Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  3   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Elke M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr schöne Wohnung! Viel Platz, auch für unseren Rollstuhl, barrierefrei! Wir sind sehr zufrieden!

Daniela R.

5,0
5 5 5 5 5

Super tolle Betreuung,alles top,immer wieder gerne,sehr sehr nette Mitarbeiterinnen! Ein großes Dankeschön an Frau Schweder!

Friederike F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles sehr schön eingerichtet nur zu wenig in der Küche… Z B Salz, Zucker, mehr Spülmittel, Rührlöffel wäre schön gewesen

Petra W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Schöne, gut ausgestattete Wohnung Alles ist fussläufig erreichbar Jederzeit wieder

Angelika S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Schönes Ferienappartement, Konzept, Einrichtung usw. perfekt und an alles gedacht. Die Außenstrahler im Grünbereich auf den Terassen flackern, das ist etwas irritierend.

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

U posljednje 3 godine, već šesti put smo u travnju 2023. bili u apartmanskom kompleksu "U Sunčevoj svjetlosti". (5 puta u „Sutonu“ i 1 put u „Zalasku sunca“) i to govori samo za sebe! Uvijek imamo osjećaj „kući dolaska“ i dobrodošlice. Osjećamo se tamo izuzetno dobro! Stan je prostran i pruža - kao i Sjeverna Frizija - osjećaj prostranosti i slobode. Stan je svijetao i suvremenog uređenja te pored dobro opremljene kuhinje ima sve što zapravo trebate, nema nepotrebnih detalja, prašinara ili figurica. Ima i lijepu, sunčanu terasu i parkiralište ispred samog ulaza. Apartmanski kompleks "U Sunčevoj svjetlosti" smješten je u mirnoj sporednoj ulici. Centar Husuma s trgom, lukom, trgovačkom ulicom, kao i dvorcem i tako dalje, udaljen je nekoliko minuta hoda. Mogućnosti kupovine u bližem (i daljem) okruženju su obilne. Uživamo u miru i svježem zraku Sjevernog mora te odande krećemo u šetnje uz sjevernomorsku obalu i izlete u bliže i dalje pokrajine Sjeverne Frizije. Već smo rezervirali za jesen 2023. ...

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

U samo 2 godine sada smo u rujnu/listopadu 2022. godine bili već 5. put u apartmanskom kompleksu "Na suncu" (3 puta u "Sumraku" i 2 puta u "Ljetnom solsticiju") i to već sve govori! Osjećamo se jako ugodno tamo i svaki put imamo osjećaj "povratka kući" i dobrodošlice. Stan je prostran i pruža osjećaj prostranstva i slobode, kao i sam Sjeverni Frizija. Uživamo u tišini i svježem zraku Sjevernog mora i krećemo se stazama uz more, uz oba dijela nasipa, te izletima u bližu i daljnju nordijsku okolicu. Stan je svijetao i suvremenog uređenja te ima sve što je zaista potrebno, bez nepotrebnih dodataka. Tu je dobro opremljena kuhinja, lijepa sunčana terasa i parkiralište direktno ispred kuće. Apartmanski kompleks "Na suncu" smješten je u mirnoj, sporednoj ulici. Centar Husuma s trgom, lukom, glavnom ulicom za kupovinu, te dvorcem parkom itd. mogu se doći za nekoliko minuta hoda.

Andrea A.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Lijep, čist, miran, praktično uređen apartman s parkiralištem ispred kuće. Trg i unutarnja luka lako su dostupni pješice. Mjesto za uživanje. Hvala timu Ferien an der Nordsee, rezervacija i usluga - čak i u vrijeme koronavirusa - odlični!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apartmansko naselje "Na suncu" nalazi se u mirnoj bočnoj ulici. Centar s trgom, trgovačkom ulicom, lukom i dvorcem i tako dalje mogu se lako doći u nekoliko minuta hoda. Stan je dobar polazni položaj za planinarenje, šetnje uz Sjeverno more, s obje strane nasipa i za izlete u bližu i dalju područje sjevernofrizijske okoline. Stan uključujući i kuhinju ima sve potrebne smještajne i opreme, koje su vam potrebne za lijepo i mirno vrijeme. Prostran je, svijetao, prijateljski i suvremen u uređenju i također ima lijepu, sunčanu terasu. Svaki stan ima parking direktno pred kućom. Komunikacija s vlasnicom i timom "Odmore na Sjevernom moru" je vrlo ugodna i prijateljska. Osjećamo se tamo ugodno i uvijek imamo osjećaj dobrodošlice. Odmah smo se ponovo osjećali "kao kod kuće". Bili smo sada u lipnju 2022. godine već 4. put u naselju "Na suncu" (po 2 puta u stanu "Sumrak" i "Ljetni solsticij"). I jer se osjećamo ugodno tamo, uživamo u svježem zraku i planinarenjima/šetnjama uz Sjeverno more, već smo rezervirali za rujan/listopad 2022!

Joachim Q.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan se nalazi u mirnoj sporednoj ulici, centar, luka i dvorac su dostupni u nekoliko minuta hoda. Stan ostavlja dojam prostranosti i ima sve što vam je potrebno od namještaja i opreme. Tiho je (susjedi se ne čuju), svijetlo, ugodno i suvremeno namješteno bez suvišnih detalja. Brzo smo se osjećali kao kod kuće i uskoro se vraćamo (već u rujnu). Ako postoji nešto što se može poboljšati, možda bi to bila mogućnost sušenja rublja (sušilica, stalak za sušenje itd.), kako bi perilica rublja u podrumu bila upotrebljiva.

Andrea A.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Lijep, čist, miran, praktično namješten apartman s parkiralištem ispred kuće. Trg i unutarnja luka lako dostupni pješice. Mjesto za uživanje. Hvala timu odmor na Sjevernom moru, rezervacija i usluga - čak i u vrijeme koronavirusa - izvrsni!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Samo u 2 godine bili smo 5. puta u apartmanskom naselju "Na suncu" u rujnu/listopadu 2022. (3 puta u „Pomrčina“ i 2 puta u „Solsticij“) i to sve već govori!
Osjećamo se vrlo ugodno tamo i svaki put imamo osjećaj kao da se vraćamo kući i dobrodošlice. Stan je prostran i pruža osjećaj prostranosti i slobode, kao i sjeverna Frizija. Uživamo u miru i svježem zraku Sjevernog mora i odande krećemo na šetnje uz more, s obje strane nasipa, i izlete u bližu i daljnju sjevernofrizijsku okolicu.
Stan je svijetao i moderno namješten i ima sve što zaista treba, bez suvišnih stvari. Tu je i dobro opremljena kuhinja, lijepa, sunčana terasa i parking ispred kuće.
Apartmansko naselje "Na suncu" nalazi se u mirnoj ulici. Centar Husuma s trgom, lukom, glavnom ulicom, dvorskim parkom i sl. udaljen je nekoliko minuta hoda.

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

U posljednje 3 godine smo bili 6. put u apartmanskom kompleksu "Na suncu" u travnju 2023. (5 puta u "Svjetlost sumraka" i 1 puta u "Solsticij sunca") i to govori samo za sebe! Uvijek imamo osjećaj "povratka kući" i dobrodošlice. Osjećamo se tamo jako, jako dobro!
Stan je prostran i pruža - kao i Sjeverna Frizija - osjećaj prostranosti i slobode. Stan je svijetao i suvremenog dizajna te ima sve što zapravo trebate, nema nepotrebnih dodataka, sakupljača prašine ili "suvenira".
Ispred njega se nalazi lijepa, sunčana terasa i parking.
Apartmanski kompleks "Na suncu" nalazi se u mirnoj sporednoj ulici. Centar Husuma s trgom, lukom, shopping ulicom, dvorcem itd., nalazi se na nekoliko minuta hoda. Trgovine su dostupne u bližem i daljem okruženju.
Uživamo u miru i svježem sjevernomorskom zraku te krećemo na šetnje uz Sjeverno more i izlete u bliže i dalje okolne nordijske krajeve.
Već smo rezervirali za jesen 2023. godine...

Hans J. S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Položaj apartmana za odmor je vrlo dobar, svi važni mjesta u gradu su dostupna pješice. Međutim, kuhinja je nešto oskudno opremljena. Također nam je nedostajao usisavač i kantu za smeće s krpama.

Joachim Q.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan se nalazi u mirnoj ulici, centar, luka i dvorski park se mogu doći u nekoliko minuta hoda. Stan djeluje prostrano i ima sve što vam je potrebno za namještaj i opremu. Tišina ga karakterizira (susjedi se ne čuju), svijetao, prijateljski i moderno uređen bez nepotrebnih dodataka. Brzo smo se osjećali kao kod kuće i uskoro se vraćamo (već u rujnu). Ako postoji nešto što treba poboljšati, onda je to mjesto za sušenje rublja (električni sušač, sušilica ili slično), kako bi pranje rublja u podrumu moglo biti korišteno.

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

"Smještaj "U Sunčevoj svjetlosti" nalazi se u mirnoj sporednoj ulici. Centar s tržnicom, trgovačkom ulicom i lukom, kao i dvorskim parkom itd. su u nekoliko minuta hoda udaljeni. Stan je dobro izvorište za planinarenje, šetnje sjevernom obalom, s obje strane nasipa, i izlete u bližu i dalju okolinu sjeverne Frizije.
Stan uključuje kuhinju i ima sve namještaj i opremu što trebate za lijepo i opuštajuće vrijeme. Prostran je, svijetao, prijateljski uređen i ima lijepu, sunčanu terasu. Svaki stan ima parkirno mjesto ispred kuće.
Komunikacija s vlasnicom i timom "Ferien an der Nordsee" vrlo je druželjubiva i prijateljska. Osjećamo se ugodno ondje i uvijek imamo osjećaj dobrodošlice. Odmah smo se ponovno osjećali "kod kuće".
Bili smo sada u lipnju 2022. godine 4. put u smještaju "U Sunčevoj svjetlosti". (po 2 puta u stanu "Dämmerlicht" i "Sonnenwede"). I jer se tamo osjećamo jako ugodno, uživamo u svježem zraku i planinarenju/šetnjama sjevernom obalom, već smo rezervirali za rujan/listopad 2022. godine!"


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321307

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321307.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat