Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Tönning

maks.  3   Gosta/Gostiju
39m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
39m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Peškiri
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bärbel B.

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, die Ferienwohnung hat alles was man für einen schönen Urlaub braucht. Gerne wieder!

Michael Albert

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben unseren Urlaub sehr genossen. Kommunikation lief super, Wohnung gut ausgestattet, alles sauber. Sehr gerne können wir wieder. Vielen Dank

Frank Groß

5,0
5 5 5 5 5

Eine tolle Wohnung zwischen Hafen und Marktplatz. Nur der WLAN megaschlecht. Sind ständig rausgeflogen und mussten und immer wieder neu anmelden.

Carola Schmidt

4,0
4 4 4 4 4

.

Wolfgang Fitzinger

5,0
5 5 5 5 5

Für Nutzer von Ferienwohnungen sehr zu empfehlen.

Birgitt Frein

4,0
4 4 4 4 4

Das WLAN hat nicht richtig funktioniert. Das könnte optimiert werden. Ansonsten haben wir uns wohlgefühlt.

Sonja

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön eingerichtet und ausgestattet ( nur die Spülmaschine fehlte) . Gute Lage trotzdem ruhig. Auto parkte sogar in einer Garage. Restaurants u Einkauf nah bei.

Iris

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gerne. Tolle Wohnung, sehr Zentral und trotzdem ruhig.

Klara

4,0
4 4 4 4 4

Kleine, gemütliche Altbauwohnung mit zentraler Lage und Hafennähe.

Silke Müßler

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung liegt sehr zentral , alle Teile Tönnings sind zu Fuß zu erreichen. Sehr sauber , gut eingerichtet und fast alles vorhanden, Geschirrspülmaschine fehlt.

Jeanette A.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sve u svemu u redu. Smetao je loše zatvarajući dnevni boravak. Vrata kupaonice i vrata hladnjaka cvile. Posebno je smetalo noću. Inače super lokacija stan, lijepo u centru. Sve je čisto. Dobar omjer cijene i kvalitete. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Frank T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Elegantan smještaj usred šarmantnog grada Tönninga i centralno na poluotoku Eiderstedt. Svake večeri nakon dnevnog programa još mali krug kroz luku (100m) do rijeke Eider i preko trga (300m) nazad. Sve tu osim perilice posuđa. Wi-Fi nije uvijek stabilan, ali za provjeru e-maila je dovoljno. Za dvostruko novca sigurno postoji nešto bolje, ali meni se jako svidjelo.

Karen J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Radi se o lijepom stanu u centru mjesta pored luke. Praktičan je i dovoljan. Tu je garažno mjesto, kao i perilica rublja koju nismo mogli koristiti zbog nedostatka mogućnosti sušenja zbog vremenskih uvjeta. WiFi nismo mogli koristiti, shvatili smo tek nakon 14 dana da je problem bio u vrlo staroj i pokvarenoj (loš kontakt) utičnici. Molimo popravite to hitno. U vezi s time, molimo uklonite ili zamijenite neispravan sat u kuhinji.

Michael S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Apartman je potpuno namješten i nalazi se centralno u Tönningu, što omogućuje pješačenje do svih važnih mjesta tamo. Putovanje i predaja ključeva bili su jednostavni i jasno objašnjeni. Namještaj vjerojatno potječe uglavnom iz velikog švedskog lanca namještaja, tehnički uređaji također nisu visoke kvalitete, ali sve radi. Stoga se cijena - kvaliteta slaže s ovom ponudom.

Jasmin K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija, direktno 300 metara od povijesne luke, koja poziva na šetnju kako bi se završio dan. Sve u svemu, ova smještajna jedinica je dovoljna za 3 osobe, oprema je potpuno dovoljna. Samo je šteta što je u to vrijeme pored bio veliki i bučni gradilište koje je jutrom već bilo jako bučno od 06:00 sati. Ponekad se činilo da dolaze kroz zid dnevnog boravka. No, to je mala mana i tijekom dana ionako ste negdje vani. Ovu bi smještajnu jedinicu svakako ponovno rezervirao.

Karen J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Radi se o lijepom stanu u središtu mjesta na luci. Praktičan je i dovoljan. Ima garažno mjesto, kao i perilicu rublja koju nismo mogli koristiti jer nije bilo mogućnosti za sušenje zbog vremenskih uvjeta.
Nismo mogli koristiti bežični internet, tek nakon 14 dana primijetili smo da je problem bio u staroj i oštećenoj utičnici (labavi kontakt). Molim vas da to obavezno popravite. U vezi s tim, molim uklonite ili zamijenite oštećeni sat u kuhinji.

Diana Böhme

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Apartman je vrlo blizu male luke. Vrlo tiho, unatoč cesti i Pattereu. Spavaća soba je vrlo svijetla i prijateljski namještena. Dnevni boravak prikladan. Kuhinja je bila dobro opremljena, prilično mračna tamo straga, ali dobro osvijetljena. Vrt je vrlo lijep, a mala kućica s vrtnim namještajem i roštiljem je posebno primamljiva. Tamo smo se osjećali vrlo ugodno. Luka, Eider, Eidersperre, krajolik, oseka i oseka super. Odlično za one koji traže mir. St. Peter Ording nije daleko, lako se može doći vlakom i željeznicom. Super za djecu... Bazen s morskom vodom. Mala plaža na Eideru, vrlo lijepa s vodenim igralištem. Rado bismo se vratili. Hvala domaćinu.

Bruno Bissegger

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Draga ekipa "naše obale", upravo smo booking.com ocijenili (jako) dobrom ocjenom. Jedina napomena: WiFi je slab i vrlo nestabilan. Uživali smo u mnogim veselim satima tijekom našeg prvog boravka u Sjevernoj Friziji i doživjeli nešto jedinstveno. Moin, moin iz Švicarske Bruno i Rita Bissegger

Thomas R

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan se nalazi na izvrsnoj lokaciji između tržnice i luke. Uvijek bih više volio grad Tönning nego St. Peter Ording, jer grad jednostavno ima više štiha i autentičniji je. Među apartmanima koje smo posjetili, apartman "Strandshell" zauzima tek središnje mjesto. Nije baš mjesto koje poziva na zadržavanje, pogled iz dnevne sobe je na ulicu, imate osjećaj kao da vas netko promatra. Unutarnje dvorište i vrt ostavljaju dojam zapuštenosti. Opremanje kuhinje i stana u cjelini je funkcionalno, ali ne i uvjerljivo. Stan je bio čist, sve je bilo u redu kako je opisano, ali općenito nije da sam želio ponovno ostati tamo. S druge strane, smatram da su perilica rublja i kada jako dobre.

Nicole Lorenzen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je dovoljno velik za dvije osobe i ima sve što vam je potrebno u svakodnevnom životu. Kuhinja je super opremljena, samo razuman aspirator pri kuhanju bio bi vrlo šik. Nažalost, daske za rezanje više nisu bile najčišće, au ormaru smo pronašli maslac od prijašnjeg gosta koji je tamo vjerojatno stajao neko vrijeme. Ali nakon kratkog e-maila, iste smo večeri ispred vrata imali nove daske za rezanje - uključujući stvarno lijepo pismo gazdarice, kao i bocu vina i čokoladu. Mislili smo da je to stvarno sjajno! Iz apartmana se za minutu može doći do svega za dnevne potrebe: tržnica (ponedjeljak je tržni dan), Edeka, dvije pekare, banke, turističke informacije i nekoliko pubova/restorana. Do većih supermarketa kao što su Sky ili Aldi Nord također se može doći automobilom. Željeznička stanica je također bila unutar pješačke udaljenosti. Tijekom našeg devetodnevnog boravka istražili smo cijelu obalu Sjevernog mora, otišli do Sylta i Föhra, pa sve do Danske. Uzgred, Andresen pub u Katingsielu se toplo preporučuje. Domaća torta, topla čokolada i vafli su za umrijeti. Zaista smo uživali u našem boravku i sigurno nam neće biti posljednji put ovdje.

Sandra Giesing

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je vrlo miran, a na pješačkoj udaljenosti imate restorane i kafiće. Volimo stare zgrade i zato nam se jako svidjela. Sve što trebate je tu i osjećali smo se kao kod kuće od prvog trenutka. Sve je bilo vrlo čisto. Jedina negativna točka je internet. Ali čini se da je to problem u cijelom području. Nažalost, u apartmanu nema telefona i mobilnog interneta (vjerojatno zbog debelih zidova), a hotspot u apartmanu radi samo ograničeno i ponekad samo uz sreću. O tome smo razgovarali i sa stanodavcem. Problem je poznat, ali se nažalost ne može riješiti.

Jörg Jakobs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sigurnost u kupaonici hitno je potrebno poboljšati: ako se kada koristi kao samostojeći tuš, postoji velika opasnost od klizanja i pada. Ne postoji alternativa protukliznom umetku za kadu. Osim toga, na stražnjoj strani kade nema ručke. U slučaju pada u kadu s ozljedama, mogli biste se suočiti s enormnim troškovima, a za sigurnost snosite odgovornost kao vlasnik stana.

Birgit Rossberg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mali savjet: kuhinjski prostor nije posebno osvijetljen. Iznad štednjaka nema lampe da vidite što kuhate. Oprema je inače jako dobra. Možete pronaći skoro sve što jedna kuhinja treba. Bilo je malo teško s wifijem. Morao sam se uvijek iznova prijavljivati i ponekad uopće nije išlo.

Claudia Sommermann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sladak stančić, lijepo uređen i dobro opremljen. Kuhinja ima sve što vam je potrebno u dovoljnoj količini. Prekrasna lokacija, za par minuta ste ili u luci ili u centru grada, auto se može parkirati na vlastitom parkingu hotela. Zvučna izolacija osigurava tišinu. Jedina stvar koja ne radi baš najbolje je WiFi. Usluga je posebno vrijedna pažnje, sve naše nedoumice riješene su odmah i na naše zadovoljstvo. Za svaki problem se našlo rješenje, uvijek nam je netko bio na raspolaganju

Michael S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan je potpuno namješten i nalazi se u središtu Tönninga kako bi se do svih važnih mjesta moglo doći pješice. Upute i
Primopredaja ključa bila je jednostavna i detaljno objašnjena. Oprema vjerojatno uglavnom dolazi iz velike švedske trgovine namještajem
Tehnički uređaji također nisu vrijedni, ali sve radi, što znači da je omjer cijene i kvalitete dobar kod ove ponude.

Jeanette A.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sve u svemu O.K.
Nervirajuća su bila vrata dnevne sobe koja se loše zatvaraju.
Vrata kupaonice i vrata hladnjaka škripe. Posebno neugodno noću.
Inače odlična lokacija stana, lijepo u centru.
Sve čisto.
Dobra vrijednost za novac.
Osjećali smo se vrlo ugodno.

Annick G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobra lokacija u starom gradu, nekoliko koraka od luke, ali još uvijek vrlo tiho. Još jedan plus: parkirno mjesto u dvorištu. Dobro promišljen objekt koji nudi sve što vam je potrebno za brigu o sebi, posebno u kuhinji. Idealno za 2 osobe. Starije recenzije žale se da je internet prespor. To više nije slučaj. Rado bismo se vratili!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321191

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321191.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Tönning» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina