Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Doornspijk

maks.  30   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
10 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 30  Gosta/Gostiju
300m²
10 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Pješčanik
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 30

10 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Andries Nek-Stichting Scholengroep Spinoza te Voorburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Danny Kuijpers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Martijn van Meppelen Scheppink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

A Nijgh

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

K.J.O. Romijn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

K Smoor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

maria edelaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Koos Oijevaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

H. Groels

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vera Visser

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Baker Baker Tilly Berk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

JFE Bax

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Corrie Donkers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Christiaan van Harten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Huib van der Stelt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

GJ Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Održali smo obiteljski susret, djelomice i zbog naše pedesetogodišnjice braka kasnije ove godine. Kuća je bila izvrsno opremljena za boravak grupe od 24 osobe, odraslih i djece, uključujući i malu djecu, vikendom. Imali smo sreće što je vrijeme bilo prekrasno; to je sve učinilo posebnim. Ali unutrašnji prostor također je bio vrlo pogodan za boravak svih zajedno. Frižider je bio dovoljno velik za nas, a perilica posuđa radila je prekovremeno. Čajnik i aparat za kavu bili su vrlo praktični. Kreveti su izvrsni! Svi su dobro spavali. Unatoč hladnoj vodi, djeca i unuci su s užitkom koristili bazen. I ne smijemo zaboraviti ognjište: sjajno!

Watze Flach

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća, ali ne za 30 osoba! Lijepo imanje s dovoljno sigurnosti za djecu i ugodnim mjestima za aktivnosti, uključujući i logorsku vatru! Trampolin je bio malo neuredan, ali nakon čišćenja dobro je korišten. Dovoljno kuhinjskih sadržaja: nažalost, aparat za kavu nije radio! Također navedite da treba ponijeti tablete za perilicu posuđa u opisu. Sigurnost je bila nedovoljna: obavezni detektor dima bio je u ladici, ali nije imao baterije! (od nedavno: kažnjivo!!). Čišćenje je prilično dobro: iza nekih kreveta bilo je ostataka prljavštine od prethodnih stanara. I kauč koji je "slomljen" zapravo nije kauč! Na kraju: rasvjeta u dnevnoj sobi može biti malo bolja (u sumrak je vrlo loše osvijetljeno, nisam mogao čitati knjigu navečer!) I ipak smo smatrali da je to divan smještaj! Preporučljivo za grupe do 20 osoba!!!

Dick Van Kuipers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prethodni stanari ostavili su boravak toliko prljavim da je čišćenje trajalo duže nego što se očekivalo, rezultat toga bilo je da smo mogli ući u bungalov tek nakon što je prošlo više od sat vremena od dogovorenog vremena. Tada smo ipak zatekli čist bungalov, ali su suđe bilo (još) toliko prljavo da smo prvo morali sve isprati. Zbog korone nekoliko posjetitelja je odustalo, što se kasnije pokazalo kao sreća, jer bi bilo previše gužve ako bi maksimalan broj odraslih osoba bio prisutan, kako je navedeno na web stranici. Nažalost, hidromasažna kada je bila pokvarena, loš je bio prijem televizijskog signala, roštilj je bio suviše prljav za korištenje, jedna je sofa bila potpuno slegnuta, a drveni vanjski stolovi i klupe bili su jako istrošeni i/ili oštećeni. Tijekom boravka/ vikenda nije bilo nikoga dostupnog za prijavu kvarova ili prigovora. Ukratko, lokaciju se može sažeto opisati kao 'nekadašnji sjaj!'.

Katleen De Boe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska srdačno su nas dočekali na recepciji kampa. Dali su nam ključeve i vodili nas do kuće. (Kuća se ne nalazi unutar kampa, već je posebna cjelina.) Kreveti su bili udobni, a zahvaljujući lijepom vremenu mogli smo istražiti okolicu. Bilo je vrlo tiho s prekrasnom prirodom. Idealno za šetnje, čak i za male djece. Ako planirate kratki odmor, ovo je definitivno preporučljivo.

G. Kalloe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo vikendom i bilo nam je izvrsno s 30 ljudi. Bili smo od 2. do 5. studenog i vrijeme nije bilo baš najbolje, ali smo se unatoč tome dobro zabavili. Također, gostoprimstvo je bilo izvrsno. Zatražili smo dopuštenje da sa sobom povedemo više pasa i to nije bio problem. Besplatno drva za potpalu često smo koristili na vatrištu. Tamo smo proveli sate pri 5 stupnjeva u večernjim satima. Bilo je jednostavno ugodno toplo i suho. Kreveti su bili odlični! Pozdrav, Obitelj Kalloe

Paul Boucquey

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Vrlo ugodno okruženje, pogodno za šetnje i vožnju biciklom. Blizina malih starih gradova s pitoresknim izgledom. Prekrasan buket cvijeća na stolu u dnevnom boravku dočekao nas je. Kvalitetni madraci. Međutim, zahvaljujući prethodnom posjetu prostoru, primijetili smo da je razina kuhinjske opreme nedovoljna za kuhanje za 30 osoba (nema cjediljke za salatu, niti citrusovca, niti posude za pećnicu, samo jedna vrč za vodu, nedovoljan broj pribora za jelo ...). Srećom smo mogli ponijeti sve što nam je nedostajalo. Također, važno je znati da nije moguće smjestiti sve ljude (nas je bilo samo 27) za jedan stol. Treba također napomenuti da postoji samo 3 kupaonice za 30 osoba što nam se čini nedovoljno. Treba također napomenuti da je održavanje nedovoljno jer su svjetla na dvije kuhinjske nape pokvarena, nedostaje jedan kotač na donjoj košari perilice posuđa, neki zastori na krovnim prozorima su poderani i ne reagiraju na motorizaciju, osvjetljenje dnevnog boravka, dnevnog boravka i kuhinje su potpuno nedovoljni, hidromasažna kada više ne radi. Napokon, obično je dostupan samo jedan ključ za ulazna vrata za 30 osoba, zašto smo se morali boriti da dobijemo dvostruki? Ovaj komentar je konstruktivan, malo je potrebno da se riješe primjedbe koje su navedene.

ief de winter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Iznajmili smo ovu kuću kako bismo proveli vikend s prijateljima. Velik dio našeg društva činili su mališani. Vrt je u potpunosti ograđen, što je idealno za djecu. Mogli su se igrati u vrtu (dio vrta je čak šuma) bez brige za njihovu sigurnost. Unutar kuće postoji prostor za igru za djecu, koji su rado koristili. Kuća je dobro opremljena, ali morate uzeti u obzir nekoliko stvari ako želite iznajmiti kuću za 30 osoba - raspored soba. Postoje sobe za 2, 3 i 4 osobe. Morate uzeti u obzir da su neke sobe s bračnim krevetima spojene. Morali smo malo improvizirati kako bismo svakom obitelji pronašli odgovarajuću sobu. -Blagovaonica nema dovoljno mjesta za sve da bi sjeli za stol. Prvo smo pustili djecu da jedu, a zatim odrasle. U toplijim mjesecima ovo neće biti problem jer vani postoji dovoljno stolova za piknik. - Kauči u dnevnom boravku nisu dovoljni za 30 ljudi. Ipak, za ovaj posljednji problem postoji divna alternativa - vanjsko ognjište. Muškarci društva svaku su večer tamo provodili do kasno u noć. To je stvarno bio ugodno mjesto! Drva za grijanje bila su uključena u cijenu i bila su spremna narezana na komade. Također je bilo i biljar u garaži. Uvijek dobrodošao. Ukratko, proveli smo uspješan vikend u ovoj vili!

Tjeerd Breij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan boravak s grupom prijatelja i njihovim obiteljima. Kuća je bila dobro opremljena za veliku grupu. Vanjski prostor je također bio sjajan s lijepim mjestom za vatru. Definitivno bismo se vratili ponovno.

Martin Pospisil

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća kao i namještaj i vanjski prostor su značajno zastarjeli. Podrumski prostorije su prenamijenjene u spavaće sobe. Postoji premalo kupaonica za velike grupe! Lokacija je vrlo dobra i mirna. Kuća je čista, a vlasnici vrlo prijateljski.

C. Bugter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo prostrana kuća u kojoj smo imali širok izbor spavaćih soba s 11 osoba i stoga puno privatnosti. Šteta je što nismo mogli uživati u vrtu s vremenom, koje mora biti divno za igru, sjedenje i jelo u proljeće i ljeto. Besplatna drva za kamin u kući su prednost, mi smo to drugačije doživjeli.

Leeuwenberg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend Uzašašća s cijelom obitelji (30 ljudi) u De Grove Den. Kuća je potpuno opremljena, dobri kreveti i kupaonice, prekrasne terase s velikim stolovima za piknik, au susjednom kampu možete igrati tenis i kupati se. Preko kampa smo također mogli naručiti kruh i bicikle.

GJ Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Održali smo obiteljsko okupljanje, djelomično za našu 50. godišnjicu braka kasnije ove godine. Kuća je bila savršena za vikend grupu od 24 osobe, odrasle i djece, uključujući i mlade.
Imali smo sreće što je bilo tako lijepo vrijeme; to je sve činilo vrlo posebnim. Ali prostor unutra je također bio vrlo prikladan da svi ostanu zajedno.
Hladnjak je bio dovoljno velik za nas, a perilica posuđa radila je prekovremeno. Oprema za pripremu čaja i kave bila je vrlo zgodna. Kreveti su izvrsni! Svi su dobro spavali. Unatoč hladnoj vodi, djeca i unuci su ipak uživali u bazenu. I ne zaboravite vatru: super!

ief de winter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Iznajmili smo ovu kuću da provedemo vikend s prijateljima. Veliki dio naše družine činila su mala djeca.

Vrt je potpuno ograđen, što je idealno za djecu. Mogli su se igrati u vrtu (dio vrta je čak i šuma) a da mi ne brinemo.

U zatvorenom je bilo igralište za djecu, koje se rado koristilo.

Kuća je dobro namještena, ali morate uzeti u obzir niz stvari ako želite iznajmiti kuću s, ili gotovo 30 ljudi

- raspored soba Sobe su za 2,3 i 4 osobe. Morate uzeti u obzir da se između nalaze i kreveti na kat. Morali smo napraviti neke zagonetke kako bismo svakoj obitelji dali odgovarajuću sobu.

- Blagovaonica nema dovoljno prostora da se svi okupe za stolom. Prvo dajemo djeci da jedu, a zatim odraslima.

U toplijim mjesecima to neće biti problem jer vani ima mnogo stolova za piknik.

- Mjesta u dnevnom boravku nisu dovoljna za 30 ljudi.

Ipak, za ovu posljednju točku, postoji prekrasna alternativa vanjskom ložištu. Ljudi iz društva provodili su ovdje svaku večer i noć. Ovo je bilo stvarno lijepo mjesto! Drva za ogrjev su bila uključena u cijenu i već su bila iscijepana na komade. Osim toga, u garaži je bio stol za biljar. Uvijek vrhunski.

Ukratko, proveli smo uspješan vikend u ovoj vili!

G. Kalloe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo dugi vikend i super smo se proveli s 30 ljudi. Bili smo od 2. do 5. studenog i vrijeme nije bilo baš dobro, ali svejedno smo se lijepo proveli. Gostoprimstvo je također bilo prvoklasno. Podnijeli smo zahtjev da nam se dopusti boravak s nekoliko pasa i to nije bio problem. Često smo koristili (besplatna) drva za ogrjev na ložištu. Tu smo provodili sate na 5 stupnjeva navečer. Jednostavno prekrasno toplo i suho.
Divni kreveti!


Pozdrav,

Obitelj Kalloe

Rishi Battja

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tamo smo bili s 30 ljudi, uključujući i djecu. Kuća nas je privukla svojom ugodnom i domaćom atmosferom. To se potvrdilo tek po dolasku. Kuća je bila relativno čista, ali to svakako nije pokvarilo zabavu. I vlasnik i osoblje De Scheepsbela bili su od velike pomoći i ljubazni. Međutim, kuća je bila malo bučna i nismo bili impresionirani kupaonicama i WC-ima (sklopiva vrata i zastarjela slavina te nedostatak WC-a u prizemlju, gubitak tlaka vode 1. i nemogućnost tuširanja na 1. zbog kupanja ). Kreveti su, s druge strane, divno spavali, a besplatnih drva za ogrjev bilo je u izobilju. Svejedno, toplo preporučam!

Katleen De Boe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku ljubazno nas je dočekala recepcija kampa. Dali su nam ključ i odveli nas do kuće. (Kuća nije u kampu, već čini zasebnu cjelinu.) Kreveti su bili dobri, a lijepo vrijeme omogućilo nam je da istražimo područje. Bilo je vrlo tiho s prekrasnom prirodom. Idealno za šetnju. Također za malu djecu.

Ako želite vikend, svakako preporučujemo.

Katja Melis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća sa svim potrebnim sadržajima. Drva za ognjište koliko hoćeš, ali ih moraš sam sjekirom cijepati. Vlažna kuća zbog mnogo drveća i vlažnog vremena. Lijep, prostran i ugodan kamp s brojnim aktivnostima.

casper gorter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Primljen vrlo ljubazno. Kuća je u potpunosti ispunila očekivanja. Ognjište je bilo stvarno sjajno. Roštilj koji smo organizirali u lokalnoj mesnici također je bio jako dobar. Imali smo vrlo lijep vikend i ovu kuću svakako preporučujemo.

Paul Boucquey

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Vrlo ugodno okruženje, pogodno za šetnju i vožnju biciklom.

Blizina vrlo slikovitih starih gradova.

Prekrasan buket cvijeća na stolu u dnevnoj sobi za dobrodošlicu.

Izvrsna posteljina.

Ali, zahvaljujući preliminarnom obilasku prostorija, mogli smo uočiti da je razina kuhinjske opreme nedostatna za kuhanje za 30 ljudi (nema centrifuge za salatu, nema preše za agrume, nema posude za pećnicu, samo jedan vrč za vodu, nedovoljno broj posuđa itd.). Srećom, uspjeli smo ponijeti sa sobom sve što je nedostajalo.

S druge strane, treba znati da je nemoguće sve staviti (imali smo samo 27 godina) za jedan stol.

Također treba napomenuti da postoje samo 3 kupaonice za 30 osoba, što nam se čini nedovoljno.

Također treba napomenuti da održavanje ostavlja nedostatke želja, rasvjeta dviju kuhinjskih napa je pokvarena, donjoj košari perilice posuđa nedostaje valjak, neke rolete na krovnim prozorima su potrgane i više ne reagiraju na motorizaciju, rasvjeta dnevnog boravka, dnevnog boravka i kuhinje potpuno nedostatni, hidromasažna kada više ne radi.

Napokon, ovdje inače postoji samo jedan ključ od ulaznih vrata na 30 ljudi, zašto smo se morali boriti da dobijemo duplikat?

Namjera je da ovaj komentar bude konstruktivan, bilo bi potrebno malo da se isprave iznesene primjedbe.

Dick Van Kuipers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prethodni stanari su ostavili smještaj toliko prljav da je čišćenje trajalo dulje nego što je bilo predviđeno, zbog čega smo u bungalov mogli ući tek sat vremena kasnije prema dogovoru. Zatim smo našli čist bungalov, ali suđe je (i dalje) bilo toliko prljavo da smo prvo sve oprali.

Zbog korone je nekoliko posjetitelja otpalo, srećom nakon toga, bilo bi jako puno/zauzeto da je bio prisutan maksimalan broj odraslih (sukladno izjavi na web stranici). Nažalost, hidromasažna kada je bila neispravna, TV prijem je bio loš, roštilj je bio previše prljav za korištenje, kauč se potpuno srušio, a drveni vanjski vrtni stolovi/klupe bili su potpuno neobojeni i/ili polomljeni. U slučaju reklamacije ili prijave kvara nitko nije dostupan tijekom boravka/vikenda.

Ukratko, lokacija se može sažeto opisati kao 'prošla slava!'.

Lenie van den Heuvel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

proslavili smo dijamantnu godišnjicu vjenčanja mojih roditelja u & quotde Grove Den " Najstariji u grupi ima 89, a najmlađi 17 godina. Svi su uživali. Zabavljalo se, sjedilo se za velikim stolovima na raznim mjestima po kući. Logorska vatra je zlatno mjesto za mlade i stare i ima mnogo mogućnosti za sport.

abdalla alhosani

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Bio sam tamo sa svojom rodbinom (oko 25 ljudi) uključujući i djecu. Kuća je vrlo lijepa s prihvatljivom opremom i namještajem. Vrt je lijep. Samo je broj WC-a vrlo manji (3 za 12 soba.) Internet je ograničen samo na 15 osoba

Watze Flach

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća, ali ne za 30 ljudi!

Lijepo mjesto s dovoljno sigurnosti za djecu i lijepim mjestima za aktivnosti, uključujući logorsku vatru! Trampolin je bio malo neuredan, ali dobar za korištenje nakon čišćenja.

Dostatna kuhinja: aparat za kavu nažalost nije radio! I u opisu naznačite da ponesete tablete za perilicu posuđa.

Nažalost, ocjena sigurnosti nije bila zadovoljavajuća: obvezni detektori dima bili su u ladici, ali u njoj nije bilo baterija! (odnedavno: kažnjivo!!).

Čišćenje je razumno: iza nekih kreveta bilo je ostataka prljavštine od prijašnjih stanara.

A banka koja je 'pokvarena' dakle nije banka!

Konačno: rasvjeta u dnevnoj sobi bi mogla biti malo bolja (jako ju je teško osvijetliti u sumrak (nisam mogao čitati knjigu noću!)



A ipak smo našli prekrasan smještaj! Topla preporuka za grupe do 20 osoba!!!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 317972

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/317972.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Doornspijk» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat