Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Fiete na Rügenu / 2

Sagard

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Kuća za odmor Fiete 2

Živite idilično u starom gradu Sagardu, prvom lječilištu na otoku Rügen. Sunčana polovica kuće nalazi se točno na Brunnenaue. Brunnenaue je povijesno očuvan krajolik izvora i livada s kupalištem, vodenim igralištem i raznim stazama i mjestima za šetnju i odmor.

Vaš smještaj se proteže na 2 kata s neometanim pogledom na park Brunnenaue. Mirni vrt sa sunčanim, zaštićenim prostorom za sjedenje poziva vas na opuštanje.
Sa svojih 120 četvornih metara stambene površine, kuća je vrlo prostrana i pogodna za do 8 gostiju.

Namještaj:
Tri odvojene spavaće sobe, veliki dnevni boravak s pripadajućom blagovaonom, opremljena kuhinja, kupaonica i gostinjski wc, ostava s perilicom rublja i zamrzivačem, WiFi, vrt s ležaljkama za plažu i garniturom za odmor, prostor za roštilj, besplatna parkirna mjesta ispred kuće. i garaža za bicikle koja se može zaključati.

Prizemlje:
Veliki hodnik, kuhinja s pripadajućom blagovaonom za do 8 osoba. Kuhinja je opremljena, primjerice, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu, hladnjakom, aparatom za filter kavu i modernom staklokeramičkom pločom za kuhanje. Ima dosta spremišta i radnog prostora.
Susjedni svijetli i osvijetljeni prostor za blagovanje i dnevni boravak s velikim prozorima nudi obilje prostora, udobno sjedenje i pametni TV od 55 inča. Na ovoj etaži nalazi se i toalet za goste.

Gornji kat:
Na ovom katu nalazi se prostrana glavna spavaća soba s bračnim krevetom (180 x 200 cm) i krevetom na kat (90 x 200). Još jedna glavna spavaća soba (bračni krevet 180x200 cm) s pogledom na vrt prema parku "Brunnenaue". Još jedna spavaća soba za još 2 osobe (bračni krevet 180x200 cm) s još jednim TV-om. Također imate veliku kupaonicu s kadom, tušem, dva umivaonika i sušilom za kosu. Sve dnevne i spavaće sobe imaju prozore s privatnošću i zaštitom od insekata.

Gospodarska prostorija i spremište za bicikle u podrumu:
Tu možete koristiti perilicu rublja, sušilicu rublja i zamrzivač. U garaži koja se zaključava možete pohraniti svoje bicikle ili pohraniti ili sušiti svoju ribičku opremu/stvari.

Sklono obitelji:
Kuća je prilagođena djeci s dječjim posuđem, dječjim priborom za jelo, igračkama za mlađu djecu i društvenim igrama za stariju djecu. U vrtu se nalaze igračke (skuteri, bicikli za ravnotežu, razni modeli autića, itd.) za različite dobne skupine. U garaži za bicikle nalaze se velika kolica (sjedala za 4 male djece) na besplatno korištenje. Dječji krevetići i stolice za hranjenje dostupni su besplatno na prethodni zahtjev. Imanje je ograđeno.

Kućni ljubimci:
Gosti s kućnim ljubimcima su dobrodošli. Prije rezervacije navedite pasminu i visinu ramena.

Servis:
Dodatnu promjenu posteljine možete rezervirati u bilo kojem trenutku. Uz dodatnu naknadu moguće je rezervirati privremeno čišćenje za dugoročne rezervacije od listopada do ožujka. Molimo kontaktirajte nas.
Standardno osiguravamo kuhinjske krpe, kuhinjsku krpu i podlogu za tuširanje, neovisno o tome jeste li rezervirali paket za pranje rublja.
Kuća ima opremu za čišćenje i deterdžente potrebne za međučišćenje (usisavač, metlu, kantu za brisanje i deterdžente itd.).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Jezero 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 130 km Rostock

130 km

Kolodvor 0.5 km Sagard

0.5 km

Izlaz s autoceste 65 km Grimmen

65 km


Mjesto i položaj smještaja

Doživite mir i svu ljepotu i raznolikost otoka Rügen. Gotovo u svako godišnje doba pronaći ćete ugodno mjesto. Grad Sagard nalazi se na poluotoku Jasmund. Poluotok Jasmund je raj za odmor i prirodni raj na sjeveroistoku Rügena koji nudi atraktivna mjesta i prirodne znamenitosti kao što su kredne litice u Nacionalnom parku Jasmund.



U neposrednoj blizini iu blizini kuće za odmor pronaći ćete između ostalog:



Crkva svetog Mihovila u Sagardu, izgrađena oko 1210. godine, jedna je od najstarijih bogomolja na otoku Rügenu, koja je tek početkom 15. stoljeća dobila toranj.



Grad Martinshafen nalazi se na istočnoj obali Großer Jasmunder Bodden i nudi lokalnim ljubiteljima vodenih sportova, ali i gostima vezove i pomorsku infrastrukturu.



Polja kremena na Rügenu nalaze se južno od Neu Mukrana u sjevernom dijelu uske vrištine. To su kremene gromade iz razdoblja jure i krede.

Počevši od mjesta Glowe (oko 7 km od kuće za odmor) do Julisruha pronaći ćete najljepšu i najdužu plažu na otoku Rügen, koja se zove Schaabe. 8 km dugi pojas povezuje rueganske poluotoke Jasmund i Wittow.

Na ovom dijelu plaže na otoku pronaći ćete odvojenu tekstilnu, nudističku i plažu za pse.



Za hladnih dana možete posjetiti Jasmar-Therme u Neddesitzu, udaljenom samo 4 kilometra, sa zabavnim vodenim atrakcijama i bogatom ponudom wellnessa. Tu je i Muzej krede.



Dvorac Spyker, sagrađen u 16. stoljeću i smješten na putu između Sagarda i Glowea, najstarija je svjetovna građevina na otoku Rügenu i preuređen je u renesansni dvorac iz 1650.



Nacionalni park Jasmund prostire se na sjeveroistočnom dijelu poluotoka Jasmund nedaleko od Sagarda, uglavnom preko šumovitog područja Stubnitza između Sassnitza i Lohmea. Stubnitz je blago brdovit šumski krajolik koji se proteže od Sassnitza do Lohmea na istoku poluotoka Jasmund i dio je Nacionalnog parka Jasmund.

U centru za posjetitelje nacionalnog parka u Königsstuhlu možete saznati mnogo zanimljivih činjenica o povijesti nastanka poluotoka Jasmund u prostranom izložbenom i vanjskom prostoru.



Lučki grad Sassnitz državno je odobreno odmaralište na sjeveroistoku Rügena i dobro je polazište za istraživanje prirodnog okruženja s prepoznatljivim liticama od krede. Znamenitost lučkog grada Sassnitza od 2007. godine je viseći most za pješake koji povezuje središte grada s gradskom lukom, a poznat je kao "Balkon s pogledom na more".

Također u Sassnitzu je najduža vanjska krtica u Europi. To je dovršeno do 1912. godine kako bi se zaštitila tada nova ribarska luka.



U Mukranu, nedaleko od Sagarda, nalazi se važna trajektna luka, koja je pomorski ulaz u baltičke države.



Festival Störtebeker na otoku Rügenu održava se svake godine od sredine lipnja do početka rujna na prirodnoj pozornici Ralswieka i jedna je od glavnih atrakcija otoka. Predstava s oko 120 glumaca, različitim brodovima, preko 30 konja i brojnim specijalnim efektima priča priču o legendarnom gusaru 'Klausu Störtebekeru' i nudi zabavu na najvišoj razini.





Sagard nudi idealne uvjete za duge šetnje i vožnje biciklom, kao i za jahanje i ribolov


i još mnogo toga možete pronaći u blizini kuće za odmor.



Otkrijte poluotok Jasmund i cijeli otok Rügen s lokacije Sagard, kuće za odmor Fiete!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina se dobiva uz nadoplatu i ne uključuje oblačenje i svlačenje, to je dužan učiniti najmoprimac. Sagard je oslobođen plaćanja boravišne pristojbe.

Zadržavamo pravo na pogreške, tiskarske pogreške i promjene.

Uvjeti poništenja:

  • ACHTUNG: Buchen Sie jetzt und sichern sich die schönsten Urlaubswochen im Jahr 2024 ! KOSTENFREIER STORNO aufgrund möglicher COVID19 Restriktionen ist jederzeit möglich ! Folgende Stornierungsregeln und Schadensersatzgrenzen gelten sonst: Storno bis 60 Tage vor Anreise: 30 % des vereinbarten Preises// Storno 60 bis 20 Tage vor Anreise: 60 % des vereinbarten Preises // Storno weniger als 20 Tage vor Anreise, Nichtanreise oder vorzeitige Abreise: 90 % des vereinbarten Preises Bei erneutem Lockdown können Sie kostenfrei stornieren.

ostale informacije:

Kuća za odmor nalazi se na središnjoj, ali mirnoj lokaciji.

Za kupovinu (Lidl, Aldi, Edeka, pekara, željezarija) udaljena je samo 5 minuta hoda. Nedaleko od kuće za odmor nalaze se mađarski i talijanski restoran. U mjestu se nalaze liječnici, zubari i ljekarna (3 minute hoda).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 04.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.5 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Katharina iz/od Stuttgart

4,5
4 4.5 5 4 5

Sehr schöne Ferien auf Rügen

Wir können das Haus und die Vermieter ohne Einschränkungen weiterempfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2021

Micha S. iz/od Berlin

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Prikaži njemački

Super stan za obitelji! Odlična vrijednost za novac, vrlo čisto, prostrano i svijetlo

Bio je to super Rügen tjedan - zahvaljujući ljetnom vremenu i ovom prekrasnom stanu. Puno prostora za sve, vrlo dobri sadržaji, svijetle, velike sobe, miran, sunčan vrt za opuštanje. Čak i s garažom za bicikle!
Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2021

Astrid S. iz/od Burkhardtsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geschmackvoll eingerichtet, tolle Qualität, viel Platz!

Wir haben schon einige Ferienwohnungen erlebt, von dieser sind wir schlichtweg begeistert:

Große, stabile Schränke in ausreichender Anzahl, um alles zu verstauen, was man im FeWo-Urlaub so dabei hat (vor allem mit vielen Personen), gemütliche Couch & Sessel, großer Esstisch - alles super Qualität.
Die Betten und Matrazen sind ebenfalls qualitativ sehr hochwertig, wir konnten gut schlafen, das lag sicher auch an der frischen Seeluft ;)

Es gibt mehr als nur die Grundaussstattung an Besteck, Geschirr und Gläsern, sodass man nicht ständig abwaschen muss und sogar Gäste empfangen kann. Sehr angenehm ist hier auch der Geschirrspüler.

Zur Freude der kids gibt es 2 große Fernseher als Flachbildschirm und einer davon auf jeden Fall internetfähig!

Bei schönem Wetter kann man den Garten mit Sitzmöblen, Liegewiese, Strandkorb und Grill genießen, außerdem eine traumhafte Landschaft, wenn man ein bißchen wandern oder Rad fahren möchte.

Die Vermieter sind sehr nett. Schlüsselübergabe, Anreise, Abreise verlief unaufgeregt und unkompliziert. Die gesamte Anlage macht einen sehr gepflegten und sauberen Eindruck.

Sagard liegt nicht direkt an der Ostsee, dafür sehr zentral: Kreidefelsen, Hafen, Strand, Bodden, Wandern, Fahrrad, Reiten und Einkaufsmöglichkeiten alles in der Nähe.

Vielen Dank für den angenehmen Aufenthalt in dieser schönen Ferienwohnung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa S. Winter

gospođa S. Winter

Ja sam pravo dijete otoka Rügen - rođen na Rügenu, poznajem Hinz & Kunz, tako reći domorodac. Rado ću Vam pružiti savjete i pomoć prije, tijekom i nakon Vašeg posjeta kući za odmor Fiete.


Dalji smještaji od gospođa S. Winter


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321772

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321772.htm


«Kuća za odmor Fiete na Rügenu / 2» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina