Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Wolf u Bad Elsteru

Vogtland, Bad Elster, blizu Češke

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Od siječnja 2021. nudim svoj vrlo miran bungalov na ograđenoj parceli. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, hodnika, tuš kabine, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i kaminom te dobro opremljene kuhinje. Grijanje je izvedeno noćnom akumulacijskom peći, infracrvenim grijanjem i ugodnim kaminom (drva su dostupna). Tu je terasa s vrtnim stolicama i stolom. Samo imanje ima 600 kvadrata i potpuno je ograđeno. Parking dostupan izvan objekta.

Područje je prekrasno i poziva vas na planinarenje ili opuštanje u obližnjem Bad Elsteru.

Obližnju Češku Republiku uvijek vrijedi posjetiti, što također možete učiniti udobno s Vogtlandbahnom. U zimskim mjesecima do ski lifta i skijaških staza može se doći oko 10 km.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.9 km

0.9 km

Skijaška uspinjača 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 3.4 km

3.4 km

Restoran 1.1 km

1.1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 187 km Nürnberg

187 km

Kolodvor 0.8 km Sohl

0.8 km

Izlaz s autoceste 30 km Plauen Süd

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmor u prekrasnom Vogtlandu sa svojim šarmantnim krajolicima i tihim šumama isplati se gostima svih uzrasta.

Naša kuća za odmor nudi vam opuštanje i razne zanimljive izletničke destinacije pješice, automobilom ili biciklom (Češka - toplički trokut, Vogtland Arena Klingenthal, brane, Göltzschtalbrücke - najveći cigleni most na svijetu, svemirska izložba, Rudne planine, Elsterske planine , Fichtelgebirge, Franačka šuma, Bohemija itd.).

Saska državna kupališta Bad Elster (s novoizgrađenom slanom kupkom) i Bad Brambach nalaze se u neposrednoj blizini.

Do vrlo tihog bungalova vrlo je lako doći Vogtlandbahnom, tik je uz šumu, daleko od prometa. Ne čuje se auto ili nešto slično, samo šum šume. Bad Elster udaljen je 3 km sa svojim opuštajućim bazenom sa slanom vodom i drugim zanimljivim odredištima kao što je renovirani vanjski bazen iz 1905. Također možete prošetati (cca. 900 metara) do prekrasnog, besplatnog prirodnog bazena.

U jesen, obično od početka rujna, u okolnim šumama možete nabrati mnogo gljiva.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba, ručnici za ruke i kupaonicu, kuhinjske krpe, posteljina, WiFi, pristojbe uključene su u cijenu najma. Dostupna drva za peć.

Molimo kontaktirajte našeg administratora tri dana prije dolaska kako bi se ključevi nesmetano predali na dan dolaska. Uz potvrdu rezervacije poslat ću vam točan broj telefona. Polog se plaća po dolasku i bit će prebačen na vaš račun unutar 14 dana nakon odlaska, pod uvjetom da nije došlo do oštećenja.

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 14 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Krajolik Vogtlanda djeluje vrlo idilično sa svojim poljima, livadama i šumovitim vrhovima brežuljaka. Na jugu i jugoistoku Vogtland se uzdiže i tvori nizak planinski lanac, a posebno na istoku uključuje i dijelove Rudnog gorja. Ovo područje se zove Gornji Vogtland. Tu prevladava crnogorična šuma. Grad Adorf smatra se ulazom u gornji Vogtland i predstavlja križni put prema Češkoj i Frankoniji. Najviša planina u Vogtlandu je Schneehübel (974 m) u zapadnom Rudnom gorju. No, poznatiji i osebujniji su Aschberg kod Klingenthala (936 m) i Spiralni kamen (883 m). Zbog nadmorske visine, zimi gotovo uvijek ima snijega, što omogućava zimske sportove. Osim toga, u blizini se nalaze odgovarajući zimski sportski centri i uređene staze za skijaško trčanje.



Sjeverno brdsko područje ispresijecano je nizom riječnih dolina, posebno Weißen Elster i Göltzsch. Saale također prolazi kroz bavarski i tirinški Vogtland. Izgrađeni su moćni mostovi za željeznički i cestovni promet preko dolina. Posebnu slavu stekao je Göltzschtalbrücke, najveći most od opeke na svijetu i njegova "mlađa sestra" Elstertalbrücke. Oba su željeznički mostovi koji povezuju Nürnberg i Dresden. Osim cestovnih mostova na autocesti A 72 kod Hofa (Saaletal), kod Pirka (Weiße Elster) i kod Weißensanda (Göltzsch), Friedensbrücke u Plauenu je od posebne važnosti: to je najveći kameni lučni most u Europi. U Vogtlandu postoji i niz brana. Brana Pöhl (Trieb, pritoka Weißen Elster), brana Pirk (Weiße Elster), brana Bleiloch (Saale), brana Zeulenroda i Untreusee poznata su kao područja za rekreaciju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Andrea W. iz/od Brandis

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Ocjena kuće za odmor Wolf

Vrlo lijepa i čista kuća za odmor, super lokacija, puno mira, pravo sjajno za opuštanje. Put do kuće je malo težak posebno s prtljagom, ali draga, ljubazna gospođa Wolf nam je naravno pomogla nositi. Šteta što se ne može doći autom do kuće. Ali svejedno sve je super.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Wolf:

Man kann bis auf wenige Meter bis zum Haus fahren um seine Sachen auszuladen. Geparkt wird das Fahrzeug auf unserem Privatgrundstück in ca. 50 Metern Entfernung . Gerade dies Abgeschiedenheit und Ruhe schätzen unsere Gäste um einen ungestörten Aufenthalt verbringen zu können

kolovoz 2023

Stephan S. iz/od Zornheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Onda sam otišao!

Mir, opuštanje, duge šetnje, "opuštanje" daleko od svakodnevnice. Sve smo pronašli. Simpatična kućica, opremljena sa svime, poziva nas da ponovno napunimo "prazne baterije". Dnevna soba s predivnim pogledom. Peć na drva otkriva kako će biti zimi. Iako je termometar često pokazivao više od 30 stupnjeva, u kući je uvijek bilo ugodno i hladno. Naš pas Flora također je uživala. Parcela je potpuno ograđena i nudi sjenu, mogla se slobodno kretati. Do šume su samo nekoliko metara i ona poziva na duge šetnje. Vlasnica je vrlo ljubazna i susretljiva, nažalost imali smo samo kontakt putem e-pošte (mozda se to promijeni sljedeći put?). Jedina poteškoća je ta što se ne može parkirati izravno pored kuće, što bi opravdalo minimalno smanjenje bodova, ali to se nadoknađuje cjelokupnim paketom.
"Draga gospođo Wolf, puno vam hvala što smo smjeli biti vaši gosti. Ako sve bude išlo kako treba, sigurno nećemo biti posljednji put u vašoj kući."
Najbolji pozdravi od Stephana i Katie s Florom.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

svibanj 2023

Antje F. iz/od Bernsdorf

4,8
5 5 5 4 5

Top für ruhigen Urlaub mit Hund

Sehr schönes Ferienhaus mit tollem Blick. Nur der Zugang mit Gepäck oder Einkauf etwas anstrengend aber soll ja geändert werden . Kann weiterempfohlen werden.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2023

Jochen S. iz/od Niederhorbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća za odmor u bajkovitoj prirodi.

Mogli smo provesti kratki tjedan u kući za odmor gospođe Wolf i svaki dan smo uživali. Kuća je super čista i ima sve što vam je potrebno. Jednostavno mjesto za dobro osjećanje, a ljubitelji prirode mogu uživati u predivnoj lokaciji - sam pogled kroz panoramski prozor u dnevnom boravku je svaki puta bio "wow". U sred prirode, a ipak ne baš "odvojeni od svega" - u nekoliko minuta vožnje nalazite se u Bad Elsteru ili Adorfu sa mnogim trgovinama i odličnim restoranima (posebno preporučujemo "Waldimbiss" između Adorfa i Bad Elstera za ljubitelje hamburgera).
Bili smo prvi put u Vogtlandu i oduševili smo se ovim predivnim područjem - za nas (moju ženu, našeg ovčara i mene) ljubitelje planinarenja, to je bilo apsolutno otkriće i predivna kuća gospođe Wolf bila je odlična baza. Zaključak: Osjećali smo se jako ugodno i rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2022

Kerstin K. iz/od Friedrichroda

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa mala kuća

Ova kuća za odmor je dobro opremljena. Ništa nije nedostajalo. Mir i pogled na prirodu bili su jednostavno prekrasni. Osjećali smo se vrlo ugodno i bilo je idealno za naša dva bigla. Nema rupe u koju bi mogli pobjeći.
Vrlo ljubazna kontakt osoba i gazdarica.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2022

Beatrice W. iz/od Bahnhofstraße 353a

5,0
5 5 5 5 5

Wenn du Ruhe suchst

Sehr schön gelegenes Ferienhaus am Wald mit einer herrlichen Aussicht.
Sehr nette Vermieter.
Sauber und es ist alles vorhanden.
Zum erholen einfach top.
Gerne wieder

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2022

Ute B. iz/od Ottendorf-Okrilla

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Grünen

Tolle Aussicht mit viel Ruhe ,so richtig zum Seele baumeln lassen

kolovoz 2021

Eva S. iz/od Blauen

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodna, tiha kućica

Vrlo tiha mala kuća, vrlo čista, dobro održavana i s ljubavlju namještena. Štednjak u kuhinji je malo mali, ali inače je kuhinja dobro opremljena. Grijanje na drva je odlično i vrlo ugodno. Lijep, dobro ograđen vrt. Osjećali smo se vrlo ugodno!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

svibanj 2021

Uwe H. iz/od Potsdam

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Proveli smo prekrasne dane u ukusno uređenoj kući za odmor. Posebno nam se svidjela idilična lokacija, mir i blizina šume.
Vikendica je vrlo dobro opremljena, ništa ne radi. U hladnim večerima bilo je vrlo ugodno ispred kamina.
Vratit cemo se !

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

svibanj 2021

Nadine W. iz/od Zwickau OT Mosel

4,8
4.5 4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep ugodan kratki odmor

Bilo nas je četvero (2 odraslih i 2 djece) plus pas u ovom udobnom bungalovu. Uspješan odmor usred prirode, vrlo blizu šume! Sve je bilo vrlo čisto i lijepo namješteno. Ništa nam nije nedostajalo. Rado opet!! Hvala draga gospođo Wolf

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

ožujak 2021

Conny R. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlen wie zuhause

Ich durfte einen beruflichen Aufenthalt im Ferienhaus verbringen und suche mir dafür gern gemütliche Unterkünfte aus. Und in diesem Häuschen ist das besonders gelungen! Wer den Wald liebt und gern heimelig in einem wirklich liebevoll gestalteten Domizil nächtigt der kommt hier voll auf seine Kosten. Es fehlt an nichts und den Arbeitstag am knisternden Kaminfeuer ausklingen zu lassen gibt einem ein bisschen ein Gefühl von zuhause!

Preporučeno za: Romantični odmor


kontakt

gospođa L. Wolf

gospođa L. Wolf

Dalji smještaji od gospođa L. Wolf


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 322802

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/322802.htm


«Kuća za odmor Wolf u Bad Elsteru» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina