Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Kranich am Pälitzsee

Großzerlang

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Dani dolaska: petak, odlazak petak

S površinom od oko 90 m², ova kuća za odmor nudi dovoljno prostora za do pet osoba plus četveronožne prijatelje. Vani vas čeka 400 m² ograđenog vrta s terasama unutar malog privatnog kompleksa (cca. 30 kuća za odmor, samo nekoliko za iznajmljivanje) s pristupom jezeru i plaži za kupanje.

U kući: Dnevni boravak/blagovaona u prizemlju ima udoban namještaj, stolić za kavu, TV ekran, kamin za večernje pucketanje uz kamin u jesen i zimi (drvo nije uključeno) i stol za blagovanje sa garniturom za sjedenje. .

Kuhinja je dobro opremljena s pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, hladnjakom, zasebnim zamrzivačem, perilicom posuđa, tosterom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i ne ostavlja ništa nedovoljno željeno.

U spavaćoj sobi (prizemlje) nalazi se bračni krevet (širine 1,80 metara). Kupaonica uključuje kadu s tuš zavjesom, WC, umivaonik, perilicu i sušilicu rublja (korištenje je besplatno) te grijanu šipku za ručnike. Stubište s vratima vodi vas na gornji kat gdje se nalazi velika spavaća soba s francuskim ležajem (širine 1,40 metara) i varijabilnim krevetom za jednu osobu ili bračnim krevetom na izvlačenje s dva madraca širine 0,80 metara. Na ovom katu nalazi se i mala, odvojena soba u kabini s krevetom za jednu osobu (širine 0,80 metara). Kupaonica s prozorom i pogledom na šumu ima tuš, WC, umivaonik i sušilo za kosu. Visoka stolica i putni krevetić na upit (ponesite svoju posteljinu). Grijanje i besplatni WiFi dostupni su u svim sobama. Moderno podno grijanje u prizemlju, centralno grijanje u kupaonici/spavaćoj sobi na katu. Ručnike i posteljinu ponesite sa sobom ili ih naručite uz nadoplatu. Struja uključena (osim e-wallboxa za električne automobile naplaćuje se prema potrošnji), voda i grijanje su uključeni.

Zahvaljujući dobrom rasporedu dva para ili obitelji mogu udobno živjeti odvojeno na dvije etaže te koristiti kuhinju i dnevni boravak kao zajednički prostor.



Roštilj na drveni ugljen (ugljen nije uključen) dostupan je za ugodan roštilj, a možete se opustiti na vrtnom namještaju i uživati u prirodi. Odmah ispred vrata imate priliku voziti bicikl, planinariti ili plivati. Kanu (kanadski) i privatno pristanište za brod moguće je unajmiti opcionalno (svibanj-rujan), ovisno o raspoloživosti. Bicikli (uključujući e-bicikle) mogu se iznajmiti u Rheinsbergu. Dva privatna vanjska parkirna mjesta na posjedu dostupna su besplatno za automobile. Psi su dobrodošli uz naknadu.

Zajednička plaža (travnjak) nalazi se unutar privatnog kompleksa i može je koristiti samo nekoliko vlasnika i zakupaca. Imate priliku ići u ribolov (potrebna je ribolovna dozvola i iskaznica). Ili na našem molu ili izravno s kanuom na izletu i samo 150 metara od kuće. Uživajte u čistoj prirodi istražujući okolicu pješice u šetnji ili vozeći se biciklom. Gledajte ždralove kako podižu svoje mlade ili uživajte u izletu brodom. Restorani i mali dućan za samoposluživanje u Kleinzerlangu udaljeni su oko dva kilometra. Veće kupnje najbolje je obaviti automobilom u Rheinsbergu, gdje ćete pronaći brojne restorane i bogat kulturni program, izlete brodom i najam brodova.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.1 km

0.1 km


Mjesto i položaj smještaja

Okružen šumom i jezerom, u malom, privatnom i osamljenom kompleksu kuća za odmor s izravnim pristupom Pälitzseeu (molo, čamac na vesla ili kanu za 4 osobe (po izboru)

Za 1-5 osoba, psi dozvoljeni po dogovoru (doplata)



LOKACIJA

Država: Brandenburg

Na malom Pälitzseeu

Oblast jezera Mecklenburg

16831 Rheinsberg-Grosszerlang

Kuća na rubu šume, samo oko 100m unutar terena do jezera. Vežite vlastiti čamac na molu i istražite jezera s Kanađanima (doplata). Doživite prirodu biciklom (ponesite vlastiti ili iznajmite) ili se jednostavno opustite u šumi.

Što čekaš?


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi:

Grad Rheinsberg naplaćuje doprinos za goste (boravišna pristojba) od 1,60 eura po odrasloj osobi i noćenju.

To se prenosi uz konačnu uplatu i nije uključeno u cijenu najma.

daljnji izborni položaji (kućni ljubimac, posteljina i čamac, zidna kutija za punjenje e-automobila) ovisno o dostupnosti i izborno

(Dodatni troškovi - nisu uključeni u cijenu najma!)

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Als Gast können Sie vor dem Anreisetag jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Vermieter verliert dadurch den Anspruch auf den Mietpreis, macht für diesen Fall jedoch nachfolgende pauschale Stornogebühr unter Berücksichtigung der ersparten Aufwendungen mit sofortiger Fälligkeit geltend:
  • bis zum 60. Tag vor Reiseantritt: 30 % vom Mietpreis, mindestens jedoch EUR 100,-
  • bis zum 30. Tag vor Mietantritt: 50 %
  • bis zum 14. Tag vor Mietantritt: 90 % . Bei Stornierung durch den Gast ist der Vermieter bemüht das Objekt anderweitig zu vermieten. Sofern eine Neuvermietung stattfindet, reduziert dies die Stornogebühr anteilig. Eine Aufwandentschädigung von 100,- Euro steht dem Vermieter trotzdem zu. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Evtl. Mehrkosten z.B. Nebensaison -> Umbuchung in Hauptsaison sind vom Mieter zu tragen. Wird die Anreise nur durch Vorlage eines Corona-Testes oder Impfung ermöglicht, sind die Kosten vom Gast zu tragen und berechtigen nicht zum kostenfreien Rücktritt. Stornierungen müssen in jedem Falle schriftlich erfolgen und sind direkt an den Vermieter – am besten per email oder Fax, Brief zu richten.

ostale informacije:

Idealno mjesto za obitelji i parove. Jezera vas pozivaju na plovidbu ili pričekajte strastvenog ribolovca.

Do grada Rheinsberga može se stići automobilom za 20 minuta i ima mnogo toga za ponuditi s dvorcem Rheinsberg i širokim izborom restorana. Izlet do "svjetionika" u lučkom selu Rheinsberg uvijek se isplati. Djeca se raduju posjetu Kusterspring Wildlife Parku. Ljubitelji prirode i planinarenja pronaći će prostrane šumske staze oko kuće.

Područje možete istražiti biciklom. E-bicikli, bicikli, motorni čamci mogu se iznajmiti u Rheinsbergu i Kleinzerlangu (Marina Wolfsbruch).



Psi moraju biti na uzici unutar prostora za odmor (ne unutar ograđenog posjeda). Šuma i više kilometara staza za šetnju i jogging počinju tek nakon 100 m. Privatno kupalište na jezeru (livada s nagnutom vodom) samo je za "dvonožne prijatelje". Ovdje psima nije dozvoljen ulazak u jezero.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Nicole K. iz/od Treffurt

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar erholsam

Es hat uns an nichts gefehlt. Wir hatten eine schöne Woche.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2023

Silvia H. iz/od Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
So gut wie hier haben wir lange nicht im Urlaub geschlafen. Das Bett war super.
Sehr gut geeignet für Urlaub mit Hund.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2022

Karin J. iz/od Zetel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno mjesto koje ne ostavlja željeno

Rezervacija i proces bili su potpuno jednostavni, kontakt s obitelji Seifert bio je vrlo prijateljski i ljubazan.
Blistavo čista, ugodna i potpuno opremljena kuća ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. Odmah smo se osjećali kao kod kuće i svakako možemo preporučiti Haus Kranich svima koji žele provesti svoj odmor u ovom prekrasnom prirodnom okruženju.
Na prekrasnom položaju između šume i jezera možete maksimalno uživati u prekrasnoj prirodi. U principu, kompleks kuća za odmor je vrlo tih, često se ne čuje ništa osim zvukova prirode.
Kuća je također idealna za odmor sa psima zbog ograđenog posjeda. Fam. Seifert prenosi osjećaj da su psi ovdje dobrodošli, a ne samo tolerirani.
Vožnja kući bila je shodno tome teška... :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

svibanj 2022

G. H. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pješačenje po vodi, vožnja biciklom i opuštanje

Uživali smo u Rheinsbergu, Großzerlangu i kući za odmor.

Samo par koraka do jezera, s Kanađaninom kratka večernja runda po jezeru uz zalazak sunca. Nedostajat će nam tišina. Kuća je vrlo dobro opremljena i voljeli smo večeri na terasi i roštiljanje. Savjet: Neustrelitz vrijedi zaobići, prekrasna luka s restoranom i vrtom dvorca.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

travanj 2022

Dieter W. iz/od Hennef

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Auszeit am See

Wir waren mit Familie und Hund in diesem schönen Haus. Der See ist traumhaft und schöne Spaziergänge im Wald beginnen gleich vorm Eingangstor. Das Haus hat alles was man für einen schönen Urlaub benötigt. Vielen Dank für die Gastfreundschaft.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

A. P. iz/od An der Schmücke

3,8
4 3 4 4 4

Sommerurlaub

Wer Ruhe und Natur sucht ist hier genau Richtig.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Matthias W. iz/od Krefeld

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig gelegenes Ferienhaus

Unbedingte Empfehlung für das Ferienhaus.
Ausgestattet mit allem was es braucht.
Es liegt ruhig in einer Ferienhaussiedlung.
Es ist sauber, in einem gepflegten Zustand und ausreichend groß für 5 - 6 Personen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Ferienhaus Kranich
gospodin D. Seifert

gospodin D. Seifert

Pozdrav dragi gosti, mi smo Seifertovi, spontano smo se zaljubili u jezera Mecklenburškog jezera prije nekoliko godina i kupili vikendicu Kranich. Kuća nudi sve što možete poželjeti za dvonožne i četveronožne prijatelje. Naši gosti hvale bogatu opremljenost kuće i tišinu. Dopustite da vam priroda uzme svoj danak: jezera, šume, livade i životinjski svijet!


ostale informacije

Broj objekta: 319139

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319139.htm


«Kuća za odmor Kranich am Pälitzsee» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina