Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Slamnata kućica na Geltinger Birku

Gelting Bay, Baltičko more

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Naša kuća za odmor je s ljubavlju renovirana, slamnata koliba iz 1780. godine, na potpuno mirnoj, idiličnoj lokaciji u neposrednoj blizini prirodnog rezervata Geltinger Birk i nešto manje od 2 km od plaže Falshöft.

Čak vas i prekrasan prednji vrt Kate poziva na opuštanje uz mali bistro stol i stolice. Započeti dan ovdje šalicom kave na jutarnjem suncu pravi je odmor.

Malena Kate na 70 četvornih metara stambenog prostora nudi puno odmora. Glavna zgrada ima 3 spavaće sobe - 1 veliku spavaću sobu s bračnim krevetom 2,00 x 2,00 m - 1 sobu s bračnim krevetom 1,40 x 2,00 m i 1 sobu s krevetom za jednu osobu 0,90 x 2,00 m - prostrani ulazni prostor, blagovaonicu , dnevni boravak s kaminom te kuhinja i kupaonica.

Namještaj ugodne slamnate kućice individualno je dizajniran s mnogo lijepih starinskih komada. Moderni, maritimni elementi i stari nalazi čine malu kuću zaista ugodnom.

U velikoj spavaćoj sobi nalazi se secesijski king size krevet iz oko 1908. godine, koji smo obnovili. Ovdje možete spavati, čitati ili se samo izležavati i gledati svoj omiljeni film na TV-u. Svoje potrepštine za putovanje možete spremiti u ormar i vintage komodu.

Dvije male spavaće sobe vrlo su udobno namještene. Jednokrevetna soba ima mali radni stol. U ormarima ima dovoljno prostora za pohranu.

Svi kreveti imaju visokokvalitetne madrace.

U blagovaonici stol na razvlačenje osvijetljen je povijesnom seljačkom svjetiljkom čija se visina može podešavati jednostavnim mehanizmom s originalnim, starim olovnim utegom. Osim toga, lijepe originalne slike i obnovljeno staro ogledalo čine sobu vrlo skladnom.

U svim prozorskim nišama u dnevnom boravku i blagovaonici nalaze se male podne lampe za ugodno indirektno osvjetljenje.

Udobna sofa s puno jastuka i udobnih deka u dnevnom boravku poziva vas da se stvarno udobno smjestite ispred kamina, čak i za hladnih dana. Morate ponijeti vlastito crno vino, čašu za crno vino pronaći ćete na komodi. Tu je još jedan veliki ravni ekran za ugodne filmske večeri, kao i hi-fi sustav i DVD player. Fotelja s lampom za čitanje i maritimna keramička svjetla čine ambijent savršenim.

Kuhinja je vrlo kvalitetna i raznovrsna, sa svime što jednom strastvenom kuharu treba. I ovdje ima nekoliko nalaza, poput starog mlinca za kavu i police rabljenog izgleda kod kuće. S kuhinjskog prozora možete promatrati fazane u "Knicku" i lastavice na ružičnjaku kada počinju graditi gnijezda na zidu kuće.

Kupaonica ima tuš s nadglavnim tušem, grijanu držač za ručnike i veliki kupaonski ormarić.

Dnevni boravak i blagovaonica, kao i kupaonica također su opremljeni podnim grijanjem.

U tu je svrhu pri adaptaciji spuštena podna ploča. Poljsko kamenje starih temelja još uvijek je vrlo dekorativno - vidljivo na prijelazu zida u pod. Kao rezultat toga, Kate je također dobila udobnu visinu prostorije od oko 2,30 m. Srećom, neke od drevnih stropnih greda mogle su se sačuvati i upotpuniti "hyggelig" šarm ove stare slamnate kuće.

Odnedavno svoj odmor u Kate možete jednostavno spojiti s kućnim uredom. Sada su stvoreni najbolji uvjeti za to: spojena je brza svjetlovodna mreža i ugrađeno WLAN pojačalo. Uz brzinu uploada od 50 Mbit/s i downloada od 200 Mbit/s, ništa ne stoji na putu radnom boravku u ovom dragulju u Niebyju.

U depandansi se nalazi sauna sa zasebnim tušem i WC-om. Sauna, opuštanje i odmor ovdje su predivno mogući. Ležaljke su Vam na raspolaganju.

Uz vrtno jezerce s molom nalazi se zasebno sunčalište sa sjedećom garniturom, ležaljkama i vanjskim prostorom za roštilj. Ovdje možete uživati u prekrasnom pogledu na jezerce i promatrati žabe i vretenca ili osluškivati zujanje pčela i bumbara u tišini na golemoj gredici s biljem stvorenoj za njih. Biljke vam rado pomažu i u kuhinji.

U lijepo uređenom jugozapadnom vrtu nalazi se terasa s kvalitetnom vrtnom garniturom i velikim suncobranom. U ležaljci na plaži možete čitati sve knjige koje ste ponijeli sa sobom i uživati u posljednjim zrakama večernjeg sunca.

Malim gostima na raspolaganju je ljuljačka za visoki let.

Imanje i vrtno jezerce su ograđeni.

Parkirno mjesto uz kuću i spremište za bicikle koje se zaključava dostupno je. Drva za ogrjev su dostupna. Komarnice Komarnice se pričvršćuju na po jedan prozor u svakoj sobi.

Perilica i sušilica rublja smještene su u maloj zasebnoj praonici rublja kojoj se može pristupiti izvana. Nešto nedostaje?

Da, vi kao blagdanski gost u ovom dragulju!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 159 km Hamburg

159 km

Kolodvor 24 km Süderbrarup

24 km

Izlaz s autoceste 40 km E45, Sieverstedt

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Malo selo Nieby nalazi se neposredno uz prirodni rezervat Geltinger Birk. Zajednica se proteže od otvorenog Baltičkog mora do zaljeva Geltinger. Na raspolaganju vam je 40 km prirodnih plaža u zaljevu Geltinger i na Baltičkom moru.

Na mjestu ćete pronaći prekrasne pješačke, jahačke i biciklističke staze, koje su među najljepšim rutama u Njemačkoj. Čista priroda dokle pogled seže.

Razne znamenitosti i aktivnosti u slobodno vrijeme nalaze se u neposrednoj blizini duž rijeke Schlei, fjorda Flensburg te ui oko Schleswiga.

Kappeln na fjordu Baltičkog mora Schlei poziva vas u kupovinu i riblje sendviče na jugu. Na sjeveru i istoku gledate prema Danskoj. Duž fjorda Flensburg pronaći ćete očarana sela, dvorac Glücksburg i Flensburg sa svojim pomorskim starim gradom i lukom. Na zapadu se proteže prekrasan krajolik Angel.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Osiguravamo vam jedan set ručnika i posteljinu po boravku.

Molimo ponesite svoje ručnike za plažu.

Ako želite povesti više od jednog psa, kontaktirajte nas.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis 43 Tage vor Mietbeginn 10% 42 Tage bis 30 Tage vor Reiseantritt 30% 29 Tage bis 22 Tage vor Reiseantritt 60% Ab 21 Tage vor Reiseantritt 90%


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Jutta E. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno?

Osjećali smo se dobro od prvog trenutka. Kuća je vrlo ljubazno i ukusno namještena i ima sve što je potrebno za ugodno druženje unutra i izvan kuće.
Svaka soba ima lijep pogled na zelenilo i ljubavno uređeni vrt, tako da smo se čak i dok kuhamo osjećali "u prirodi".
U vrtu smo se mogli savršeno opustiti bez ometanja, čak i s psom, jer je sve potpuno ograđeno.
Baltičko more i prekrasni Geltinger Birk čak su dostupni pješice. Priroda oko nas poziva na šetnju i bicikliranje, što smo obilno iskoristili.
Zbog vrlo dobrog Wi-Fi-ja, naša kći je mogla pripremati za fakultet, a ja sam mogao mirno obaviti neke stvari na prijenosnom računalu.
Jednostavno divno opuštanje, čak i kad pada kiša.
Sljedeće godine bismo se s veseljem vratili i nadamo se da će uspjeti ?.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2023

Cathrin D. iz/od München

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni odmor.

Kućica se nalazi neposredno uz prirodni park Geltinger Birk; a već nekoliko automobila, tišina, mali ribnjak i sauna su dobri uvjeti za predivan odmor. Ali kada sjediš ispred kuće s jutarnjom kavom i gledaš preko Birk prema moru, slušajući ptice cvrkućući i krešteći, vjetar - tada ne želiš nikada otići. Kuća je udobna i dobro opremljena, ukusna i raznovrsna. Savršenstvo dolazi zbog ljepote prirode: nekoliko metara od kuće vode uski putevi u Birk, gdje možeš trčati po pješčanim stazama, promatrati gniježđenje ptica kroz dalekozor ili promatrati divlje ponije (konje) i goveda. Postoje vođene ture na stanici ptica, piknik mjesta, mlin - idila. Bio sam sada drugi put u kući obitelji Frischeisen i opet ću ići. Možda sljedeći put ne u proljeće kada cvate bijela zova i šljiva, već u kolovozu kad se može kupati. To je savršeno mjesto za opuštanje, čitanje, bavljenje sportom, biti sretan.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2021

Birgit D. iz/od Wörthsee

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragulj daleko od Nordijskog

Draga gospođo Frischeisen, tamo imate vrlo poseban kovčeg s blagom i najbolja stvar u vezi njega je to što ga možete iznajmiti za sebe. Ako se želite opustiti, biti peti razred i - barem sam ja to zamišljao - tražite nordijski osjećaj između svih voda, došli ste na pravo mjesto. Uz toplu čokoladu s rumom i dobru knjigu ne trebate putovati na velike udaljenosti avionom. Rado ću opet doći! Srdačan pozdrav, Birgit Dietrich

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži


kontakt

gospođa A. Frischeisen

gospođa A. Frischeisen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321773

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321773.htm


«Slamnata kućica na Geltinger Birku» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina