Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vulpellac

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: HUTG-056352- 28

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 17 km

17 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 45 km Aeropuerto de Girona

45 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Aj van Vliet

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Valentino Benkhelil

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Olga Veronica Serokhvostova

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

Joan Vallés

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži engleski

Ramon Redondo Ribas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

To je druga godina kako dolazimo, moja 99-godišnja majka i ja smo došle....(lako dostupno)..okuuplja sve što nam treba mjesto za odmor, tišinu, prirodu, bazen..smještaj je vrlo ugodan i udoban..možete istražiti na biciklu ili pješice cijelu okolicu srednjevjekovnih gradova..i vrlo blizu La Bisbala za kupovinu...na sve to se dodaje da u bilo kojem trenutku možete kontaktirati vlasnicu koja će riješiti vaše zahtjeve/pitanja ili dvojbe. Vrlo preporučljivo..i 30 minuta udaljeno od bilo koje plaže/uvala tako da možete birati svoj plan za dan...(more/planina ili ravnica).Slijedećeg ljeta bismo voljeli ponoviti. Ako vam treba pratitelj za nekoliko sati za stariju osobu, vlasnica vam ga može osigurati.

B Brx

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u kućici. U stvari, to je prizemlje kuće vlasnika Sonie i Ramóna, koji su nas jako srdačno dočekali pri dolasku. Kućica je vrlo ukusno uređena i opremljena svim udobnostima. Također, klima uređaj koji je instaliran u dnevnoj sobi i spavaćim sobama radi vrlo dobro, što je zajedno s udobnim krevetima omogućilo da dobro spavamo unatoč vrućini. Bazen je fantastičan, najljepši bazen koji smo imali u nekom odmoru. Djeca su svaki dan mogla igrati u njemu, a i mi smo se redovito mogli osvježiti. Vulpellac je mali zaselak, ali je idealna polazna točka za istraživanje Girona, Barcelone ili Costa Brave, a da se ne smjestite u masovni turizam. Zahvaljujući odmoru u kući Sonie i Ramóna imali smo jedan od najboljih odmora do sada.

Ramon Redondo Ribas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

Vrlo dobro zbrinuti, ispunjena su sva naša očekivanja u vezi s mirnoćom/tišinom/ruralnim područjem i blizinom naselja i plaža. Smještaj udoban/elegantan i visoke kvalitete. Vrt s predivnim bazenom i udobnom vanjskom zonom. Sonia i Ramon su ljubazni, čine da se osjećate kao kod kuće. Ukupno... odlazimo oduševljeni.

Ramon Redondo Ribas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

To je druga godina kako dolazimo, išli smo s mojom 99-godišnjom majkom.... (lako dostupno).. ima sve što nam treba mjesto za odmor, tišina, priroda, bazen... smještaj je vrlo ugodan i udoban... možete istraživati okolicu srednjovjekovnih sela biciklom ili pješice... i vrlo blizu La Bisbala za kupovine... na sve ovo dodaje se da u bilo kojem trenutku možete dobiti odgovor od vlasnice koja će ispuniti vaše zahtjeve/pitanja ili razjasniti. Vrlo preporučljivo... i 30 minuta vožnje od bilo koje plaže/uvalom, pa možete odabrati vaš plan za dan... (more/brdo/ravnica). Sljedeće ljeto bismo voljeli ponoviti. Ako trebate pratitelja nekoliko sati za stariju osobu, vlasnica vam je može osigurati.

Gerard muñoz Eduardo

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

Idealan boravak u svakom smislu. Odličan tretman od strane vlasnika, omogućili su nam lako pristupanje i napuštanje kuće. Vlasnici žive na gornjem katu i komunikacija je bila vrlo glatka, pa smo se savršeno razumjeli. Kuća se nalazi u centru grada Vulpellac, vrt i bazen su ekskluzivni za goste. Kuća je nova i ima sve pogodnosti i udobnosti koje imate kod kuće, jako udoban krevet i velike kupaonice. Ne mogu reći ništa osim savršenog. Hvala Sonia za odlično postupanje. Vratit ćemo se sigurno! Naš boravak je bio prekratak.

Lisa Janssen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

To je prekrasna villa na sjajnoj lokaciji. Cijeli prizemlje je na raspolaganju. Nedavno je potpuno renovirano i postalo je super lijepo. Ima sve što vam treba, bazen, kuhinja sa svim alatom i korisni vlasnici (žive gore). Čak možete posuditi i roštilj ako to želite.

B Brx

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan u kući. U stvari, to je prizemlje kuće vlasnika Sonije i Ramóna, koji su nas vrlo gostoljubivo i pažljivo primili pri dolasku.

Sama kuća je ukusno uređena i opremljena svim pogodnostima. Klima sustav koji se nalazi u dnevnom boravku i spavaćim sobama također dobro funkcionira, što nam je omogućilo ugodan odmor unatoč vrućini.

Bazen je fantastičan, najljepši bazen koji smo ikad imali u kući za odmor. Djeca su se svakodnevno mogla igrati u njemu, a i mi smo se često mogli osvježiti.

Vulpellac je mali zaselak, ali idealna baza za istraživanje Girona, Barcelone ili Costa Brave, bez da se nalazite u masovnom turizmu.

Zahvaljujući kući za odmor Sonije i Ramóna, proveli smo jedan od naših najboljih odmora do sada.

Ramon Redondo Ribas

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži španjolski

Vrlo dobro zbrinuti, ispunjene su sve naše želje za mirnoćom/tišinom/seoskim područjem i blizinom naselja i plaža. Smještaj je udoban/elegantan i visoke kvalitete. Vrtno područje i divan bazen s udobnim vanjskim dijelom. Sonia i Ramon su divni i čine da se osjećate kao kod kuće. U potpunosti smo oduševljeni, otišli smo iznimno zadovoljni.

Ramon Redondo Ribas

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži španjolski

Vrlo dobro njegovan, sva naša očekivanja su ispunjena: mir/tišina/ruralno područje i blizina stanovništva i plaža. Udoban/elegantan i kvalitetan smještaj. Vrt i prekrasan bazen s udobnim vanjskim prostorom. Šarmantni Sonia i Ramon čine da se osjećate kao kod kuće.

Totalno.. otišli smo oduševljeni.

Gerard muñoz Eduardo

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži španjolski

Savršen boravak u svakom pogledu. Dogovor s vlasnicima bio je odličan, omogućili su nam pristup i izlazak iz kuće. Vlasnici žive na zadnjem katu i komunikacija je bila vrlo tečna i savršeno smo se razumjeli. Kuća se nalazi u središtu Vulpellaca, a vrt i bazen su isključivo za korištenje. Kuća je nova i ima sve sadržaje i udobnost koju biste imali kod kuće, vrlo udoban krevet i vrlo velike kupaonice. Ne mogu reći ništa osim savršeno. Hvala Sonia na dogovoru. Vratit ćemo se sigurno! Naš boravak je bio kratak.

B Brx

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u kućici. To je zapravo prizemlje kuće vlasnika Sonie i Ramóna, koji su nas vrlo gostoljubivo i pažljivo primili po dolasku.

Sama kućica je vrlo ukusno uređena i opremljena svim pogodnostima. Vrlo dobro radi i klimatizacijski sustav u dnevnom boravku i spavaćim sobama, što je uz dobre krevete osiguralo da unatoč vrućini dobro spavamo.

Bazen je fantastičan, najljepši bazen koji smo imali u kući za odmor. Djeca su se u njemu mogla igrati svaki dan, a mogli smo se i redovito osvježiti.

Vulpellac je sam po sebi mali zaselak, ali je idealna baza za otkrivanje Girone, Barcelone ili Costa Brave, bez masovnog turizma.



Zahvaljujući Sonijinoj i Ramónovoj kući za odmor, imali smo jedan od naših najboljih odmora dosad.

Lisa Janssen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

To je prekrasna vila na odličnoj lokaciji. Dostupno je cijelo prizemlje. Ovo je nedavno potpuno renovirano i postalo je super lijepo. Ima sve što vam treba, bazen, kuhinju sa svim alatima i uslužne vlasnike (žive na katu). Možete čak i posuditi roštilj ako želite.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 319741

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319741.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vulpellac» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina