanu zvanični domaćini Marian i Roy, kuća je prostrana i opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu se nalaze golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, pogotovo gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s televizijom, tu su još i dvije velike udobne stolice za večeru. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za torte u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu jabučnu pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili mirnu plažu u blizini u Zeewoldu kako bismo supali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena velikom udobnošću. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjanje i viseća mreža, a u kući ima mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabavljati u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno donji kat izgleda ugodno i vrlo uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za pitu u kuhinji kako bismo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept za to je na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu nekoliko puta za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u vikendici Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s televizijom, i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu Zeewolde da bismo paddle surfali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnoj kući Marian i Roy, prostrana kuća i opremljena sa puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedala s TV-om ima i dvije velike fine stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo posjetili nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi odmor u odmaralištu Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu ima golovi, trampolin, ljuljačka i kuća ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je lijep i uredan. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela sa TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Mariana je stavila kalup za tortu u kuhinji tako da smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pita (recept je na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na supu. Ukratko, proveli smo savršen odmornu sedmicu!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u smještaju za odmor Mariana i Roya, prostrani kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igračaka. Bez obzira na vremenske uvjete, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s naslonjačem, televizorom i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tartu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pita od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijepu ljetnu sedmicu u odmaralištu Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampoline, penjalica i hamak, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, uz dnevni boravak s televizijom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marijan je stavio kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldu za supanje. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje vrata, trampolin, penjalica i viseći krevet, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodan i uredan. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i još dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnikovcu Marije i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i ležaljka, a u kući ima puno igara. Vrijeme nije bitno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabaviti oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno etaža izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s udobnom dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marija je stavila oblik za kolač u kuhinju tako da smo mogli ispeći dobru pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmor u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se mogla dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno prvi kat izgleda lijepo i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg dijela s TV-om, također i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinji kako bismo mogli peći ukusnu apple tartu (recept za to je na zidu)

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepu tjedan odmora u kući za odmor Marian i Roy, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano sa sjedećim prostorom s TV-om i dvije velike ugodne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za torte u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta kako bismo išli na SUP. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrani kuća i opremljena velikom udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabavljati u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno se gornji kat čini ugodnim i urednim. Dolje je prostrano s osim sjedećeg dijela s TV-om i dvije velike udobne stolice za čitanje kasno navečer. Na naš zahtjev je Mara postavila kalup za pitu u kuhinji kako bismo mogli napraviti ukusnu jabučnu pitu (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmoru Marian i Roy, prostrane kuće i opremljen velikom udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornje etaže izgledaju ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika ugodna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev je Marian stavio oblik za tortu u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pita od jabuka (recept za to vješa na zidu).

Također smo posjetili mirnu plažu u blizini Zeewoldea nekoliko puta da bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo veoma lepu nedelju odmora u odmaralištu Mariana i Roya, prostrana kuća sa mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trambolina, penjalica i ljuljaška, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vreme, naša deca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda sveže, gornji sprat izgleda prijatno i uredno. Dole je prostrano, pored dnevnog boravka sa TV-om, tu su i dva udobna velika stolice za večernje čitanje. Na naš zahtev, Marian je stavila kalup za pitu u kuhinju tako da smo mogli da ispečemo ukusnu pitu od jabuka (recept je okačen na zid).

Takođe smo nekoliko puta posetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu da bismo uživali u supovanju. Ukratko, imali smo idealnu nedelju odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u kući za odmor od Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjanje i hamak, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano s pored sjedeće garniture s TV-om i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marian je stavila kalup za kolač u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept je obješen na zidu)

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za SUP-anje. Ukratko, imali smo idealni tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i hamak, a u kući ima puno igara. Vrijeme je bilo loše ili dobro, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se mogla dobro zabaviti unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizorom i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinji kako bismo mogli ispeći ukusan jabučni tart (recept za to visi na zidu).

Nekoliko puta smo posjetili i obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo sjedmicu odmor u kući za odmor Mariana i Royja, prostranoj kući opremljenoj svim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka sprava i ležaljka, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Mariana je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli napraviti ukusan tart od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta za supanje. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan tjedan odmora u odmaralištu Mariana i Roya, prostranoj kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedeće garniture s televizorom, tu su i dvije velike ugodne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinji kako bismo mogli peći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrani dom s puno udobnosti. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Vrijeme nije važno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg mjesta s TV-om i dva velika udobna stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta da bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo zaista lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s TV-om, također dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju pa smo mogli napraviti finu štrudlu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan odmora u odmorištu Mariana i Roya, kući s puno prostora i udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila u i oko kuće. Kuća izgleda osvježavajuće, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje ima puno prostora, osim udobnog prostora s TV-om, tu su i dvije velike stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavio kalup za kolače u kuhinju tako da smo mogli napraviti ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta kako bismo veslali na supu. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Marijana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabavljati unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornje etaže izgledaju ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s TV-om, postoje i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev je Marijana stavila kalup za pita u kuhinji tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za veslanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor u odmaralištu od Marion i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano sa sjedećim dijelom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marion je stavio kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusni kolač od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili mirnu plažu u Zeewoldeu za SUPanje. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako ugodan tjedan odmora u odmaralištu Mariana i Roya, prostrani kuća opremljena s mnogo udobnosti. U velikom vrtu ima golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijep i prostran, uz dnevni boravak s TV-om, ima i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusan pite od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalište i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s TV-om, ima i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju pa smo mogli ispeći finu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka kosilica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodan i uredan. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedeće garniture s televizorom, tu su i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući ima mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i još dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila pekač za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu jabučnu pitu (recept je obješen na zid).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažicu u Zeewoldu da bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u odmorištu Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući su dostupne mnoge igre. Bez obzira na vremenske prilike, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno prvi kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s televizorom, također dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev je Mariana postavila kalup za tortu u kuhinji tako da smo mogli peći ukusnu jabučnu pitu (recept za to je na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor od Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući dosta igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg dijela s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu pita od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za veslanje na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan odmora u odmoru Mariana i Roya, prostrt dom i opremljen udobnošću. U velikom vrtu postoje vrata, trampolin, penjalicu i ljuljačka, a u kući puno igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro provesti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno je gornji kat ugodan i uredno uredan. Dolje je prostrano osim sjedećeg dijela sa TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marian je stavio kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli napraviti ukusan jabučni kolač (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u vikendici Mare i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s televizijom i dva velika ugodna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Mare je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo par puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseći krevet, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim prostora za sjedenje s televizijom i još dvije velike stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli peći ukusan štrudlu od jabuka (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za vožnju supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmorištu Marian i Roy, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, klatilo i ljuljačka, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i s dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za kolač u kuhinju tako da smo mogli napraviti ukusnu jabučnu pitu (recept za nju visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo supali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnoj kući Mariana i Raya, prostrane kuće s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s televizijom, ima i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se vozili na dasci. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući i opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolina, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Vrijeme ili bez vremena, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano s prostorom za sjedenje s TV-om i još dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli napraviti ukusnu jabučnu pitu (recept za to obješen je na zidu).

Posjetili smo obližnju mirnu plažu u Zeewoldu nekoliko puta kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sabine Van Dongen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakav užitak!!! Super lijepa i uređena kućica, predivan vrt, uživancija kada je u pitanju kada, i super dragi ljudi!! Što više možete poželjeti.

Morali smo prebroditi nekoliko dana u kućici zbog selidbe, ali stvarno smo osjetili osjećaj odmora!! Stvarno preporučujem!!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Mi smo proveli lijep tjedan odmora u kući za odmor koju vode Marian i Roy, prostrana kuća s mnogo udobnosti. U velikom vrtu ima golova, trampolina, penjalice i ljuljačke, a u kući puno igara. Bez obzira na vremenske uvjete, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno prvi kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom i TV-om, ali i s dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolač u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, proveli smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka stijena i užad, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg mjesta s TV-om, tu su i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u odmaralištu Marian i Roy, prostrana kuća opremljena sa puno udobnosti. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Kiša ili sunce, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s televizorom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je postavila kalup za tortu u kuhinji tako da smo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept je visio na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu da bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan odmora u odmaralištu Marjan i Roy, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući ima puno igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabavljati u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s TV-om, ima i dva velika i udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imamo prekrasan tjedan odmora u odmoru Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka staza i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme nije važno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i vrlo uredno. Dolje je prostrano, osim sjedeće garniture s televizorom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli peći finu jabučnu pitu (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili plažu u blizini u Zeewoldeu da bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u vikendici Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i ljuljačka, a u kući ima puno igara. Vrijeme je prikladno ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostorno s osim dnevnog boravka s TV-om i dva velika, udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev je Marian stavila kalup za torte u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept je obješen na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldu nekoliko puta kako bismo išli na veslanje na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjanje i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) mogla su se dobro zabavljati u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s TV-om, tu su i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusan jabučni kolač (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka stijena i ležaljka, a u kući puno igara. Bez obzira na vremenske uvjete, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg dijela s televizorom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli napraviti finu jabukovu pita (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu kako bismo prakticirali supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj mnogim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka sprava i viseći ležaj, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dodatkom sjedećeg prostora s TV-om i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolač u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu da bismo veslali. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranim kućama opremljenim s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom i televizijom i dva velika udobna stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavio kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu jabukovu pitu (recept za to je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka staza i ljuljačka, a u kući ima puno igara. Vrijeme je bilo loše ili dobro, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev Marian je stavila kalup za kolač u kuhinju tako da smo mogli ispeći finu jabučnu pitu (recept je obješen na zid).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo prošetali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u apartmanu Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s televizorom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu jabukovaču (recept za to je na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmoru kuće Mariana i Roya, prostrane kuće i opremljene sa puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golići, trampolin, ljuljačka i ležaljka, a u kući mnogo igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila unutar i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno donji kat izgleda udobno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s TV-om, tu su i dvije velike fine stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila okrugli kalup za tart u kuhinju pa smo mogli napraviti finu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za veslanje. Ukratko, imali smo savršen odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u vikendici Marijana i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu nalaze se golovi, trampolin, penjačka struktura i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Vrijeme nije bilo bitno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, s dnevnim boravkom s televizorom i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marijana je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu štrudlu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmor u ljetnoj kući Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano sa sjedećim dijelom s televizorom i ​​dva velika ugodna stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za pitu u kuhinju tako da smo mogli peći ukusnu jabuku (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vremenske uvjete, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća je svježa, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dvije velike, ugodne stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli peći finu jabuku (recept za to je obješen na zid).

Također smo nekoliko puta posjetili mirnu plažu u blizini u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u ljetnoj kući Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu se nalaze golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda lijepo i uredno. Dolje je prostrano, a pored dnevnog boravka s TV-om, tu su i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinji kako bismo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept je viseći na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u kući za odmor Marion i Roy, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka oprema i viseća mreža, a u kući mnogo igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se mogla dobro zabaviti u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s izuzetkom dnevnog boravka s televizorom i dva velika udobna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marion je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli peći ukusnu pita od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo surferali s daskom. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnoj kući Mariana i Roya, prostranoj kući koja je opremljena s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i hamaka, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om, ali i s dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli peći ukusnu jabukovaču (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo iznajmili SUP-ove. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmaralištu Marian i Roy, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu, tu su golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući mnoge igre. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim sjedećeg mjesta s televizorom, i dvije velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli napraviti ukusan jabučni kolač (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo supali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u ljetnoj kući Mariana i Roya, prostrana kuća s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi za nogomet, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda lijepo i uredno. Dolje je lijepo prostrano, uz sjedeću garnituru s TV-om, tu su i dvije velike i ugodne stolice za čitanje navečer. Na našu molbu, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinju kako bismo mogli ispeći finu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu kako bismo se bavili SUP-om. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u odmoru kuću Marian i Roy, prostrana kuća i opremljena sa puno udobnosti. U velikom vrtu postoje gole i trampolin, penjačka staza i hamaku i mnoge igre u kući. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11,14 i 15 godina) su se mogli dobro zabaviti u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedala s TV-om, tu su i dva velika i udobna stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavio oblik pite u kuhinji tako da smo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept za to visi na zidu).

Također smo posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewolde nekoliko puta za supanje. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo jako lijepi tjedan odmora u odmaralištu Marijana i Roya, prostranoj kući s mnogo udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka konstrukcija i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, osobito gornji kat izgleda ugodno i vrlo uredno. Dolje je prostrano s udobnim sjedećim dijelom s TV-om i dvije velike stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marijana je stavila oblik za tartu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu jabukovu pitu (recept za to je obješen na zidu).

Posjetili smo nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu za veslanje na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan tjedan odmora u odmaralištu Marina i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu postoje nogometni golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano, osim sjedećeg dijela s televizorom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marina je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu tortu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažicu u Zeewoldeu za supanje. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje vratnice, trampoline, penjalica i hamak, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je lijepo uređen i uredan. Dolje je prostrano s, osim kutka za sjedenje s TV-om, i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila tijesto za tortu u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu za veslanje na dasci. Ukratko, imali smo idealan odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep tjedan odmora u ljetnoj kući Mariana i Roya sa puno komfora. U velikom vrtu su prisutni golovi, trampolin, penjačka stijena i viseća mreža, a u kući mnoge igre. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda udobno i uredno. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s televizijom, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za pitu u kuhinju tako da smo mogli ispeći finu jabukovu pitu (recept za to je na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu za vožnju na veslima. Ukratko, proveli smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan tjedan odmora u odmaralištu Marian i Roy, prostrana kuća s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka stijena i viseća mreža, a u kući puno igara. Vrijeme ili ne, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevnog boravka s TV-om, i dva velika lijepa stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju tako da smo mogli peći finu pite od jabuka (recept za to visi na zidu).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim dnevnog boravka s TV-om tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje uvečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli napraviti finu pitu od jabuka (recept za nju visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu kako bismo veslali na SUP-u. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Nienke Klaassen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kao prvi gosti Belvilla tjedna mogli smo uživati u ovom vrlo prostranom, urednom i čistom kući. Toplo nas je dočekala vlasnica kuće s predivnim poklonom. Kuća je potpuno opremljena i nalazi se na prostranom i urednom parku s raznim vilama. Na parku su i dva teniska terena koje možete besplatno koristiti, a mi smo s djecom par puta odigrali tenis. Imali smo jako lijepo vrijeme i bili smo vrlo sretni što je dvorište vrlo prostrano i ograđeno te su djeca i pas mogli sigurno igrati. Tu su bili i trampolin, šipke za vježbanje i golovi za nogomet koji su bili pravi hit! Osim toga, okolica nas je također pozitivno iznenadila. Uživali smo u predivnoj prirodi u Horsterwoldu, gdje smo šetali i vozili bicikl. Predivno je imati priliku uživati u drugačijem okruženju u ovim čudnim vremenima kada smo puno više kod kuće. Preporučuje se!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjačka kućica i ležaljka, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s dnevnim boravkom s TV-om i dva velika ugodna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za kolače u kuhinji kako bismo mogli ispeći ukusnu jabučnu pitu (recept za to je obješen na zid).

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na supu. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan tjedan odmora u odmaralištu Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući ima puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i čisto. Dolje je prostrano, s dnevnim boravkom s TV-om i još dva velika ugodna stolca za čitanje u večernjim satima. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tart u kuhinju tako da smo mogli peći ukusan jabučni tart (recept je na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta mirnu plažicu u blizini u Zeewoldeu kako bismo veslali. Ukratko, proveli smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostranoj kući opremljenoj s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i ležaljka, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je lijepo prostrano, osim sjedećeg mjesta s TV-om, tu su i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tartu u kuhinju tako da smo mogli napraviti ukusnu jabučnu pitu (recept za to visi na zidu)

Također smo nekoliko puta posjetili obližnju mirnu plažu u Zeewoldu da bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u apartmanu Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena svim udobnostima. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavila u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, pogotovo gornji kat je uredan i ugodan. Dolje je prostrano, osim dnevnog boravka s TV-om, tu su i two velike ugodne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev je Marian stavila kalup za tart u kuhinju kako bismo mogli ispeći ukusnu pitu od jabuka (recept visi na zidu).

Posjetili smo mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta kako bismo se bavili supanjem. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep tjedan odmora u kući za odmor Mariana i Roya, prostrana kuća opremljena udobnošću. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, dječje igralište i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u kući i oko nje. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s, osim dnevnog boravka s TV-om, i dvije velike fine stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila oblik za tortu u kuhinju tako da smo mogli ispeći ukusnu tortu od jabuka (recept je obješen na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldeu kako bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo idealan tjedan odmora!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo sjedmicu odmora u kući za odmor Marian i Roy, prostrana kuća opremljena s mnogo udobnosti. U velikom vrtu su golovi, trampolin, penjalica i ljuljačka, a u kući ima puno igara. Vrijeme nebitno, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala unutar i izvan kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat je ugodan i uredan. Dolje ima puno prostora, osim sjedećeg dijela s televizijom ima i dva velika udobna stolca za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marian je stavila kalup za tortu u kuhinju kako bismo mogli napraviti finu pitu od jabuka (recept za to visi na zidu).

Posjetili smo i nekoliko puta obližnju mirnu plažu u Zeewoldu da bi se vozili na dasci. Ukratko, imali smo idealnu tjednu odmor!

Sandy Pronk-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijepi tjedan odmora u odmaralištu Marion i Roya, prostranoj kući s puno udobnosti. U velikom vrtu postoje golovi, trampolin, penjalica i viseća mreža, a u kući puno igara. Bez obzira na vrijeme, naša djeca (11, 14 i 15 godina) su se dobro zabavljala u i oko kuće. Kuća izgleda svježe, posebno gornji kat izgleda ugodno i uredno. Dolje je prostrano s osim dnevne sobe s TV-om i dvije velike udobne stolice za čitanje navečer. Na naš zahtjev, Marion je stavila kalup za kolače u kuhinju, tako da smo mogli napraviti ukusnu pitu od jabuka (recept za to je obješen na zidu).

Također smo posjetili mirnu plažu u Zeewoldeu nekoliko puta da bismo veslali na dasci. Ukratko, imali smo savršen tjedan odmora!

Mara van Rij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo izvrstan boravak. Veliki vrt s kutom za odmor, roštiljem i vatrom je divan. To je također svidjelo našem psu. Kuća je vrlo čista i prostrana. Položaj je savršen, blizu bazena, teniskog terena i šume. Komunikacija s vlasnikom također je bila izvrsna. Boravak u Zeewoldenu se preporučuje.

Michiel van Steen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prošlog vikenda smo boravili s obitelji u ovoj prekrasnoj vili. Bilo je čisto i opremljeno svim pogodnostima. Osim toga, imao je prekrasno prostrani vrt koje smo dobro iskoristili. Imali smo lijepo vrijeme!

Jedini nedostatak je što postoji samo jedna kupaonica, pa je to bila zagonetka za 8 osoba. S druge strane, naravno da smo to znali unaprijed ;)


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 315973

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/315973.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Zeewolde» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 114 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina