Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Daverdisse

maks.  34   Gosta/Gostiju
1050m²  stambena površina
12 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 34  Gosta/Gostiju
1050m²
12 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 6

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 5


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 34

12 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 12.6 km

12.6 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 1 km

1 km

Kolodvor 25 km

25 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bram Barnard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Alex Scharpé

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fleur Wouters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nayla Zia

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Esther Euwema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Magd Havermans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Steven Vanherpe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Markus Schumann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

antoon deridder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Philip Dumortier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo smo uživali u našem obiteljskom vikendu. Veliki vrt i prostrani vanjski prostori su prekrasni. Vanjski namještaj je visoke kvalitete. Panoramski pogled preko doline na stražnjem dijelu vrta je zapanjujući. Izgleda spektakularno na fotografijama, ali stvarnost je puno bolja nego na fotografijama. Doček je bio srdačan, uz veliku fleksibilnost za prijavu i odjavu. Što se tiče same kuće, nismo baš oduševljeni. Veliki središnji prostor je impresivan, ali je vrlo hladan i nedostaje mu ugodna atmosfera. Sve je u dizajnerskom bijelom, ali dnevni boravak stvarno nije udoban. Karakteristično je da smo više stajali u kuhinji nego sjedili u dnevnom boravku. Kvaliteta završne obrade je općenito manja od onoga što biste očekivali s fotografija. Kuća je zapravo ogroman zajednički prostor s mnogo malih, prilično neudobnih soba s puno kreveta, stoga je velika kapaciteta. Kreveti su također vrlo visoki, čini se da biste mogli svakog trenutka pasti. Ipak, visoke su kvalitete, kao i iznajmljeni posteljina. Gotovo sve sobe imaju kupaonicu, ali ne sve imaju toalet, ponekad morate proći prilično daleko do toaleta. Postoji profesionalna kuhinja, što je veliki plus. Međutim, postoji samo 1 pećnica i 2 perilice posuđa, ali to je profesionalna oprema i stoga vrlo učinkovita za velike grupe. Kuća ima samo 1 ključ i svaki od pomoćnih objekata. To nije praktično s velikom grupom. Bili smo samo 15 u kući za 30-35 osoba, pa nam se nisu sve sobe potrebne, ali pitam se kako netko može ići na toalet noću iz (lijepog) pomoćnog objekta bez toaleta. Bez ključa jednostavno ne možete doći do toaleta, a ako imate ključ, morate proći do prednjih vrata duž ceste. Najefikasnije je vjerojatno ostaviti vrata otvorena, ali to također nije baš sigurno. Ono što je najviše iritantno u kući, i zaista sam se stvarno iznervirao, su mnoga promjene razine, kako na podovima tako i u visini. Puno puta sam se spotaknuo na neočekivanu stepenicu koja nije bila vidljiva (sve je bijelo, tako da se stvarno ne primjećuje) i udario glavom u gred, jer sam gledao prema dolje da ne bih zapao na neočekivanu stepenicu. Ponesite dobru opremu za prvu pomoć, nezgode se događaju! Sve u svemu, unatoč manama, boravak je bio vrlo ugodan. Mislimo da je idealan za ljeto, kada uglavnom sjedimo vani do kasno uvečer, ali manje pogodan za kraće dane kada treba puno vremena provesti unutra.

ilse de cuyper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo shvatili da sobe navedene na web stranici ne odgovaraju stvarnosti. Napravili smo raspored za raspodjelu soba uzimajući u obzir sudionike, što je uzrokovalo blagu kaos. Kasnije smo otkrili da se može koristiti samo jedan perilica suđa. Za plaćenu cijenu, sve bi barem trebalo biti u redu! Međutim, ne možemo imati prigovora o čistoći. To je bilo u najboljem redu.

Philip Dumortier

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo smo uživali u našem obiteljskom vikendu. Veliki vrt i prostrani vanjski prostor su prekrasni. Vanjski namještaj je visoke kvalitete. Panoramski pogled na dolinu iza vrta je zadivljujuć. Izgleda spektakularno na fotografijama, ali stvarnost je još bolja nego na fotografijama. Dobro smo dočekani, uz veliku fleksibilnost za prijavu i odjavu. Što se tiče same kuće, nešto manje smo oduševljeni. Veliki središnji prostor je impresivan, ali je vrlo hladan i nedostaje mu udobnost. Sve je u dizajnerskom bijelom, ali dnevna soba za sjedenje nije ugodna. Tipično je da smo više stajali u kuhinji nego sjedili u dnevnom boravku. Završna obrada je općenito manja od očekivanog s fotografija. Kuća je zapravo ogroman zajednički prostor s mnogo malih, neugodnih soba s puno kreveta, stoga velikom kapacitetom. Kreveti su također vrlo visoki, čini se kao da biste svakog trenutka mogli ispasti. Kvaliteta kreveta, kao i iznajmljene posteljine, je dobra. Skoro sve sobe imaju kupaonicu, ali ne sve imaju WC, ponekad morate proći pristojnu udaljenost do WC-a. Postoji profesionalna kuhinja, što je veliki plus. Međutim, postoji samo 1 pećnica i 2 perilice posuđa, ali je oprema profesionalna i stoga vrlo učinkovita za velike grupe. Kuća je imala samo 1 ključ za kuću i svaku od pomoćnih zgrada. To nije praktično s velikom grupom. Mi smo bili samo 15 ljudi u kući za 30-35 osoba, tako da nisu nam bile potrebne sve sobe, ali pitam se kako netko može noću ići na WC iz (lijepog) vanjskog dijela kuće bez WC-a. Bez ključa jednostavno ne možete doći do WC-a, a ako imate ključ, morate proći do glavnih ulaznih vrata uz cestu. Najučinkovitije je vjerojatno ostaviti vrata otvorena, ali to također ne izgleda vrlo sigurno. Ono što je najiritantnije u kući, i to me stvarno iznerviralo, su mnoge razlike u nivoima, kako na podu tako i u visini. Nebrojeno puta sam se spotaknuo o neočekivanu stepenicu koja nije bila vidljiva (sve je bijelo, stvarno se ne primijeti) i udario glavom o gred, jer sam gledao prema dolje da ne bih slučajno posrnuo preko neočekivane stepenice. Ponesite dobru prvu pomoć, nesreće se događaju! Sve u svemu, unatoč manama, boravak je bio vrlo ugodan. Smatramo da je idealno za ljeto, kada uglavnom sjedimo vani do kasno navečer, ali manje prikladno za kraće dane kada morate puno biti unutra.

ilse de cuyper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo došli do zaključka da sobe navedene na stranici ne odgovaraju stvarnosti. Napravili smo raspored raspodjele soba s obzirom na sudionike, što je izazvalo mali kaos. Nakon toga smo došli do zaključka da se može koristiti samo 1 perilica posuđa. Za cijenu koja je plaćena, barem bi sve trebalo biti u redu! Međutim, nema komentara o čistoći. To je bilo u redu.

Philip Dumortier

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u našem obiteljskom vikendu. Veliki vrt i prostrani vanjski prostor su prekrasni. Vanjski namještaj je kvalitetan. Panoramski pogled na dolinu u stražnjem dijelu vrta oduzima dah. Već na slikama izgleda spektakularno, ali stvarnost je još bolja nego na slikama.

Dobrodošlica je bila topla, s velikom fleksibilnošću za prijavu i odjavu.

Manje smo oduševljeni samom kućom. Veliki središnji prostor je impresivan, ali je vrlo hladan i nema udobnosti. Sve je dizajnerski bijelo, ali prostor za sjedenje stvarno nije udoban. Tipično je da smo više stajali u kuhinji nego sjedili u prostoru za sjedenje.

Razina završne obrade općenito je niža od one koju biste očekivali od fotografija.

Kuća je zapravo gigantska zajednička prostorija s mnogo malih, prilično neudobnih soba s mnogo kreveta, otuda veliki kapacitet. Kreveti su također ekstra visoki, čini se da možete ispasti u svakom trenutku. Kvalitetne su, uključujući i iznajmljenu posteljinu. Gotovo sve sobe imaju kupaonicu, ali nemaju sve WC, ponekad se do WC-a mora ići dosta daleko.

Postoji profesionalna kuhinja, što je veliki plus. Postoji samo 1 pećnica i 2 perilice posuđa, ali to je profesionalna oprema i stoga vrlo učinkovita za velike grupe.

Postojao je samo 1 ključ od kuće i svake gospodarske zgrade. To nije praktično s velikom grupom. Bilo nas je samo 15 u kući od 30-35 ljudi, tako da nam nisu trebale sve sobe, ali pitam se kako netko može noću ići na wc iz (prekrasne) seoske kuće bez wc-a. Bez ključa jednostavno ne možete doći do WC-a, a ako imate ključ morate hodati do ulaznih vrata duž ulice. Vjerojatno je najučinkovitiji način ostaviti otvorena vrata, ali ni to se ne čini baš sigurnim.

Ono što kod kuće najviše smeta, a što me jako živciralo, su velike razlike u etaži, kako u podu, tako iu visini. Nekoliko puta sam se spotaknuo o neočekivanu stepenicu koja se nije vidjela (sve je bijelo, pa se baš ne ističe) i glavom sam udario u gredu, jer sam gledao dolje da se ne spotaknem o neočekivanu stepenicu. Ponesite sa sobom dobar komplet prve pomoći, nesreće će se dogoditi!

Sve u svemu, unatoč nešto manjim stranama, boravak je bio vrlo ugodan. Smatramo da je idealna za ljeto, kada uglavnom sjedimo vani do kasno u noć, ali manje prikladna za kraće dane kada morate puno sjediti unutra.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 319659

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319659.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Daverdisse» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina