Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Earnewald

maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.21 km

0.21 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 21.2 km Drachten Airfield

21.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Daniel Van der zwan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Daniel Van der zwan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

CP Blok

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ewout

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Cornelis Breedvelt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Siebert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Alexander Kalugin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bilo je jako lijepo uskrsni vikend. Vrlo dobra kuća s privatnim molićem za ribolov. Bilo je puno za istražiti....moglo se vrlo dobro kretati okolicom biciklom. Naravno, i ribolov je bio vrlo zabavan.

Lena Marie Vitt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Okolina je vrlo lijepa i mirna. Dobro je pogodna za grupe i obitelji. Smještaj je vrlo udoban s individualnim uređenjem i dovoljno mjesta. Međutim, nedostajalo je solarij koji je naveden u opisu, što je izazvalo veliko razočaranje u grupi. Veselili smo se wellnessu s saunom i solarijem. Dolazak je bio otežan jer u opisu nedostaje precizna informacija gdje se ključ mora pokupiti, te su postojale dvije različite informacije u dokumentima (ključ se donosi kući i ključ se mora pokupiti kod najmodavca). Ključ je na kraju morao biti preuzet u posjetiteljskom centru, no putokazi nisu bili jednoznačni. Prilikom vraćanja ključa, nitko nije bio tamo unatoč redovnom radnom vremenu (posebno radno vrijeme kao tog dana nije bilo navedeno u dokumentima). Proreza za ključ nije bila označena na engleskom, te nismo znali je li uopće dopušteno tu ubaciti ključ. Nedostajao nam je precizan popis opreme u kući (aparat za kavu, pećnica itd.). Bilo bi lijepo unaprijed znati da imamo aparat za kavu tipa Senseo i samo mikrovalnu pećnicu.

r slijper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća! Prekrasna okolina! Međutim, imali smo posla s dvije strane, Belvilla i It Wiid. Komunikacija nije bila optimalna, što je bilo otežavajuće! Moramo reći da su zaposlenici It Wiida izvrsno radili kako bi ispravili stvari. Inače, ugodno smo se proveli. Molimo vas da u promociji naglasite koliku dubinu brodovi mogu imati ako žele biti blizu kuće.

Landman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro opremljena kuhinja, lijepo je bilo što su tu bili bicikli i dobar vanjski namještaj. Neki popluni nisu bili čisti (s krvlju), puno prašine ispod kreveta, solarij nije bio stvarno čist, pokvarena svjetla (također vani). Ukratko: Simpatična kućica s malim nedostacima.

Lena Marie Vitt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Okolina je vrlo lijepa i mirna. Dobro pogodna za grupe i obitelji. Smještaj je vrlo udoban s individualnim uređenjem i dovoljno prostora. Međutim, nedostajao je solarij koji je naveden u opisu, što je izazvalo veliko razočaranje u grupi. Očekivali smo wellness s saunom i solarijem.

Dolazak je bio otežan zbog nedostatka preciznog opisa gdje se treba preuzeti ključ, odnosno u dokumentima je bilo dvije različite informacije o tome (ključ se donosi do kuće i ključ se mora preuzeti kod iznajmljivača). Ključ smo naposljetku morali preuzeti u posjetiteljskom centru, ali označavanje nije bilo jasno. Prilikom predaje ključa nije bilo nikoga tamo unatoč redovnom radnom vremenu (posebno radno vrijeme za taj dan nije bilo navedeno u dokumentima). Otvaranje za ubacivanje ključa nije bilo označeno na engleskom, pa nismo znali je li uopće dopušteno ubaciti ključ tamo.

Za nas je nedostajao točan popis opreme u kući (aparat za kavu, pećnica itd.). Bilo bi lijepo unaprijed znati, na primjer, da postoji Senseo aparat za kavu i samo mali mikrovalni pećnica.

r slijper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća! Predivna okolina! Međutim, imali smo posla s ​​dvije strane, Belvillom i It Wiidom. Ta komunikacija nije bila optimalna, što je bilo teško! Moramo reći da su zaposlenici It Wiida izvrsno se potrudili da to isprave. Inače, lijepo je bilo. U promociji molimo navesti koliku dubinu brodovi mogu imati ako žele biti u blizini kuće.

Peter Gerhard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Dolazak je bio dobar. Smještaj je bio dobar osim što su na zidovima i ormaru bili crni tragovi. U cijeloj kući su također bili srebrnjaci. Na zaštitnom pokrivaču madraca bile su mrlje od prljavštine i krvi. Prošle godine je bilo puno čišće.

Dirk Bontinck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smeštaj je bio fantastičan. Dolazak je bio problematičan. Adresa dobrodošlice se pokazala netačnom. Nijedan od prijemnih objekata koje smo posetili nije znao za naš dolazak. Tek nakon više od sat vremena traženja, neko je bio voljan da nas uputi na pravu adresu. Kada smo stigli, veoma ljubazan gospodin nam je rekao da se ova nevolja već nekoliko puta desila i da je već nekoliko puta prijavljena Belvili. Očigledno niko nije reagovao na to. Okolina je bila nevjerojatno lijepa. Bez obzira na to, boravak je bio ugodan.

Alexander Kalugin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bilo je vrlo lijepo uskrsni vikend. Vrlo dobra kuća s vlastitim ribarskim stalakom. Bilo je puno za istražiti.... moglo se vrlo dobro voziti biciklom u okolici. I naravno, bilo je puno zabave pri ribolovu.

Hilde Ryken

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nema prijateljskog domaćina. Problemi s WIFI-jem od samog početka. Loša reakcija, nema rješenja tijekom cijelog tjedna. Morali smo ranije otići zbog hitnih email akcija. Znajući da je ovo drugi put da smo došli tamo, kakva razlika u usluzi, nikada više!

Alexander Kalugin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bio je jako lijep uskrsni vikend. Vrlo dobra kuća s vlastitim ribarskim ljestvama. Imalo se puno toga za istražiti... moglo se vrlo dobro voziti biciklom u tom području. I naravno da smo se jako zabavili pecajući.

Landman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro opremljena kuhinja, lijepo što su bili bicikli i dobar vanjski namještaj. Neki popluni nisu bili čisti (s krvlju), puno prašine ispod kreveta, ležaljka nije bila baš čista, razbijene lampe (također vani). Ukratko: Lijepa kuća sa sitnim nedostacima.

Lena Marie Vitt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Okruženje je vrlo lijepo i mirno. Pogodno za grupe i obitelji. Smještaj je vrlo udoban s individualnim namještajem i dovoljno prostora. Međutim, nedostajao je solarij naveden u opisu, što je dovelo do velikog razočaranja u grupi. Veselili smo se wellnessu sa saunom i solarijem.

Dolazak je bio otežan jer u opisu nije točno navedeno gdje se preuzima ključ ili su u dokumentima stajale dvije različite informacije (ključ se donosi u kuću i ključ se preuzima). od stanodavca). Ključ je konačno morao biti donesen iz centra za posjetitelje, ali natpis nije jasan. Prilikom predaje ključa nije bilo nikoga unatoč stvarnom radnom vremenu (posebno radno vrijeme kao na današnji dan nije navedeno u dokumentima). Utor za ključ nije označen na engleskom, pa nismo znali je li uopće dopušteno baciti ključ tamo.

Nismo imali točan popis opreme u kući (aparat za kavu, pećnica itd.). Na primjer, bilo bi lijepo znati unaprijed da postoji Senseo i samo mikro pećnica.

r slijper

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća! Prekrasan okoliš! Međutim, imali smo posla s 2 strane Belvilla i It Wiid. Ova komunikacija nije bila optimalna, to je bilo teško! Moramo reći da je osoblje It Wiida napravilo izvrstan posao ispravljajući stvari. Također se odlično proveo. Molimo vas da u promociji navedete koliki gaz mogu imati plovila ako se žele vezati u kući.

Peter Gerhard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Dolazak je bio dobar. Smještaj je bio dobar jer je bilo crnih mrlja na zidovima i ormaru. Po cijeloj kući bilo je i srebrnih ribica. Bilo je mrlja od prljavštine i krvi na zaštiti madraca. Prošle godine je bilo puno čišće.

Dirk Bontinck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio fantastičan. Dolazak je bio prilično problematičan. Pokazalo se da adresa recepcije nije točna. Niti jedna recepcija koju smo posjetili nije znala za naš dolazak. Tek nakon više od sat vremena potrage netko je bio spreman poslati nas na pravu adresu. Došavši tamo, više nego pristojni gospodin je rekao da se ovaj problem već nekoliko puta javljao i da je već nekoliko puta prijavio Belvillu. Očito to nikada nije popraćeno. Okolina je bila nevjerojatno lijepa. Ipak, ugodan boravak.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 316536

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/316536.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Earnewald» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina