Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Hattstedtermarsch

maks.  2   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 0.04 km

0.04 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 11 km

11 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Anke F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr guter Service

Bernd M.

5,0
5 5 5 5 5

Top Lage mit wundervollem Blick Richtung Meer und Richtung Land, Top-Ausstattung sowie sehr gute und freundliche Betreuung durch den Vermieter. Sehr empfehlenswert!

Gisela R.

5,0
5 5 5 5 5

Ein unglaublich schöner Ausblick!

Stefan J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Lokacija je sjajna i prije svega vrlo mirna i opuštajuća. S terase se gleda ravno na rezervat ptica. Ovdje smo proveli vrlo lijepe sate. Lokacija je također dobra polazna točka za biciklističke ture. Preporučujemo ture do Hamburgske hallig ili na otok Nordstrand. Oprema nam se jako svidjela. Sva tehnologija je moderna i nismo ništa nedostajalo. Namještaj je visoke kvalitete i ukusan. Terasa također uključuje stol i sjedeće garniture za 4 osobe. Ovaj apartman možemo preporučiti 100% i rado ćemo se vratiti.

Dr. Arnd K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan na Arlau Schleuse nalazi se doslovce na nasipu. Može postati vrlo vjetrovito, ali pruža neusporediv pogled u svim smjerovima kroz sva prozora. Preko terase odmah se može doći na nasip i u zaštićeno područje. Lokacija stana vjerojatno je jedinstvena. U lijepom vremenu, naravno, prolaznici prolaze direktno pokraj terase. Međutim, prtljagu treba nositi s ulice preko stepenica i kroz dvije etaže do stana. Ovdje boravite u potpuno opremljenom stanu. Ništa ne nedostaje. Stan je novo namješten, pa je i kuhinjska oprema potpuno nova. Nedostaju upute za korištenje uređaja, pa se morate koristiti Googleom, na primjer, kako biste pokrenuli saunu. U vidokrugu se nalazi Hotel Arlau Schleuse s restoranom Deichgraf, koji se može vrlo preporučiti, posebno jer ga možete pješice doseći. Preporučuje se ponijeti svjetiljku; nema javne rasvjete. Sveukupno, ovo je predivan stan izvanredne lokacije. Ostaje vidjeti kako će se situacija razvijati kada se dovrši drugi planirani stan, s kojim se terasa mora "podijeliti".

Jörn H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Najam apartmana (5 zvjezdica) s predivnim pogledom na divlju prirodu. Ured je uvijek bio dostupan, zaposlenici vrlo ljubazni i susretljivi. Svakako ćemo se vratiti! Jedina kritika je zveckanje i iritantno škripanje staklene pregrade na terasi od pleksiglasa kada puše vjetar. Posebno noću! Olakšanje, barem od škripanja, moglo bi donijeti postavljanje gumiranih traka ispod točaka na kojima su pričvršćeni vijci (na zgradi i staklu). No to je samo savjet. Inače nema nikakvih pritužbi, a izložen položaj u samoći je fantastičan!!!

Marlen R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko traži mir, ovdje će ga pronaći. Smještaj je predivno ruralno smješten. Oprema je bila sjajna, sauna san. Tko traži usporavanje, ovdje će ga pronaći. Jedino možda negativno je buka iz susjednog stana. Ipak, svakako bih preporučio/la ovaj stan!

Cornelia M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko želi pobjeći iz svakodnevice, ovdje je baš na pravom mjestu. Kuća za odmor i okolica obećavaju mir i spokoj. Gdje god da pogledate, vidite prostranstva, ovce, krave i trave. Za izlete biciklom pronaći ćete obilje označenih staza. Proveli smo mirno i opuštajuće vrijeme. Hvala.

Hanns Pidder G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Stan je stvarno super! Lokacija je naravno nevjerojatna, ali se osjećate ugodno i u samom stanu. Kreveti i sofa su apsolutno udobni, a sauna je nakon šetnje u jesen prava poslastica, baš kao i pogled kroz svaki prozor. Jedino što smo smatrali malo nedostatnim bilo je to što u kuhinji ima relativno malo posuđa, nema vage ni miksera. Može se snaći, ali bilo bi lijepo imati malo više tanjura i šalica.

Hans-Peter B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman odmah daje sjajan dojam pri ulasku. Vrlo čist i zaista dobro opremljen; baš kao što je opisano. Jedino je pristup stanu na drugom katu preko uske unutrašnje stepenice malo težak. Potrebna je stabilnost pri hodu. Malo je šteta što se inače predivna terasa mora dijeliti s susjednim apartmanom. Ako se koristi terasni prilaz do nasipa, privatnost susjeda će biti neizbježno poremećena. Objekt se apsolutno preporučuje.

Dr. Arnd K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan u Arlau Schleuse je skoro na nasipu. Može biti jako vjetrovito, ali ima nevjerojatan pogled u svim smjerovima kroz sve prozore. Preko terase se odmah dolazi na nasip i u zaštićeno područje. Položaj stana bi trebao biti jedinstven. Naravno, kada je lijepo vrijeme, prolaznici idu direktno pored terase. Međutim, morate nositi prtljagu s ceste preko stepenica do stana na drugom katu.
Ovdje ćete živjeti u potpuno opremljenom stanu. Ne nedostaje ništa. Stan je novo namješten, pa je i kuhinjski namještaj potpuno nov. Međutim, nedostaju upute za uporabu uređaja, tako da morate koristiti Google, na primjer, da biste pokrenuli saunu.
U neposrednoj blizini se nalazi Hotel Arlau Schleuse sa restoranom Deichgraf koji se može preporučiti, a možete ga doći pješice. Preporučuje se da ponesete svjetiljku; nema javne rasvjete.
Sveukupno, ovo je prekrasan stan i izvanredan zbog svoje lokacije. Treba vidjeti kako će se situacija odvijati kada se završi drugi planirani stan, s kojim će se "dijeliti" terasa.

Marlen R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko traži mir, ovdje će ga naći. Smještaj je divno ruralno smješten. Oprema je bila izvrsna, sauna san. Tko traži usporavanje, ovdje će ga naći. Jedini nedostatak je možda zvučna propusnost do susjednog stana. Ipak, definitivno bih preporučio ovaj stan!

Cornelia M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko želi isključiti iz svakodnevnog života, ovdje je na pravom mjestu. Kuća za odmor i područje obećavaju mir i spokoj. Gdje god pogledate, širine, ovce, krave i trave. Za izlete biciklom ima puno označenih staza. Imali smo mirno i opušteno vrijeme. Hvala.

Stefan J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Lokacija je sjajna i prije svega vrlo mirna i opuštajuća. S terase se pravo gleda na zaštićeno područje za ptice. Ovdje smo proveli prekrasne sate. Lokacija je također dobra polazišna točka za biciklističke ture. Preporučujemo ture do Hamburger Halliga ili na Nordstrand.
Sviđao nam se sadržaj. Sva tehnika je suvremena i ništa nam nije nedostajalo. Namještaj je visoke kvalitete i ukusan. Terasa također uključuje stol i sjedeća mjesta za 4 osobe.
Možemo preporučiti ovaj apartman 100% i rado ćemo se vratiti.

Hanns Pidder G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Stan je stvarno sjajan! Lokacija je naravno neusporediva, ali i u stanu se odmah osjećate ugodno. Kreveti i sofa su apsolutno udobni, a sauna je san nakon šetnje u jesen, baš kao i pogled iz svakog prozora.
Jedino što smo nažalost primijetili je da u kuhinji ima relativno malo posuđa, nema vage ni miksera. Može se snaći bez problema, ali bilo bi lijepo imati nekoliko tanjura i šalica više.

Jörn H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Top FeWo (5 zvjezdica) s zadivljujućim pogledom na ludu prirodu. Ured je uvijek bio dostupan, zaposlenici su vrlo ljubazni i susretljivi. Svakako ćemo se vratiti!
Jedina kritika je da škripi i jako zamara zid od pleksiglasa na terasi kad je vjetar jak. Posebno noću!
Olakšanje, barem što se tiče škripanja, moglo bi donijeti ako se vijci (na zgradi i staklu) podlože gumenim trakama. Ali to je samo savjet. Inače nema nikakve kritike i izložena samoća je nevjerojatna!

Hans-Peter B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman odmah ostavlja odličan dojam pri ulasku. Vrlo čist i dobro opremljen; baš kao što je opisano.
Jedini problem je pristup stanu na drugom katu putem uskog unutarnjeg stepeništa, što nije baš jednostavno. Potrebno je biti siguran u koracima.
Šteta je samo što se inače prelijepa terasa dijeli s susjednim apartmanom. Ako se spustite s terase na nasip, neizbježno će biti malo narušena privatnost susjeda. Objekt se apsolutno preporučuje.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Broj objekta: 457249

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/457249.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Hattstedtermarsch» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina