Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Marina Bayresort Penthouse Monaco

maks.  7   Gosta/Gostiju
152m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
152m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Potpuno klimatizirani penthouse Monaco sa 152 m² smješten je na zadnjem katu europskog odmarališta i proteže se na cijelu zgradu. Savršen je izbor za obitelji i parove koji cijene privatnost i udobnost. Okolna terasa jamči prekrasan svestrani pogled na more i ostavlja dojam da pluta iznad stvari. Po uzoru na lučki grad Monako, interijer je dizajniran igrom svjetlosti, šarmantnim Natuzzijevim dizajnerskim namještajem i pogledom koji oduzima dah, tako da se možete uroniti u novi svijet i pobjeći od svakodnevnog stresa. U dnevnoj sobi se nalazi dizajnerski kauč Natuzzija okrenut prema moru, koji odvaja blagovaonicu od dnevnog boravka. Dizajnerska kuhinja iz tvrtke Häcker ne ostavlja ništa za poželjeti, od velike radne površine do perilice posuđa, pećnice i prostranog hladnjaka s pretincem za zamrzavanje do brojnih mogućnosti spremanja. Naravno, kuhinja je potpuno opremljena i poziva vas da uživate u iskustvu kuhanja.
Prostrani dnevni boravak upotpunjuju 2 odvojene spavaće sobe s kupaonicom i 1 dječja spavaća soba. Tri luksuzne kupaonice ne ostavljaju ništa za poželjeti, a riječi tuš daju novo značenje.
Spavaća soba:
Dvije glavne dizajnerske spavaće sobe u penthouseu s kupaonicama s kupaonicama sadrže veliku dizajnersku garderobu izrađenu po mjeri i udoban proljetni krevet. Iznad svega, pogled iz spavaće sobe koji oduzima dah svako jutro ističe i poziva vas da se osjećate kao da ste "napokon stigli". Uz to, krevet s oprugom u svakoj spavaćoj sobi odvodi vas u prekrasan svijet snova.
Spavaća soba za mlade s krevetom na kat s proljetnim krevetom daje riječi "casual" novo značenje i poziva vas da se opustite.
Kupaonica:
Ako uđete u 3 potpuno opremljene dizajnerske kupaonice, primijetit ćete da je svaki detalj u kupaonici dizajniran s velikom pažnjom. Osim toga, različite boje svijetlih podova i visokokvalitetni namještaj međusobno se nadopunjuju kako bi povećali faktor ugodnog osjećaja. Tuš na nivou poda s kišnim tušem daje riječi tuš novo značenje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 7 km Zadar

7 km

Kolodvor 7 km Zadar

7 km

Izlaz s autoceste 3 km Sukosan

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Uz to, u tipičnim lokalnim restoranima (konobama) na samo nekoliko minuta hoda možete uživati u hrvatskim specijalitetima, poput ribe ili dagnji, svježe ulovljenim s mora ili u tipičnoj hrvatskoj pizzi od kamene peći i prepustiti se da vas razveseli hrvatsko gostoprimstvo. Uz to, možete uživati u kavi u barovima ili pekarama na šetnici i pustiti da vam misli odlutaju. Ako želite nešto pripremiti sami u svojoj dizajnerskoj kuhinji, nekoliko je minuta hoda udaljeno nekoliko supermarketa u kojima možete lako kupovati.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 300 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Ukratko
Dizajnerski apartmani s dizajnerskim namještajem iz Natuzzija → prostrane kuhinje iz kuhinja Häcker → izvanredne kupaonice s namještajem iz Villeryja i Bocha
direktno na moru sa sitnozrnatom i pješčanom plažom, blago nakošenom → potpuno opremljeni, klimatizirani dizajnerski apartmani → SAT TV → ravni TV → besplatni WiFi u svakom apartmanu → lokalni restorani, kafići, pizzeria, najam brodova, sve na pješačkoj udaljenosti → izletišta lučki grad Zadar, Biograd, Kornatski otoci oko Kut

Naše odmaralište EUROPE s prvim smještajem izravno na moru, ugrađeno u prelijepi SUKOSAN u blizini Zadra, namijenjeno je izvanrednim ljudima koji traže nezaboravan odmor. Ako tražite apartmane s vrhunskim položajem, izuzetnim namještajem i jedinstvenim štihom, onda ste došli na pravo mjesto. Vaše potrebe su naš glavni prioritet.

Dizajn-odmaralište-Europa:
Resort Europe sa apartmanima Venecija, Barcelona, Zadar, Lisabon i penthouse Monaco ne ostavlja ništa za poželjeti. Svaki apartman priča svoju priču o odgovarajućem obalnom gradu kroz poseban namještaj i dizajn vrta. Iznad svega, pažnja prema detaljima ovo odmaralište čini ga jedinstvenim na hrvatskom području.
Naši apartmani i penthouse savršeni su za parove kao i za obitelji.
Plaža:
Svaki dizajnerski apartman ima jedinstven i direktan pogled na more. Ovaj poseban položaj omogućuje vam plivanje od ulaznih vrata. Finozrnata, pješčana plaža blago je nagnuta i nema morskih ježeva, što znači da nema ograničenja za svakodnevno kupanje, čak i s malom djecom.





Dizajnerski apartmani:
Uz to, naši apartmani imaju ukusan dizajnerski namještaj tvrtke Natuzzi, koji obećava maksimalnu udobnost. Uz to, većina namještaja izrađena je od lokalnog drveta i zasniva se na regiji kako bi se ostavilo ekološki trag. Svaki potpuno opremljen, klimatiziran apartman nešto je posebno i naravno ima besplatni WiFi, TV ravnog ekrana, satelitsku TV i besplatno parkiralište.
Uz to, svaki od naših apartmana ima svoju prostranu terasu na kojoj možete uživati u doručku s izvanrednim izravnim pogledom na more i tako izbjeći stres svakodnevnog života.
Putovanja:
Ako vam je dovoljno odmora na plaži, možete otići brodom do Nacionalnog parka Kornati, terenskim vozilom u Nacionalni park Paklenica ili biciklističkom turnejom kako biste zaokružili svoj odmor. Osim toga, lučki grad Zadar udaljen je samo nekoliko minuta vožnje automobilom ili biciklom.
Legendarni zadarski klubovi Ledana i Maraschino preporučuju se noćnim sovama.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Franz M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena investicija

Apartman super čist na samoj pješčanoj plaži 5 zvjezdica sigurno će se vratiti

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Designer-chalets
gospodin M. M

gospodin M. M

Dizajnerske kolibe iznajmljuju dizajnerske stanove u Europi, samo na najboljim lokacijama s dizajnerskim namještajem. Tik uz more, tik do žičare ili u gradu. Iznajmljujemo apartmane s novim standardima.


Dalji smještaji od gospodin M. M

Pokazati sve smještaje od gospodin M. M

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 319398

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319398.htm


«Marina Bayresort Penthouse Monaco» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina