Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Covas

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 6426

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Pješčanik
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jo Wadl

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Pol Gheysens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

A.J. Van Hulst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Naše iskustvo sa Quinta do Retiro bilo je izvrsno. Ako volite ruralni i udoban stil, ovo je apsolutno preporučljivo. Vlasnici su istovremeno pažljivi i ljubazni te čine sve kako bi udovoljili gostima/iznajmljivačima. Bili smo iznenađeni i vrlo zadovoljni! Sjeng i Femmy van Hulst

Jan Biemans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovoj prekrasnoj kućici. Sve je bilo savršeno, potpuno namješteno, dobra kuhinja. Mislio se na svaki detalj. Čak su bili oštri noževi! (što se rijetko događa u kući za odmor). Okolina je vrlo lijepa. Automobil je potreban. Domaćica i domaćin su vrlo prijateljski. Učinit će sve da se gostima ugodno osjećaju.

Harm De Jonge

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Uživali smo u boravku, dočekani smo od gostoljubivih ljudi koji vam pružaju mir. Idealno mjesto za istraživanje prekrasne prirode u okolici. U večernjim satima čujete samo sovu i kukavicu. Vrlo ugodno je i smještaj kada je u pitanju terasa, vrtni namještaj, privatnost.

W. Cirkel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Od svih kuća, stanova i hotela koje smo koristili tijekom našeg putovanja od 2 mjeseca kroz Portugal i Andaluziju, ova se kuća za odmor definitivno isticala kao jedna od najboljih. Srdačan doček, korisni nizozemski vlasnici, ugodna, čista i potpuno opremljena kuća u prekrasnom području. Ovdje je noću stvarno tamno, a sjedeći na terasi možete uživati u zovu sova. Savjet: Koristite upute za putovanje koje su navedene na web stranici Quinte de Retiro. Tako ćete sigurno odmah stići na pravo mjesto.

Bauer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Vlasnici, Jurrie i Marga Kramer su neprocjenjivi! Savršena kuća za 2 osobe, lijepo namještena s velikim, netaknutim vrtom s kratkim putem do prekrasnog bazena bez klora. Izvrsni informacijski materijali o području i uvijek izravan (srdačan) kontakt s Kramerima dali su nam dragocjene savjete za istraživanje područja. Osjećali smo se odlično!!

Erik De Smedt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Naš boravak u kućici na Quinta do Retiro se može sažeti u jednoj riječi: uživanje! Uživali smo u prekrasnom imanju, tišini, prirodi, vrlo ugodno uređenoj kućici na padini. Uživali smo i u prekrasnom bazenu i srdačnom dočeku koji su nam pružili Jurrie i Marga. Naravno, vrlo smo uživali i u prekrasnom Portugalu! Veliki dobitak! Erik i Sabine iz Leuvena.

Jaap Versteeg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno mjesto gdje sve jednostavno štima. Naravno, počinje s simpatičnim, gostoljubivim (i vrijednim!) vlasnicima Marga i Jurrie. Dočekani smo pićem na njihovoj terasi, a zatim je Jurrie išao s nama do naše kuće (Casa Retiro) kako bi nam pružio objašnjenje. Tjedan dana kasnije, čak smo bili pozvani na Jurriejev rođendan i na oproštajno piće dan prije odlaska. Naša kuća bila je opremljena svim pogodnostima i čak je nadmašila naša očekivanja! Prostrana, lijepo uređena, velika terasa, prekrasan pogled, puno privatnosti zbog velike udaljenosti drugih kuća. Cijelo imanje zrači mir i prostranost. Tako je ogromno da je često izgledalo kao da smo jedini gosti, čak smo često bili sami na ekološkom (!) bazenu (ne uključujući žabe koje kvakaju). I korisno je imati informacijsku mapu u kući s raznim savjetima za izlete, restorane i sl. Ukratko, preporučujemo! Jaap i Willem.

A.J. Van Hulst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Naše iskustvo s Quinta do Retiro bilo je izvrsno. Ako volite ruralno I udobnost, ovo je apsolutno neophodno. Vlasnici su bili posebno pažljivi i ljubazni te čine sve što mogu kako bi se gosti/stanari osjećali ugodno. Bili smo iznenađeni i jako zadovoljni!!
Sjeng i Femmy van Hulst

Erik De Smedt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Naš boravak u kući u Quinta do Retiro može se sažeti u jednu riječ: uživajte! Uživali smo u prekrasnoj zemlji, tišini, prirodi, vrlo atraktivnoj i savršeno opremljenoj kućici na padini. Svakako smo također uživali u prekrasnom bazenu i toploj dobrodošlici koju su nam pružili Jurrie i Marga. I naravno da smo stvarno uživali u prekrasnom Portugalu!
Ogromna sreća!
Erik i Sabine iz Leuvena.

Simone Hildenbeutel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Bilo nas je dvoje u kolovozu u Casa Retiro. Na mjestu se nalaze još 2 kuće za odmor i kuća vlasnika kuće. Međutim, budući da su kuće udaljene jedna od druge, ne osjećate da vas susjedi smetaju. Budući da je bilo jako vruće, doista smo cijenili sjajan, rashlađujući bazen bez klora. Stvarno je velik, vrlo dobro održavan i čist. Bili smo vrlo ugodno iznenađeni jer se to nije baš vidjelo na fotografiji. Iako su druge dvije kuće na gradilištu bile zauzete u isto vrijeme, uvijek smo imali bazen za sebe. Domaćini su vrlo uslužni i ljubazni, a govore i njemački. Sve što vam treba je tu u kući, oprema nije jeftina standardna, već individualna. Zaključak: Casa Retiro se svakako preporučuje!

Bauer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Vlasnici, Jurrie i Marga Kramer zlata su vrijedni! Savršena kuća za 2 osobe, dobro namještena s velikim, osamljenim vrtom s kratkom šetnjom do prekrasnog bazena bez klora. Odlična informiranost o području i izravan (topli) kontakt s Kramerovima u svakom trenutku davali su nam vrijedne savjete za istraživanje područja. Osjećali smo se jako dobro!!

W. Cirkel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Od svih kuća, apartmana i hotela koje smo posjetili tijekom našeg dvomjesečnog putovanja Portugalom i Andaluzijom, ova je kuća za odmor očito bila jedna od najboljih. Ljubazna dobrodošlica, uslužni nizozemski vlasnici, udobna čista, potpuno opremljena kuća u prekrasnom području. Ovdje je noću još uvijek jako mračno i sjedeći na terasi možete uživati u dozivanju sova.
Savjet: Koristite upute navedene na web stranici Quinta de Retiro. Tada sigurno znate da ste se jednim potezom odvezli na pravo mjesto.

Tessel Janssen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Casa Retiro je lijepa kuća, nudi puno privatnosti i ima terasu s prekrasnim pogledom. Bazen bez klora na licu mjesta također je prekrasan i uvijek lijep i tih. Postoji mnogo toga za raditi u okolici; sportske aktivnosti u prirodi, au blizini su i lijepi gradovi. Ukratko, stvarno smo uživali u odmoru.

Maria Roodenburg-van Dijk

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 tjedna u Casa Retiro, malom raju! Uživali smo u prekrasnom okruženju, tišini i prekrasnom bazenu. I na kraju, ali ne i najmanje važno, gostoprimstvo Jurrieja i Marge!

Bettina Asmus

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Ovdje nema svjetlosnog i bučnog zagađenja, samo zvukovi iz prirode. Prekrasno planinarsko područje u brdovitom krajoliku, s mogućnošću odlaska na obližnje visoke planine. automobil je potreban

G.H. Huijs van Hegelsom

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

To je prekrasno mjesto za biti, usred prirode, mali raj. Kuće za odmor su lijepo namještene, ništa ne nedostaje, sve što trebate je dostupno. Vlasnici Marga i Jurre topli su i dragi ljudi, ništa nije previše za njih "Učinili su sve što su mogli kako bi naš boravak učinili što ugodnijim. Lijep bazen bez podloge, također je bio atraktivan. To je mjesto gdje ćemo se sigurno ponovno vratiti. Čak smo mogli primati nizozemske kanale na TV-u Možemo reći da je to bio fantastičan odmor, s puno mira i prirode.

Harm De Jonge

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem boravku, dočekali su nas gostoljubivi ljudi koji vam pružaju odmor. Idealno mjesto za ulazak u prekrasnu prirodu u okolici. navečer čuješ samo sovu i kukavicu.
Smještaj je također vrlo ugodan u smislu terase, vrtnih stolica, privatnosti.

Jaap Versteeg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno mjesto gdje je sve baš kako treba.



Počinje, naravno, sa simpatičnim, gostoljubivim (i marljivim!) vlasnicima Margom i Jurriejem. Po dolasku smo dočekani s pićem na njihovoj terasi, nakon čega je Jurrie otišao u našu kuću (Casa Retiro) kako bi nam dao neko objašnjenje. Tjedan dana kasnije čak smo bili pozvani na Jurriejev rođendan i na oproštajno piće dan prije polaska.



Naša kuća je potpuno opremljena i čak je premašila naša očekivanja! Prostrano, lijepo uređeno, velika terasa, prekrasan pogled, puno privatnosti jer su ostale kuće na velikoj udaljenosti.



Cijela lokacija odiše mirom i prostorom. Toliko je ogroman da se često činilo kao da smo jedini gosti, čak smo i na ekološkom (!) kupalištu često bili samo nas dvoje (žabe kreketanje ne računamo).



I praktična mapa s informacijama u kući sa svim vrstama savjeta za izlete, restorane itd.



Ukratko, topla preporuka!



Jack i William

Jan Biemans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Ostali smo u ovoj prekrasnoj kući tjedan dana. Sve je bilo u redu, potpuno namješteno, dobra kuhinja. Na sve se mislilo. Čak su i noževi bili oštri! (a to nismo često doživjeli u kući za odmor) Okruženje je jako lijepo. Auto je neophodan. Domaćica i domaćica su jako ljubazni. Učinite sve da svima ugodite.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 318504

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318504.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Covas» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina