Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  3   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Angelika W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Uneingeschränkte Weiterempfehlung.

Alfred M.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, ruhig und schön, mit allem was man braucht. super Betreuung durch die MitarbeiterInnen von „Ferien an der Nordsee“ Wir würden die Wohnung jederzeit wieder mieten.

Christof P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir haben den Aufenthalt in jeder Hinsicht sehr genossen!

Angelika G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr nette gemütliche FW. Gut ausgestattete Küche Tolle sonnige Terrasse Zentrale Lage

Klaus-Günter U.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Auch bei unserem zweiten Aufenthalt hat es uns sehr gut gefallen in der Wohnung. Schön wären vielleicht noch Fliegengitter im Schlafzimmerfenster und ein kleiner Hocker im Bad

Felix W.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, auch wenn die Ausstattung der Küche etwas umfangreicher sein könnte. Lage und Wohnung waren super. Leider fehlte der Wäscheständer zur Waschmaschine.

Klaus-Guenter

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war toll. Einzig fehlen besonders im Sommer Fliegengitter an den Fenstern.

Ursula Ebert

5,0
5 5 5 5 5

Eine FeWo zum wohlfühlen. Waren 14Tg, dort,rundrum alles superschön.

Reinhard Gamon

5,0
5 5 5 5 5

Rundum alles ok!

Kathi

5,0
5 5 5 5 5

Waren die 1. Mieter in der schönen, modern eingerichteten Wohnung. Wohnung top, Lage sehr zentral. Unser Hund hat sich in der Wohnung auch sehr wohlgefühlt.

Kathi

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren die 1. Mieter, Wohnung ist sehr gut ausgestattet. Lage der Wohnung top. Unser Hund hat sich auch sehr wohl gefühlt.

Siegfried W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Jedan vrlo lijep apartman s dobrim položajem i opremom, nedostajao nam je usisavač ili krpa za čišćenje podova. Svjetla na terasama trepćala su cijelu noć, što nije baš ugodno. Sigurno ćemo se ponovno prijaviti.

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Naselje apartmana "Na suncu" je čvrsto građeno i energetski dobro opremljeno (izolacija, solarni paneli, ventilacija itd.). Svaki apartman ima parkirno mesto direktno ispred kuće. Nalazi se u mirnoj bočnoj ulici, centar, luka, dvorac park itd. dostupni su u kratkoj šetnji. Stan je prostran, svetao, prijateljski uređen i moderno opremljen bez suvišnog kiča, te ima svu potrebnu opremu i sadržaje, uključujući i predivnu, sunčanu terasu. Bili smo 3. put u naselju "Na suncu" (1 x u stanu "Svetlost sumraka" i sada drugi put u stanu "Ljetni solsticij") i sigurno ćemo opet doći. Komunikacija sa vlasnicom i timom "Odmora na Sjevernom moru" je vrlo ljubazna i prijateljska. Problem sa zaglavljivim terasnim vratima je bio rešen u jako kratkom roku! Mali nedostatak: Svetlo na plafonu u maloj spavaćoj sobi je bilo pokvareno (to nije smetalo jer nam soba nije bila potrebna). Osoblje za čišćenje nažalost je došlo znatno pre vremena za odjavu, pa smo se osećali prilično pritisnutim. Za pogrešnu informaciju (Svetlost sumraka, 22.07-01.08.2021) želim se izviniti: U podrumu su i veš mašina i sušilica dostupni!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Što da velim? To je naš "drugi dom" (4x sumrak i 3x ljetni suncostaj) Apartman je prostran, suvremeno namješten i opremljen sa svime što je potrebno. Također ima sunčanu terasu i privatno parkirno mjesto ispred vrata. Apartmanski kompleks nalazi se u mirnoj bočnoj ulici. Centar Husuma, trg, luka, glavna ulica, kao i dvorac itd., dostupni su u nekoliko minuta hoda. Trgovine su obilno prisutne u blizini (i dalje). Za nas, apartman služi kao baza za istraživanje Husuma i Husumer zaljeva s brojnim gradovima, kao i za lijepa putovanja u bližu i dalju okolicu sjevernog Frizije i opuštajuće šetnje uz Sjeverno more. I naravno - za proljeće 2024. godine već smo rezervirali (po osmi put)! **************************************************** No moram se žaliti na gostinjsku aplikaciju "Odmori na Sjevernom moru"! Aplikacija je apsolutno nedovoljna i koristi 8-znamenkasti "broj rezervacije" umjesto 5-znamenkastog "broja potvrde" iz rezervacije/potvrde rezervacije, pri čemu su brojevi potpuno različiti, bez ikakvih sličnosti. Poseban problem je što trenutna rezervacija za 2024. godinu uopće nije prikazana! Navodno je "kolega unio novi kontakt" - Kako je to moguće?! Tu postoji još puno mjesta za poboljšanja!

Juergen W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Moderan, funkcionalno opremljeni apartman s terasom ili balkonom u jednoj od četiri spojene dvojne kuće. Općenito mirno stambeno područje. Sve je vrlo čisto i održavano unutar i izvan stana. Moderan televizor. Vrlo dobar Wi-Fi. Udobna kauč u dnevnom boravku. Velika spavaća soba. Velika kupaonica s prostranim tušem. Vlastito parkirno mjesto ispred vrata. Trg, luka, pekara, trgovine, željeznički kolodvor - sve je dostupno pješice (oko 5 - 15 minuta). Sveukupna ocjena: Sigurno bismo opet odabrali smještaj za boravak u Husumu i preporučili ga dalje. Jedina prava negativna točka: Garaža koja se koristi kao spremište za bicikle za ukupno 8 stanova je nažalost malo kaotična i koristi se i kao spremište za gume i građevinski materijal. Prostor za bicikle stoga nije dovoljan. Ne postoji struja za punjenje e-bicikala u garaži. Zato smo svoje e-bicikle uvijek parkirali na vlastitoj terasi. P.S.: Nažalost, tijekom našeg 10-dnevnog boravka dva puta su već rano ujutro (od 7 sati) bili snažni bučni radovi. Jednog dana su se od 7 sati obrađivali vrt i rezale su se grane u vrtiću (kod prozora spavaće sobe). Na dan odlaska je od 7 sati friziran nogostup (s izrazitom bukom i stalnim trubljenjem građevinskih vozila) - nažalost, nije bilo moguće uživati u spavanju ;-(. Do 10 sati, "čarolija" je već bila gotova ;-).

Norbert W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Super smještaj s svime što vam treba za uspješan odmor. Minimalne kritike: 1. Morali smo prvo kupiti toaletni papir jer je bio samo jedan početi rola. 2. Glavno svjetlo u maloj spavaćoj sobi bilo je pokvareno, prozor otvoren. 3. Voda u kupaonici bila je na početku hladna. Srećom, brzo smo otkrili uzrok u obliku isključenog protočnog bojlera iza vrata kupaonice. Ako je on isključen iz energetskih razloga (što je pohvalno!), gost bi trebao biti obaviješten o tome. Inače sve je super!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Što da puno kažem? To je naš "drugi dom" (4x Sumrak i 3x Ljetni solsticij)
Stan je prostran, moderno uređen i opremljen svime što je potrebno. Tu su i sunčana terasa i vlastito parkirno mjesto ispred vrata.
Apartmanski kompleks nalazi se u mirnoj sporednoj ulici. Centar Husuma, glavni trg, luka, trgovačka ulica, kao i dvorski park itd., nalaze se na nekoliko minuta hoda. Trgovine su obilno dostupne u blizini (i dalje).
Za nas, apartman služi kao baza za istraživanje Husuma i Husumskog zaljeva sa brojnim mjestima, kao i za lijep izlet u bližu i dalju sjeverno-frišku okolicu i opuštajuće šetnje na Sjevernom moru.
I?! - Za proljeće 2024. već smo rezervirali (po 8. put)!
****************************************************
Mora se, međutim, prigovoriti na gostujuću aplikaciju "Odmor na Sjevernom moru"!
Aplikacija je potpuno neprikladna i koristi osmocifreni "broj rezervacije" umjesto petocifrenog "broja smještaja" iz rezervacije/potvrde rezervacije, pri čemu su brojevi potpuno različiti, bez ikakvih sličnosti. Poseban problem je što trenutačna rezervacija za 2024. uopće nije prikazana! Navodno je "kolega unio novi kontakt" - Što?! Kako je to moguće?!
Tu još ima značajnog prostora za poboljšanje!

Ute u. Hans-Joachim L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Već nekoliko godina rezerviramo kod gospođe Volquardsen i uvijek smo dobili odlične apartmane/kuće za odmor. I ove godine smo našli dobro opremljen, vrlo održavan apartman. Veliko hvala cijelom timu iz Ferien-an-der-Nordsee, vaša usluga je super!

Norbert W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Super smještaj sa svime što vam treba za uspješan odmor.

Najmanje primjedbe:
1. Morali smo prvo kupiti toaletni papir, jer je bio samo jedan počupani rola.
2. Svjetlo na stropu u maloj spavaćoj sobi je bilo pokvareno, prozor bio otvoren.
3. Tekuća voda u kupaonici bila je prvotno hladna. Srećom, brzo smo otkrili uzrok u obliku isključenog protočnog bojlera iza vrata kupaonice. Ako se to isključuje zbog štednje energije (hvale vrijedno!), gost bi to trebao biti obaviješten.

Inače, sve je super!

Joachim Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Naselje apartmana "U Sunčanoj dolini" je čvrsto sagrađeno i energetski vrhunski opremljeno (izolacija, solarna energija, ventilacija itd.). Svaki apartman ima parkirno mjesto neposredno ispred kuće. Nalazi se na mirnoj bočnoj ulici, centar, luka i dvorac itd. su udaljeni nekoliko minuta hoda.
Apartman je prostran, svijetao, ugodan i moderno uređen bez suvišnih detalja i ima sve potrebne sadržaje i opremu, uključujući i lijepu, sunčanu terasu.
Bili smo 3. put u naselju "U Sunčanoj dolini" (1 x u apartmanu „Sumrak“ i sada 2. put u apartmanu „Solsticij“) i sigurno ćemo se ponovno vratiti.

Komunikacija s vlasnicom i timom "Odmor na Sjevernom moru" je vrlo ljubazna i prijateljska. Problem s klimavim terasnim vratima je bio riješen u vrlo kratkom roku!

Mala mana: Svjetlo na stropu u maloj spavaćoj sobi je bilo pokvareno (ali to nam nije smetalo, jer nismo koristili tu sobu).
Čistačice su nažalost došle evidentno prije vremena za odlazak, tako da smo se osjećali malo pod pritiskom.
Ispričavam se zbog krive informacije (Sumrak, 22.07. - 01.08.2021): U podrumu su dostupni i perilica i sušilica rublja!

Juergen W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Suvremeni, funkcionalno opremljeni apartman s terasom ili balkonom u jednoj od četiri spojene dvokatnice. Općenito mirno naselje. Vrlo čisto i održavano i unutar i izvan stana.

Moder

Siegfried W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Jedan vrlo lijep apartman s dobrom lokacijom i opremom, nedostajao nam je usisavač ili krpa za čišćenje poda. Svjetla na terasi su treperila cijelu noć, što nije bilo baš ugodno. Sigurno ćemo se opet prijaviti.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321299

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321299.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina