Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bovenkarspel

maks.  6   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
75m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Autobus 2.5 km

2.5 km

Kolodvor 3 km

3 km

Izlaz s autoceste 24.5 km

24.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


353 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan van der Valk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

van Gool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Anton Miller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

rob oostveen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Petra Mink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M.C. Lambregts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Emin Kilinc

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Lydia Den Hartog

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

sabrina Nehlsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Srdačno smo dočekani. Sve nam je objašnjeno. Predaja ključeva je bila jednostavna i bez komplikacija. Kuća je bila prostrana i čista. Okolina nam se također jako svidjela. Idemo ponovno iduće godine.

Andreas Klohs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prvo pozitivno - kuća za odmor, lokacija direktno uz vodu, okolina, dostupne mogućnosti u okolici, odnos cijene i kvalitete super (cijena je bila značajno snižena). Negativno - odmaralište je još uvijek u izgradnji (ali to smo znali), lokacija direktno uz glavnu cestu (nadamo se da će se izgraditi zaštita od buke), nedovoljno posuđa (perilica bi morala raditi nakon svakog obroka), kuća nije bila dobro očišćena (prašina ispod kreveta, tuš zapečaćen kosom). Imali smo divan odmor, tako da je pozitivno ukupno prevagnulo. Djeca su mogla spontano plivati jer je voda odmah uz kuću. Voda je bila dugo plitka, također vrlo lijepa. Okolina također nudi puno toga.

Julie van Gessel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan pogled i vrlo udobna kuća. Kućica (br. 45) se lijepo nalazi uz vodu. Nažalost, nema stepenica koje vode direktno do vode, ali 200 metara dalje kod recepcije ih ima. Može postati vrlo vruće, ali krajem dana se također dobro hladi. Savjeti: Zuiderzeemuseum (Enkhuizen), Nemo (Amsterdam), Naturalis (Leiden), Muzej pekarstva (Medemblik), Zoološki vrt (Bergen aan Zee), Fort Kijkduin (Den Helder).

K. Hoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je lijepo smješten uz vodu, unutra dobro uređen ali i prilično "gol" i osnovan. Nema dobrodošlice (ili se toaletni papir, krpa i vrećica za smeće smatraju...) Nema dodatnih posteljina, nema ručnika. Sve se mora unajmiti. U kući se osjeti propuh kroz pukotinu kod glavnih vrata i kliznih vrata.

Peter leenaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća nije bila završena, ulazna vrata jedva su se mogla otvoriti kada smo stigli i bila su vrlo teška za zaključavanje. Pločice u tuš-kabini nisu bile zalijepljene, pa je voda curila u drugi dio kupaonice. Plamen na plinskom štednjaku nije imao dovoljno plina, pa ga je bilo moguće koristiti samo vrlo ograničeno. Male spavaće sobe. Ako se ovi problemi riješe, smještaj i okolina su u redu.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći, sama smještaj je bio vrlo lijep, ipak bi nam bila potrebna klima ili ventilator jer se nije moglo izdržati kod viših temperatura. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima. Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno sadržaja za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema tzv. plaže, već samo travnjak na kojem dolazite do vode preko mosta koji povezuje restoran. Mislim da je rješenje za smeće loše organizirano jer postoje samo 3 mala kontejnera za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj njih. Radna vremena recepcije su neobična, otvorena samo 2 dana u tjednu, što je po mom mišljenju premalo. Nedostajala je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali zatvoren je.

Marian De Weert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je malo teže pronaći resort.
Lijep doček na recepciji, osjećali smo se zaista dobrodošlim, Smještaj je bio udoban onoliko koliko je obećano. Pogled na jezero Markermeer bio je zadivljujući. Već nam nedostaje kad smo se vratili kući. Iz resorta možete ići u sve smjerove, Den Helder s njegovim zanimljivim pomorskim muzejom, Enkhuizen s prekrasnim muzejom Zuiderzee i Medemblik s ugodnim centrom. Put do ovih mjesta iznova vas očarava prekrasnim pogledima na vode s brodovima pored kuća.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastican. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svake bismo se ponovno ovdje odmarali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio je jako jako lep, ipak poželeli bismo da imamo klima uređaj ili ventilator jer se ne može izdržati pri višim temperaturama. Takođe, mreže protiv komaraca/balkonska vrata bile bi korisne jer ste morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sati, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Sama okolina bila je vrlo lepa, park nudi puno toga za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, nismo bili sretni što tzv. plaže nema, već samo travnjak na kojem se preko pristana koji je uz restoran dolazi do vode.

Rješavanje smeća po mom mišljenju loše je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je trebalo privikavanje, 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... postoji jako lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje opet provodili praznike.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je veoma lep, ipak želeli smo klimu ili ventilator jer nije bilo podnošljivo kod većih temperatura‍️.

Takođe, bili bi korisni mrežasti prozori / vrata protiv komaraca, jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21 sata, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Sama okolina bila je veoma lepa, park nudi puno stvari za decu, što je meni veoma važno. Ipak, bilo nam je žao što nema tzv. plaže‍️ već samo travnjaka, gde se preko staze koja vodi do restorana ulazi u vodu.

Rešenje otpada po mom mišljenju je loše regulisano jer postoje 3 male kante za smeće za čitav park i nakon nekoliko dana morali smo staviti kesice pored njih.

Radno vreme recepcije je čudno, samo 2 dana u nedelji‍️ po mom mišljenju, previše retko otvoreno.

Ono što nedostaje je mogućnost da se naveče popije nešto... Postoji veoma lep spoljni deo restorana koji je naveče lepo osvetljen, ali zatvoren‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo se trenutak ponovno ovdje odmoriti.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lep, ipak poželeli smo klima uređaj ili ventilator jer nismo mogli podneti visoke temperature‍️.

Takođe bi bili korisni mreže za komarce / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živeti s debelim paukovima i malim letnim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene veoma važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža ‍️, već samo travnjak, gde se ulazi u vodu preko staze koja vodi do restorana.

Rešenje za smeće je, po mom mišljenju, loše regulisano jer postoje 3 male kante za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati kese pored.

Radno vreme recepcije je neobično, otvorena je 2 dana u nedelji ‍️, po mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost da veče popijete nešto... postoji vrlo lepo spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo se vratili ovdje na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak pronaći,

Smještaj je sam po sebi bio vrlo lijep, ipak poželjeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bili korisni mrežasti sustavi za komarce / vrata protiv komaraca budući da smo oko 21 satova morali zatvoriti vrata i prozore, osim ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak smo smatrali da je šteta što ne postoji takozvana plaža ‍️ već samo travnjak za sunčanje, gdje se ulazi u vodu preko molova koji se nalaze pored restorana.

Rješenje otpada po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice moraju biti položene pored njih.

Radno vrijeme recepcije zahtijeva navikavanje, 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju preslabo otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo spremni opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijepra, ipak bismo željeli imati klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama.

Osim toga, bile bi korisne mreže protiv komaraca ili vrata protiv komaraca jer ste morali zatvoriti vrata i prozore od 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, već samo travnjak, gdje možete doći do vode preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rješenje za smeće po mom mišljenju nije dobro regulirano jer postoji 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana morao se tamo ostaviti smeće pokraj tih spremnika.

Radno vrijeme recepcije je neobično, 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska površina restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali je zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovde provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smeštaj sam po sebi je bio vrlo vrlo lep, ipak bi nam bilo ljubše da imamo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Takođe, bili bi korisni mreže protiv komaraca / vrata od komaraca jer smo oko 21 sat morali zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi je vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je meni veoma važno. Ipak smo smatrali da je šteta što tako zvani plaža nije prisutna, već samo travnjak za sunčanje, gde se dolazi do vode preko platforme koja se nalazi pored restorana.

Rešenje smeća je, po mom mišljenju, slabo regulisano jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana moralo se bacati pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, 2 dana u nedelji, po mom mišljenju, suviše retko otvorena.

Što je veoma nedostajalo bila je mogućnost da se uveče popije nešto... postoje vrlo lep prostor ispred restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo ponovno ovdje na odmoru bez ikakvih problema.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lijep, ipak željeli bismo imali klima uređaj ili ventilator jer nije se moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bili korisni mrežasti zasloni / vrata protiv komaraca jer smo trebali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sati, ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim letnim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže‍️ već samo travnjak gdje se dolazi u vodu preko rive koja se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana torbe su morale biti ostavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje 2 dana u tjednu‍️ po mom mišljenju previše je rijetko otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno je‍️.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lijep, ipak bih poželio klima uređaj ili ventilator jer nismo mogli izdržati visoke temperature. Također bi bila korisna zaštitna mreža za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak smo smatrali da je šteta što nema tzv. plaže, već samo ležaljke na travi, gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 male kante za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće smeća moraju se staviti pored.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena je 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što nam je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer ... postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Samo smještaj bio je vrlo lijep, ipak poželjeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo podnijeti visoke temperature. Također bi bilo korisno imati mreže za komarce na vratima jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim kukcima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno toga za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo je šteta što nema pravu plažu, već samo ležaljke na travnjaku, gdje se ulazi u vodu preko pristana koji se nalazi pokraj restorana.

Rješenje za smeće je po mom mišljenju loše regulirano jer postoje 3 male kante za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće moraju biti postavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je čudno - samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo slučaj opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lep, ipak poželeli smo da imamo klima uređaj ili ventilator jer nije bilo podnošljivo pri višim temperaturama.

Takođe, bili bi korisni mrežasti prozori/vrata protiv komaraca budući da smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živeti s debelim paukovima i malim insektima.

Sama okolina bila je vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što ne postoji takozvana plaža, već samo travnjak gde se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešenje otpada po mom mišljenju slabo je regulisano jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i posle nekoliko dana torbe se moraju ostaviti pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, 2 dana u nedelji, po mom mišljenju, suviše retko otvoreni.

Nedostajalo nam je mesto za piće uveče... postoji vrlo lep spoljni prostor restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo se trenutak opet ovdje odmarali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lep, ipak, poželeli bismo klimu ili ventilator jer nismo mogli podneti više temperature.
Osim toga, mreže protiv komaraca bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živeti s velikim paukovima i malim mušicama.

Okolina samog mesta bila je vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji tzv. plaža, već samo travnjak, gde se preko pristaništa koje je pored restorana ulazi u vodu.

Rešenje otpada po mom mišljenju nije dobro organizovano, jer postoje 3 male posude za ceo park i nakon nekoliko dana kesu morate stavljati pored.

Radno vreme recepcije je navikavanje, 2 dana u nedelji, po mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što nam je nedostajalo bila je mogućnost da uveče nešto popijemo... tamo postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lep, ipak želeli bismo klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama.

Takođe, komarnici/barijere za komarce bi bili korisni jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 čas, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže, već samo travnjak gde se ulazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rešenje smeća, po mom mišljenju, je loše regulisano jer postoje 3 male kante za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana kese moraju biti ostavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je čudno, samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju, previše retko otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost da se večerima popije nešto... postoji vrlo lepa spoljna terasa restorana koja je veče lepo osvetljena ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svakako bismo opet ovdje ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo podneti visoke temperature. Takođe bi bila korisna mreža protiv komaraca / vrata za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lepa, park nudi puno sadržaja za decu, što je za mene jako važno. Ipak smo smatrali da je šteta što ne postoji takozvana plaža, već samo travnata površina, gde se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešenje smeća je, po mom mišljenju, loše regulisano jer postoje 3 male posude za smeće za čitav park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti stavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, dva dana u nedelji, po mom mišljenju, previše retko otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost da se naveče nešto popije... tamo postoji vrlo lep spoljni prostor restorana koji je naveče lepo osvetljen ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje ponovno ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo, vrlo lep, ipak bi želeli klimu ili ventilator, jer se nije moglo izdržati pri većim temperaturama‍️.

Takođe bi bilo korisno imati mrežice za komarce / komarnike jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živeti s velikim paukovima i malim letjelicama zviždca.

Sam okoliš je bio vrlo lep, park nudi mnogo toga za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže ‍️ već samo travnjak, gdje se može ući u vodu preko mosta koji vodi do restorana.

Rješenje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće se moraju ostaviti uz njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, 2 dana u tjednu ‍️ prema mom mišljenju je premalo otvoreno.

Ono što nam je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer ... postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svaki bismo put ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Sama smještajna jedinica bila je vrlo lijepa, ipak bismo voljeli imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca jer je bilo potrebno zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak smo smatrali šteta što ne postoji takozvana plaža, već samo ležaljka gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pokraj restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju loše je regulirano jer postoji 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti položene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, 2 dana u tjednu, po mom mišljenju presporo otvaranje.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti piće navečer... postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo došli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svaki bismo put ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Sam smještaj je bio jako lijep, ipak bismo željeli imati klima uređaj ili ventilator jer se ne može izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bili korisni mrežasti prozori ili vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, već samo ležaljke na livadi, odakle se može u vodu preko mosta koji vodi do restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park te nakon nekoliko dana vreće moraju biti odložene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što nam je stvarno nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... postoji lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak pronaći,

Smeštaj sam po sebi je bio vrlo, vrlo lep, ipak poželeli bismo klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo kada je bilo više temperatura‍️.

Takođe bi bili korisni mrežasti prozori / vrata protiv komaraca jer je nakon oko 21 sati moralo zatvoriti vrata i prozore, osim ako ne želite živeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi je bila vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene jako važno. Ipak, smatrali smo da je šteta što nema takozvane plaže ‍️ već samo travnjaka, gde se može ući u vodu preko potkovice koja vodi do restorana.

Rešenje smeća je po mom mišljenju loše regulisano jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana moralo se staviti vreće pored.

Radno vreme recepcije je navikavanje, otvoreno je 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju previše retko otvoreno.

Ono što nam je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto uveče... tamo postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen ali zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo vrlo lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Takođe bi bilo korisno imati komarce i vrata za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sati, osim ako ne želite živeti sa debelim paukovima i malim letnjim bićima.

Sama okolina je bila vrlo lepa, park pruža puno za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža ‍️, već samo travnjak, gde se dolazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešenje otpada po mom mišljenju loše je regulisano jer postoje 3 male kante za smeće za čitav park, i nakon nekoliko dana torbe su morale biti stavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju su previše retko otvoreni.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto uveče... tamo postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo se trenutak vratili ovamo na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smeštaj je bio vrlo vrlo lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama. Takođe, bili bi korisni mrežasti prozori / vrata za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema takozvanu plažu, već samo ležaljku na travnjaku gde se ulazi u vodu preko mosta pored restorana.

Rešenje otpada je, po mom mišljenju, loše rešeno jer postoje 3 male posude za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana vreće moraju biti ostavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je neobično, otvoreno je 2 dana u nedelji, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo je mogućnost da popijete nešto uveče... tamo postoji veoma lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje ponovno boravili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Sama smještaj je bio vrlo lijep, ali bilo bi nam dobro došlo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati visoke temperature. Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bili bi korisni jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi je vrlo lijepa, park pruža puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatramo da je šteta što nema takozvane plaže, već samo ležaljka gdje se ulazi u vodu preko rampe koja se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća je loše organizirano po mom mišljenju, jer postoji 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo ostavljati vreće pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena je samo 2 dana u tjednu, prema mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što nam je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam je potrebno i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lep, ipak bih želeo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati u visokim temperaturama. Takođe bi bilo korisno da postoje mreže protiv komaraca na prozorima i vratima, jer smo morali da zatvorimo vrata i prozore oko 21h, osim ako želite da živite sa debelim paukovima i malim mušicama.

Sama okolina je bila vrlo lepa, park pruža mnogo toga za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatramo da je šteta što nema takozvane plaže, već samo travnjak na kojem se dolazi do vode preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je po mom mišljenju loše organizovano, jer postoje 3 male kante za smeće za ceo park, i nakon nekoliko dana morali smo da stavimo kese pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, otvorena je samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što nam je nedostajalo bila je mogućnost da popijemo piće uveče... postoji vrlo lep vanjski prostor restorana koji je lepo osvetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijer kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje opet ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio veoma lep, ipak bismo voleli da postoji klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Takođe, bilo bi korisno imati mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21h, osim ako želite da živite sa debelim paukovima i malim letećim insektima.

Okolina je bila veoma lepa, park nudi puno za decu, što je meni veoma važno. Ipak, bili smo razočarani što ne postoji tzv. plaža, već samo ležaljka gde se dolazi preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je, po mom mišljenju, loše organizovano jer postoje samo 3 mala kontejnera za ceo park, a nakon nekoliko dana morali smo stavljati kese pored njih.

Radno vreme recepcije je privikavanje, otvoreno samo 2 dana nedeljno, po mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što je veoma nedostajalo bila je mogućnost da se veče nešto popije... tamo postoji veoma lep spoljašnji prostor restorana koji je lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo se opet ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Sam smještaj je bio vrlo lijep, ali ipak smo poželjeli klima-uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati na većim temperaturama‍️. Također bi bilo korisno imati mreže/protumoskitere jer su se vrata i prozori morali zatvarati oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim kukcima.

Samo okruženje je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže ‍️ nego samo sunčalište gdje se ulazi u vodu preko mosta koji je pored restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše riješeno jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, samo 2 puta tjedno ‍️ po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam je potrebno i super je opremljena. Bilo je sve čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bili korisni mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sam po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatramo žalosnim što ne postoji takozvana plaža, već samo travnjak na kojem se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano jer postoji 3 male spremnike za cijeli park, a nakon nekoliko dana trebalo ih je stavljati pored.

Radno vrijeme recepcije je nesvakidašnje, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost pijenja nešto navečer... postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali je zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo se ponovno ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, međutim, bilo bi nam drago da ima klima uređaj ili ventilator, jer nije bilo moguće izdržati visoke temperature. Osim toga, bili bi korisni komarniči ili vrata protiv komaraca, jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Sam okoliš bio je vrlo lijep, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bili smo razočarani što nema tzv. plaže, već samo travnato područje na kojem se ulazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća je moje mišljenje vrlo loše regulirano jer postoji samo 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je navikavanja vrijedno - otvorena je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što nam je vrlo nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... Postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali je zatvoreno.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, iako bismo voljeli imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bila korisna mreža protiv komaraca/protivprovalna vrata jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno toga za djecu, što je meni jako važno. Ipak, smatramo da je šteta što ne postoji takozvana plaža već samo travnata površina, gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi kraj restorana.

Rješavanje smeća je, prema mom mišljenju, loše organizirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana trebali smo staviti vreće pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, prema mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji jako lijepa terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za neopterećeni boravak. Bilo bismo spremni ovdje ponovno provesti odmor bilo kada.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Sam smještaj je bio vrlo lijep, ali bilo bi nam drago da imamo klima uređaj ili ventilator jer nije se moglo izdržati pri višim temperaturama. Također, mreže protiv komaraca/balenaa bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park pruža mnogo toga za djecu, što je meni vrlo važno. Međutim, bilo nam je žao što nema tako zvanu plažu, već samo ležaljku gdje se dolazi u vodu preko mosta koji se nalazi uz restoran.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše organizirano jer postoji 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morali stavljati uz njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u tjednu po mom mišljenju je premalo.

Ono što je bilo jako nedostaje je mogućnost da navečer popijete nešto... postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Uvijek bismo se vratili ovamo na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Sama smještaj je bio vrlo lijep, ali bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama.

Također, mreže protiv komaraca/bubica bi bile korisne jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim insektima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi mnogo za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, već samo ležaljke na travnjaku, gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je loše organizirano po mom mišljenju, jer postoje 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljane pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u tjednu po mom mišljenju, premalo.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto u večernjim satima... tamo je vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo kuću sa šest kreveta za odmor za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća pruža sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bismo ponovno ovdje na odmoru u svakom trenutku.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Sama smještaj bila je vrlo lijepa, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama.

Također, bila bi korisna mreža protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer je bilo potrebno zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi je vrlo lijepa, park ima puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, nažalost smo bili razočarani što nema tako zvanu plažu, već samo ležaljku gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je loše regulirano po mom mišljenju jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice su morale biti ostavljene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako falilo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo se put opet ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Sama smještajna jedinica bila je vrlo lijepa, međutim željeli smo imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Sama okolina bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Međutim, bili smo razočarani što nema takozvane plaže ‍️, već samo travnjak na kojem možete doći do vode preko mosta koji se nalazi uz restoran.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti preostavljene tamo.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno je 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što jako nedostaje je mogućnost pića navečer ... tamo postoji vrlo lijepa izvana blagovaonica koja je lijepo osvijetljena, ali je zatvorena ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijer kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio izvanredan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo voljni ovdje opet provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Sama smještaj je bio vrlo lijep, međutim, željeli bismo klima uređaj ili ventilator jer nije se moglo izdržati u većim temperaturama.

Također, bile bi korisne mreže protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sati, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Samo okruženje je bilo vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što mi je vrlo važno. Ipak, žalili smo što nema takozvane plaže, već samo ležaljke gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pokraj restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano jer ima 3 male spremnike za cijeli park, a nakon nekoliko dana morali smo staviti vreće pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena je samo 2 puta tjedno, po mom mišljenju premalo.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost da se navečer nešto popije... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je prekrasno osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam je potrebno za neopterećeni boravak. Bilo bismo uvijek spremni ovdje ponovno provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lijep, ipak bismo željeli imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati visoke temperature‍️.

Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca na vratima i prozorima, jer je od oko 21 sat trebalo zatvarati vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina samog parka bila je vrlo lijepa, park pruža puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, nismo bili sretni što nema takozvane plaže ‍️, već samo travnjaka na kojem se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje 3 male kante za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... Tamo ima vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepe svijetlo, ali je zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo se ponovno ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Sama smještaj je bio vrlo lijep, ipak bih poželjeli klima uređaj ili ventilator jer nismo mogli izdržati visoke temperature‍️. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želimo živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno.

Sama okolica je vrlo lijepa, park nudi puno toga za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, bilo nam je šteta što ne postoji takozvana plaža‍️, već samo ležaljka na koju se dolazi preko mosta koji se nalazi pored restorana, do vode.

Rukovanje smećem je loše riješeno po mom mišljenju, jer postoje 3 male posude za smeće za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u tjednu‍️, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... tu postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali zatvorena‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za neopterećeni boravak. Uvijek bismo se vratili na odmor ovdje.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio veoma lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati u većim temperaturama.

Takođe bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21 sati, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim letnim insektima.

Sama okolina je veoma lepa, park pruža puno za decu, što je za mene veoma važno. Ipak smo bili razočarani što ne postoji takozvana plaža, već samo ležaljka na kojoj se ulazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rešenje za smeće je po mom mišljenju loše organizovano, jer postoji samo 3 male kante za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana morali su stavljati vreće pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju premalo.

Ono što nam je nedostajalo je mogućnost popiti nešto veče... tu postoji veoma lep spoljni deo restorana koji je lepo osvetljen uveče, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je divan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za neometan boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lijep, ipak bismo voljeli da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bila korisna mreža protiv komaraca/mreža za vrata jer smo morali zatvarati vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letnim insektima.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo smatrali štetnim što ne postoji tzv. plaža ‍️ nego samo ležaljke, gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je, po mom mišljenju, loše regulirano, jer postoje 3 male posude za smeće za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo.

Nedostajala je mogućnost pića navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali je zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Vratili bismo se ovdje na odmor u bilo koje vrijeme.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za naći.

Smještaj sam po sebi bio vrlo lijep, ali bilo bi nam drago da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Osim toga, bili bi korisni i mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letačima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji tzv. plaža, već samo sunčalište na kojem se dolazi u vodu preko mosta koji se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše organizirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće se moraju ostaviti pored.

Radno vrijeme recepcije je trebalo naviknuti, otvoreno je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepi vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za neometan boravak. Bili bismo spremni opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio komplicirano pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo vrlo lep, ipak smo želeli klimu ili ventilator jer je bilo nemoguće izdržati pri visokim temperaturama‍️.

Takođe bi bile korisne mreže protiv komaraca / vrata za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je sama po sebi bila veoma lepa, park nudi puno za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema tzv. plaže ‍️ već samo ležaljke na kojima se dolazi do vode preko pontona koji je pored restorana.

Raspolaganje smećem je po mom mišljenju slabo uređeno jer postoje 3 male kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana torbe su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je neobično, otvorena su samo 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što je nedostajalo je mogućnost da se večeraju pića ... tamo postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je lepo osvetljen ali je zatvoren ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo sretni da opet provedemo ovdje odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Sama smještajna jedinica bila je veoma lijepa, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati na većim temperaturama.

Također bi bili korisni komarnični ili insektni zasloni jer su se vrata i prozori morali zatvoriti od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila veoma lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni veoma važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, već samo prostor za ležanje, gdje se dolazi do vode preko pontona koji se nalazi pokraj restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju slabo je regulirano jer postoje tri mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena je samo dva dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što je veoma nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je predivno osvijetljen navečer, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto na našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili ovdje na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio veoma lijep, ipak bi željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati visoke temperature‍️.

Također, bilo bi korisno imati mreže protiv komaraca na vratima i prozorima, jer se od oko 21 sat moralo zatvarati vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letaćim stvorenjima.

Okolina samog parka je bila veoma lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni veoma važno. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže ‍️, već samo ležaljku gdje se može ući u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Odlaganje smeća je po mom mišljenju loše regulirano, jer postoje samo 3 male posude za cijeli park, pa su nakon nekoliko dana vreće morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno je samo 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo.

Ono što je veoma nedostajalo je mogućnost da se navečer nešto popije... tamo postoji veoma lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bismo sretni ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio veoma lep, iako bismo želeli da postoji klima uređaj ili ventilator, jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama.

Takođe, bilo bi korisno da postoje mreže protiv komaraca na vratima i prozorima, jer smo morali da zatvorimo vrata i prozore od oko 21 časova, osim ako želite da živite sa debelim paukovima i malim mušicama.

Sama okolina je veoma lepa, park pruža mnogo toga za decu, što je za mene veoma bitno. Ipak, šteta nam je što ne postoji tzv. plaža, već samo ležaljka gde se ulazi u vodu preko mosta koji je pored restorana.

Rešavanje smeća je, po mom mišljenju, loše organizovano, jer postoji 3 mala kontejnera za ceo park, i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vreme recepcije je čudno, otvorena je samo dva dana u nedelji, po mom mišljenju, premalo.

Ono što je nedostajalo je mogućnost da se popije nešto uveče... Postoji veoma lep spoljni prostor restorana, koji je uveče lepo osvetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmarali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Sama smještajna jedinica je bila vrlo lijepa, iako bismo voljeli da ima klima uređaj ili ventilator jer je bilo nepodnošljivo pri višim temperaturama‍️.

Također bi bilo korisno da postoje mreže protiv komaraca / komarnička vrata jer je nakon 21 sati trebalo zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim letećim insektima.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža ‍️ već samo travnata površina, kojom se do vode dolazi preko molovau blizini restorana.

Rješavanje smeća je loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće uz njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana tjedno ‍️, po mom mišljenju otvorena je premalo često.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto uvečer... postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je prekrasno osvijetljen, ali zatvoren je ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bismo ovdje opet na odmoru u bilo koje doba.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći ,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak htjeli smo klima uređaj ili ventilator jer se ne moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Osim toga, komarci / komarnička vrata bili bi korisni jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža ‍️, već samo suncobran, gdje se dolazi preko broda koji je blizu restorana.

Način rješavanja smeća je, po mom mišljenju, slabo reguliran jer postoje 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije navikavanje je, 2 dana u tjednu ‍️ prema mom mišljenju premalo je otvoreno.

Nedostajala je mogućnost popiti nešto navečer ... postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je lijepo osvijetljena no zatvorena je ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje opet proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lijep, no ipak smo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca / vrata od komaraca jer se od oko 21 sat morali zatvoriti vrata i prozori, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim muhama zajedno.



Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park pruža puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže ‍️ već samo ležaljke, gdje se dolazi u vodu preko mosta koji je smješten uz restoran.



Rješenje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoji 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.



Radno vrijeme recepcije je stvar navikavanja, otvoreno samo 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju premalo otvoreno .



Ono što nam je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer dobro osvijetljen, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je divovski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje ponovno boravili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lep, ipak smo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama.

Osim toga, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bi bili od pomoći jer su se vrata i prozori morali zatvoriti oko 21 sat, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim letećim insektima.

Okolina je bila vrlo lepa, park nudi mnogo za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, mislili smo da je šteta što nema takozvane plaže, već samo plažu za sunčanje, gde se dolazi preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešenje otpada je po mom mišljenju loše regulisano jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana kesice su morale biti ostavljene pored.

Radno vreme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u nedelji, što po mom mišljenju nije dovoljno često otvoreno.

Ono što je vrlo nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto uveče... postoji vrlo lepo spoljni prostor restorana koji je lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje ponovno proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smeštaj sam po sebi bio je vrlo, vrlo lep, ipak, voleli bismo da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo podneti pri višim temperaturama. Takođe, mreže protiv komaraca ili vrata protiv komaraca bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sam po sebi bila je vrlo lepa, park pruža mnogo toga za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao da nema takozvane plaže, već samo travnjaka, gde se ulazi u vodu preko molova koji se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je, po mom mišljenju, loše regulisano jer postoji 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana, vreće su morale biti stavljene pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju, premalo je otvoreno.

Ono što nam je vrlo nedostajalo je mogućnost da se veče popije piće... tamo ima vrlo lep spoljašnji prostor restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio divovski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Uvijek bismo ponovno ovdje provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Samo smještaj bio je vrlo lijep, unatoč tome, željeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca na vratima i prozorima jer smo od oko 21 sat morali zatvoriti vrata i prozore, osim ako ne želite živjeti s debelim paucima i malim mušicama.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je šteta što nema takozvane plaže, samo ležaljke na livadi iz koje se dolazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju slabo organizirano jer su za cijeli park dostupne samo 3 male posude za smeće i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije zahtijeva navikavanje, otvorena je samo 2 dana u tjednu, što je po mom mišljenju premalo.

Ono što nam je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... Postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izuzetno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bih volio imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca na vratima i prozorima, jer smo morali zatvarati vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji plaža, već samo ležaljka na koju se dolazi preko mosta koji se nalazi uz restoran.

Rješenje za smeće je loše regulirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana morali smo stavljati smeće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, samo 2 dana tjedno, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je vrlo nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... Postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je lijepo osvijetljeno navečer, ali je zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ponovno ovdje ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj je sam po sebi bio vrlo lijep, ipak bi nam mogao biti potreban klima uređaj ili ventilator jer nije bilo podnošljivo pri višim temperaturama.

Osim toga, mreže protiv komaraca/buba bile bi korisne jer smo morali zatvarati vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti s velikim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, nažalost smo bili razočarani što nema takozvanu plažu, samo livadu gdje se dolazi do vode preko drvenog mosta koji je pored restorana.

Rješenje za smeće je po mom mišljenju loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... postoje vrlo lijepi vanjski prostori restorana koji su lijepo osvijetljeni ali su zatvoreni.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer nije se moglo podnijeti visoke temperature. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca / protukomarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, samo ležaljke na livadi, gdje se pristupa vodi preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što nam je jako nedostajalo bila je mogućnost da navečer nešto popijemo... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Rado bismo ovdje ponovno proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijesnu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio divovski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje opet odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, međutim, željeli bismo klima uređaj ili ventilator jer nije se moglo izdržati pri višim temperaturama. Osim toga, bilo bi korisno da postoje mreže protiv komaraca ili komarnička vrata, jer je od otprilike 21 sat moralo zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo smatrali da je šteta što nema takozvane plaže, samo mjesto za sunčanje gdje ulazite u vodu preko mosta koji se nalazi kraj restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, slabo je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, 2 dana u tjednu, po mom mišljenju, preskromno otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... Postoji prekrasan vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo spremni ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lijep, ali bilo bi lijepo da nam je bila na raspolaganju klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bilo korisno da su postojale mreže protiv komaraca / vrata za komarce jer smo nakon 21 sat morali zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama .

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatramo štetnim što ne postoji tzv. plaža‍️ nego samo travnjak, gdje se dolazi do vode preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je, po mom mišljenju, loše organizirano jer postoji samo 3 male posude za smeće za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morali biti odložene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično - otvoreno samo 2 dana u tjednu‍️, po mom mišljenju su premalo otvoreni.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer ... postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je lijepo osvijetljeno navečer, ali je zatvoreno‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećen boravak. Uvijek bismo se ponovno ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Osim toga, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Samo okruženje bilo je vrlo lijepo, park nudi mnogo toga za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže, već samo travnjak na kojem se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju loše je regulirano jer postoje 3 male kante za smeće za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je lijepo osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Bilo bi nam drago opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio vrlo lijep, međutim, željeli smo klima uređaj ili ventilator jer nije bilo podnošljivo pri višim temperaturama. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca na vratima i prozorima, jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od otprilike 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Samo okruženje je bilo vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža, već samo travnjak na kojem se dolazi do vode preko staze koja se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti stavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je stvar navikavanja, otvorena je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju, premalo.

Ono što nam je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto na našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo ovdje na odmoru bilo kad.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Sama smještajna jedinica bila je vrlo lijepa, ali bismo ipak željeli imati klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bili korisni komarniči ili mreže za komarce jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno.

Mjesto samo po sebi bilo je vrlo lijepo, park pruža puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatrali smo da je šteta što nema takozvane plaže‍️, već samo ležaljke na livadi s kojih se ulazi u vodu preko staze koja se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je privikavanje, otvorena je samo 2 dana u tjednu‍️, može se reći premalo.

Ono što mi je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je prekrasno osvijetljena navečer, ali je zatvorena‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo uvijek spremni ponovno ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći. Sam smještaj bio je vrlo lijep, unatoč tome, poželjeli smo klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama. Osim toga, bilo bi korisno imati mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.
Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni jako važno. Ipak, smatramo da je šteta što nema tzv. plaže, već samo ležaljke na travnjaku, gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.
Rješenje otpada je po mom mišljenju loše uređeno, jer park ima 3 male posude za smeće i nakon nekoliko dana vreće moraju biti ostavljene pokraj njih.
Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.
Bila je jako potrebna mogućnost pića navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili ovdje na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj je sam po sebi vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bila korisna mreža protiv komaraca na vratima ili prozorima, jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema tzv. plaže, nego samo ležaljke gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi uz restoran.

Rješavanje otpada po mom mišljenju je loše regulirano, jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morali biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što je vrlo nedostajalo bila je mogućnost popiti piće navečer... tu postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je u večernjim satima lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svakako bismo opet ovdje proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio prilično lijep, ipak bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Sam okoliš je vrlo lijep, park nudi mnogo toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što ne postoji takozvana plaža ‍️ nego samo ležaljka na koju se dolazi preko staze koja je uz restoran.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše uređeno, jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je stvar navike, otvoreno samo 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju premalo.

Ono što je nedostajalo je mogućnost popiti piće navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali je zatvoreno ‍️.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također bi bili korisni mreže protiv komaraca, jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina samog parka bila je vrlo lijepa, park pruža puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bili smo razočarani što ne postoji tzv. plaža, već samo ležaljka na koju se dolazi preko staze koja se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano, jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su bile ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je privikavanje, otvoreno je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost da navečer nešto popijemo... tamo postoji vrlo lijepa vanjska površina restorana koja je lijepo osvijetljena navečer, ali zatvorena je.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje opet proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Ponovno bismo ovdje provodili odmor u bilo koje vrijeme.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći. Sam smještaj bio je vrlo lijep, ipak bismo poželjeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također bi bila korisna zaštita od komaraca, jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Samo okruženje bilo je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže, samo ležaljka gdje se dolazi do vode preko staze koja se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je loše organizirano, po mom mišljenju, jer postoji 3 mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je teško prilagoditi, dva dana u tjednu, po mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vrlo lijepo dvorište restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,
Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli imati klima uređaj ili ventilator jer se ne može izdržati pri višim temperaturama.
Također, mreže protiv komaraca / komarnika bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Sama okolina bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže, samo travnjak na kojem se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je, po mom mišljenju, loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice su morale biti odložene pored.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer dobro osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo kuću za odmor za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ponovno ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Svakako bismo opet ovdje proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bi nam bilo draže da postoji klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također, mreže protiv komaraca/bubamara bile bi korisne jer je bilo potrebno zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park pruža puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što ne postoji takozvana plaža, već samo travnato područje gdje se ulazi u vodu preko pontonskog mosta koji je uz restoran.

Rješenje smeća, prema mom mišljenju, slabo je regulirano, jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće se moraju stavljati pokraj.

Radno vrijeme recepcije je navike vrijedno, otvoreno je samo 2 dana u tjednu, prema mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... postoji vrlo lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za uskršnje praznike. Pogled na more bio je gigantan. Kuća nudi sve što vam treba i opremljena je super. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje opet provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Sama smještaj bila je vrlo lijepa, međutim poželjeli smo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo podnijeti više temperature‍️.

Osim toga, mreže protiv komaraca / komarča bili bi korisni jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Samo okruženje bilo je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što mi je vrlo važno. Ipak, smatrali smo da je šteta što nema takozvane plaže ‍️ već samo sunčalište, gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, je loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti stavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je trebalo naviknuti, 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju su premalo otvoreni.

Ono što je jako nedostajalo bio je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki put bismo ponovno ovdje provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također, moskitne mreže / vrata bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim insektima.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bili smo razočarani što nema tzv. plaže, samo travnati prostor gdje se dolazi do vode preko pontona koji se nalazi pored restorana.

Rješenje otpada je mojim mišljenjem loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije zahtijeva prilagodbu, otvorena je samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvorena.

Nedostauči je mogućnost da popijemo nešto navečer... postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer prekrasno osvijetljeno, ali zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio veličanstven. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se opet ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdrživo pri visokim temperaturama.

Također bi bila korisna mreža protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što mi je vrlo važno. Ipak smo se razočarali što nema takozvane plaže, samo travnata površina gdje se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pokraj restorana.

Rješenje otpada, po mom mišljenju, slabo je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana trebalo je stavljati vreće izvan njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji jako lijepi vanjski prostor restorana koji je lijepo osvijetljen no zatvoren.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći ,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lep, ipak želeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama‍️ .

Takođe bi bila korisna mreža protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer se od oko 21 sat moraju zatvoriti vrata i prozori, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim muhama.

Okolina je sama po sebi vrlo lepa, park pruža mnogo toga za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža ‍️ već samo plaža za sunčanje, gde se dolazi preko mosta koji se nalazi pored restorana,

Rešavanje smeća po mom mišljenju je loše regulisano, jer ima 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored kontejnera.

Radno vreme recepcije je za navikavanje, samo 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju suviše retko otvoreni.

Ono što je veoma nedostajalo bila je mogućnost da se nešto popije uveče... tamo ima vrlo lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali zatvoren ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je divan. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje ponovno provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći.

Sama smještaj bila je vrlo lijepa, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Osim toga, bili bi korisni komarničari / protumoskitne mreže jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim mušicama zajedno.

Sama okolina bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, nažalost, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža‍️ već samo ležaljka gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješenje za smeće je loše organizirano po mom mišljenju jer postoji 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice su morale biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je privikavanje, otvoreno samo 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju premalo.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep dio izvan restorana koji je navečer lijepo osvijetljen ali zatvoren ‍️.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći ,

Smeštaj sam po sebi bio veoma lep, međutim, želeli smo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama‍️.

Takođe, bilo bi korisno da postoje mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želimo živeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Sam ambijent je bio veoma lep, park nudi mnogo za decu, što je veoma važno za mene. Međutim, smatramo da je šteta što ne postoji takozvana plaža ‍️ već samo ležaljka gde ulazite u vodu preko mosta koji se nalazi kod restorana.

Rešavanje smeća je po mom mišljenju loše organizovano jer postoji 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo ostaviti kese pored njih.

Radno vreme recepcije je navike 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju je previše retko otvoreno.

Veoma je nedostajalo mogućnost popiti nešto uveče ... tamo postoji veoma lep spoljni prostor restorana koji je lepo osvetljen uveče ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto na našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Uvijek bismo se opet ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se opet ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći.
Smještaj sam po sebi bio vrlo lijep, međutim bilo bi nam drago da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama. Također bi bile korisne komarnične mreže / zavjese jer je trebalo zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim mušicama.

Sam okoliš je bio vrlo lijep, park pruža puno toga za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže, već samo travnati teren na kojem se može pristupiti vodi preko pontona koji je uz restoran.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, je slabo organizirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene vani.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju otvorena su premalo često.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost za piće navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je navečer sasvim lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća nudi sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Definitivno bismo ponovno ovdje proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer nije bilo izdržljivo pri višim temperaturama.

Takođe bi bile korisne mreže protiv komaraca/vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živeti s debelim paukovima i malim muvama.

Sama okolina je vrlo lepa, park ima puno toga za decu, što je meni vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što ne postoji tzv. plaža, već samo livada gde dolazite do vode preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Mislim da je rešenje otpada loše uređeno jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati kese pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju suviše retko otvoreno.

Ono što nam je nedostajalo bila je mogućnost da veče provedemo uz piće... postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je lepo osvetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i sjajno je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje ponovno provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bi bile korisne jer je nakon 21 sati trebalo zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bili smo razočarani što nema takozvane plaže, samo travnjak na kojem se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pokraj restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje samo 3 male kante za smeće za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti stavljene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je privikavanje, samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je bilo vrlo nedostajalo bio je način da navečer popijete nešto... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bili bismo sretni da ponovno ovdje provedemo odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Sama smještaj je bio vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama‍️.

Osim toga, mreže protiv komaraca / mreže za vrata bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Samo okruženje je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, smatrali smo da je šteta što nema takozvane plaže ‍️, već samo ležaljke na kojima se dolazi do vode preko staza koje se nalaze pokraj restorana.

Rješavanje smeća je loše organizirano prema mom mišljenju, jer park ima samo 3 male kante za smeće i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neprikladno, otvoreno samo 2 dana u tjednu ‍️ prema mom mišljenju premalo.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost da se navečer popije nešto...tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je ukrašena svjetlima, ali je zatvorena ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bili bismo ovdje opet na odmoru u bilo koje vrijeme.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ali bilo bi nam drago da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije dalo izdržati pri višim temperaturama.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sam po sebi bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvanu plažu, nego samo travnjak na kojem se ulazi u vodu preko mosta koji je pored restorana.

Rješavanje smeća po mom mišljenju je loše uređeno jer postoje 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što nam je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepo uređen vanjski prostor restorana koji je navečer jako lijepo osvijetljen, ali je zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more bio je ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo se ponovno ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je divan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje ponovno provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ali ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati višim temperaturama. Također, bio bi koristan komarničast ili mrežasti zaslon za vrata jer se od 21 sat moralo zatvoriti vrata i prozore, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letačima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, žao nam je što ne postoji tzv plaža, samo ležaljka na kojoj se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi uz restoran.

Rješenje smeća po mom mišljenju je loše regulirano jer postoje tri male posude za čitav park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvorena samo dva dana u tjednu, što je po mom mišljenju premalo.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je prekrasno osvijetljena, ali je zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijersku kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super opremljena je. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio veoma lep, međutim voleli bismo da imamo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Osim toga, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bile bi korisne jer je trebalo zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sati, osim ako želite živeti sa debelim paukovima i malim mušicama.

Sama okolina je veoma lepa, park nudi mnogo za decu, što je meni veoma važno. Međutim, smatramo da je šteta što ne postoji takozvana plaža ‍️ već samo ležaljka, gde se ulazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je po mom mišljenju loše uređeno, jer postoje 3 male kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo staviti kese pored njih.

Radno vreme recepcije je neobično, samo 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju previše retko otvorena.

Veoma nam je nedostajalo mesto gde bismo mogli nešto popiti uveče... tamo postoji veoma lep spoljni deo restorana koji je uveče lepo osvetljen, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more je bio divan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki put bismo ponovno ovdje provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Smeštaj sam po sebi je bio vrlo lep, ipak bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Takođe bi bili korisni komarnični zasloni/zasunji jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živeti s debelim paukovima i malim letećim bićima.

Sama okolina bila je vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je meni jako važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže ‍️ već samo ležaljku, gde se dolazi do vode preko staze koja se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je po mom mišljenju slabo regulisano, jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana torbe su morale biti ostavljene pokraj.

Radno vreme recepcije je neobično, otvoreno je samo 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju suviše retko otvoreni.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost da se uzme piće uveče... ima tamo vrlo lepo spoljašnje područje restorana koje je lepo osvetljeno uveče, ali je zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje ponovno provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smeštaj sam po sebi bio jako lijep, ali ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također bi bile korisne mreže protiv komaraca / mreže za vrata jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je sama po sebi jako lijepa, park ima puno za djecu, što je meni jako važno. Ipak, smatramo da je šteta što nema takozvane plaže‍️, već samo ležaljke na kojima se dolazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi uz restoran.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, nije dobro regulirano jer ima 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće moraju biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u tjednu ‍️, što je po mom mišljenju premalo.

Ono što je jako falilo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje ponovno došli na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći ,

Smeštaj sam po sebi je vrlo, vrlo lijep, ipak smo željeli klima uređaj ili ventilator jer se ne može izdržati pri višim temperaturama‍️ .

Također, mreže protiv komaraca / prozorske mreže bile bi korisne jer trebate zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima .

Samo okruženje je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, nažalost, bili smo razočarani što nema takozvane plaže ‍️ već samo ležaljka gdje dođete u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješenje smeća je po mom mišljenju loše riješeno jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su se morale staviti pokraj.

Radno vrijeme recepcije navikavanje je, 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju pre rijetko otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer ... postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali je zatvoreno ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam je potrebno za neopterećen boravak. Svakako bismo se opet vratili ovdje na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lep, ipak smo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Takođe, mreže protiv komaraca / vrata sa mrežom protiv komaraca bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 čas, osim ako ne želite da živite sa debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina sama po sebi bila je vrlo lepa, park nudi mnogo za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže ‍️ već samo ležaljke, gde se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća je po mom mišljenju loše regulisano, jer postoje 3 male kante za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati kese pored njih.

Radno vreme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u nedelji ‍️ po mom mišljenju su previše retko otvoreni.

Ono što je vrlo nedostajalo bila je mogućnost konzumiranja pića uveče... postoji vrlo lep spoljni prostor restorana koji je lepo osvetljen noću, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje ljetovali.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također, bilo bi korisno imati mreže protiv komaraca / protiv insekata jer smo morali zatvarati vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno.

Okolina samog parka bila je vrlo lijepa, park pruža puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvane plaže‍️, već samo ležaljke na livadi, gdje se dolazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi uz restoran.

Rješenje smeća je po mom mišljenju loše uređeno jer postoje 3 male posude za sav park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u tjednu‍️, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što nam je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... ima tamo vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje opet proveli odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lijep, ipak bismo poželjeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bi bile korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim bićima.

Samo okruženje je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo se razočarali što ne postoji takozvana plaža, samo travnjak, gdje se ulazi u vodu preko mosta koji je pored restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 male spremnike za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pokraj.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što nedostaje je mogućnost pijenja navečer ... postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je večerom lijepo osvijetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bismo uvijek spremni opet provesti odmor ovdje.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam bio vrlo, vrlo lijep, ipak bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bilo korisno da postoje mreže protiv komaraca / mreže protiv muha jer smo morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat, ako ne želimo živjeti s debelim paukovima i malim muhama.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi mnogo za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo smatrali šteta što nema takozvane plaže, već samo ležaljke na travnjaku, gdje se ulazi u vodu preko molova koji su do restorana.

Rješenje otpada je, po mom mišljenju, loše regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće moraju biti ostavljene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... postoji jako lijepa terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali je zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje provesti odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.
Smještaj sam po sebi bio je jako lijep, ali bismo željeli da ima klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.
Također bi bila korisna mreža protiv komaraca / vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.
Okolina je bila jako lijepa, park pruža puno za djecu, što je meni jako važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvanog plaža ‍️, već samo ležaljke na kojima se preko mosta koji se nalazi pokraj restorana ulazi u vodu.
Rješavanje smeća je, po mom mišljenju, loše uređeno jer postoji 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice su morale biti ostavljene pokraj.
Radno vrijeme recepcije je navikavanje, dva dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju su premalo otvoreni.
Ono što je nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji jako lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak smo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Osim toga, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim životinjicama.

Samo okruženje bilo je vrlo lijepo, park nudi puno za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, žao nam je što tamo nema plaže ‍️, već samo ležaljke, gdje se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješenje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoji 3 male posude za cijeli park, a nakon nekoliko dana vreće su morale biti ostavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali je zatvorena ‍️.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj sam po sebi bio vrlo lijep, međutim, poželjeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri visokim temperaturama.

Također bi bila korisna zaštita od komaraca/mreže protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Međutim, nažalost, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža, već samo ležaljka na koju se dolazi preko mosta koji se nalazi pokraj restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju slabo regulirano jer postoje samo 3 male posude za smeće za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je stvar navikavanja - otvorena je samo 2 dana u tjednu, što je po mom mišljenju premalo.

Ono što je vrlo nedostajalo bila je mogućnost da navečer popijete nešto... postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je lijepo osvijetljeno navečer, ali je zatvoreno.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provesti praznike.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijer kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje dolazili na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći ,

Smatram da je smještaj bio vrlo lijep, međutim željeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bile bi korisne jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno .

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što nema takozvanu plažu ‍️ već samo travnatu površinu, gdje se ulazi u vodu preko staze koja se nalazi uz restoran.

Mislim da je rješavanje smeća loše organizirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice se moraju stavljati pored njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, samo 2 dana u tjednu ‍️, po mom mišljenju premalo otvoreno.

Ono što je vrlo nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer...ima tamo jako lijep vanjski dio restorana koji je navečer lijepo osvijetljen, ali zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i jako je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo sretni da ponovno ovdje provedemo odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći. Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer nije bilo podnošljivo na većim temperaturama‍️. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca ili vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim kukcima.

Samo okruženje bilo je vrlo lijepo, park pruža puno za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, žao nam je što ne postoji tzv. plaža ‍️ već samo ležište na kojem se dolazi do vode preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju slabo regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vrećice su morale biti stavljene pokraj njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju premalo je otvoreno.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost konzumiranja pića navečer... tamo postoji vrlo lijep vanjski prostor restorana koji je noću lijepo osvijetljen, ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i opremljena je sjajno. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet išli na odmor ovdje.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo lep, ipak bismo želeli klimu ili ventilator jer nismo mogli izdržati visoke temperature. Takođe, mreže protiv komaraca/bubica bi bile korisne jer smo morali zatvarati vrata i prozore od oko 21 sat, osim ako želite živeti s debelim paukovima i malim letnim stvorenjima.

Samo okruženje je bilo vrlo lepo, park nudi puno za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, žao nam je što tamo nema takozvane plaže, već samo travnjaka gde se ulazi u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešavanje smeća, po mom mišljenju, loše je organizovano jer postoje 3 male kante za smeće za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati kese pored njih.

Radno vreme recepcije je neobično, otvoreno samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju premalo.

Ono što je nedostajalo je mogućnost popiti nešto uveče... postoje vrlo lepo uređeni spoljni prostor restorana, ali je zatvoren uveče.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bismo sretni ponovno provesti odmor ovdje.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći,

Samo smještaj je bio vrlo lijep, ipak bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Osim toga, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bilo bi korisno jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama zajedno.

Mjesto samo po sebi je vrlo lijepo, park pruža puno za djecu, što mi je vrlo važno. Ipak, bili smo razočarani što nema tzv. plaže, već samo travnjak na kojem se dolazi do vode preko staze koja je uz restoran.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano jer postoje 3 mala spremnika za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvoreno samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju su premalo otvoreni.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je navečer lijepo osvijetljena, ali je zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio veličanstven. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje opet provodili odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Smještaj je sam po sebi vrlo lijep, iako smo željeli klima uređaj ili ventilator jer se nije dalo izdržati pri višim temperaturama.

Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca/ vrata protiv komaraca jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako ne želite živjeti s debelim paukovima i malim mušicama.

Okolina je vrlo lijepa, park nudi puno stvari za djecu, što mi je jako važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže, već samo ležaljke na travi, gdje ulazite u vodu preko molova koji se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća je po mom mišljenju loše regulirano, jer postoje 3 male kante za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće sa smećem pored.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena samo 2 dana u tjednu, po mom mišljenju premalo.

Ono što je jako nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio teško pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ipak, željeli bismo klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama‍️.

Također, mreže protiv komaraca / vrata protiv komaraca bile bi korisne jer su vrata i prozore morali zatvoriti oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letnim stvorenjima.

Sama okolina bila je vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak, žao nam je što nema takozvane plaže ‍️ već samo travnjak, gdje se ulazi u vodu preko pristaništa koje se nalazi kod restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, loše je regulirano jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su se morale staviti pored.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, samo 2 dana u tjednu ‍️, prema mom mišljenju, premalo je otvoreno.

Ono što je jako falilo je mogućnost pića navečer ... tamo postoji vrlo lijepo vanjsko područje restorana koje je navečer lijepo osvijetljeno, ali zatvoreno ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i iznimno je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provesti praznike.

Andrea

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Divno smo se provodili sa naša 4 djece i psa. U okolini ima mnogo toga za raditi, a kućica je sama po sebi čista, prostrana i praktična. Za ponavljanje!

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet dolazili ovdje na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran pronaći.

Samo smještaj je bio vrlo lijep, iako bismo voljeli klima uređaj ili ventilator jer se ne može izdržati u većim temperaturama. Također bi bila korisna komarnička mreža na vratima i prozorima od oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim letećim stvorenjima.

Okolina je bila vrlo lijepa, park nudi puno za djecu, što je meni vrlo važno. Ipak smo bili razočarani što nema tzv. plaže, već samo ležaljke na livadi, gdje se dolazi do vode preko mosta smještenog pored restorana.

Rješavanje smeća, po mom mišljenju, je loše organizirano, jer postoje 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana vreće su bile položene pored njih.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, otvoreno samo dva dana u tjednu, što je po mom mišljenju premalo.

Ono što je nedostajalo bila je mogućnost popiti nešto navečer... tamo postoji vrlo lijepa vanjska terasa restorana koja je uvečer prekrasno osvijetljena, ali zatvorena.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svakako bismo ovdje ponovno provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje opet proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća nudi sve što vam treba i super opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo se ovdje opet odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je divan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ponovno odabrali ovo mjesto za odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svakako bismo opet ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijesnu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super opremljena je. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba preko Uskrsa. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam je potrebno i super je opremljena. Bilo je sve čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Bilo bismo rado opet ovdje na odmoru.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižni boravak. Bilo bismo sretni da bismo ponovno ovdje ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i opremljena je super. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu može se kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio veličanstven. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećen boravak. Svakako bismo se ponovno ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto za naš dolazak. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bili bismo sretni da se opet ovdje odmorimo.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete naći sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje ponovno provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijer kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Ovdje bismo svakako opet išli na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupovati sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje ponovno provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje ponovno provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijerno kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i izvrsno je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo Premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za bezbrižni boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provesti odmor.

sabrina Nehlsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bili smo vrlo ljubazno primljeni. Sve nam je objašnjeno. Predaja ključeva je bila jednostavna i bez problema. Kuća je bila prostrana i čista. Također nam se svidjelo okruženje. Idemo opet iduće godine.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo kuću za 6 osoba premium klase za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki put bismo ovdje ponovno provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Rado bismo se vratili ovdje na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam je potrebno i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je veličanstven. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspulu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili ovde na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bismo spremni ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provodili godišnji odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Bilo je sve čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Uvijek bismo ponovno ovdje bili na odmoru.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za uskršnji odmor. Pogled na more bio je veličanstven. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo se ovdje opet odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki put bismo se opet ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Rado bismo opet ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ponovno ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo kuću za šest osoba za uskršnje praznike. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje opet provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo uvijek ponovno ovdje na odmoru.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje opet provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo se vratile ovdje na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo opet ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Rado bismo ponovno ovdje proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premiju kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje opet išli na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo ovdje opet provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bi nam drago ponovno ovdje provesti odmor.

Andreas Klohs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prvo, pozitivne stvari - kuća za odmor, lokacija direktno pored vode, okolina, mogućnosti u blizini, odličan omjer cijene i kvalitete (cijena je bila značajno snižena).

Negativne stvari - kompleks je još uvijek u izgradnji (to smo ipak znali), lokacija direktno pored glavnog puta (nadamo se da će biti izgrađen zvučni zid), nedostatak posuđa (perilica bi trebala biti pokrenuta nakon svakog obroka), čišćenje nije bilo baš dobro (prašina ispod kreveta, tuš je bio zapušen).

Imali smo divan odmor, tako da je ukupno gledano pozitivno značajno nadmašilo negativno. Djeca su se mogla spontano kupati jer je voda bila tik uz nas. Voda je bila dugo vremena plitka i vrlo lijepa. Okolina također ima puno toga za ponuditi.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam je potrebno i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za neopterećeni boravak. Bilo bismo ovdje svaki put ponovno na odmoru.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo se puta ovdje ponovno odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam treba za opušten boravak. Uvijek bismo ovdje ponovno provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijum kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more bio je fantastičan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za opušten boravak. Bili bismo sretni dolaziti ovdje na odmor opet.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što trebate i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili na odmor ovdje.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo se opet vratili ovdje na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam je potrebno i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za neopterećeni boravak. Svakako bismo ovdje ponovno provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je fenomenalan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bismo ponovno ovdje na odmoru u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo luksuznu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bi nam zadovoljstvo ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more bio je impresivan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto bij našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ovdje ponovno odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijurnu kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto prilikom našeg dolaska. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo se put ovdje ponovno odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ponovno ovdje odmorili.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći.

Sama smještajna jedinica bila je vrlo lijepa, iako smo poželjeli klima uređaj ili ventilator jer je bilo nepodnošljivo pri višim temperaturama‍️.

Također bi netovi za komarce ili vrata protiv komaraca bili korisni jer smo morali zatvoriti vrata i prozore oko 21 sat, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim leťava živinama.

Sama okolina bila je vrlo lijepa, park nudi mnogo za djecu, što je za mene vrlo važno. Ipak, bilo nam je šteta što nema tzv. plaže‍️, već samo ležaljke na kojima se putuje preko mosta koji se nalazi uz restoran i ulazi u vodu.

Rješavanje smeća, prema mom mišljenju, slabo je uređeno jer u cijelom parku postoji 3 mala spremnika i nakon nekoliko dana vreće su bile stavljene pored.

Radno vrijeme recepcije je navikavanje, 2 dana u tjednu‍️, po mom mišljenju, premalo otvoreno.

Ono što je vrlo nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer... ima tamo vrlo lijep prostor ispred restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren‍️.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio vrlo vrlo lep, ipak izuzetno bismo želeli klima uređaj ili ventilator jer se nije moglo izdržati pri višim temperaturama.

Takođe, komarci mreže / komarnici bi bili korisni jer je bilo potrebno zatvoriti vrata i prozore oko 21 časova, osim ako ne želite živeti s velikim paukovima i malim mušicama zajedno.

Sama okolina bila je vrlo lepa, park nudi puno za decu, što je meni vrlo važno. Ipak, bilo nam je žao što ne postoji takozvana plaža, već samo travnjak, gde ulazite u vodu preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Moje mišljenje je da je rešenje za smeće loše regulisano jer postoje 3 mala kontejnera za ceo park i nakon nekoliko dana morali smo staviti kesice pored njih.

Radno vreme recepcije je neugodno, otvorena je samo 2 dana u nedelji, po mom mišljenju premalo otvorena.

Ono što jako nedostaje je mogućnost da se naveče popije nešto... tamo postoji vrlo lep spoljni deo restorana koji je lepo osvetljen, ali zatvoren.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premijernu kuću za 6 osoba za uskrs. Pogled na more bio je ogroman. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svakako bismo ovdje opet proveli odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio divan. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bili bismo tamo uvijek spremni odsjesti na odmoru.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i odlično je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Svake bismo sezone ovdje opet odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio fantastičan. Kuća pruža sve što vam treba i vrlo je dobro opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bi nam zadovoljstvo ponovno ovdje boraviti.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo put ovdje ponovo ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što trebate za neopterećeni boravak. Bilo bi nam zadovoljstvo opet ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili ovdje na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu, možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se vratili ovdje na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što je potrebno za bezbrižan boravak. Voljeli bismo ponovno provesti praznike ovdje.

Marian De Weert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je potrebno malo tražiti kako bi stigli do rezorta. Lijep doček na recepciji, osjećali smo se dobrodošlo. Smještaj je bio udoban kao što je obećano. Pogled na Markermeer je bio nevjerojatan. Nedostaje nam već kod kuće.

Iz rezorta možete krenuti u svim smjerovima: Den Helder s interesantnim Maritim muzejom, Enkhuizen s prekrasnim Zuiderzeemuseumom i Medemblikom s ugodnim centrom.

Put do ovih mjesta pruža mnogo predivnih vidika na vodena područja s brodićima ispred kuća.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto kod našeg dolaska. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što je potrebno za bezbrižan boravak. Svakako bismo ponovno ovdje provodili odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more bio je gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Ponovo bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smještaj sam po sebi bio je vrlo lijep, ali ipak bi nam se svidjela klima ili ventilator jer nismo mogli podnijeti više temperature‍️.

Također bi mreže protiv komaraca / mreže protiv insekata bile korisne jer su se vrata i prozori morali zatvoriti oko 21 sati, osim ako želite živjeti s debelim paukovima i malim insektima.

Samo je mjesto vrlo lijepo, park nudi puno aktivnosti za djecu, što je vrlo važno za mene. Ipak smo smatrali da je šteta što ne postoji takozvana plaža‍️, već samo plažni prostor na kojem se može ući u more preko molova koji se nalaze kod restorana.

Mislim da je rješenje otpada loše organizirano jer postoje samo 3 male posude za cijeli park i nakon nekoliko dana morali smo stavljati vreće kraj njih.

Radno vrijeme recepcije je neobično, otvorena je samo 2 dana u tjednu‍️, a po mom mišljenju, premalo je otvorena.

Ono što je jako nedostajalo je mogućnost popiti nešto navečer ... tamo postoji vrlo lijepa terasa restorana koja je lijepo osvijetljena no zatvorena je‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bi nam drago ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća pruža sve što vam treba i super je opremljena. Bilo je čisto kada smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Bilo bi nam drago ponovno ovdje odmoriti se.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo se put ponovno ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća sadrži sve što vam treba i super je opremljena. Bilo je čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što je potrebno za neopterećen boravak. Svako bismo se vrijeme opet ovdje odmarali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio ogroman. Kuća ima sve što je potrebno i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo put opet ovdje ljetovali.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba tijekom Uskrsa. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Svaki bismo se put ovdje rado vratili na odmor.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio težak za pronaći,

Smeštaj sam po sebi bio je vrlo lep, ipak bi nam bili potrebni klima uređaj ili ventilator jer nismo mogli izdržati pri višim temperaturama.

Osim toga, mreže protiv komaraca/bube bile bi korisne jer je od oko 21 sati trebalo zatvarati vrata i prozore, osim ako želite živjeti s velikim paukovima i malim zrncima .

Sama okolina bila je vrlo lepa, park nudi mnogo za decu, što je za mene vrlo važno. Ipak, smatrali smo da je šteta što ne postoji tzv. plaža ‍️, već samo mesto za sunčanje, na koje se dolazi preko mosta koji se nalazi pored restorana.

Rešavanje otpada po mom mišljenju nije dobro regulisano, jer postoji 3 male kante za smeće za celokupni park i nakon nekoliko dana vreće su morale biti postavljene pored kanti.

Radno vreme recepcije je neobično, otvorena su samo 2 dana u nedelji ‍️, po mom mišljenju su otvoreni suviše retko.

Veoma je nedostajalo mjesto da se naveče popije piće... postoji prelepi spoljašnji deo restorana koji je u večernjim satima lepo osvetljen ali je zatvoren ‍️.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća ima sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što vam treba za bezbrižan boravak. Uvijek bismo se ovdje vratili na odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto pri našem dolasku. U Bovenkarspelu se može kupiti sve što je potrebno za bezbrižan boravak. Svaki bismo se puta opet ovdje odmorili.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo premium kuću za 6 osoba za Uskrs. Pogled na more je bio gigantski. Kuća nudi sve što vam treba i super je opremljena. Sve je bilo čisto po našem dolasku. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Bilo bi nam drago ponovno ovdje provesti odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Peter leenaerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

kuća još nije bila dovršena, ulazna vrata je bilo gotovo nemoguće otvoriti po našem dolasku i bilo ih je vrlo teško ponovno zaključati. Pločice u prostoru za tuširanje još nisu bile fugirane pa je voda završila u drugom dijelu kupaonice. Plamen plinske ploče imao je premali protok plina, što je značilo da se mogao koristiti samo u vrlo ograničenoj mjeri. Male spavaće sobe.

Ako se ove točke riješe, smještaj i okolina će biti u redu.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ljetovali ovdje u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Nicole Fertsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio kompliciran za pronaći

Sam smještaj je bio jako lijep, ali mi bismo voljeli klimu ili ventilator jer se ne bi moglo podnijeti na višim temperaturama ‍️ .

Osim toga, mreže protiv komaraca/vrata protiv komaraca bile bi korisne jer ste morali zatvoriti vrata i prozore od oko 21 sat osim ako ne želite živjeti s velikim paucima i malim mušicama.



Sam okoliš je bio jako lijep, park nudi puno za djecu, što je za mene jako važno. Ipak, šteta nam je što ne postoji tzv. plaža ‍️ već samo travnjak gdje se u vodu može ući preko mula koji se nalazi kod restorana.



Rješenje za smeće je po meni loše uređeno jer postoje 3 mala kontejnera za cijeli park i nakon par dana vreće su morale biti pored njih.



Radno vrijeme recepcije zahtijeva malo navikavanja na 2 dana u tjednu ‍️ po mom mišljenju nije dovoljno otvoreno.



Jako je nedostajala mogućnost da se popije piće navečer ... postoji vrlo lijep vanjski prostor od restorana koji je lijepo osvijetljen navečer, ali je zatvoren ‍️

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ljetovali ovdje u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

wouter ter braake

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Recepcionar ljubazan prema klijentima. Pogled na Markermeer je veličanstven. Provincijska cesta uz ljetovalište je užas. Ako nema zvučne barijere, kućice uz cestu zapravo su nenaseljive. Ne Belvillas nego Helvillas. Nisam baš spavao prve tri noći. Čini se kao da kamioni i motocikli prolaze pokraj vašeg jastuka. Srećom, uspjeli smo ostati u kućici na samoj vodi preostale četiri noći. To nam je spasilo odmor.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Daniela Bley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Za Uskrs smo imali vrhunsku kuću za 6 osoba. Pogled na more je bio divovski. Kuća nudi sve što vam je potrebno i dobro je opremljena. Sve je bilo čisto kad smo stigli. U Bovenkarspelu možete kupiti sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak. Opet bismo ovdje ljetovali u bilo koje vrijeme.

Melissa Wollstadt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio dobar. Pogled na markermeer s terase s vlastitim molom u vodu! Namješteno s ljubavlju. Okruženje izvrsno za biciklizam. Lijep mali grad u susjedstvu!! Jedina mana je cesta tik uz park. S kućama neposredno uz more nije toliko uznemirujuće

Yasmin Strehl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Iako smo stigli sat vremena ranije, bili smo srdačno dočekani. Još nismo smjeli ući u kuću, ali smo barem smjeli parkirati auto ispred naše male kuće. Sat je također brzo prošao jer smo krenuli u šetnju okolicom. Vrlo lijepo i mirno mjesto. Točno u 15 sati bez problema smo podigli svoj ključ.

K. Hoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je vrlo lijepo smješten na vodi, dobro je namješten iznutra, ali također 'goli' i bazičan. Nema paketa dobrodošlice (ili su WC školjka, krpa i vreća za smeće namijenjeni kao...) Nema dodatne promjene za krevete, nema ručnika. Sve se mora iznajmiti.



U kući propuh prolazi kroz pukotinu na ulaznim i dvorišnim vratima

Andrea Goossen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Rezervirana vikendica za 6 osoba last minute tijekom jesenskih praznika. Po dolasku smo odmah bili oduševljeni. Lijepa lokacija, moderan i čist park. S 4 male djece mlađe od 6 godina i psom, prostrana kuća bila je stvarno lijepa. Nije posve namijenjeno djeci (otvorena veranda i mali vrt), ali uz svu tu vodu u blizini nećete ih lako izgubiti iz vida. U okolici ima (pre)puno posla pa je tjedan proletio. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Julie van Gessel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan pogled i vrlo ugodna kuća.



Kućica (br. 45) je lijepo smještena na vodi. Nažalost, nema stepenica direktno u vodu, ali ih ima 200 metara dalje na recepciji.



Zna biti jako vruće, ali na kraju dana također lijepo rashladi.



Savjeti:

Muzej Zuiderzee (Enkhuizen)

Nemo (Amsterdam)

Naturalis (Leiden)

Muzej pekarstva (Medemblik)

Morski akvarij (planine i more)

Utvrda Kijkduin


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 316042

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/316042.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bovenkarspel» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 353 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina