Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bovenkarspel

maks.  5   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
55m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Autobus 2.5 km

2.5 km

Kolodvor 3 km

3 km

Izlaz s autoceste 24.5 km

24.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


30 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

J.J. de Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sabar Houra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Michael Mannien

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jan Herbos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

izuzetno lijepo, sve novo i puno toga za vidjeti u okolici u radijusu od 60 km, međutim, pećnica u kući za odmor je postavljena previsoko što je opasno prilikom vađenja hrane, također nije bilo rukavica za pećnicu dostupno.

Stefan Rattmann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Wie in der Reisebeschreibung angekündigt, bila je recepcija na dan dolaska otvorena samo do 17 sati. Zbog zastoja zbog prašine kasnili smo. Kada smo to telefonski priopćili oko 15:30, prvo su nas zamolili da unaprijed prenesemo depozit i preostale lokalne naknade (završno čišćenje, ...) sa puta kako bi se ključ mogao ostaviti u vanjskom sefu. Budući da nismo mogli udovoljiti tom zahtjevu, recepcija je ipak - nakon određenog natezanja - ostala otvorena duže. Na trenutak smo se već vidjeli kako se vraćamo... Recepca je općenito otvorena samo petkom i ponedjeljkom. Zato smo svoj neispravni WLAN internet moali reklamirati tek u ponedjeljak, ali smo odmah dobili zamjenski pristup -). Park općenito izgleda vrlo moderan i nov. Zbog toga je krajolik vanjskog dijela još u fazi rasta. Međutim, to povećava mogućnost da svi putnici (pogotovo djeca) brzo sklope nova poznanstva. Bungalov broj 11 je vrlo nov i funkcionalno namješten. Gledano s obale, nalazi se u trećem i najudaljenijem redu. Nažalost, ima više ili manje vidljivo nagibanje prema terasi, kao da je postavljen nagnut od početka. Stoga se klizna vrata prema tušu sama otvaraju nakon nekog vremena, ako ih ne zatvorite s snagom. Nacionalna cesta koja prolazi izravno pokraj parka prilično je bučna. Čak i sa zatvorenim prozorima (u travnju) ujutro će vas probuditi vrlo gust promet. Pri odgovarajućoj višoj temperaturi i otvorenim prozorima noću, ovaj će efekt sigurno biti još iritantniji. Što se više odmaknete od ceste prema obali s bungalovima, to je tiše, iako uvijek osjećate cestu. Terase kuća izravno uz obalu vjerojatno su vrlo propuhane pri odgovarajućem smjeru i snazi vjetra. Na planu označena plaža pored dječjeg igrališta nije (još) uređena. Okolina nudi raznovrsne mogućnosti. Posjet bajkovitom parku Sprookjeswonderland u Enkhuizenu vrijedi za djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi. Muzej Zuiderzeemuzeum smo i mi i naša djeca doživjeli kao vrlo živopisan i zanimljiv. Bazeni u Enkhuizenu su dobri i održavani. Voznja povijesnim parnim vlakom iz Medemblika kao i vožnja putničkim brodom od Enkhuizena do Medemblika zaokružili su naš odmor.

Femke van Sprundel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku nije bilo potpuno jasno gdje se nalazi park, nigdje nije bilo naznačeno. Doček je bio vrlo prijateljski. Sve je bilo jasno objašnjeno. Osoblje koje radi na Resortu Markermeer su svi vrlo ljubazni! Kućica je izgledala odlično! (samo je nedostajao kombinirani mikrovalni uređaj, što je bilo navedeno u opisu smještaja.) Sve ostalo je bilo u redu. Naša kućica se nalazila pored prometne ceste, ali u jednom trenutku to više niste čuli (ideja o postavljanju zvučne barijere?). Vidjelo se da je odmaralište još uvijek u razvoju, ali nismo imali buku od radnih vozila. Naš prvi odmor s našim psom od 5 mjeseci, bio je odličan! Uživao u šetnjama okolicom, posjetili gradove (Enkhuizen, Hoorn) i bili na plaži (Callantsoog). Sve u svemu, odličan odmor!

AW de Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Jedino što nam je nedostajalo bio je kombinirani mikrovalni uređaj koji je bio naveden u rasporedu. Papiri za upute su bili tamo. Bilo nam je žao jer smo htjeli koristiti pećnicu za pečenje peciva itd. Također, otkrili smo tek u nedjelju navečer da televizija ne radi, zvuk je bio tu ali ne i slika. Okolina, posebno maleni gradovi, bila je vrlo lijepa.

Michael Brossart

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smještaj je u osnovi u redu, ali je izgrađen u laganoj konstrukciji. Za njemačke uvjete nedostaje toster. Prometna buka je posebno iritantna u jutarnjim satima. Također, postoji i buka od građevinskih radova jer kompleks još nije završen. Nažalost, nema ugostiteljskih objekata navečer.

Sjef Reuver

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijava je prošla glatko, unatoč pogrešci u vezi s troškovima za naša dva psa. Kućica je bila teško pronaći. Auto nije mogao biti odmah pored kućice. Kućica je bila čista, a inventar kompletan (samo nedostajalo je puno vješalica za odjeću). Namještena je za 5/6 osoba, ali za to je bila premalena: maksimalno 2 odrasle osobe s 2 malene djece. Madraci u spavaćoj sobi su trebali biti zamijenjeni. Nije bilo ormara za svakodnevne namirnice, pa smo treću spavaću sobu, s krevetima na kat, koristili kao ostavu. Lijep prostor ispred kućice, terasa plus travnjak. Šteta je što su jedino kućice pored vode imale pristup vodi. Stanovnici drugih kućica mogli su do vode jedino izvan parka. Okolina je bila jako lijepa, s lijepim gradovima i selima u blizini. Imali smo sreće da je vrijeme bilo lijepo. U slučaju lošeg vremena, ne bismo htjeli ovdje biti.

Anna Simons

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Objekt je vrlo dobro održavan, lijepo uređen i čist. Pogled je san, izravno na more! Smještaj je bio vrlo lijep i moderan, ali nije bio idealan za male djecu (16 mjeseci). Nedostajala nam je prava mogućnost presvlačenja u kući (dovoljna bi bila zidna montaža) i mogućnost kupanja. Inače vrlo super! Dobili smo stolicu za hranjenje i putnu posteljicu. Kuće su nažalost vrlo bučne. Nismo bili zadovoljni dječjim igralištem na mjestu. Za naše dijete (16 mjeseci) nije bilo igrališnih mogućnosti osim trampolina, male kućice i bazena za plivanje. Sve ostale sprave bile su namijenjene starijoj djeci (ljuljačka, klackalica, tobogan...). Igralište je izravno na moru i nažalost nije ograđeno. Vrlo je opasno. Igralište se direktno spušta u vodu bez ograde ili plaže. Bar s terasom također nije ograđen, pa se može direktno pasti u more. Zaključak: Za obitelji s starijom djecom ili bebama je zaista lijepo, ali za male djecu koja tek počinju hodati i istraživati nije optimalno. Okolica je vrlo mirna. Susjedni grad je vrlo lijep. A ono što apsolutno preporučujemo je Sprookjeswonderland (zabavni park za malu djecu).

Holger Hengstenberg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je postala jako vruća tijekom ovogodišnjih ljetnih vrućina. Zbog toga je noću bilo neugodno. Kuća je opremljena i osjećali smo se ugodno. Budući da je kompleks još uvijek djelomično u izgradnji, bilo je prašine i buke. No, ukupno gledano, samo manje smetnje.

Elice Ligter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

vrlo mnogo nelagode zbog gradnje parka. Znali smo unaprijed da će biti problema, ali nismo znali da će nelagoda biti tako velika. Puno buke rano ujutro, puno buke i brze radničke vožnje tijekom dana, puno prašine i nelagode tijekom obroka na otvorenom. Također puno buke od prometne ceste iza parka, tako da su poželjni samo bungalovi uz vodu. Da smo to znali, ne bismo ovo rezervirali. Nažalost, nismo se mogli odmoriti. Okolina parka bila je lijepa, a kada završe, bit će lijepo, lokacija uz vodu je lijepa, ali zbog sve gužve oko toga niste mogli u tome uživati.

Frank Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ako netko želi biti probuđen bukom bagera u 8 sati ujutro, onda je to u redu. To nije bio baš lijep odmor, jer se primijetilo da je još sve u početnoj fazi i da organizacijski još nije sve usklađeno. Recepcija radi samo ponedjeljkom i petkom. Hrana i piće su bili kakvi su bili. Kada sve bude završeno, sigurno će biti vrlo lijep kompleks. Bungalovi su odlični, ali bez pećnice, što nas je jako iznenadilo.

Femke van Sprundel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska nije bilo sasvim jasno gdje se nalazi park, nigdje nije bilo naznačeno.

Dobrodošlica je bila vrlo prijateljska. Sve je bilo jasno objašnjeno.

Osoblje koje radi na Resortu Markermeer je vrlo ljubazno!

Kućica je izgledala sjajno! (samo je nedostajao kombinirani mikrovalna pećnica, što je navedeno u opisu smještaja).

Sve ostalo je bilo tu.

Naša kućica se nalazila uz prometnu cestu, ali u jednom trenutku više se to ne čuje (ideja je postaviti zvučni zid?).

Vidjelo se da je resort još u razvoju, ali nismo imali buke od građevinskih vozila.

Naš prvijenac zajedničkog odmora s našim 5 mjeseci starim psom je bio odličan! Divno smo prošetali po okolici, posjetili gradove (Enkhuizen, Hoorn) i bili na plaži (Callantsoog).

Sve u svemu, odličan odmor!

Michael Brossart

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smještaj je u osnovi ok, samo u laganoj konstrukciji. Prema njemačkim standardima, nedostaje toster. Glasan promet smeta, posebno u jutarnjim satima. Osim toga, građevinska buka, budući da postrojenje još nije dovršeno. Nažalost nema gastronomije navečer.

Frank Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ako netko želi da ga u 8 ujutro budi zvuk bagera, u redu je.

Nije baš bio lijep odmor jer se vidjelo da je sve tek u povojima i da s organizacijske strane ne ide sve glatko. Prijem samo ponedjeljkom i petkom. Jesti i piti dok je proces upravo funkcionirao. Kad sve bude gotovo bit će to sigurno jako lijep objekt. Bungalovi su super, ali bez pećnice, to nas je iznenadilo.

Elice Ligter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

dosta smetnji jer je park u izgradnji. Unaprijed smo znali da je to tako, ali ne i da je smetnja toliko velika. Puno buke rano ujutro, puno buke i užurbanog prometa tijekom dana, puno prašine i neugodnosti tijekom obroka vani. Također puno buke s prometne ceste iza parka, tako da su samo kuće na vodi poželjne.

Da smo to znali, ne bismo ovo rezervirali. Nažalost nije sređeno.

Okoliš parka je bio prekrasan i kada bude gotov bit će prekrasan, lokacija na vodi je lijepa, ali niste mogli uživati u njoj zbog sve gužve oko njega.

Jennifer Leinweber

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uglavnom, tamo je uredno, lijepo i čisto. Opremanje naše kuće bilo je optički vrlo šik, ali nekako teško u praksi. Imali smo kuću za 5 osoba, bilo je i kreveta za 5 osoba, ali ste poprilično čučali jedan na drugom, pogotovo jer je u dnevnom dijelu bio samo dvosjed, a ostali su morali sjediti za blagovanjem. stol. Krevet na kat nije imao rub ili nešto slično na gornjem krevetu i ne bih dopustio da djeca tamo spavaju. Spavaća soba s bračnim krevetom toliko je uska da se ormar ne otvara sasvim. WC je bio toliko tijesan i malen da morate imati otvorena vrata da biste sjedili i stajali ili ćete udariti glavom. U kuhinji je plinski štednjak koji se meni osobno ne sviđa jer se sve oko njega užasno grije, ali to je stvar ukusa. Također postoji samo jedan štednjak, nema pećnice, malo ograničava kuhanje. Plaža i mogućnosti za ležanje je malo teška, pogotovo s malom djecom. Nema prave plaže, samo mul u vodi. Na igralištu se samo može leći, ali onda se djeca više ne mogu igrati. Inače postoji samo nekoliko stolova i stolica koji pripadaju malom restoranu. Ali kad je resort popunjen, ni polovica ih nema mjesta. Na kraju, ali ne manje važno.... Nismo imali s nama nikoga tko je u kolicima, ali takvima je tamo dosta teško, ne mogu ni blizu vode.

Holger Hengstenberg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća se jako ugrijala na ljetnim vrućinama ove godine. Zbog toga je noću bilo neugodno.

Općenito, ali dobro opremljena kuća u kojoj smo se osjećali ugodno.

Budući da je postrojenje još djelomično u izgradnji, zagađenje prašinom i bukom. Sve u svemu, međutim, samo manja oštećenja.

Bert Rodenburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U potvrdi naše rezervacije stoji da je u cijenu uključena posteljina, troškovi rezervacije, završno čišćenje, osiguranje od štete i troškovi servisa. Ipak, morali smo platiti 95,00 € na recepciji prije nego što smo dobili ključ. Zavaravajuće informacije na kojima ćemo raditi!

Jan Herbos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

jako lijepo sve novo i puno toga za vidjeti u krugu od 60 km, pećnica u kući za odmor je previsoka, što je opasno pri pražnjenju i nije bilo rukavica za pećnicu

Stefan Rattmann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kao što je najavljeno u opisu putovanja, recepcija je bila otvorena samo do 17 sati na dan dolaska. Kasnili smo zbog gužve u prometu. Kada smo to dojavili telefonom na 1530, prvo su nas zamolili da uplatimo polog i preostale naknade na licu mjesta (završno čišćenje, ...) kako bi ključ mogli ostaviti u vanjskom sefu. Budući da nismo mogli udovoljiti ovom zahtjevu, recepcija je bila otvorena dulje - nakon malo naprijed-natrag. Prvo smo se vidjeli kako se vraćamo...

Recepcija radi samo petkom i ponedjeljkom. Tek smo se u ponedjeljak mogli žaliti na naš neispravan WLAN pristup internetu, ali smo odmah dobili zamjenski pristup -)



Sve u svemu, park izgleda vrlo moderno i novo. Kao rezultat toga, vrtlarstvo vanjskog prostora i dalje raste. No, time se povećava mogućnost svim suputnicima (osobito djeci) da brzo ostvare nove kontakte.

Bungalov broj 11 je vrlo nov i funkcionalan. Gledano s obalne linije, nalazi se u trećem, dakle krajnjem redu,

Nažalost, ima koliko-toliko jasan nagib prema terasi, kao da je od početka nakrivljeno postavljen. Klizna vrata tuš kabine otvaraju se automatski nakon nekog vremena ako ih ne zatvorite na silu.

Državna cesta koja prolazi tik uz park prilično je bučna. Čak i sa zatvorenim prozorima (u travnju) ujutro vas probudi vrlo velika gužva. S odgovarajućim višim temperaturama i otvorenim prozorima noću, ovaj je učinak svakako još više uznemirujući. Što više odmičete bungalove od ceste prema obali, to je tiše, iako se cesta još uvijek čuje.

Terase kuća neposredno uz obalu vjerojatno imaju veliki propuh s pravim smjerom i snagom vjetra.

Pješčana plaža na igralištu prikazanom na planu (još) nije uređena.



Područje nudi širok raspon mogućnosti. Posjet Sprookjeswonderlandu u Enkhuizenu isplati se za vrtićku i osnovnoškolsku djecu. Zuiderzeemuzeum smo mi i naša djeca također doživjeli kao vrlo živahan i zanimljiv.

Bazen u Enkhuizenu je dobar i dobro održavan. Putovanje povijesnim parnim vlakom iz Medemblika i putničkim brodom iz Enkhuizena u Medemblik zaokružilo je naš odmor.

AW de Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Jedino što je nedostajalo je kombinirana mikrovalna koja je bila navedena u rasporedu. Papiri za upute za uporabu su bili tu. Šteta, jer smo to htjeli iskoristiti zbog pečenja sendviča i sl. Također smo tek u nedjelju navečer otkrili da televizija ne radi, ali

zvuk ali nema slike. Okruženje, posebno mjesta, bilo je vrlo lijepo.

Torsten Dech

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je bila vrlo lijepa i u čistom i dobro održavanom stanju s pogledom na more! Male točke kritike za nas su uske zgrade, nepostojeće mreže protiv komarica i nedostatak mogućnosti da se dobro jede nekoliko dana. Pravi bi ambijent bio tamo!

Anna Simons

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kompleks je vrlo dobro održavan, lijepo uređen i čist. Pogled iz snova, na samom moru!

Smještaj je bio vrlo lijep i moderan, ali nije baš pogodan za malu djecu (16 mjeseci). Nedostajao nam je odgovarajući prostor za presvlačenje u kući (dovoljan bi bio zidni nosač) i prostor za kupanje. Inače stvarno super! Dobili smo visoku stolicu i putni krevetić. Kuće su nažalost vrlo bučne.



Nažalost, igralištem na trgu nismo bili toliko zadovoljni. Za naše dijete (16 mjeseci) nije bilo igrališta osim trampolina, male kućice i bazena za djecu. Sve ostale sprave bile su za stariju djecu (klackalice, ljuljačke, tobogan...). Igralište je direktno na moru i nažalost nije ograđeno. Vrlo je opasno. S igrališta ide ravno u vodu bez omeđivanja i plaže. Terasa bara također nije ograđena pa s nje možete pasti ravno u more.



Zaključak: Jako je lijepo za obitelji sa starijom djecom ili bebama, ali nije idealno za malu djecu koja mogu samo šetati i otkrivati sve.



Okruženje je vrlo mirno. Susjedni grad je vrlo lijep. A ono što svakako preporučujemo je Sprookjeswonderland (zabavni park za malu djecu).

Marion Breitenbach

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Dolazak je bio odličan i dočekani smo vrlo prijateljski. Kuća je bila vrlo lijepa i iznad svega vrlo čista i udobna. Tamo smo se osjećali apsolutno ugodno i sigurno ćemo se opet vratiti. Okruženje je jako dobro i možete vidjeti i otkriti puno toga. Bio je to sjajan odmor. Odmaralište Markarmeer toplo se preporučuje.

Rolf Modrow

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je lijepo smještena izravno na Marker Meer. Nažalost, nitko na recepciji nije govorio njemački. Roštilj nije imao pećnicu, a suncobran je bio polomljen. Na recepciji su obećali promijeniti, ali ništa od toga. Područje je vrlo lijepo i možete brzo doći do drugih mjesta na Marker Meeru. Mogu ga mirne savjesti preporučiti.

Sjef Reuver

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijava je bila glatka, unatoč pogrešci u vezi s naknadama za naša dva psa. Kućicu je bilo teško pronaći. Auto nije mogao stajati pored kuće. Kućica je bila čista, a inventar potpun (samo premalo vješalica za odjeću). Namijenjen je za 5/6 osoba, ali je bio premalen za to: max 2 odrasle osobe s 2 male djece. Trebalo je zamijeniti madrace u spavaćoj sobi.

Nije bilo ormara za namirnice, pa smo treću spavaću sobu, s krevetima na kat, koristili kao ostavu. Lijepi prostor ispred vikendice, terasa plus travnjak.

Šteta što su samo kućice na vodi imale pristup vodi. Stanari ostalih kuća do vode su mogli doći samo izvan parka.

Područje je bilo vrlo lijepo, s lijepim gradovima i selima u blizini. Imali smo sreću da je vrijeme bilo lijepo. S lošim vremenom ne bismo željeli sjediti ovdje.

Frank Driessen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku netko je bio prisutan na recepciji. Međutim, ne nakon vremena dolaska. Park je još u izgradnji. Vikendice koje se iznajmljuju su završene. Dobro održavan, lijepo uređen i vrlo čist. Neke neugodnosti zbog radnog prometa u parku. Nema zabave. Postoji snack kutak ili bar, ali ne radi svaki dan. Kupalište sa igralištem, terasa. Okoliš je puno posla. Enkhuizen vrlo lijep i mnogo atrakcija.

Richard Van Meurs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vikendica s prekrasnim pogledom. Prilično je malen i u glavnoj spavaćoj sobi jedva možete hodati pored kreveta (queen size). Vrata ormara su se stoga malo otvorila. Vrata tuš kabine su bila razbijena, sami smo ih popravili. NIJE bilo samo kombinirane mikrovalne pećnice, stara obična mikrovalna pećnica, tako da nisam mogao dovršiti svoje lazanje. Poklopac zamrzivača napola slomljen, a vanjska vrata se teško zatvaraju. Da imam djecu, ne bih ih pustio u krevet na kat, mogu se odmah otkotrljati. Wifi, TV, perilica suđa, vanjska terasa je u redu, ako imate poteškoća s hodanjem, ni visoki ulaz nije ugodan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 316040

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/316040.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bovenkarspel» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 30 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina