Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Tönning

maks.  6   Gosta/Gostiju
71m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
71m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
CD-Player
Televizor
Peškiri
radio
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Gernot R.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wärmekabine sollt man direkt benennen; Sauna ist ein Überbegriff; Im Haus kein bzw. sehr schwacher Internetempfang, trotz WLAN; Ansonsten war alles i.O.; Note 2+;

Kathrin

3,0
3 3 3 3 3

An sich entsprachen die Fotos der Ferienwohnung. Schön wäre noch der Hinweis gewesen, dass es sich um eine relativ enge Einfahrt handelt. Ein heutiger Standard PKW mit entsprechender Breite bekommt ein wahres Piep-Konzert bei der Ein-/Ausfahrt. Ebenso ein exakterer Hinweis, dass der Garten nicht direkt von der Wohnung erreichbar ist, ggfs auch überlesen worden. Der etwas muffige Geruch ist nie ganz verschwunden aus der Wohnung. Das WLAN (ja ich wage es anzusprechen) ist relativ schlecht, und hat mehrfach nicht funktioniert. Ansonsten Lage und Ausstattung i.O..

Thomas Wiesmann

4,0
4 4 4 4 4

Die Fotos über die Ferienwohnung sind echt professionell gemacht und versprechen ein bisschen mehr. Mich hat die Infrarot Sauna mit Musik total begeistert.

Barbara Kayser

1,0
1 1 1 1 1

Die Wohnung ist sehr dunkel. In ca. 1 m Abstand vor dem Küchenfenster befindet sich eine hohe Mauer. Auch aus dem Wohnzimmer und dem Schlafzimmer blickt man nur auf Mauern, da beide Räume auf die angrenzenden Mauern des Nachbargebäudes orientieren. Die Handtücher trocknen weder im Bad noch in der Wohnung. Wir haben die Wohnung als zu teuer empfunden.

Manfred Müller

3,0
3 3 3 3 3

Wer Schimmelpilzallergiger ist, sollte die Wohnung meiden.

Nina

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattet. Auch für 5/6 Personen möglich. Geschmackvoll eingerichtet. Super Lage. Gute Matratzen.

Peter

3,0
3 3 3 3 3

OK

T.B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir würden jederzeit die Wohnung mieten...

Anne D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Stan je super smješten, izravno na luci i u blizini Multimar Wattforum-a. Nažalost, nismo mogli koristiti treću sobu na zapadnoj strani, jer je sunce zalazilo tamo uvečer i bilo je jako svijetlo - nažalost, postavljene su samo prozirne svijetlozelene rolete koje uopće ne zamračuju. Stoga su naša djeca morala spavati s nama, što nije bilo baš najopuštajuće. ;) Wi-Fi je stvarno katastrofa. Čim odložite telefon, morate se ponovno prijaviti. Vrlo iritantno, pa to onda ostavite i malo se suzdržavate od medija, to može biti lijepo. Apartman je opremljen svime što vam treba, stilski uređen i vrlo čist. U slučaju problema, uvijek ste mogli doći do sugovornika, vrhunski.

Kerstin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Stan je bio vrlo čist i opremljen sa svime što je potrebno. Položaj je optimalan, u blizini trga i luke. Sve se može brzo doći pješice. Ono što sam malo žalio je da se vrt nije mogao koristiti izravno iz kuće. Bio je malo udaljen, ali i tamo je bilo sve što je potrebno za roštiljanje i odmor. Rado bih ga ponovno rezervirao.

Michael A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Apartman nam se generalno svidio. Posebno je bila super infracrvena sauna. Ručke na vratima su bile djelomično labave i trebale bi ponovno biti pričvršćene. Kuhinja je dobro opremljena. I lokacija je odlična, 2 minute hoda do luke.

Volker B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sveukupno smo bili zadovoljni i sretni. Stan je ugodno uređen. Tönning (gradski pogled) nas je sveukupno pozitivno iznenadio. Imali smo nekoliko manjih kritika i prijedloga za poboljšanje stana: Prije svega nam je nedostajalo potpune i individualne dokumentacije s savjetima za izlete, restorane itd. Postojeći dokumenti su bili samo djelomično i neosobno pripremljeni; općenito, bilo bi poželjno imati osobni kontakt ili komunikaciju na licu mjesta. Stan je dobro opremljen; samo su nam nedostajali "papar i sol". Sveukupno je stan bio vrlo čist; međutim, smatrali smo da je bilo malo mračno; posebno u kuhinji nedostajalo je svjetla (nedostajala je svijetla lampa). I bio je samo veliki bračni krevet namješten. Za dulji boravak, međutim, bilo bi nam pretesno s dva odrasla sina. Glasna glazba (tupo pulsirajući basovi) iz obližnjeg stana iznad nas, čak jednom i iza ponoći, bila je za nas jedva prihvatljiva.

Rainer G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Poštovane dame i gospodo, sveukupno smo stekli izvrsan dojam o apartmanu. Samo jedna napomena; malo je nezgodno doći do lonaca. U svakom slučaju, preporučit ćemo vaš apartman ...

Brigitte S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Komunikacija s odmorom na Sjevernom moru je bila super....lokacija apartmana je vrhunska...sve je dostupno u roku nekoliko minuta. Apartman je dobro opremljen....nedostajale su nam mreže protiv komaraca na prozorima spavaće sobe i kozmetički ogledalo u kupaonici....a betonski pod u kupaonici je vrlo nehygieničan....ali osim toga, sve je bilo ono što nam treba....bila je lijepa nedelja....

Elisa Schwärzler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo sjajna tri dana u apartmanu Sanddüne. Sve je bilo prekrasno: apartman je dobro opremljen, vrlo čist i lokacija je izvrsna - samo trebate hodati iza ugla i već ste u središtu Tönninga. Jedina začkoljica bila je ta što nismo mogli pronaći ulaznice za hotspot za wifi. Možemo samo toplo preporučiti ovaj apartman.

L.L.R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo moderan i moderan namještaj - svijetao i ugodan! Susjedstvo je vrlo mirno. Mala sauna je super, a kreveti su kvalitetni i udobni. Jedini mali nedostatak - kuhinja je prilično jednostavna, može poslužiti s malo više tava, na primjer, osim jedne male ;-) Vratili bismo se u bilo kojem trenutku i preporučili apartman!

Willi Alt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lokacija i sadržaji izvrsni. Nažalost, prvo smo morali sami obaviti higijenu. Odvod u tušu bio je potpuno začepljen. (Bilo je odvratno) Nažalost, ni posteljina nije bila čista. Prvo smo ih morali oprati. Na radijatorima je bilo dosta paučine i sl. Ako bi se ovdje zaposlila čistačica, trebalo bi razgovarati s njima. Ako se otklone higijenski nedostaci, odmah bih preporučio ovaj apartman.

Dirk und Barbara Johannsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sada smo bili drugi put u ovom apartmanu i ovaj put smo bili vrlo zadovoljni. Stan se nalazi u centru mjesta (luka, centar). Nismo mogli koristiti ponuđeno parkirno mjesto zbog veličine vozila. Ali to nije bio problem. Sviđa nam se središnja lokacija SPO-a, Husuma ili čak Flensburga. Osjećate se ugodno u prostorijama. Sve je tu što je potrebno. Ovdje možemo zamisliti i boravak po lošem vremenu. No, moglo bi se razmišljati o vanjskom uređenju nekretnine.

Rainer Genne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo nekoliko koraka do povijesne luke i također na središnjoj lokaciji do tržnice, a time i do željezničke stanice. Apartman je čist i opremljen svime. Vrlo velika spavaća soba i nešto manja odmah do. Vrlo velika kuhinja sa sudoperom, perilicom rublja, perilicom posuđa, štednjakom i hladnjakom. dnevni boravak je relativno velik s vrlo velikim TV-om, DVD playerom i satelitskim prijemom. kupaonica je opremljena modernim tušem u razini poda. Iznimna je i infracrvena kabina u predsoblju 2. spavaće sobe.

Melanie

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sam stan je bio kao na slikama, kuću i dvorište je trebalo preurediti, mali vrt je bio jako dobar za opuštanje, jedino što nedostaje u oglasu je da ga koristi i privatni stanar u kući i za sve stanove je.

Kerstin T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apartman je bio vrlo čist i dobro opremljen. Ništa nije nedostajalo. Lokacija je idealna, središte tržnice i luke. Do svega se brzo stiže pješice. Ono što mi je bilo šteta, niste mogli koristiti vrt izravno iz kuće. Malo je zaostao, ali bilo je tu svega što treba ispeći i zadržati se. Ponovno bih ih rezervirao u bilo kojem trenutku.

Anne D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Stan je na izvrsnoj lokaciji, odmah u luci i blizu Multimar Wattforuma.
Treću prostoriju na zapadnoj strani nažalost nismo mogli koristiti jer je navečer bilo sunce i bio je dan-nažalost bile su pričvršćene samo prozirne svijetlozelene rolete koje uopće nisu zatamnjivale. Tako su naša djeca morala spavati s nama, što je bilo tako opuštajuće. ;)
Wifi je zapravo katastrofa. Čim odložite telefon, morate se ponovno prijaviti. Vrlo iritantan i tako ga pustiš i ponekad psihički brz, ponekad može biti i fin.
Apartman je opremljen svime što vam je potrebno, stilski namješten i vrlo čist. U slučaju problema uvijek ste kontaktirali osobu za kontakt, super.

Michael A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Stan nam se generalno jako svidio. Osobito je infracrvena sauna bila izvrsna.
Neke su kvake bile labave i trebalo ih je ponovno popraviti. Oprema kuhinje je dobra.
I lokacija 2 minute hoda od luke je izvrsna.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321192

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321192.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Tönning» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina