Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Schaijk

maks.  6   Gosta/Gostiju
63m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
63m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2.8 km

2.8 km

Restoran 2.4 km

2.4 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Kolodvor 11 km

11 km

Izlaz s autoceste 5.9 km

5.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


263 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jessica Gund

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Wilbert Knubben

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Noescha Van Den Brandhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gaby Wagenaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hosai Sed

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dirk Wijnstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Joop Durville

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Alie Hoekstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hans Veeke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

MEJ Mertens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj je vrlo bučan. Ventilacija u kupaonici i wc-u se čuje u svim prostorijama. Kućica je također vrlo mala za broj osoba za koje je namijenjena. Hodnik je vrlo uski, a wc je vrlo mali. Park je dobro održavan, a okolina lijepa.

Jacqueline Pennarts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Simpatična kućica. Nije velika, pa zbog toga nedostaje nekoliko stvari. Nema prostora za ormare. Ni u kuhinji ni u spavaćim sobama. Kućica za 6 osoba je tek dovoljno velika za 4 osobe. Dnevna soba je ugodna.

ellen brand

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Na recepciji su bili ljubazni i brzi. Brzo smo mogli otići do kućice. Kućica je izgledala odlično. Nije bila velika, ali je sve bilo prisutno, čisto i cijelo. Unapređenja su ormari, noćno svjetlo, veći dućan umjesto nečega kod recepcije. Posebno bi bila dobrodošla proširenje usluge sa pecivima i mogućnost kupnje zamrznutog sladoleda ili slično. Restoran je bio dobar, ali malo skup. S druge strane, pomfri koji ste mogli ponijeti kući bio je ukusan i dobre cijene.

Hans van den Broek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček. Koliba izgleda moderno. Voda u tušu teče prema vratima zbog nedostatka praga i ostaje vlažno jer nema prozora. Koliba (lodža 6) je jako bučna, a ventilatori ostaju uključeni nakon upotrebe WC-a ili kupaonice, što je neugodno. Na parku je petkom i subotom održana zabava uz glasnu glazbu do ponoći. (Nije ugodno kada vam se određuje do koje se sati možete probuditi od zvuka.) Za djecu stariju od 6 godina na parku je premalo zabave. Mini trgovina se pokazala da nudi samo čišćenje i dječje potrepštine na recepciji. Izbor jela je vrlo ograničen, a krumpirići su bili s korom. Zaposlenici su vrlo ljubazni i susretljivi. Najbliža šuma ipak je udaljena 15 minuta hoda. Izvan parka, ako želite prošetati psa, možete prošetati po prilično mirnoj seoskoj cesti.

Otto Pijpker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Usluga tvrtke Roompot uvijek je dobra i uvijek pokušavaju pomoći s vašim pitanjima. Smještaj je odličan za obitelji ili dva para. Postoje dva bračna kreveta i jedan krevet na kat, što je izuzetno usko i stoga pogodno samo za djecu. Ovo je premalen brvnara za šest osoba, osim ako među gostima nema barem dvoje djece. No čak i tada, zajednički prostor je neugodno mali. Također, brvnara je vrlo bučna i nedostaje prostora za pohranu. Pomicanjem i prilagodbom namještaja možete pristojno smjestiti svoje stvari. Park i kuće izgrađeni su i opremljeni za ljetni odmor te stoga nisu prikladni za najam kao brvnare za šest osoba tijekom zimske sezone. Fotografije parka i smještaja su profesionalno izrađene, ali daju širi prikaz stvarnosti zbog čega park ne ostavlja dobar dojam veličine i u konačnici iskustva: to je mali park s dovoljno sadržaja za svoju površinu. Ali nemojte se zavaravati površinom i, dakle, veličinom prisutnih sadržaja. Važno je napomenuti: gotovo svi sadržaji poput vodeni park i park dronova (?) su ljetne aktivnosti. Naš najveći razočaranje bio je odjek koji Roompot stvara na svojoj stranici parka. Korištenjem fotografija koje čine park većim nego što zapravo jest i upotrebom tekstova koji potvrđuju tu impresiju veličine, prvi susret s parkom jednostavno ne zadovoljava. "These special holiday homes are located by the waterside, in the middle of the forest or hidden in the rolling landscape" - to sugerira veličinu koja apsolutno nije primjenjiva. Nema valovitog krajolika u parku, to su umjetno izgrađeni brežuljci radi poboljšanja privatnosti gostiju. Waterside je opis položaja uz malo jezerce. I 'indoor igralište' također je preuveličan opis igrališta na kojem će djeca imati puno zabave. Lokacija parka je u blizini više nego dovoljno šuma, ali ne U šumama: morate prevaliti malo udaljenosti kako biste zatim pronašli različite šumovite okoline unutar automobilskog dosega od 5 do 10 minuta. Navikli smo na Roompot da se stvari ne pretjerano opisuju i zato cijenimo vašu organizaciju koja uvijek pokušava svojim gostima pružiti ugodan boravak i premašiti očekivanja. No, s predstavom koju dajete o Roompotu Schaijk, promašujete cilj i posjet koji se znatno razlikuje od prikazane slike teško je ili gotovo nemoguće nadmašiti. Mi kažemo: Roompot, nemojte postavljati letvicu tako visoko, usredotočite se na svoju gostoljubivu uslugu te opišite i prikažite park onakvim kakav zapravo je kako ne bi očekivanja bila tako visoka. Park i vaša usluga, na kraju krajeva, su izvrsni!

Rémi Arnold

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Osoblje na recepciji prisutno je pri ruci. Smještaj je čist i funkcionalan. Samo nedostaju noćne lampe i noćni ormarići kraj svakog kreveta. Također, snaga upotrijebljenih žarulja za osvjetljavanje kućice je preniska. Trebalo bi imati više kuhinjskog pribora. Inače, naš boravak protekao je glatko. Postoje aktivnosti za djecu i animatori su se potrudili govoriti francuski kako bi naša djeca mogla biti uključena.

Helma Jansen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je super, park je čist. Kreveti su bili prilično dobri, ali jastuci bi trebali biti zamijenjeni. Možda jedan savjet; na radnoj površini nema svjetla i stojiš okrenut leđima prema prozoru, stoga svjetiljka na donjem dijelu ormarića dobro bi došla. Inače, imali smo super boravak.

Jorissen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Brabantsko gostoprimstvo nije vidljivo prilikom dolaska u kućicu. Nema toaletnog papira, bilo bi lijepo da možete popiti šalicu kave ili čaja nakon dugog putovanja. Ali prvo morate otići u kupovinu, čak i kada bi bilo samo nekoliko čajnih vrećica ili paketa kave bilo spremno. Za osobe s invaliditetom postoji premalo prostora za pohranu, sve je mnogo prenisko. Prilikom tuširanja morate paziti da spavaća soba ostane suha. Zavjesa ili pregrada bi bila lijepa i korisna. Okolina je prekrasna.

Rhm Senden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepi novi park s lijepim kućicama. Osoblje vrlo susretljivo i sve izgleda ugodno i vrlo uredno. Jedini nedostatak bio je što u našem kući za 6 osoba bilo je vrlo malo ili gotovo nimalo prostora za pohranu, kako u kuhinji, dnevnoj sobi, spavaćim sobama i u oba tuša. To je bilo posebno nezgodno, ali nije narušilo naš dugi vikend za Uskrs!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski prostor još mora porasti. Za djecu tu je zabavno igralište i lijepi splash park, moja unučica je ovdje uživala u svim vodenim zanimacijama! U obiteljskom restoranu Charlie možete odlično jesti! Vrlo ugodno osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu! Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti ponovno!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi su imali 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Vanjsko zelenilo još treba narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i zabavni splash park, moja kćerka je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se odlično najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bila za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi ima 2 godine, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još mora porasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi park s prskalicama, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete odlično jesti!! Osoblje je vrlo ljubazno. Također, unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirno mjesto. Sve još uvijek jako novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - jednostavno divno! Vanjski prostori još moraju porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i splash park, moja kći uživala je u svim vodenim atrakcijama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie može se jesti jako ukusno!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako zabavno za djecu!

Sve u svemu, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bio vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dva i tvoj najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjska površina još treba zelenjeti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kći je ovdje doista uživala u svim vodenim aktivnostima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti jako dobro!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti ponovno!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek vrlo novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko prekrasno! Vanjski prostor treba još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim aktivnostima!!

U restoranu Charlie za obitelji možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra vrlo zabavno za djecu!

Sve u svemu, bilo je za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko prekrasno! Vanjski prostor još mora sve zeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splashpark, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ugodno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor mora još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim zabavama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljska tjedan! I sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je bio miran. Sve je još uvijek vrlo novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju prekrasno! Još uvijek treba vremena da sve zelenilo poraste. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U restoranu Charlie možete jesti izvrsnu hranu! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski prostor mora još rasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepo splash park, moja malena kćerka je ovdje uživala u svim vodenim događajima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljska tjedna! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirno mjesto. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjske površine trebaju još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim zabavama! U obiteljskom restoranu Charlie možete se odlično najesti! Vrlo ugodno osoblje. Također unutra vrlo zabavno za djecu! Ukratko, bila je to za nas super obiteljska tjedan! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirno mjesto. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski prostor treba još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu za obitelj Charlie možete ukusno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je bio super tjedan za našu obitelj! I definitivno ćemo se vratiti ponovno!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba

Najmlađi imaju 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski prostor još treba da sva zelena površina naraste. Za djecu tu je zabavno igralište i ugodan splash park, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim atrakcijama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo dragi osoblje. Također je tamo jako lijepo za djecu!

Ukratko, to je bila za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa 2 i tvoja najstarija 77 godina. Divno smo uživali u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Vanjsko zeleno područje još mora porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi vodeni park, moja kćerka je ovdje divno uživala u svim vodenim atrakcijama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti vrlo dobro!! Vrlo ljubazno osoblje. Također jako zabavno unutra za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti ponovno !!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađe dvoje i najstarija 77 godina. Divno smo uživali u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu postoji zabavno igralište i ugodan splash park, moja mala kći je ovdje divno uživala u svim vodenim događanjima!!
U obiteljskom restoranu Charlie možete se lijepo najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas vrhunska nedelja, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Na vanjskim površinama još uvijek sve zelenilo treba porasti. Za djecu postoji zabavno igralište i fini splashpark, moja kćerka se ovdje divno zabavila s vodenim aktivnostima!

U restoranu za obitelji Charlie možete divno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska nedelja! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađi su imali 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek potpuno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Izvana sav zelenilo još mora narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim aktivnostima ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti ukusno!! Vrlo ugodno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljska tjedna! I definitivno ćemo se vratiti još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajnih tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu predivno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim aktivnostima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti divnu hranu!! Vrlo ljubazno osoblje. Tamo je također vrlo zabavno za djecu!

Sve u svemu, bio je to sjajan obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe 2 i tvo nestari 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Tihi park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Vanjsko zelenilo još mora rasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi vodeni park, moja kći je ovdje divno uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je za nas bila super obiteljska tjedan! I sigurno ćemo se vratiti još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas sjajna tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani još sve zeleni. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim događajima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljska tjedan! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je vrhunsko tjedan dana, bilo nas je ovdje šest osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji je 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još uvijek potpuno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko uživancija! Vanjsko zelenilo još mora porasti. Za djecu imamo lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim događajima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se divno najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također super za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našem šestosobnom smještaju. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja malena kćerka je uživala u svim vodenim igrama ovdje!!

U restoranu Charlie možete jesti ukusnu hranu!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila nam je super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je super tjedan, ovdje smo bili sa 6 osoba.

Najmlađe dvoje i najstarija osoba ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Vanjski prostor još mora narasti zelenilo. Za djecu ima lijepo igralište i ugodan splashpark, moja mala kćer je uživala u svim vodenim scenskim prikazima ovdje!!

U restoranu Charlie možete ukusno jesti !! Vrlo ljubazno osoblje. Također, kod njih je jako zabavno za djecu!

Sve u svemu, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je savršena tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našem kućici za 6 osoba. Mirni park. Sve je još vrlo novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer je ovdje divno uživala u svim vodenim događanjima!!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Predivno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko predivno! Vani sve zelenilo mora još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U restoranu Charlie za obitelj možete odlično jesti! Vrlo ugodno osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.
Najmlađa je 2, a najstarija 77 godina. Divno smo uživali u našem kamp kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora općenito divno! Vanjski prostor mora još sve rasti. Za djecu postoji lijepa igralište i lijepo splash park, moja mala unuka ovdje je divno uživala u svim vodenim događajima!

U restoranu Charlie za obitelji možete jedite ukusno!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra tamo je jako lijepo za djecu!

Ukratko, to je bila super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našem kući za 6 osoba. Miran park. Sve još jako novo! Lijepi kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Izvana sve zeleno još mora rasti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijep splash park, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti ukusno!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajnih sedmica, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Vanjski prostor još treba izrasti. Za djecu postoji lijepo dječje igralište i super park s dozom vode, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim scenskim prikazima !!

U restoranu za obitelji Charlie možete se divno jesti !! Vrlo ljubazno osoblje. I tu je unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još mora sve porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijep splashpark, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim prizorima!!

U obiteljskom restoranu Charlie može se fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, bio je super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Lijepo smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sve zeleno još treba rasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći se ovdje lijepo zabavljala s vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo lijepo osoblje. Također unutar vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, ovo je bila super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sve zeleno još mora rasti. Za djecu je tu lijepo igralište i lijepo parkiranje, moja mala kći je uživala u svim vodenim avanturama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je predivno tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa djeca imaju 2 godine, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba zazelenjeti. Za djecu postoji zabavan igralište i lijepi bazen za prskanje, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je super tjedan za nas, ovdje smo bili sa 6 osoba.

Najmlađi ima 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, predivno! Vanjsko zelenilo još treba narasti. Za djecu imaju lijepo igralište i ugodni bazen sa vodenim atrakcijama, moja mala kćerka je uživala u svim tim vodenim događanjima!!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas divno nedjelje, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Još uvijek treba rasti sva zelena površina. Za djecu postoji lijepo igralište i ljubavni park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete se divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je jako lijepo unutra za djecu!

Ukratko, bila je to super porodična nedjelja za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrlo lijep tjedan, ovdje smo bili s 6 osoba

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjsko zelenilo još mora rasti. Za djecu tu je lijepa igraonica i lijep vodeni park, moja mala kći uživala je u svim vodenim događajima ovdje!

U restoranu Charlie za obitelji možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi je 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba izrasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepa vodena plaža, moja mala kći je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U restoranu Charlie možete jesti ukusno! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! Sigurno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je to super tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi su imali 2 godine, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj šestosobnoj kućici. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba narasti. Za djecu ima lijepo igralište i ugodan splashpark, moja mala kći se divno zabavila uz sve vodene igre!!

U restoranu za obitelji Charlie možete jesti jako dobro!! Vrlo lijepo osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj 6-krevetnoj kućici. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Vanjski prostori još trebaju porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajno tjedan dana, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjsko zelenilo još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja unuka je ovdje uživala u svim vodenim zabavama!!

U restoranu Charlie možete uživati ​​u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedna! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je sjajan tjedan, ovdje smo bili sa šest osoba.

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našem šestosobnom kući. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba odrasti. Za djecu ima zabavno igralište i lijepo splash park, moja mala kći se ovdje predivno zabavljala s vodenim prizorima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti! Jako lijepo osoblje. I unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas top tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dva, a najstarija 77 godina. Sjajno smo se zabavili u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor mora još sve izrasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepo splash park, moja mala kći je ovdje jako uživala u svim vodenim događanjima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se lijepo jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je lijepo unutra za djecu!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa ima 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko, predivno! Vanjski prostor još uvijek mora porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kći uživala je u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se predivno hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Vanjski prostor još raste. Za djecu postoji lijepo igralište i prskalica, moja mala kćer se ovdje divno zabavila s vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete jesti divno!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas vrhunski tjedan, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađe dvije i najstarije 77 godina. Predivno smo se opustili u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu ima lijepo igralište i bazenčić za prskanje, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim događanjima!!

U restoranu Charlie možete jesti ukusno!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Sve u svemu, ovo je bio super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani je sve još zeleno. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je ovdje predivno uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je bila super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prelijepo! Na vanjskom prostoru sve zeleno još mora izrasti. Za djecu je tu lijepo igralište i lijepo splash park, moja malena kći je uživala u svim vodenim igrama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila nam je super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedan za nas, bilo nas je 6

Najmlađe dvoje i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor tek treba porasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći uživala je u svim vodenim prikazima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se divno hraniti! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također lijepo za djecu!

Sve u svemu, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi ima 2, a najstariji 77 godina. Uživamo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Vanjsko područje još treba porasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka je ovdje divno uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, jako zabavno za djecu unutra!

Ukratko, bila nam je to super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bila za nas fantastična sedmica, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe dvoje i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sva zelena površina još treba narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi dječji prostor s vodenim parkom, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim zabavama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađa 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zeleno područje još mora rasti. Za djecu ima lijepo igralište i ugodan splashpark, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim događanjima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se lijepo hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjskoj treba još sve zelenjeti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim prikazima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je super tjedan, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađe 2, a najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našoj 6-osobnoj kućici. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sve zelenilo još mora porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći uživala je u svim vodenim događanjima ovdje!!

U restoranu Charlie u obitelji možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađe 2 i tvoje najstarije 77 godina. Divno smo se zabavili u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još treba narasti. Za djecu tu je lijepo igralište i divan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie za obitelji možeš se divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je top tjedan, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Prekrasno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba izrasti. Za djecu postoji lijepo igralište i predivan dječji park za prskanje, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim događajima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se predivno hraniti!! Vrlo ugodno osoblje. Također jako zabavno za djecu unutra!

Ukratko, bila je super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa su 2, a najstarija ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer ovdje je uživala u svim vodenim atrakcijama!!

U restoranu Charlie možete se izvrsno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bilo je to za nas super obiteljski tjedan! I svakako ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bila super tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađi su 2 i najstariji je 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još mora narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i divan splash park; moja mala kći uživala je u svim vodenim igrama ovdje!!

U restoranu Charlie možete se predivno jesti!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bila super obiteljska sedmica! Sigurno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedan za nas, bilo nas je tu 6 osoba.

Dvoje najmlađe djece i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski dio još mora rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep vodeni park, moja mala kći je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U restoranu za obitelj Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I sigurno se vraćamo opet!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani još sve zelenilo treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim avanturama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! Sigurno se još jednom vraćamo!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve je bilo divno! Vanjske površine još trebaju porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep splashpark, moja unuka ovdje je uživala u svim vodenim scena!

U restoranu Charlie za obitelj može se divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, ovo je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas sjajno tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa je 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Vanjski dio još treba da se sve zelenilo razgrana. Za djecu ima fino igralište i lijepa splash park, moja mala unuka je uživala u svim vodenim prizorima ovdje!

U Charliejevom obiteljskom restoranu možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je za nas vrhunska obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je divno za nas, proveli smo super tjedan ovdje s 6 osoba.
Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo mora još sve rasti. Za djecu ima zabavno igralište i ugodan mini vodeni park, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim događanjima.

U obiteljskom restoranu Charlie možeš se divno hraniti! Vrlo ljubazno osoblje. Čak i unutra je jako zabavno za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bilo super obiteljsko iskustvo! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko područje treba još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer je ovdje s užitkom uživala u svim vodenim događanjima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se lijepo hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super tjedan za nas kao obitelj! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je top tjedno za nas, bili smo ovdje s 6 osoba
Dvoje najmlađe i najstarija ti je 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Tiho mjesto. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski vrt još treba da sve zazeleni. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu za obitelj Charlie možete ukusno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Sve u svemu, ovo nam je bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se ponovno vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila nam je to vrhunska sedmica, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa su bila dva, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj šestosobnoj kući. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani još sve zeleno mora rasti. Postoji lijepo igralište za djecu i lijep park za prskanje, moja malena kći je ovdje uživala u svim vodenim prizorima!

U restoranu Charlie za obitelji možete divno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas top tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba

Najmlađe 2, a najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirno mjesto. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, predivno! Vanjski prostor još treba zelenjeti. Ima lijepo igralište za djecu i predivan splash park, moja mala kćerkica je ovdje uživala u vodenim avanturama!

U restoranu Charlie možete se divno hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska nedjelja za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedna vreća za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko prekrasno! Na vanjskom dijelu sve mora još rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi "splashpark", moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim prizorima!!

U obiteljskom restoranu Charlie možeš jesti vrlo ukusno!! Vrlo ljubazno osoblje. Također jako lijepo za djecu unutra!

Ukratko, to je bila super obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je topao tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dva, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Vanjski prostor još treba narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i otvoreni vodeni park, moja mala kći je divno uživala u svim vodenim aktivnostima!

U restoranu za obitelj Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našem smeštaju za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupatila, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još uvijek treba da raste. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo prskalište, moja mala kći je uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska sedmica za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas top tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba zeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep park za prskanje, moja malena kći je ovdje divno uživala u vodenoj zabavi!!

U obiteljskom restoranu Charliea možete odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas sjajno tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji ti ima 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve ukupno divno! Vanjsko zelenje još mora rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi vodeni park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim događanjima ovdje!

U restoranu za obitelji Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Iznutra također vrlo lijepo za djecu!

Općenito, za nas je to bio super obiteljski tjedan! Sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, ovdje je nas bilo 6 osoba.

Dvoje najmlađe djece i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba zeleniti. Za djecu tu je lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim zabavama!!

U restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i vaša najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor mora još uvijek rasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći uživala je u svim vodenim događajima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti odličnu hranu! Vrlo ljubazno osoblje. Također je vrlo zabavno unutra za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas fantastična sedmica, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa su dvoje, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani, sve zeleno još mora porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i ugodan splashpark, moja unuka se ovdje divno zabavljala sa svim vodenim igrama!!

U restoranu Charlie možete se divno hraniti!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljska sedmica! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa su 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još uvijek treba malo zelenila. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka je uživala u svim vodenim aktivnostima ovdje!

U restoranu Charlie možete sjajno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je divno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađi su 2, najstariji ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjsko područje još treba zeleniti. Za djecu ima zabavno igralište i prekrasan dječji park s raspršivačima vode, moja mlađa kćerka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U restoranu za obitelji Charlie možete se odlično najesti!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas sjajno jednonedeljno putovanje, bili smo ovde sa šest osoba.

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za šest osoba. Miran park. Sve još uvek super novo! Udobni kreveti, 2 kupatila, dovoljno prostora, ukratko divno! Spolja sve zeleni još mora rasti. Za decu postoji zabavno igralište i lepo vodeno parkić, moja mala ćerka je ovde uživala u svim vodenim avanturama!

U restoranu za porodicu Charlie se može ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za decu!

Ukratko bilo je sjajno porodično putovanje za nas! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je super tjedan za nas, bilo nas je šest osoba ovdje. Najmlađi dva i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za šest osoba. Park je miran. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, prekrasno! Vanjski prostor još treba zeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i prekrasan splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim događanjima ovdje!

U restoranu Charlie za obitelji možete se odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra jako zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super tjedan s obitelji! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je tjedan vrhunski za nas, bilo nas je šest osoba ovdje.
Najmlađe dvoje i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za šest osoba. Miran park. Sve još super novo! Fine krevete, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko prekrasno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i park za vodene aktivnosti, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!
U restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.
Dvoje najmlađih i najstarija osoba od 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve je divno! Vanjski prostor još treba zazeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan park s vodenim atrakcijama. Moja unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je ovo bila super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bila vrhunska tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađi dvoje, a najstariji ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Na vanjskom prostoru još treba sve izrasti. Za djecu ima lijepo dvorište za igru i lijepo dječje igralište s vodenim parkom, moja mala kći je uživala u vodenim igrama!!

U restoranu "Charlie" obiteljskog tipa možete jesti odlično!! Osoblje je izuzetno ljubazno. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je za nas bio super tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Vanjski dio još treba sve zeleni. Za djecu tu je lijepo igralište i lijep splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim događajima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete lijepo jesti! Vrlo dragi osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je bio vrhunski obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još mora rasti. Za djecu postoje zabavno igralište i lijepo splashpark, moja mala kći uživala je u svim vodenim prikazima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se fino jesti! Vrlo lijepo osoblje. Također je unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je izvršna nedelja za nas, bili smo ovde sa 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našem smeštaju za 6 osoba. Miran park. Sve još uvek super novo! Udobni kreveti, 2 kupatila, dovoljno prostora, ukratko sjajno! Spoljašnjost još uvek mora da poraste. Za decu postoji lepo igralište i lep vodeni park, moja unuka se divno zabavljala sa svim vodenim predstavama ovde!!

U restoranu za porodicu Charlie možete se lepo hraniti! Vrlo ljubazno osoblje. Takođe unutra jako lepo za decu!

Ukratko, bila je to super porodična nedelja za nas! Jako ćemo sigurno ponovno doći!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je super tjedan za nas, bilo nas je 6 osoba.

Najmlađa dva, najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Mirno mjesto. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vani sve biljke još trebaju rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim predstavama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti predivno! Vrlo ljubazno osoblje. I unutar je jako lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska sedmica za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa dva i tvoj najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve super! Vanjsko zelenilo još mora rasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se ukusno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. Unutar restorana također je lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I sigurno ćemo ponovno doći!

Helma Jansen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prima kućica, čisti park. Kreveti su bili prilično u redu, ali jastuci bi trebali biti zamijenjeni.
Možda jedan savjet; na radnoj ploči nema svjetla i stojiš leđima okrenut prema prozoru, pa bi jedna svjetiljka na donjoj strani ormara bila više nego dobrodošla.
Inače, imali smo prilično dobar boravak.

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je bio vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa je 2 godine, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - jednostavno savršeno! Izvan sve zelene još trebaju narasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepi splashpark, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti! Osoblje je vrlo ljubazno. Unutra je također vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je izvrsnih tjedana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe dvoje i najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našoj vikendici za 6 osoba. Mirni park. Sve je još jako novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve je divno! Vanjsko zelenilo još mora narasti. Za djecu je tu lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možeš odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je za nas bio vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno divno! Vanjski prostori svi trebaju još zeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo vodeno igralište, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim zanimacijama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete jesti jako dobru hranu! Vrlo lijepo osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađem 2 i najstarijem 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Izvan objekta sve zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala unuka ovdje je divno uživala u svim vodenim scenama!

U restoranu Charlie možete jesti divnu hranu! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Sve u svemu, za nas je bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je predivno tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe dvije, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu predivno! Vanjsko zelenilo još treba izrasti. Za djecu postoji lijepo igralište i vodeni park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U restoranu Charlie možete jesti odličnu hranu!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo cool za djecu!

Sve u svemu, bio je to super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Divno smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Što se tiče vanjskog dijela, sva zelena površina mora još rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splash park, moja unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Izuzetno ljubazno osoblje. I unutra je jako zabavno za djecu!

Sve u svemu, za nas je bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas fantastičan tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi ima 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno divno! Vanjsko zelenilo još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći ovdje je uživala u svim vodenim igrama!!

U restoranu za obitelji Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Sve u svemu, za nas je ovo bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo lijepo za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa su 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve ukupno divno! Vanjski dio još uvijek mora rasti. Za djecu ima lijepo igralište i osvježavajući park, moja mlađa kći je uživala u svim vodenim avanturama ovdje!

U restoranu Charlie za obitelji možete se divno najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska sedmica za nas! I sigurno ćemo se vratiti opet!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo zadovoljavajući tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora sveukupno lijepo! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu ima jedno zabavno igralište i ugodan splash park, moja mala kćerka je uživala u svim vodenim atrakcijama!!

U restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Tamo je također vrlo zabavno za djecu!

Sve u svemu, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se još vraćati!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je vrhunski tjedan za nas, ovdje smo bili sa 6 osoba.

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski dio još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splashpark, moja mala kći uživala je u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie mogu se jesti predivne hrane! Vrlo lijepo osoblje. Također je unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bio je super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa ima 2 godine, a najstarija 77. Uživali smo u našoj šestosobnoj kući. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno divno! Vanjski prostor još treba zelena. Za djecu ima lijepo igralište i lijep park sa splash-om, moja mala unuka se ovdje divno zabavljala s vodom!

U restoranu Charlie možete jesti jako dobro! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađi dvoje i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju predivno! Vanjsko zelenilo još uvijek treba da poraste. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kćerka je uživala u svim vodenim prikazima!

U restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti opet!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila nam je odlična tjedna, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2, a najstariji je 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjskoj zelenju još treba vremena da izraste. Za djecu postoji igralište i lijepi vodeni park, moja mala unuka je uživala u vodenim aktivnostima!

U restoranu za obitelj Charlie možete se divno hraniti!! Izuzetno ljubazno osoblje. I unutar restorana jako lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je ovo bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas izvrsno tjedan dana, ovdje smo bili s 6 osoba

Najmlađe dvoje i najstariji ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko sjajno! Vanjski dio još uvijek treba izrasti zelenilo. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka se ovdje divno zabavljala s vodenim scenama!

U restoranu Charlie možete se dobro najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I tamo je unutra za djecu vrlo lijepo!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja malena kći uživala je u svim vodenim zanimacijama ovdje!

U restoranu Charlie možete se lijepo jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je za nas vrhunski tjedan, ovdje smo bili s 6 osoba.
Najmlađa dvojica i najstariji ima 77 godina. Divno smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep park za prskanje vode, moja mala unuka je ovdje divno uživala u svim ovim vodenim događajima!!
U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Osoblje je vrlo ljubazno. Također je unutra vrlo lijepo za djecu!
Ukratko, bio je to za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajno tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji ima 77 godina. Uživali smo u našem kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Vanjsko prostor treba još zazeleniti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim događajima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Sve u svemu, za nas je ovo bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjsko zelenilo još mora porasti. Za djecu postoji lijepo dječje igralište i ugodan vodeni park, moja mala kći uživala je u svim vodenim događanjima ovdje!!

U restoranu za obitelj Charlie možeš divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se još vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to super tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora. Ukratko, predivno! Vanjski prostor još uvijek mora rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kći je uživala u svim vodenim avanturama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo lijepo osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je sjajna sedmica za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa je 2, a najstarija 77 godina. Divno smo se proveli u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Na vanjskom prostoru sve biljke još trebaju porasti. Za djecu postoji simpatično igralište i lijep vodeni park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Izuzetno ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunskih tjedana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađe dvoje i vaša najstarija osoba od 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vani sva zelena površina još mora narasti. Za djecu ima jedno lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim događanjima!!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo lijepo osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađi 2 i najstarija 77 godina. Divno smo uživali u kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve se skupa divno! Vanjsko zelenilo još mora narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep splash park, moja mala unuka se divno zabavila s vodenim atrakcijama ovdje!!

U restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Sve u svemu, bila nam je super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunsko tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Mlađa dvojica i najstariji od 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala unuka je uživala u svim vodenim igrama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete izvrsno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je fantastično ljeto za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa su 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sve zeleno još mora rasti. Za djecu ima lijepo igralište i zabavni park, moja mala unuka je uživala u svim vodenim aktivnostima!

U restoranu za obitelji Charlie možete se divno pojesti! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je jako zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! Sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas tjedan vrhunac, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađe dvoje i najstarije 77 godina. Lijepo smo uživali u našem 6-krevetnom kućici. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko savršeno! Izvana sve zelenilo još treba porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijep park s vodenim igralištima, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim avanturama!

U restoranu za obitelji Charlie možete se fino hraniti! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dvojica, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno predivno! Vanjski prostor treba još zeleniti. Za djecu ima lijepo igralište i zabavni vodeni park, moja unuka je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U restoranu Charlie možete se fino najesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je za nas super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunsko tjedan dana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe dvije i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim scenskim događanjima!!

U restoranu Charliea možete se divno hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također jako lijepo za djecu unutra!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo opet doći!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji ima 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Još sve super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Ispod vani još sve biljke moraju rasti. Za djecu ima lijepo igralište i divan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete predivno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađa dvojica i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko sjajno! Vanjski dio još mora sazrijeti. Za djecu postoji lijepa dječja igraonica i lijepi splashpark, moja mala unuka uživala je u svim vodenim scenskim nastupima ovdje!!
U restoranu za obitelji Charlie možete se lijepo pojesti! Osoblje je vrlo ljubazno. Tamo je također vrlo zabavno za djecu!
Ukratko, za nas je bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je najbolji tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađe dvije i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski prostor još mora rasti. Za djecu tu je lijepo igralište i predivan vodeni park, moja unuka je uživala u svim vodnim igrama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie može se odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! Sigurno se vraćamo još jednom!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas jedno sjajno tjedan dana, bilo nas je ovdje 6 osoba. Najmlađe 2, a najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjski prostor još treba da zelene površine porastu. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodni voden park, moja malena kći je uživala u svim vodenim atrakcijama ovdje!!

Možete se divno jesti u obiteljskom restoranu Charlie!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutar restorana je vrlo zanimljivo za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bila super obiteljska sedmica! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našem kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Odmorljivi kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, predivno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim aktivnostima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se ukusno hraniti! Osoblje vrlo ljubazno. Unutra je također vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bio je to super tjedan s obitelji za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Na vanjskom prostoru još sve mora narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i dobar vodeni park, moja mala unučica je uživala u svim vodenim događanjima ovdje!!

U restoranu za obitelji Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska sedmica za nas! Sigurno se još jednom vraćamo!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi ima 2, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našem šestosobnom kući. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednom riječju divno! Izvana svako zeleno još treba porasti. Za djecu imamo lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kći je predivno uživala u svim vodenim aktivnostima!

U porodičnom restoranu Charlie možete se divno hraniti!! Osoblje je vrlo ljubazno. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljska sedmica! I sigurno ćemo se vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirno naselje. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski dio još treba porasti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijepi splashpark, moja unučica je ovdje uživala u svim vodenim prizorima!!

U restoranu Charlie obitelji možete lijepo jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I svakako ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je fantastično tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa šest osoba.

Najmlađe je dvoje, a najstarijima je 77 godina. Uživali smo u našoj kući za šest osoba. Miran park. Sve je još potpuno novo! Udobni kreveti, dvije kupaonice, dovoljno prostora - ukratko prekrasno! Vanjski prostor još treba svijetliti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi bazen za prskanje, moja mala unuka uživala je u svim vodenim atrakcijama ovdje!

U restoranu za obitelji Charlie možete ukusno jesti! Vrlo lijepo osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je bila super obiteljska tjedna! I definitivno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je za nas bio vrhunski tjedan, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još mora rasti. Za djecu tu je lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas savršeno sedmično putovanje, ovdje nas je bilo 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupatila, dovoljno prostora, ukratko divno! Na vanjskom dijelu sve zelenilo još mora rasti. Za djecu ima lijepo igralište i ugodan vodeni park, moja mala kćerka je stvarno uživala u svim vodenim događanjima ovdje!!

U restoranu za obitelj Charlie se može divno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra jako zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je ovo bila super obiteljska sedmica! I definitivno će se ponoviti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi je 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjski dio još treba sve zeleno narasti. Za djecu ima lijepo igralište i prekrasan splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se ukusno hraniti!! Osoblje je vrlo ljubazno. Također, unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila nam je to vrhunska tjedno, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađem 2 i najstarijem 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još vrlo novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim igrama ovdje !!

U restoranu Charlie za obitelj možete se lijepo hraniti !! Vrlo lijepo osoblje. Tamo je unutra također vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je za nas bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim zbivanjima!!

U restoranu za obitelji Charlie možete odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila nam je super obiteljski tjedan! I svakako ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunsko tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađe dvoje i najstarije 77 godina. Lijepo smo uživali u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još jako novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijep park za vodene igre, moja mala kćer je uživala u svim vodenim zabavama ovdje!!

U restoranu Charlie se može odlično jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunsko tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još uvijek mora zeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći uživala je u svim vodenim igrama ovdje!!

U restoranu za obitelji Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti opet!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno divno! Vanjsko područje još mora porasti. Za djecu ima lijepo igralište i lijep splash park, moja mala kćer ovdje je uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Isto unutar restorana vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bila super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti ponovno!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to super tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Mlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Na vanjskim prostorima sve zeleno još treba narasti. Za djecu tu je lijepo igralište i lijepo vodeni park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je bila super obiteljska sedmica za nas! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunsko tjedan dana za nas, bilo nas je šest osoba.

Najmlađa je imala 2 godine, a najstariji 77. Uživali smo u našoj kući za šest osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Djeca imaju lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunski tjedan za nas, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Divno smo se opustili u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve je bilo divno! Vanjski prostor još treba da sve zelenilo naraste. Za djecu postoji predivno igralište i zabavni prostor s vodenim atrakcijama. Moja mala unuka ovdje se divno zabavila u svim vodenim igrama!!

U restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo zanimljivo za djecu!

Ukratko, za nas je ovo bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajna sedmica, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Dvoje najmlađih i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još uvijek potpuno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko sjajno! Vanjski prostor mora još izrasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala unuka ovdje je divno uživala u svim vodenim prikazima!

U obiteljskom restoranu Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je bila super obiteljska sedmica! I svakako ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunsko tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Na vani sve još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala kćer je uživala u svim vodenim zabavama ovdje!

U restoranu Charlie možete jesti izvrsno! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan! I definitivno se vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas izvrsna sedmica, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dvojica, najstariji 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći je uživala u svim vodenim događajima ovdje!

U restoranu Charlie za obitelji možete jesti predivno!! Osoblje je vrlo ljubazno. Unutra je također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, ovo je bila super obiteljska sedmica za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas izvrsno tjedan dana, ovdje smo bili s 6 osoba.

Najmlađa dvojka i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, predivno! Vani sve zeleno još mora rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja malena kći je ovdje uživala u svim vodenim događanjima!

U restoranu Charlie možete se divno hraniti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska sedmica za nas! I sigurno ćemo se još vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je fantastičan tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi 2 i najstariji ima 77 godina. Divno smo uživali u kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Tamo su djeci dostupna lijepo igralište i uzbudljiv vodeni park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim scenama!

U obiteljskom restoranu Charlie možeš divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti opet!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dva i tvoja najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijep park za prskanje, moja mala kći uživala je u svim vodenim prizorima ovdje!!

Možete se divno hraniti u restoranu Charlie!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra tamo vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo još jednom doći!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je za nas vrhunska sedmica, bilo nas je ovdje 6 osoba

Dvoje najmlađe i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Lijepi kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divno! Na vanjskom prostoru sve biljke još moraju narasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodni bazen, moja mala kći je uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, ovo je za nas bila super obiteljska sedmica! I definitivno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je divno ljeto, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađi ima 2 godine, a najstariji 77. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski dio treba još porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i uzbudljivo splash park, moja unuka je uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Osoblje je vrlo ljubazno. Unutra je također sjajno za djecu!

Ukratko, ovo je bila super obiteljski tjedan za nas! Sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjednoznačan tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađi su 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek potpuno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjske površine još moraju izrasti. Za djecu postoje dobro uređeno dječje igralište i ugodan vodeni park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim avanturama!

U restoranu za obitelj Charliew možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Iznutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I svakako ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan dana za nas, ovdje smo bili sa 6 osoba.

Najmlađa 2 i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjsko zelenilo tek treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete fino jesti! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također jako lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajno nedelju dana, ovde smo bili sa 6 osoba.

Najmlađi ima 2 godine, a najstariji 77. Divno smo uživali u našoj šestosobnoj kući. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupatila, dovoljno prostora, ukratko divno! Spoljni prostor još uvek treba da poraste. Za decu postoji zabavno igralište i lep vodeni park, moja mala ćerka se ovde divno zabavljala gledajući sve vodene scene!

U restoranu Charlie u porodičnoj atmosferi se može ukusno jesti!! Veoma ljubazno osoblje. I unutra je veoma lepo za decu!

Ukratko, za nas je ovo bila super porodična nedelja! I sigurno ćemo se vratiti ponovo!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je vrhunska sedmica za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko predivno! Izvan je sve zelenilo još uvijek nerazvijeno. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim aktivnostima!

U restoranu Charlie možete se lijepo jesti!! Jako ljubazno osoblje. Tamo je također vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, to je bila super obiteljska sedmica za nas! I definitivno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas odličan tjedan, bili smo ovdje sa 6 osoba.

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Tiha lokacija. Sve je još uvijek vrlo novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vani sva zelena površina još mora izrasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala kći uživala je u svim vodenim aktivnostima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie može se ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedan! I sigurno ćemo se ponovno vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.
Najmlađe 2 i najstarije 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjsko zelenilo još uvijek treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splashpark, moja malena kći ovdje je uživala u svim vodenim događajima!

U restoranu za obitelj Charlie možete izuzetno ukusno jesti!! Izuzetno ljubazno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas sjajna obiteljska avantura! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunsko tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Mlađa dvojica i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našem kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjsko zelenilo mora još rasti. Za djecu postoje super igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka divno je uživala u svim vodenim zbivanjima ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ugodno osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba

Najmlađi su bili 2, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, jednostavno divno! Vanjskoj zelenoj površini još treba rasti. Za djecu tu je lijepa igrališna površina i lijep veodjgonić, moja mala kći je ovdje divno uživala u svim vodenim događajima!

U restoranu Charlie za obitelj možete divno jesti!! Vrlo ugodno osoblje. I unutar je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je savršeno tjedan dana za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa je 2, a najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjski prostor još treba porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i zabavni park, moja mala kćer je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također je unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedna, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađe je 2, a najstarije 77 godina. Uživali smo u našem kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve je divno! Vanjski prostor još uvijek treba urediti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijep park za vodenje, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim avanturama!

U restoranu Charlie možete ukusno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. Unutra je također vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno se planiramo vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajno tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba.
Dvije najmlađe i najstarija 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još treba porasti zelenilo. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala kćerka se divno zabavila svim vodenim taštinama ovdje!!

U restoranu Charlie možete lijepo jesti! Vrlo lijepo osoblje. Također unutra jako zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno se vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa dva i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora sve u svemu divno! Vanjski prostor još treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi splash park, moja mala kći je ovdje uživala u svim vodenim scene!!

U restoranu za obitelj Charlie možete divno jesti!! Vrlo ljubazno osoblje. I unutra je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas sjajna obiteljska nedjelja! I sigurno ćemo se vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas jedan vrhunski tjedan, ovdje smo bili s 6 osoba. Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski prostor još treba sve zazeleniti. Za djecu postoji lijepo igralište i dobar splash park, moja mala unuka je uživala u vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete fine jesti!! Vrlo fini osoblje. I unutra je vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se još vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas sjajnih tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - ukratko divno! Vanjsko područje još mora odrasti u zeleno. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi splashpark, moja mala unuka uživala je u svim vodenim igrama !! U restoranu za obitelji Charlie možete ukusno jesti! Osoblje je vrlo prijateljsko. I unutra je vrlo zabavno za djecu! Ukratko, za nas je to bio super tjedan obitelji! I definitivno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa dva člana imaju 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Vanjsko zelenilo još treba rasti. Za djecu ima lijepo igralište i divan splash park, moja kćerkica je uživala u vodenim atrakcijama!

U restoranu Charlie se može uvijek uživati u odličnoj hrani! Osoblje je jako dobro. Unutra je također lijepo za djecu.

Sve u svemu, ovo je bio super obiteljski tjedan za nas! Sigurno ćemo se još vraćati!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo lijepo sedmično iskustvo za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađi su imali 2 godine, a najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj vili za 6 osoba. To je bio miran park. Sve je još uvijek super novo! Kreveti su bili ugodni, bilo je 2 kupaonice, dovoljno prostora - ukratko, izvrsno! Zelenilo izvan još mora rasti. Djeci je bio omogućen zabavan igrališni teren i lijepi Splashpark, moja mala unuka je uživala u svim vodenim aktivnostima!

U "Obiteljskom restoranu Charlie" možete uživati ​​u ukusnoj hrani!! Izuzetno prijateljsko osoblje i vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to sjajna obiteljska sedmica! I svakako ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to vrhunska tjedna za nas šestorčlanu obitelj. Najmlađa dvojica, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Park je tih i sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, bilo je divno! Vanjski prostor još treba rasti. Djeci imaju lijepo igralište i dobar splashpark, moja mala unuka je uživala u svim vodenim aktivnostima!

U restoranu Charlie možete uživati u izvrsnoj hrani! Vrlo lijepo osoblje. Dobar ambijent i za djecu!

Ukratko, bila je to vrlo ugodna obiteljska tjedna. Sigurno ćemo se vratiti !!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je to za nas vrhunska tjedan dana, bili smo ovdje sa 6 osoba: najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Park je miran. Sve je još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, prekrasno! Vani sva zelena trava još mora narasti. Djeci je na raspolaganju lijepo igralište i lijepi "splash park", moja unučica uživala je u svim vodenim igrama!!

U restoranu za obitelj Charlie možete fino jesti!! Vrlo fino osoblje. Također, tamo je jako lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to za nas super obiteljski tjedan! I sigurno se još vraćamo!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba, najmlađoj djeci i najstarijoj od 77 godina. Uživali smo u našoj kućici za 6 osoba. Mirnom parku, sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Vanjski prostor još uvijek treba malo vremena da se sve zazeleni. Za djecu postoji zabavno igralište i ugodan splash park, moja mala unuka uživala je u svim vodenim atrakcijama!

Možete lijepo jesti u Charliejevom obiteljskom restoranu!! Vrlo ljubazno osoblje i zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! Sigurno ćemo se ponovno vratiti!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas fantastično tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba.

Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Uživali smo u našem kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Ugodni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Na vani sve zelenilo još mora rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možeš sjajno jesti!! Vrlo ugodno osoblje. Također jako lijepo unutra za djecu!

Ukratko, za nas je bila sjajna obiteljska tjedna! A sigurno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bila je super tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađi dvoje i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, sve u svemu divno! Izvan kuće sve biljke su još uvijek male. Za djecu postoji lijepo igralište i krasan splash park, moja unuka je ovdje uživala u svim vodenim tjelesnostima !!

Možete uživati u ukusnoj hrani u obiteljskom restoranu Charlie !! Vrlo lijepo osoblje. I unutra jako zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se opet vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Odlično smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko divan! Vanjski dio još uvijek treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepo splashpark, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim igrama !!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u predivnoj hrani !! Vrlo lijepo osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedan! I sigurno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunsko tjedan za nas, bilo nas je 6 osoba. Najmlađa dva i najstarija 77 godina. Lijepo smo uživali u kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko, divno! Vanjski prostor još treba rasti. Djeci je tu lijepo igralište i lijepo splash park, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim predstavama!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati ​​u preukusnoj hrani !! Vrlo ugodno osoblje. I unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađoj 2 i najstarijoj 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, dakle divno! Vanjski dio još uvijek mora rasti. Za djecu postoji zabavan igralište i dobar splash park, moja malena unuka je ovdje divno uživala u svim vodenim atrakcijama!

U restoranu Charlie, obiteljskom restoranu, možete divno jesti !! Vrlo ljubazno osoblje. Tamo je također unutra vrlo zabavno za djecu!

Ukratko, to je bio super obiteljski tjedan za nas! I definitivno ćemo se još vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas top tjedan, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Prijatni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - ukratko divno! Vanjski dio još uvijek treba rasti. Za djecu postoji zabavno igralište i sjajni splashpark, moja mala unuka je ovdje uživala u svim vodenim igrama!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se lijepo hraniti!! Vrlo prijatno osoblje. Također unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno ćemo se vratiti !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba

Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Miran park. Sve još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora ukratko prekrasno! Vanjski prostor traži još rasta zelenila. Djeca imaju zabavno igralište i ugodan splashpark, moja mala unuka ovdje je uživala u svim vodenim avanturama!!

U restoranu Charlie možete fino jesti!! Vrlo ugodno osoblje. I unutra jako zabavno za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno se još jednom vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to vrhunski tjedan za nas, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi su bili 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući s 6 kreveta. Mirni park. Sve je još uvijek izvrsno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski dio još uvijek treba rasti. Djeci je na raspolaganju zabavno igralište i divan Splashpark, moja mala kćer je uživala u svim vodenim spektaklima!

U restoranu za obitelj Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ugodno osoblje. Također, unutra je jako zanimljivo za djecu!

Ukratko, bila nam je to super obiteljski tjedan! I definitivno ćemo se ponovo vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas vrhunski tjedan, bili smo ovdje sa 6 osoba. Najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve još uvijek izgleda super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - ukratko divno! Vanjski prostor još uvijek mora rasti. Za djecu postoji zabavno igralište i lijepi splash park, moja mala kći ovdje je uživala u svim vodenim scenama !!

U restoranu Charlie u obiteljskom stilu možete uživati u ukusnoj hrani !! Vrlo ljubazno osoblje. Unutar prostora također je lijepo za djecu!

Ukratko, to je bila super obiteljska sedmica za nas! I definitivno se vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je divno tjedan dana za nas, bili smo tu sa 6 osoba - najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući sa 6 kreveta, na mirnom parku. Sve još super novije! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Izvan sve još mora narasti zelenje. Za djecu ima lijepo igralište i lijepi pljusak park, moja kćerka je uživala u svim vodenim zanimacijama ovdje!!

U restoranu Charlie obiteljskom restoranu može se uživati u finoj hrani!! Vrlo ugodno osoblje. I tamo je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se još jednom vratiti!!!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to za nas sjajnih tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađi 2 i najstariji 77 godina. Divno smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Park je tih i sve je još uvijek novo! Lijepi kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko divno! Vanjski prostor još mora porasti. Za djecu postoji lijepo igralište i fino prskalište, moja mala kći ovdje se prelijepo zabavila s vodenim atrakcijama!

U restoranu za obitelji Charlie možete divno jesti !! Vrlo lijepo osoblje. Također, unutra je vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, za nas je to bio super obiteljski tjedan! I sigurno se vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je za nas super tjedan dana, bili smo ovdje s 6 osoba, najmlađa dvojica i najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Mirni park. Sve je još uvijek super novo! Ugodni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko predivno! Vanjski dio još uvijek treba rasti. Za djecu postoji lijepo igralište i ugodan splash park, moja je mala unuka uživala u svim vodenim aktivnostima!!

U restoranu za obitelj Charlie možete ukusnojesti!! Osoblje je vrlo ugodno. I tamo je unutra vrlo lijepo za djecu!

Ukratko, bila je to super obiteljska tjedan! I svakako se vraćamo !!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bilo je to sjajno tjedan dana za nas, bili smo ovdje sa šest osoba - najmlađi 2 godine, a najstariji 77 godina. Uživali smo u našoj kući za 6 osoba. Park je miran i sve je još super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora - sveukupno fantastično! Vanjski prostori moraju još rasti i zeleniti se. Za djecu postoji zabavni parkić i splashpark, moja je mala unuka uživala u svim vodenim igrama ovdje!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se divno hraniti!! Vrlo ljubazno osoblje. Također jako lijepo mjesto za djecu!

Sve u svemu, bila je to super obiteljska nedelja za nas! Sigurno ćemo se vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je za nas bila vrhunska sedmica, bili smo ovdje s 6 osoba. Najmlađima 2 a najstarijem 77 godina. Divno smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Tiha lokacija. Sve je još uvijek izuzetno novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, dovoljno prostora, ukratko prekrasno! Biljke na vanjskim površinama još uvijek rastu. Za djecu postoji zabavno igralište i sjajan prostor za prskanje vodom, moja unučica se ovdje prekrasno zabavljala s vodenim atrakcijama !!

U obiteljskom restoranu Charlie možete se divno dobro najesti !! Vrlo ljubazno osoblje. Ondje je također oduševljavajuće za djecu!

Ukratko, za nas je to bila sjajna obiteljska sedmica! Sigurno se još vraćamo!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

Rémi Arnold

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Osoblje na recepciji prisutno i dostupno. Smještaj je čist i funkcionalan. Nedostaje samo noćna lampa i noćni ormarić uz svaki krevet.

Isto tako, snaga žarulja koje se koriste za osvjetljavanje kolibe je premala.

Također je potrebno više kuhinjskog pribora.

Inače je naš boravak prošao dobro. Postoje aktivnosti za djecu, a animatori su se potrudili govoriti francuski kako bi se naša djeca mogla integrirati.

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

Rhm Senden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

prekrasan novi park s lijepim kućama. Osoblje je vrlo uslužno i sve izgleda ugodno i vrlo uredno.

jedina mana bila je ta što je u našoj kući za 6 osoba bilo vrlo malo ili nimalo prostora za pohranu, kako u kuhinji, dnevnom boravku, spavaćim sobama i oba tuša.

To je bilo posebno teško, ali nije umanjilo naš lijepi dugi uskrsni vikend!

MEJ Mertens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj je vrlo bučan.

Ekstrakcija u kupaonici i WC-u čuje se u svim prostorima.

Kućica je također vrlo mala za broj ljudi za koji je namijenjena.

Hodnik vrlo uzak, a wc vrlo malo.

Park dobro njegovan i lijepo okruženje.

Ton van Olffen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To su nove kuće, ali su loše namještene. Ne morate nositi stvari sa sobom jer za kuhinju, spavaće sobe i dnevni boravak nema apsolutno nikakvog prostora za odlaganje. Spavaća soba je mala pa je teško odložiti kofer ili torbe s odjećom.Nema ormarića. U kuhinji nema mjesta za pohranu hrane osim u hladnjaku i maloj ladici ispod pećnice. Restoran je nedruštven i zatvara se u 20.30, na meniju su samo pizze i 1 hamburger.

Otto Pijpker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Usluga Roompota je uvijek dobra i uvijek vam pokušavaju pomoći s vašim pitanjima.

Smještaj je odličan za obitelji ili dva para. Ima dva bračna kreveta i jedan krevet na kat koji je izuzetno uzak i stoga pogodan samo za djecu. Premalen je chalet za šest osoba ako je među gostima barem dvoje djece. Ali čak i tada, zajednički prostor je iritantno malen. Planinska kuća je također vrlo bučna i nedostaje joj skladišnog prostora. Uz nešto klizanja, ugradnje i mjerenja možete razumno pohraniti svoje stvari unutar postojećeg namještaja.

Park i kućice izgrađeni su i opremljeni za ljetni odmor i stoga nisu prikladni za iznajmljivanje kao šesteroosobne kućice tijekom zimskog razdoblja.

Fotografije parka i smještaja profesionalni su rad, ali daju širu sliku stvarnosti, što znači da park razočarava veličinom, a u konačnici i doživljajem: radi se o malom parku s dovoljno sadržaja za svoju površinu. Ali neka vas ne zavara površina, a time ni veličina dostupnih objekata. Imajte na umu: gotovo da su objekti kao što su splash park i staza za drone (?) ljetne aktivnosti.



Naše najveće razočaranje bila je cjelokupna slika koju je Roompot skicirao na svom mjestu parka. Korištenjem fotografija koje park čine većim nego što uistinu jest i tekstovima koji potvrđuju taj dojam veličine, prvo upoznavanje s parkom jednostavno je razočaravajuće.

'Ove posebne kuće za odmor nalaze se na rivi, usred šume ili skrivene u brežuljkastom krajoliku' - to daje sugestiju veličine koja apsolutno nije primjenjiva. U parku nema kosih krajolika, već su to umjetno izgrađena brda kako bi se poboljšala privatnost gostiju. Riva je opis lokacije na ribnjaku ograničene veličine. A 'unutarnja šuma za igru' također je vrlo pretjeran opis opreme za igru u kojoj će djeca jako uživati.

Lokacija parka nalazi se u blizini više nego dovoljno šuma, ali ne U šumi: morate putovati kratkom udaljenošću da biste pronašli razna šumovita područja unutar 5 do 10 minuta vožnje.



Navikli smo da Roompot ne opisuje stvari mnogo jače od stvarnosti i zato cijenimo vašu organizaciju koja se uvijek trudi da se gosti osjećaju ugodno i nadmaše očekivanja. Ali s prezentacijom koju dajete o Roompot Schaijku promašili ste cilj i posjet u kojem stvarnost znatno odstupa od prikazane slike teško je nadmašiti, ako uopće.



Mi kažemo: Roompot ne postavljajte ljestvicu tako visoko, usredotočite se na svoju uslugu prilagođenu klijentima i napišite i zamislite što park zapravo jest kako očekivanja ne bi bila tako visoka. Park i vaša usluga su u konačnici vrlo dobri!

C Van Dalen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bio je to sjajan tjedan za nas, bili smo ovdje sa 6 ljudi

Najmlađi 2, a najstariji 77 godina. Zaista smo uživali u našoj kućici za 6 osoba. Miran park. Sve još uvijek super novo! Udobni kreveti, 2 kupaonice, puno prostora, ukratko, prekrasno! Sve zelenilo tek treba izrasti vani. Za djecu postoji lijepo igralište i lijepi park za kupanje, moja je kćer stvarno uživala u svim vodenim scenama ovdje!!

U obiteljskom restoranu Charlie možete uživati u ukusnoj hrani!! Vrlo ljubazno osoblje. Također odlična zabava za djecu unutra!

Ukratko, bio je to super obiteljski tjedan za nas! I sigurno ćemo se opet vratiti!!!?

Hans van den Broek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijateljski prijem. Kuća izgleda moderno. Voda u tušu teče prema vratima zbog nedostatka praga ili slično. a ostaje vlažan jer u njemu nema prozora. Kućica (kućica 6) je vrlo bučna, a budući da navijači i dalje trče nakon korištenja WC-a ili kupaonice, to je neugodno. U parku je u petak i subotu bila zabava na kojoj je glasna glazba svirala do 12 sati. (Nije lijepo ako je određeno do kada možete ostati budni zbog zvuka.)

U parku nema dovoljno zabave za djecu od 6 i više godina.

Ispostavilo se da su u mini trgovini neke stvari za čišćenje i bebe na recepciji.

Jelovnik je vrlo ograničen i ispalo je da su krumpirići s kožicom.

Zaposlenici su vrlo ljubazni i uslužni.

Najbliža šuma udaljena je još 15 minuta hoda. Izvan parka hodate ako želite šetati psa po prilično mirnoj seoskoj cesti.

ellen brand

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Na recepciji su bili ljubazni i brzo radili. Uspjeli smo brzo doći do kuće. Kućica je izgledala dobro. Nije veliko, ali sve je bilo tu, čisto i cijelo. Točke za poboljšanje su prostor za ormare, noćno svjetlo, velika trgovina umjesto nečega na recepciji. Pogotovo usluga ekspanzije sendviča i da možete kupiti pakirani sladoled ili tako nešto. Dobar restoran ali po cijeni. Usprkos tome, krumpirići koje ste mogli pokupiti bili su ukusni i povoljni.

Jacqueline Pennarts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća. Nije velik i zbog toga neke stvari nedostaju. Nema mjesta u ormaru. Ne u kuhinji i ne u spavaćim sobama. Kućica za 6 osoba je dovoljno velika za 4 osobe. Lijepa dnevna soba

Jorissen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Brabantsko gostoprimstvo se ne vidi po dolasku u vikendicu. Nema toaletnog papira, bilo bi lijepo kada biste mogli popiti šalicu kave ili čaja nakon dugog putovanja. Ali prvo morate otići u kupovinu, pa makar bilo spremno samo nekoliko vrećica čaja ili kulture kave.

Prostora za invalide ima premalo, sve je prenisko

Prilikom tuširanja morate paziti da vaša spavaća soba ne bude previše mokra. Zavjesa ili pregrada bila bi zgodna i zgodna.

Okolina je prekrasna


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 317151

Posljednje ažuriranje: 09.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/317151.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Schaijk» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 263 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat