Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Hattstedtermarsch

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Wallbox (e-punjač)

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Kolodvor 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Manuela M.

4,0
4 4 4 4 4

Haus war sauber , Übergabe unkompliziert, Ausstattung sehr gut, genügend Platz für 8 Personen. Es ist sehr sehr abgeschieden.

Ulrich S.

5,0
5 5 5 5 5

Grosses Haus mit vier vollwertigen Doppelschlafzimmern. Sehr ruhig gelegen, nah zu den Inseln und Halligen, ideal für Ausflüge von Friedrichstadt bis Seebüll.

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden jederzeit wieder buchen. Das einzige, was uns aufgefallen ist: die Klobürste im WC könnte mal ausgetauscht werden. Sonst alles tiptop! Vielen Dank.

Michael Roth

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön ruhig und erholsam und auch modern Viel Platz für viele Gäste und auch ordentliche Betten

Brigitte Heitz

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben unseren Aufenthalt mit Kindern und Enkelkind genossen. Haus und Garten bieteten viel Platz für gemeinsame Aktivitäten, aber auch Rückzugsmöglichkeiten.

Christoph Nielsen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön

Harald Mazet

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus erfüllte alle unser Erwartungen. TOP !!!! Gern wieder......

Dagmar Dusowski

5,0
5 5 5 5 5

Ein angenehmes und alleinstehendes Haus mit stimmiger Einrichtung in der Hattstedter Marsch mit allem was benötigt wird. Die Ruhe und Alleinlage helfen direkt in die Erholung starten zu können.

Rainer F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća smještena u prekrasnom Hattstedtermarschu. Krave i ovce kao susjedi, a guske prelijeću preko krajolika. Noću nebo prepuno zvijezda bez svjetlosnog onečišćenja. Za one koji traže gužvu, ovo nije pravo mjesto.

Heiko B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala (također u ime svojih kolega) što smo mogli boraviti u vašem Käptns Husu tijekom sajma HusumWind. Sve je bilo glatko organizirano unaprijed od tima "Ferien an der Nordsee" (unatoč povećanim naporima zbog pandemije koronavirusa). Komunikacija je bila izvrsna. Sviđao nam se smještaj. Posebno noću, izolacija kuće u dubokom mraku i ruralnom miru je sjajna. Oprema je vrhunska. Čak imamo punjač za električne automobile :-)

Heinz S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, velika kuća s prekrasnim pogledom sa svih strana. Mirna lokacija i vrlo svijetla unutra zahvaljujući velikim prozorima. Unutra potpuno opremljena s udobnom sofom, velikim blagovaonskim stolom, dobrim televizorom i moderno opremljenom kuhinjom. 2 moderne kupaonice i IR sauna. Vanjski roštilj, velika terasa, jedan plažni košar i 8 vrtne stolice, ali nema ležaljki. Kuća u kojoj se osjećate ugodno. U nekoliko minuta ste u gradu (vrlo dobra pekara, mesnica i ribarnica) ili na nasipu gdje možete lijepo šetati. Izravno u rezervatu ptica.

Sonja U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća je malo izvan Hattstedtermarscha. Vrlo je prostrana i dobro opremljena. Proveli smo tri tjedna u Käptns Husu i osjećali smo se vrlo dobro. Možete napraviti sjajne izlete biciklom, trgovine nisu ni daleko, ili jednostavno uživati u kući, vrtu, kravama, ovcama i konjima u susjedstvu. Toplo preporučujemo kuću!

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća, izolirana, okružena livadama, s pogledom na branu u pozadini. Čisti idiličan ambijent. Kad bih pogledao kroz prozor, mogao sam, između ostalog, promatrati fazana, zečeve, crne čiopke, crnoglavce, obične žunače i tisuće gusaka krivonosica. Raj za ljubitelje prirode. Kuća u kojoj se osjećate dobro s lijepim namještajem. Ovdje sam bio drugi put sa svojom kćeri i zetom. Osjećali smo se vrlo ugodno. Posljednje večeri, sova je sjedila na stupu pokraj ulaza. Rastanak poklon za nas ornitologe!

Mario K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća omogućila nam je fantastičan odmor. Izolirana lokacija, moderni i obuhvatni sadržaji kuće te povezana udobnost omogućili su nam da brzo i lagano pobjegnemo iz svakodnevnog života u fazu odmora. Rado bismo ostali još duže.

Barbara S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa i većinom dobro održavana. Lokacija je fantastična ako želite mir. Pekarnica i mesnica lako su dostupni. Kuhinja je odlično opremljena, samo je nedostajalo nekoliko čaša vina ;-) Također, restorani u blizini su svi vrlo dobri, a Husum je lijep grad s svim mogućnostima. Okolne turističke destinacije i plaže lako su dostupne. Uživali smo u šetnjama i promatranju ptica u okolici. Male kritike su što nisam očekivala paučinu i nekoliko paukova u kući. Također, paučine između slame na krovu i kuće povremeno bi trebalo ukloniti, a prozori nisu bili dobro očišćeni.

Sonja U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća je malo izvan Hattstedtermarsch-a. Prostrana je i dobro opremljena. Proveli smo tri tjedna u Käptns Hus-u i osjećali smo se vrlo dobro. Možete napraviti velike izlete biciklom, trgovine nisu daleko ili jednostavno uživati u kući, vrtu, kravama, ovcama i konjima u susjedstvu. Preporučujemo kuću!

Barbara S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa i većinom dobro održavana. Lokacija je prekrasna ako želite mir. Pekara i mesnica su brzo dostupne. Kuhinjska oprema je odlična, samo su čaše za vino bile malo nedostatne ;-) Restorani u blizini su svi vrlo dobri, a Husum je lijepo malo gradić sa svim mogućnostima. Okolni izleti i plaže su lako dostupni. Uživali smo u šetnjama i promatranju ptica u okolici.
Male kritike su, nisam očekivao paučinu i nekoliko pažljivih paukova u kući. Također, paučina između slame i kuće mogla bi se povremeno ukloniti, a prozori nisu dobro očišćeni.

Mario K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna predivna kuća nam je pružila fantastičan odmor. Izolirana lokacija, moderno i potpuno opremljena kuća te time povezan komfor, sve to nas je brzo odvelo iz svakodnevne rutine u fazu opuštanja kao nikad prije. Rado bismo ostali još duže.

Heiko B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala vam (također u ime mojih kolega) što smo smjeli boraviti kod vas u Käptns Husu tijekom sajma HusumWind. Sve je bilo glatko organizirano od tima "Ferien an der Nordsee" unaprijed (unatoč povećanom naporu zbog pandemije koronavirusa). Komunikacija je bila izvrsna. Svi smo se odlično snašli u smještaju. Posebno noću, samoća kuće u dubokoj tami i ruralnom miru je sjajna. Oprema je vrhunska. Čak i postoji zidni priključak za električne automobile :-)

Norman B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća je vrlo velika i prostrana. Sve je bilo čisto i u vrlo dobrom stanju. Imali smo vrlo lijep odmor! Mir i veliki vrt su idealni za opuštanje. Kupaonice su sve nove i visokokvalitetne. Samo je roštiljni kutak bio malo usamljen uređen. Još jedno sjedeće mjesto bilo bi prikladno. Inače sve je bilo super. Brzo se stiže do brane i biciklom u 25 minuta do Husuma. Rado ponovno!

Rainer F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća smještena u predivnu Hattstedtermarsch. Krave i ovce kao susjedi i guske lete iznad krajolika. Noću zvjezdano nebo bez svjetlosnog zagađenja. Tko traži užurbanost, ovdje nije na pravom mjestu.

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća, usamljena, okružena livadama, s pogledom na branu u pozadini. Potpuni mir. Kad bih pogledao kroz prozor, mogao sam, između ostalog, promatrati fazane, zečeve, barske šljukaste, crnoglavce, kišne čvorke i tisuće gusaka s bijelim obrazima. Raj za ljubitelje prirode. Kuća u kojoj se osjećate ugodno s lijepim namještajem. Bio sam ovdje drugi put s kćeri i zetom. Osjećali smo se vrlo ugodno.
Zadnje smo večeri imali Sjevernog uharčeka na stupu kod ulaza. Oproštajni dar za nas ornitologe!

Dörte W

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proces rezervacije tekao je glatko i sve potrebne informacije stigle su na vrijeme. Kuća je dobro opremljena i nalazi se na vrlo mirnoj lokaciji. Otišli smo na odmor s širom obitelji i osjećali smo se vrlo ugodno.

Findus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ta 3 tjedna bila su čisto opuštanje, doručak na terasi, krave i ptice u susjedstvu i sive guske iznad nas. Večera uz roštilj uz fantastičan zalazak sunca. Kuća je apsolutno čista, a komarnici osiguravaju dobar san.

Anke Bebber

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U Käptn's Huusu možete provesti odličan odmor kao velika obitelj ili putnička grupa. Spavaće sobe nisu spojene sobe, postoje 2 pune kupaonice i dodatni WC, kuhinja je opremljena svime što je potrebno za dobro kuhanje za mnoge ljude - a pogled je nevjerojatan. Kreveti su raskošni, kupaonice su najsuvremenije, au dnevnoj sobi nalaze se karte i letci s informacijama ako još uvijek tražite jednodnevni izlet (iako su oni ponekad stari godinu dana i dobro bi im došlo Ažuriraj). Sve u svemu, upravo onakva kakvom zamišljam savršenu kuću za odmor.

Jenny Kollmar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor nudi skladan smještaj s ukusnim, modernim namještajem i svime što vam je potrebno. Lokacija je malo izolirana, ali u prekrasnom krajoliku i pogodna za sve koji traže mir i opuštanje.

Kathleen Kraus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je u osnovi bila vrlo čista i dobro održavana. Samo su se prozori nerado otvarali, jer su u okviru bili jako prljavi. Nažalost, nema mjesta za odlaganje bicikala. Bilo bi poželjno da se stvori odgovarajuća mogućnost.

Heinz S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, velika kuća sa prekrasnim pogledom na sve strane. Mirno područje i vrlo svijetlo iznutra zahvaljujući velikim prozorima.
Unutra potpuno namješten sa udobnim kaučem, velikim blagovaonskim stolom, dobrim TV-om i moderno opremljenom kuhinjom. 2 moderne kupaonice i IC kabina.
Vani, odvojeni prostor za roštilj, velika terasa, ležaljka za plažu i 8 vrtnih stolica, ali bez ležaljki.
Kuća u kojoj se osjećate dobro. Jedan je za nekoliko minuta u gradu (vrlo dobri pekari, mesari i ribarnice) ili na nasipu i može se lijepo prošetati. Točno u rezervatu za ptice.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Broj objekta: 321244

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321244.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Hattstedtermarsch» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina