Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vilamoura

maks.  4   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
0m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 16798/AL

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 4.3 km

4.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Monique Ryngaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Philip Kremers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan jesenski tjedan u kući. Kad smo stigli, nismo mogli vjerovati svojim očima. Kapija prema ograđenom dvorištu, šarmantna bijela kućica s krovnom terasom i da cijela situacija bude potpuna - predivan bazen samo za nas! Idealno za djecu (3 i 5 godina) jer ima plitki dio s stepenicama prema sve dubljem vodi. Tu je i slatki fontan koji služi za igru, te vanjski tuš (topla/hladna voda).

H Van Heeswijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Predivna vila s velikim vrtom, kako s prednje, tako i stražnje strane, te pruža 100% privatnosti. Smještena na slijepoj ulici tako da prolazi samo odredišni promet (2 druge vile). No, interijer ostavlja mnogo želja. Kada sjednete na dvosjed, koljena su vam odjednom na razini očiju. Dakle, neugodno je sjediti na njemu. Dvije stolice koje se mogu koristiti i kao krevet raspadaju se kada ustanete ili se pomaknete. Čišćenje je bilo samo jednom tjedno umjesto 2 puta. Pokrivač kojeg smo koristili mirisao je oštro na urin, stoga nije bio prljav prilikom tussentijds (međufaznog) pranja. Prozori su vjerojatno oprani u travnju i od tada ne. Napa nije radila, kuhalo je zapinjalo, tajmer pećnice nije radio (izgorjele su pizze), voda curi ispod tuš kabine, slavine na umivaoniku se ne otvaraju, posuđe i staklo nije bilo potpuno. (2 čaše za pivo, 2 vinske čaše i sl.) Ove nedostatke smo prijavili Belvilli u nadi da će se nešto poduzeti. Ako se to dogodi, sigurno ćemo se vratiti.

P.F.J. Bostelaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo ovdje tjedan dana u travnju/svibnju 2014. sa svojom obitelji (2 dječaka od 14 i 12 godina). Vila i posebno prekrasno uređen vrt ugodno su nas iznenadili. Također, bazen je vrlo lijep i proveli smo ovdje divan tjedan, posebno zahvaljujući predivnom vremenu (sunce i 25 stupnjeva). Vila ima dnevnu sobu s otvorenom kuhinjom, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. U oba je sobe klima uređaj, ali radi vrlo kratko (radi uštede energije). Kratko nakon dolaska, bazen nam je ljubazno očišćen od strane čovjeka koji održava bazen. Također, čišćenje se obavljalo svaka 2 dana. Kuhinja ima mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. U vanjskom spremištu nalazi se perilica. Platili smo 40 eura tjedno za WiFi. WiFi je bio odličan i brz. Ova vila je prava preporuka!

Raimond Haemers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nakon što smo preuzeli ključ, odvedeni smo do kuće. Ispred i iza kuće nalazi se prostrani vrt s prekrasnim bazenom. U kući možete kuhati, ali to se rijetko događa kada ste tako blizu luke Vilamoura, Vale do Lobo i ostalih restorana. Također, kuća je divna. Dobre spavaće sobe, odlična kupaonica, kuća se često čisti i namijenjena je da većinu vremena provodite vani, što je zaista divno. Dakle, zaključak je da nemamo ništa osim hvale za ovu kuću koja je blizu svega i, prema našem mišljenju, prava zvijezda u smislu omjera cijene i kvalitete.

D W J Bosman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća. Svaki dan čistačice, redovita provjera bazena. Divan vanjski tuš. Vila je samo mala u usporedbi s velikim kućama u blizini. Nalazi se u "urbanizaciji Vila Sol", noću patrolira čuvar. Restoran i trgovina u blizini. Puno Engleza. Veliki njegovan dobro ograđen vrt, terase i sjedalice posvuda. Dovoljno prostora za malu djecu ili djecu koja znaju plivati. Bazen s malim plićakom, zatim stepenicama do 70 cm dubine, brzo se spušta do 2.30 m dubine. Sredinom rujna voda je još uvijek ugodno topla. Naš prvi put u Algarveu, lako posjećujemo razna mjesta i plaže automobilom.

D W J Bosman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća. Čistačice svaki dan, bazen redovita kontrola. Prekrasan vanjski tuš. Vila je mala u usporedbi s velikim kućama u okolici. Smješten u "Urbanization Vila Sol", osiguranje vozi okolo noću. Restoran i trgovina u blizini. Puno engleskog. Veliki, njegovani, dobro ograđeni vrt, terase i prostori za sjedenje posvuda.
Dovoljno mjesta za vrlo malu djecu ili djecu koja znaju plivati. Bazen s malom plitkom površinom za hodanje, zatim stepenicama do 70 cm. duboko, brzo se spušta na 2,30m. duboka.Sredinom rujna još uvijek prekrasno topla voda.
Naš prvi put u Algarveu, svakakva mjesta, plaže lako je posjetiti automobilom.

Raimond Haemers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nakon preuzimanja ključa odvedeni smo u kuću. Ispred i iza kuće prostrani vrt sa lijepim bazenom. U kući možete jesti kod kuće, ali malo toga se događa ako ste tako blizu luke Vilamoura, Vale do Lobo i drugih restorana.
Nadalje, kuća je lijepa. Dobra mjesta za spavanje, odlična kupaonica, kuća se često čisti, a također je namjera da ste puno vani i tada je potpuno prekrasno. Dakle, zaključak, samo pohvale za ovu kuću koja je blizu svega i po našem mišljenju pobjednik u omjeru cijene i kvalitete.

Philip Kremers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo lijep jesenski praznični tjedan u vikendici. Kad smo stigli, nismo mogli vjerovati što smo vidjeli. Vrata za prilaz, ljupka bijela kuća od štukature s krovnom terasom i povrh toga prekrasan bazen samo za nas!
Idealna za djecu (3 i 5 godina) jer ima plitki dio sa stepenicama do sve dublje vode. Lijepa fontana u kojoj se možete igrati i vanjski tuš (topla/hladna voda).

H Van Heeswijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Fantastična vila sa velikom okućnicom, i ispred i iza, tako da postoji 100% privatnost. Nalazi se u slijepoj ulici, tako da prolazi samo lokalni promet (2 druge vile).



Interijer je, s druge strane, ostavio mnogo toga za poželjeti. Kada sjednete na dvosjed, koljena su vam odjednom u razini očiju. Dakle, ne sjedite za metar. Dvije stolice koje se mogu koristiti i kao krevet raspadaju se kad ustanete ili se pomaknete. Čišćenje je bilo samo jednom tjedno umjesto 2x. Deka koju smo koristili oštro je smrdjela na mokraću i stoga u međuvremenu nije bila oprana. Vjerojatno su prali prozore u travnju i od tada ih nisu prali.

Napa nije radila, kuhalo za vodu ne radi, mjerač vremena u pećnici nije radio (zagorjele pizze), voda teče ispod tuš kade, ne možete otvoriti ventile sudopera, posuđe i stakleno posuđe nisu do kraja. (2 čaše za pivo, 2 čaše za vino itd.)



Proslijedili smo te nedostatke Belvilli u nadi da će se nešto poduzeti po tom pitanju. Ako je tako, sigurno ćemo se htjeti vratiti.

P.F.J. Bostelaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ostali smo ovdje s našom obitelji (2 dječaka od 14 i 12 godina) tjedan dana u travnju/svibnju 2014.
Vila, a posebno lijepo uređena okućnica ugodno su nas iznenadili. Bazen je također vrlo lijep i ovdje smo proveli prekrasan tjedan, dijelom i zbog prekrasnog vremena (sunce i 25 stupnjeva).
Vila ima dnevni boravak s otvorenom kuhinjom te 2 spavaće sobe i 2 kupaonice.
Obje sobe imaju klimu, ali radi samo vrlo kratko (štedi energiju). Ubrzo nakon dolaska, naš bazen je uredno očistio bazenar. Čišćenje je također bilo svaka 2 dana.
Kuhinja ima mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. U šupi vani je perilica rublja.
Uzeli smo WiFi za 40 eura tjedno. WIFI prijem je bio dobar i brz.
Ova vila se toplo preporučuje!

Jaco Van Veldhuisen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan odmor u prekrasnoj vili. Mala vila za ovaj kraj, ali dovoljno prostrana za 4 osobe. Prekrasan veliki vrt i bazen. U vrtu roštilj i vanjski tuš s toplom i hladnom vodom, super nakon kupanja. Kuhinja sa svom potrebnom opremom i perilica rublja dostupna. Unutrašnjost vile je malo obična, ali smo veći dio odmora proveli vani. Ovdje smo proveli prekrasan odmor i svakako bismo se htjeli ponovno vratiti.

Geert Robbroeckx

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Mirno ugodno okruženje. Imali smo dojam da smo prvi gosti sezone. (unutra je bilo malo pljesnivog, vlažnog mirisa) Kuća je imala sve sadržaje opisane na mjestu

Christian GREMLING

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Dolazak malo otežan, recepcija nije dobro označena, potrebno je bolje locirati recepciju, kao i brojeve telefona, iako smo više puta kontaktirani mailom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318556

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318556.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vilamoura» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina