Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Leudal

maks.  9   Gosta/Gostiju
122m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
122m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Atie VD Plas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nico Nagtzaam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter Pouwelse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter Pouwelse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nico Groenewegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bennie Kuiper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nažalost, bili smo tamo samo vikend, ali smo se divno proveli. Kuća je bila prostrana i vrlo uredna, a veliki ograđeni vrt bio je vrlo ugodan za djecu. Na parku je bilo dovoljno aktivnosti za djecu, različita zabavna igrališta i bazen. Uživali smo (posebno djeca) na ovom lijepo uređenom parku.

richard captein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prekrasna. Također, prekrasan vrt. Jedini nedostatak bio je što je prilično daleko od bazena/restorana, itd. Kamp je ovdje u blizini, bungalovi su prilično udaljeni. Imali smo bicikle sa sobom pa je to za nas bilo riješeno na taj način. S mojim roditeljima (jedan od njih teško hoda) ova kuća apsolutno nije opcija. Također, malo je nezgodno što ne možete ići naprijed-natrag između vanjskog i unutarnjeg bazena. Bili smo s 6 djece od kojih je 4 imalo diplomu. Oni s diplomom su željeli ući unutra, ali onda su morali koristiti kartice. Bilo bi ugodnije ako biste jednom ušli s karticom i onda mogli ići naprijed-natrag. Sve u svemu, ipak smo imali lijep odmor!

A. Gorter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je ugodno boraviti na farmi s djecom i unucima. Posebno su mali mogli ležerno puzati po podu s podnim grijanjem, idealno. Također, ogradnja je bila vrlo ugodna. A vagon za vuču bio je uspjeh, djeca su ga obožavala i naravno roditelji također. Jako smo uživali i vikend je prebrzo prošao. Restoran je preporučljiv, jeli smo jako dobro i po pristupačnim cijenama, izvrsno mjesto za ručak s velikom grupom, a djeca su, nakon što su završila s jelom, opet mogla ići na penjački toranj u plazi. I naravno, bazen s različitim bazenima, jacuzzijem i različitim toboganima za male i veće djecu bio je ogroman uspjeh. Sve u svemu, vrijedno ponavljanja.

Jozef Tempelaere

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan odmor sa svojom decom i unucima. Vreme je bilo izuzetno lijepo. Djeca se nisu sigurno dosađivala, jer ima puno stvari za raditi. Također smo se svi skupa vozili biciklima. Ovo je svakako vrijedno ponavljanja i preporučit ćemo to obiteljima s malom i starijom djecom.

A. Gorter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je ugodno boraviti u farmi s djecom i unucima. Posebno su se mališani mogli igrati na podnom grijanju, savršeno. Također, ograda je bila vrlo udobna. I kolica na točkovima su bila uspješna, djeca su to jako voljela i roditelji naravno također. Imali smo stvarno dobar boravak i vikend je prebrzo prošao. Restoran je preporučljiv, divno smo jeli i pristupačno, posebno prikladno za velika društva za jelo, a djeca su se mogla nakon jela vratiti na kulu za penjanje na trgu. I naravno, bazen s različitim bazenima, jacuzzijem i različitim toboganima za male i veće djecu je bio ogroman uspjeh. Ukratko, vrijedno ponavljanja.

Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bili smo tjedan dana u odmaralištu i bili smo jako pozitivno impresionirani. Kuća je imala dovoljno prostora (bili smo osmero) i vrt je također bio dovoljno velik za djecu da se igraju. U okolici se može puno poduzeti, čak i ako ne košta mnogo novca. Samo odmaralište je lijepo održavano. Brojni parkovi igara su se jako svidjeli našoj djeci. Odmaralište je vrlo dobro prikladno za male i već za stariju djecu. Vanjski bazen s valovima nam se vrlo svidio. Čak je i unutarnji bazen bio zabava za mlade i stare. Želimo sigurno ponovno provesti odmor u Roggelu...

Bennie Kuiper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo gore nažalost samo jedan vikend, no bilo nam je fantastično. Kuća je bila prostrana i uredno održavana, a veliki ograđeni vrt bio je vrlo ugodan za djecu. Na parku je bilo dovoljno zabavnih aktivnosti za djecu, različitih igrališta i bazen. Uživali smo (posebno djeca) na ovom lijepo održavanom parku.

richard captein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prekrasna. Također prekrasan vrt. Jedini nedostatak je bio što je udaljena od bazena/restorana itd. Kamp je blizu, a bungalovi su daleko. Imali smo bicikle pa smo to riješili na taj način. S mojim roditeljima (od kojih je jedan teško pokretan) ova kuća apsolutno nije opcija.

Također je malo neugodno što se ne možete kretati između vanjskog i unutarnjeg bazena. Bili smo s 6 djece, od kojih su 4 imala diplome. Oni s diplomama su željeli ići unutra, ali onda su morali koristiti kartice. Bilo bi lakše da jednom s karticom uđete i možete se slobodno kretati unutra i van.

Sve u svemu, imali smo lijep odmor!

Jozef Tempelaere

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo ugodan odmor s djecom i unucima. Vrijeme je bilo izuzetno lijepo, djeci se sigurno nije dosađivalo, jer ima puno posla. Išli smo zajedno i na bicikliranje. Svakako ga vrijedi ponoviti i preporučit ćemo ga obiteljima s malom i malo starijom djecom.

A. Gorter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bilo je ugodno boraviti na imanju s djecom i unucima. Pogotovo mališani mogu puzati po podu s podnim grijanjem, idealno. Ograda je također bila vrlo lijepa. I ručna kolica su uspjela, djeci je super, a i roditeljima naravno. Bilo nam je super, a vikend je prebrzo prošao. Restoran toplo preporučamo, imali smo ukusan obrok i bio je pristupačan, idealno za večeru s velikom grupom, a djeca su se mogla vratiti na toranj za penjanje na trgu nakon što su završila s jelom.
I naravno bazen s raznim kupkama, jacuzzijem i raznim toboganima za malu i nešto veću djecu bio je veliki uspjeh. Sve u svemu vrijedi ponoviti.

Bennie Kuiper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nažalost, bili smo tamo samo jedan vikend, ali mislili smo da je bilo fantastično.
Kuća je bila prostrana i dobro održavana, a veliki zatvoreni vrt bio je vrlo lijep za djecu.
Park je imao mnogo toga za djecu, nekoliko zabavnih igrališta i bazen.
Nama (a i djeci svakako) je bilo jako lijepo u ovom lijepom uređenom parku.

richard captein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prekrasna. Također lijep vrt. Jedina mana koju sam otkrio je da je dosta daleko od bazena/restorana itd. Kamp je blizu, bungalovi su dosta dalje. Imali smo bicikle sa sobom pa nam je to tako riješeno. Uz moje roditelje (od kojih jedan teško hoda), ova kuća apsolutno nije opcija.

Također je pomalo šteta što ne možete ići naprijed-nazad između vanjskog i unutarnjeg bazena. Bilo nas je 6 djece, 4 s diplomom. Oni s diplomom htjeli su ući, ali onda su morali raditi s koracima. Bilo bi ljepše da ste samo jednom ušli s propusnicom i onda mogli hodati naprijed-natrag.

Sve u svemu, ugodan odmor!

Schmidt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ostali smo u turističkom parku tjedan dana i bili smo vrlo pozitivno impresionirani. Kuća je imala dovoljno prostora (imali smo 8 godina) i vrt je bio dovoljno velik da se djeca mogu igrati.U okolici možete puno raditi, što ne košta toliko novca... Sam park za odmor je dobro održavan. Našoj su se djeci jako svidjela brojna igrališta.Odmaralište je vrlo pogodno za malu i veću djecu. Vanjski bazen s valovima jako je dobro prihvaćen. Unutarnji bazen također je bio zabava za stare i mlade. Svakako želimo ponovno otići na odmor u Roggel....


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 317371

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/317371.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Leudal» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina