Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Giethoorn

maks.  4   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
36m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Mark Nijland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Jeroen van Wijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sandra Merks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jacquelien Maarsingh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Gabriele Kallage

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Michael Fischer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća za odmor je kao opisana. Sve je tamo i ništa ne nedostaje. Imati vlastiti brod ispred vrata je super. Možete ga koristiti kako želite. Plovidba kroz Giethoorn i preko jezera je vrlo zabavna. Izgleda zaista kao na internetu. Već smo drugi put ovdje. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Za one koji žele opustiti se, ovdje je pravo mjesto.

Kris Steenssens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Apartmani za odmor bili su fantastično uređeni, elegancija namještaja, uredna kupaonica, natkrivena terasa s stolom i stolicama. Jedini nedostatak ovog turističkog naselja je trgovina!! Područje ima mnogo jezera i kanala, prekrasnu prirodu. To je idealno za bicikliste i pješake. Ovaj odmor je definitivno uspio, lako bih mu dao 9/10.

Ria Van De Braak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo uspješan produženi vikend u turističkom parku Giethoorn. Uživali smo u vožnji brodom koji je pripadao kući. Tijekom vožnje rute od 7 km, motor broda se pokvario, nazvali smo recepciju i oni su osigurali da će se uskoro pojaviti mehaničar na licu mjesta. Nakon što je utvrdio da je cijeli vijak elektromotora zapetljan (riblja vrpca), zamijenio je motor broda novim kako bismo mogli završiti našu vožnju. Dakle, izvrsna usluga, skidam kapu.

Madelon Droogh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u Giethoornu. Lijepi park i prekrasna priroda u kojoj možete uživati u vožnji čamcem. Bili smo tamo u prijelaznom razdoblju, što vjerojatno znači manje gužve, jer mogu zamisliti da je u visokoj sezoni jako puno ljudi. Muzej 't Olde Moat Uus je preporuka, zanimljiv muzej s ljubaznim osobljem.

Luchien Waard Boelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nema udobnosti, pokvarena tuš kabina, loše funkcioniranje WiFi mreže (slaba propusnost WiFi usmjerivača i nema ulaganja radi uštede troškova), električni čamac nije radio, brzo se praznio, nakon sat vremena vožnje, puna baterija već je bila 3/4 prazna, morali smo brzo se vratiti! Nikad više! Utičnice u spavaćim sobama su skrivene iza rubova kreveta, otkrili smo ih tek preseljenjem i nije nam unaprijed objašnjeno. Usluge na recepciji ostavljaju željiti, teško dostupne (ograničeno vrijeme), nemaju pojma o tehničkim stvarima kod incidenata, nije bilo jasnog objašnjenja korištenja perilice rublja (morate sami pogoditi), restoran je strogo odvojen od smještaja i funkcije recepcije pa nema mogućnosti prijenosa obavijesti (morat ćete čekati do sljedećeg dana!!). Također, restoran je već zatvoren u 08:30!! Ugostiteljski objekt koji se u turističkom području već tako rano zatvara??? Ukratko, nikada više ne dolazimo ovdje!!! I konačno, jako smo ljuti i nezadovoljni načinom zarade. Kako se usuđujete tražiti takve cijene na ovakvoj lokaciji koja je već teško dostupna i onda još i dižete cijene tijekom posebnih blagdanskih razdoblja (to je čista eksploatacija!).

HJA van Wanrooij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Aparat za pranje posuđa je još bio pun i pario, priključni kabel je pogrešno priključen, nedovoljno kolica za prijevoz stvari do kućice, smještaj je odličan, okolina je fantastična.

Kris Steenssens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuće za odmor su bile fantastične, stilski uređene, njegovana kupaonica, natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Jedini nedostatak ovog parka za odmor je trgovina !!.
Područje s mnogo jezera i kanala, prekrasna priroda. To je idealno za bicikliste i pješake.
Ovaj odmor je definitivno uspješan, i dajem mu lako 9/10.

Ida Polman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jedan srednji tjedan u kući s brodom. Samo prvi dan sunčano, divno smo plovili, napravili smo lijepu vožnju. Drugih dana nažalost je kišilo. Posjetili smo Zwolle i Drachten, također lijepo. Šteta što nismo mogli otići na biciklističku vožnju.

Jannica Jenß

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Nismo bili tamo za vrijeme sezone i upravo zbog toga je bilo nevjerojatno opuštajuće - bilo je gotovo zastrašujuće tiho, ponekad ste se osjećali kao da ste potpuno sami u selu. Vrlo cool bilo je i kućno brod (s elektromotorom) - baterija je trajala vječno i mogli ste mnogo sati udobno putovati. Oprema u kući bila je također izvrsna - u kuhinji ste pronašli sve što vam treba - mogli ste kupiti u malom seljačkom dućanu, do kojeg ste također lako došli brodom. Vlastito iskustvo u gotovo bajkovitom selu!

Madelon Droogh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan vikend u Giethoornu. Lijep park i lijepa priroda gdje možete uživati u vožnji brodom. Bili smo tamo u predsezoni, što vjerojatno znači da je na tako popularnom mjestu tokom sezone vrlo gužva. Muzej 't Olde Moat Uus je preporuka, lijep muzej s ljubaznim osobljem.

Ria Van De Braak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo uspješan vikend na odmaralištu Giethoorn.
Uživali smo u plovidbi s čamcem koji je bio uz kućicu.
Tijekom vožnje od 7 km, naš čamac je imao kvar na motoru, pa smo nazvali recepciju i oni su organizirali da tehničar dođe na mjesto u vrlo kratkom roku. Nakon što je tehničar utvrdio da je cijela propelerska osovina elektromotora zaglavila (riblja vrpca), zamijenio je motor na čamcu kako bismo mogli nastaviti svoj put. Dakle, izvrsna usluga, svaka čast.

Matthias Mähr

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Super mjesto, odmah pored jezera. Kupaonica, kuhinja i dnevni/blagovaonski prostor su potpuno dovoljni. Spavaća soba je vrlo mala. Vrlo lijepa terasa i električni čamac je super. Nažalost, nema njemačke TV i cijeli turistički park je gotovo isključivo označen na nizozemskom jeziku. Mjesto je jedinstveno. Sveukupno lijep odmor.

Luchien Waard Boelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nema udobnosti, oštećena tuš kabina, loša funkcionalnost WiFi mreže (premalena širina pojasa WiFi rutera i nema ulaganja radi uštede troškova), električni brod se nije mogao koristiti, baterija se brzo praznila, nakon sat vremena vožnje puna baterija je već bila 3/4 prazna i morali smo se brzo vratiti! Nikada više!

Utičnice u spavaćim sobama su sakrivene iza rubova kreveta, saznali smo tek kada smo ih premjestili i to nam nije objašnjeno unaprijed. Usluga na recepciji je loša, teško dostupna (ograničeno vrijeme), ne razumiju tehničke probleme, nije dobro objašnjeno korištenje perilice rublja (morate se sami snaći), restoran je strogo odvojen od smještajnih jedinica i funkcionalnosti recepcije, zbog čega nema mogućnosti prijenosa informacija (ne trebate se obratiti meni, sačekajte sljedeći dan!!). Također, restoran je zatvoren već u 08:30!! Ugostiteljski objekt koji se nalazi u turističkom području zatvara tako rano??? Ukratko, više nikada nećemo dolaziti ovamo!!! I konačno, jako smo ljuti i nezadovoljni profitnim modelom. Kako se usuđujete tražiti takve cijene na ovakvoj lokaciji koja je već teško dostupna, a onda još povećavati cijene za vrijeme posebnih blagdanskih razdoblja (to je čista iskorištavanje!).

Michael Fischer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kućica za odmor kako je opisano. Sve je tu i ništa ne nedostaje. S vlastitim čamcem ispred vrata je sjajno. Može se koristiti kako želite. Plovidba kroz Giethoorn i preko jezera je jako zabavna. Izgleda stvarno kao na internetu. Već smo ovdje drugi put. Mogućnosti za kupovinu su također u blizini. Ako želite opuštanje, ovo je pravo mjesto.

Kris Steenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuće za odmor su bile fantastične, stilski namještene, njegovana kupaonica, natkrivena terasa sa stolom i stolicama. Jedina mana ove blagdanske trgovine!! .
Regija s mnogo jezera i kanala, prekrasna priroda. Ovo je idealno za bicikliste i šetače
Ovaj odmor je svakako bio uspješan i lako dajem 9/10 za to

Jannica Jenß

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Nismo bili tamo tijekom sezone i zato je bilo nevjerojatno opuštajuće - bilo je gotovo nevjerojatno tiho, ponekad se osjećaš kao da si sasvim sam u selu. Unutarnji čamac (s električnim motorom) također je bio stvarno odličan - baterija je trajala vječno i mogli ste udobno krstariti mnogo sati. Opremljenost kuće također je bila vrhunska - u kuhinji se moglo naći sve što vam može zatrebati - mogli ste ići u kupovinu u malu seosku samoposlugu do koje se lako moglo doći i čamcem. Jedinstven doživljaj u selu gotovo iz bajke!

Ida Polman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sredina tjedna u kući s brodom. Tek prvi dan sunca, odlična plovidba, napravio je lijep izlet. Ostalih dana je nažalost padala kiša. Putovanja u Zwolle i Drachten, također lijepa. Šteta što nismo mogli ići na vožnju biciklom.

Ria Van De Braak

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo uspješnu sredinu tjedna u turističkom parku Giethoorn.
Lijepo smo se zabavili ploveći sa šalupom koja je pripadala kući.
Tijekom plovidbene rute od 7 km imali smo problema s motorom šalupe, pozvana je recepcija koja je osigurala da mehaničar stigne na mjesto u dogledno vrijeme. Nakon što je ustanovio da je cijeli propeler elektromotora zaglavljen (ribolovna žica), snabdjeo je šalupu novim motorom kako bismo mogli završiti izlet. Odlična usluga, kapa dolje.

Madelon Droogh

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasnu sredinu tjedna u Giethoornu. Lijep park i prekrasan prirodni rezervat gdje možete uživati u vožnji čamcem. Bili smo u kasnoj sezoni, što čini razliku na takvoj lokaciji jer mogu zamisliti da može biti iznimno prometno u visokoj sezoni.
Museum 't Olde Moat Uus je obavezan, lijep muzej s ljubaznim osobljem.

Matthias Mähr

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Odlična lokacija, na samom jezeru. Kupaonica, kuhinja i dnevni boravak/blagovaonica su savršeno odgovarajući. spavaća soba vrlo mala. Vrlo lijepa terasa, a električni čamac je sjajan. Nažalost, nijedna njemačka televizija i cijeli park za odmor gotovo je isključivo označen na nizozemskom. Mjesto je jedinstveno. Sveukupno vrlo lijep odmor.

Luchien Waard Boelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nema udobnosti, neispravna tuš kabina, slabo funkcionira WiFi mreža (propusnost WiFi usmjerivača je preniska i nije uloženo da se uštede troškovi), električni brod ne radi, prebrzo se prazni, nakon 1 sata plovidbe puna baterija je već bila 3/4 prazna i morao je brzo otploviti natrag! Nikad više!

Utičnice u spavaćim dijelovima skrivene su iza rubova kreveta, to ćemo saznati pomicanjem i to nije unaprijed objašnjeno. Usluga na recepciji ostavlja mnogo za željeti, slabo dostupna (ograničeno vrijeme), nema znanja o tehničkim stvarima u slučaju incidenata, nema odgovarajućeg objašnjenja korištenja perilice rublja (sami ste morali saznati), restoran je strogo odvojen od smještajne i recepcijske funkcije, što znači da prijenos izvješća nije moguć (nemoj biti kod mene i čekati do sljedećeg dana!!). Restoran se također zatvara u 0830!! Ugostiteljski objekt koji se tako rano zatvara u turističkoj zoni??? Ukratko, više nikad nećemo doći!!! I na kraju, jako smo ljuti i nezadovoljni modelom prihoda. Kako se usuđujete pitati takve cijene na ionako slabo pristupačnoj lokaciji, a onda i dizati cijene za vrijeme posebnih praznika (to je čista eksploatacija!).


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 318049

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318049.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Giethoorn» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina