Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  2   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


40 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Christoph Möhrle

5,0
5 5 5 5 5

s.o.

Wolfgang und Andrea Teitz

5,0
5 5 5 5 5

Man kann sich in dieser Wohnung gut erholen. Es sollte alles so bleiben wie es ist.

Carsten Christensen

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schön und geschmackvoll eingerichtete Wohnung, die wir gerne weiterempfehlen.

Emmi M.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert ! ...wir waren schon öfters und nicht das letzte mal hier!!!!!

Thomas B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Insgesamt eine schöne Ferienwohnung, die den Ansprüchen absolut gerecht wird.

Carsten L.

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswert

Kai F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr ruhig und trotzdem zentral gelegene Wohnung. Sehr gemütlich und sauber, schön und hochwertig eingerichtet mit grosser Terrasse. Eine Wohnung zum wohl fühlen!

Hans-Georg Kinzelmann

5,0
5 5 5 5 5

Gut gelegene Ferienwohnung in ruhiger Umgebung fussläufig zur Altstadt und zum Hafen von Husum. Einziges Manko: Sturzgefahr beim stehenden Duschen in der Badewanne

Jörg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut eingerichtete Ferienwohnung mit Liebe zum Detail.

Petra Haufschild

5,0
5 5 5 5 5

Perfekte Lage und sehr gemütliche und schöne Ausstattung.

Martin Uebel

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war super, sehr geräumig und top Ausgestattet. Eine schöne geschützte und ruhige Terrasse war das Tüpfelchen auf dem i. Insgesamt 5 sterne für diese Wohnug.

Birgit Hoff

5,0
5 5 5 5 5

Eine mit Liebe um Detail eingerichtete Wohnung. Alles vorhanden. Hier kann man sich nur wohlfühlen. Ruhige Lage und doch zentral

Ottilie K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Svidjelo nam se, upoznali smo i vlasnicu, bila je vrlo ljubazna i pitala je za naše zadovoljstvo. Imali smo manje problema s tlakom vode, ali to je odmah riješeno tijekom našeg boravka. Općenito, vrlo smo zadovoljni uslugom tima za odmor na Sjevernom moru, inače ne bismo već deset godina uvijek voljeli rezervirati tamo. Ovdje su definitivno zaslužene sve 5 zvjezdica!!!

walter S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Radujemo se kad smo došli u stan i na stolu su nas dočekali malo čokolade, 2 čaše pića i mali buket zimskog cvijeća. Vrlo ugodno. Stan je bio besprijekorno čist, sve što vam treba je dostupno. Prostrano i nalazi se na mirnoj lokaciji. Osim što bismo radije koristili tuš-kabinu umjesto stajanja u kadi, sve je bilo po našoj želji. Rado ćemo se vratiti.

Dr.Helmut S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Ugodan grad Husum je idealna polazna točka za istraživanje bliže okolice (Sylt, St. Peter Ording, Friedrichstadt, Hamburger Hallig, Nordstrand,..). Stan se može preporučiti bez ograničenja. Tim "Odmor na Sjevernom moru" vrlo je susretljiv, reaktivan i kompetentan.

Wolfgang H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prvo hvala na dobroj suradnji s "Odmor na Sjevernom moru". Apartman je bio idealan. Vrlo čist i udobno namješten. Sve je bilo dostupno, a tržnica i luka bile su brzo dostupne pješice. Mirna lokacija.

Ursula T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan u vrhunskoj lokaciji idealan je za 2 osobe. Svi putovi do centra grada mogu se prijeći pješice. Nažalost, jedan je krevet popravljen i škripao je pri svakom pokretu. Oprema je vrlo dobra, uključujući i perilicu posuđa. Vrlo mirna lokacija, stoga opuštajući odmor.

Christian S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo vrlo zadovoljni. Stan je vrlo lijep, prostran, opremljen sa svime što je potrebno. Automobil i električni bicikli mogli su se dobro parkirati u natkrivenom parkiralištu. Trgovine su u blizini, kao i pješačka zona. Lijepi ciljevi u okolici lako su dostupni. Sve u svemu, vrlo preporučljivo. Nedostatak TV signala zbog oštećenja u optičkom kablu nije bio problem za nas. Pogotovo jer nam je nenajavljeno dodijeljena financijska naknada za to.

Stephanie S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi, centralno smješteni apartman u Husumu. Tržnica i luka udaljeni su pješice oko 10 minuta. U apartmanu je sve što vam treba, a nudi i puno prostora. Vrlo lijepa je i terasa na krovu koja vodi u unutarnje dvorište. Također postoji vlastito parkirno mjesto u dvorištu. Dolazak i odlazak su vrlo jednostavni.

Ellen J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovaj apartman za odmor zaista je poseban! Stavljen je veliki naglasak na ukusno i skladno uređenje, koje se svojom bojom pozitivno ističe od "jednolične sive" mnogih drugih stanova. Velika (prava) biljka i zanimljive knjige stvaraju ugodnu atmosferu. Oprema je izvrsna. Vrlo pozitivno je i parkirno mjesto za automobil.

Christian & Annika

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je u blizini centra, ali mirno smješten i nalazi se u lijepoj zgradi iznad ordinacije. Namještaj je ljubazan, udoban, a čistoća u svim prostorijama vrlo dobra. Posebno je kuhinja odlično opremljena. Morate samo odustati od perilice posuđa, što za nas s dvoje ljudi nije predstavljalo problem. Također je vrijedno spomena drugo WC i prekrasna terasa. Parkiranje je moguće pod nadstrešnicom iza kuće, što je zaista praktično. Ovdje svakako odgovara omjer cijene i kvalitete, bili smo oduševljeni stanom.

Klaus Wolter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mogu samo preporučiti stan. Bili smo krajem veljače-krajem ožujka, bilo je hladno, grijanje je radilo besprijekorno. Husum je stvarno lijepo malo mjesto sa vrlo prijateljskim ljudima. Skrb i usluga u vezi pitanja su stvarno izvrsni kod gospođe Volquardsen. Možemo samo preporučiti stan. K.u.J Wolter iz Južne Baden-Württemberga

Volker und Eva Zielcke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan se nalazi u području vila i za nekoliko minuta se stiže do dvorca Husum. Stan je lijepo namješten, ima sve osim perilice posuđa, što ne bi bilo loše za duži boravak. Vrijedno spomena je opušteno bukiranje kod gospođe Volquardsen i njenog tima.

S. G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep, pažljivo uređen apartman s divnom terasom. Mirna lokacija, a ipak samo nekoliko minuta hoda do pješačke zone i luke. Osjećali smo se vrlo ugodno. Nema perilice posuđa, ali to nam nije smetalo i ima dovoljno posuđa. Voljeli bismo se vratiti.

Laura Schrader

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu Woldsen 25. Apartman je udoban, velik, svijetao i vrlo čist. Budući da se smještaj nalazi u mirnoj prigradskoj ulici, također smo se mogli dobro odmoriti. Brzo smo stekli osjećaj kao da smo kod kuće tamo. Kontakt s upravom stana uvijek je bio vrlo prijateljski i ugodan. Rado ćemo se vratiti!

Heike Kleintje

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep, prostran stan s puno toga i još mnogo toga što vam je potrebno na odmoru. Na balkonu se možete lijepo opustiti navečer. Od samog početka smo se osjećali kao kod kuće i sigurno ćemo se vratiti :) Hvala puno!

Jutta Junius

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zapravo sve je bilo super, sve je bilo kako je opisano. Cijeli proces, kao prijava, dokumentacija, dogovori i preuzimanje ključeva, itd., stvarno je odlično funkcionirao. Jedino što bih mogao zamjeriti je da su neki namještaj već u godinama i možda ih treba popraviti. Zato ovdje nisam dao puni broj bodova, što se također očituje i u cijeni. Također bih spomenuo da po mom mišljenju stan nudi nedovoljno prostora za više od 2 odrasle osobe koje žele se raširiti i osjećati se ugodno. Sve u svemu, mogu s punim povjerenjem preporučiti stan i posredovanje! Proveli smo ovdje 10 opuštajućih dana, hvala puno!

K. Heupel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U ovom stanu jednostavno ništa ne nedostaje. Posebno lijep je ljubazan namještaj. Osjećate se odmah dobrodošli. Kako je stan smješten u mirnoj bočnoj ulici, budite probuđeni samo uz pjev ptica. Takav bi trebao biti odmor!

Frank-Hartmut Lauks

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Poštovane dame i gospodo, zaista smo bili veoma zadovoljni. Jedna sitnica: prostirka kao prijelaz iza vrata hodnika do balcona je bila labava i stalno bi se pomerila kad god bismo je koristili. Svaki put bismo je ispravili. To je sve. S poštovanjem, Frank-Hartmut Lauks.

St. Schneider

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Posebno smo uživali u luksuzu krovne terase i mirnoj lokaciji. Stan je lijepo uređen i jako nam se svidio. Super je i natkriveno parkiralište za automobil, luka i tržnica su dostupni pješice u 10 minuta.

Wolfgang H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prvo, hvala na dobroj suradnji s "Odmor na Sjevernom moru ".
Apartman je bio idealan. Vrlo čist i udobno namješten. Sve je bilo dostupno, a tržnica i luka bili su brzo dostupni pješice.
Tiha lokacija.

Ursula T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan u vrlo povoljnom položaju idealan je za 2 osobe. Svi putevi do centra grada mogu se obaviti pješice.
Nažalost, jedan krevet je popravljen i škripi pri svakom pokretu.
Oprema je vrlo dobra, uključen je čak i perilica posuđa.
Vrlo mirna lokacija, stoga opuštajući odmor.

Martin S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Za nas kao par, stan je bio pun pogodak u svakom smislu. Nalazi se iznad doktorskog ureda, potpuno je miran, uređen s stilom i vrlo prostran. Treba istaknuti dodatni gostinjski WC, terasu i parkirno mjesto u carportu. Nalazi se na mirnoj jednosmjernoj ulici s kaldrmom; do pekare je 5, a do centra dobrih 10 minuta hoda.

Stephanie S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi, središnje smješten apartman u Husumu. Tržnica i luka udaljeni su oko 10 minuta hoda.
U apartmanu je sve dostupno, a također nudi puno prostora. Vrlo lijepa je i terasa na krovu koja vodi u dvorište.
Osiguran je vlastiti parking na dvorištu.
Dolazak i odlazak vrlo su jednostavni.

Ellen J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovaj apartman za odmor je zaista poseban! Puno pažnje posvećeno je ukusnom i harmoničnom uređenju, koje se svojom bojom izdvaja od "jednobojne sive" većine drugih stanova. Velika (prava) biljka i zanimljive knjige stvaraju ugodnu atmosferu. Oprema je izvrsna. Također je vrlo pozitivno što postoji parking za automobil.

Frank D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Drago uređen, veliki apartman. Sve što je potrebno za odmor je prisutno. Osjećali smo se vrlo ugodno. Veliko hvala vrlo simpatičnoj vlasnici koja nas nije samo dočekala s malim pažnjama, već nas je i osobno pozdravila prilikom dolaska.

walter S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obradovali smo se kada smo došli u stan i vidjeli malo čokolade, 2 čaše s pićem i mali buket zimskog cvijeća na stolu. Vrlo ugodno. Stan je bio čist, sve što nam treba je bilo dostupno. Prostrano i smješteno na mirnoj lokaciji. Osim što bismo radije koristili tuš kabinu nego stajali u kadi, sve je bilo po našem zadovoljstvu. Rado ćemo se vratiti.

Ottilie K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Dopalo nam se, upoznali smo vlasnicu, bila je vrlo ljubazna i pitala je i za zadovoljstvo. Imali smo malu manu s tlakom vode, ali to je odmah riješeno i tijekom našeg boravka. U svakom slučaju, vrlo smo zadovoljni sa smještajem na sjevernom moru i već 10 godina rado tamo rezerviramo. Ovdje su svakako zaslužene svih 5 zvijezda !!!

V + J

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo samo nekoliko dana nakon Duhova u Husumu i možemo reći da smo imali sjajan odmor. Stan je vrlo prostran i udoban za dvije osobe. Kuhinja je vrhunski opremljena tako da se može vrlo dobro samostalno kuhati. U blizini se nalazi pekara, a sve trgovine se mogu doseći autom za nekoliko minuta. Svakako preporučujemo ovaj stan. Bilo je vrlo lijepo :)

Dr.Helmut S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Simpatični gradić Husum je idealno polazište za istraživanje okolice (Sylt, St. Peter Ording, Friedrichstadt, Hamburger Hallig, Nordstrand, ..).
Stan se može preporučiti bez ikakvih ograničenja. Tim "Odmor na Sjevernom moru" je vrlo susretljiv, brz u reagiranju i kompetentan.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321208

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321208.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 40 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina