Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  12   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
14 spavaće sobe (+6)
8  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
38m²
14 spavaće sobe (+6)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartmani se nalaze u mirnoj kući s 5 apartmana u mirnoj sporednoj ulici. U novouređenom dvorištu zgrade nalazi se lijep prostor za roštilj. Možete parkirati odmah ispred vrata besplatno. Sve trgovine su u neposrednoj blizini, a do njih se može doći i pješice. Apartmani su upravo temeljito renovirani i bit će prvi put dostupni od 1. ožujka 2022. Ukupno ima 4 apartmana i mogućnost smještaja 12 osoba.

Do autoceste se stiže za 5 minuta. Do Bürgerparka također možete stići za 5 minuta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna
Spavaća soba 4
jednokrevetna
Spavaća soba 5
jednokrevetna
Spavaća soba 6
jednokrevetna
Spavaća soba 7
jednokrevetna
Spavaća soba 8
jednokrevetna
Spavaća soba 9
jednokrevetna
Spavaća soba 10
jednokrevetna
Spavaća soba 11
jednokrevetna
Spavaća soba 12
jednokrevetna
Spavaća soba 13
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Zračna luka 10 km

10 km

Kolodvor 3 km

3 km

Izlaz s autoceste 1 km

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Francuska sa svojim izvrsnim restoranima udaljena je oko 5 km, a Luksemburg oko 40 km. U blizini je rekreacijsko područje za opuštanje i planinarenje.

Apartmani su vrlo centralno smješteni, također za timove montera.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Uvjeti i odredbe (OU) -
Iznajmljivač: upravljanje imovinom Heidi Wilhelm, Matthiasstr.10, 66115 Saarbrücken
1. Dolazak/Odlazak
Subota do 18 sati najkasnije do sljedeće subote do 9 sati. Vrijeme dolaska i odlaska također se odnosi na individualno dogovorene radne dane. Polazak se mora dogoditi najkasnije do 9 sati na dan polaska. Ako se vrijeme polaska prekorači za više od 30 minuta, naplaćuje se dodatno noćenje.
Ostala vremena dolaska i odlaska mogu se individualno dogovoriti s iznajmljivačem. Ukoliko se najmoprimac ne pojavi do 20:00 sati na dan dolaska, smatra se da je ugovor raskinut protekom roka od 48 sati bez obavijesti najmodavca. Stanodavac ili njegov zastupnik tada može slobodno raspolagati predmetom. (Proporcionalna) otplata stanarine zbog prijevremenog odlaska uglavnom se ne vrši.
2. Posebni zahtjevi i dodatni ugovori
načelno su moguće. Potrebna im je pismena potvrda stanodavca. U slučaju kućnih ljubimaca potrebno je navesti vrstu i veličinu.
3. Plaćanje
Ugovor o najmu postaje valjan potvrdom rezervacije od strane iznajmljivača. Polog od 20% iznosa najma dospijeva u roku od sedam dana od primitka potvrde rezervacije. Nakon uplate akontacije, preostali iznos dospijeva 30 dana prije polaska. U slučaju nepoštivanja rokova plaćanja najmodavac može odustati od ugovora. Neplaćanje se smatra odustankom i daje pravo najmoprimcu na ponovni najam.
Dodatni troškovi za vodu, parkirno mjesto, otpad se ne naplaćuju. Troškovi energije se naplaćuju prema utrošku. Cijena po kWh navedena je u dokumentima za rezervaciju i uvijek se može pogledati na web stranici.
4. Povlačenje
Od ugovora možete odustati u bilo kojem trenutku. Povlačenje mora biti u pisanom obliku. U slučaju odustajanja, dužni ste nam nadoknaditi štetu koju smo pretrpjeli:
bez naknade od dana potvrde rezervacije od strane najmodavca do 121. dana prije početka razdoblja najma
od 120. dana do 61. dana prije početka najma iznos pologa
od 60. dana do 15. dana prije početka najma 50% od ukupne cijene
od 14. do 8. dana prije početka razdoblja najma, 80% ukupne cijene. Ako se otkaže manje od osam dana prije početka razdoblja najma, mora se platiti puna cijena putovanja. Računa se datum primitka vaše poruke o otkazivanju. Već plaćeni iznosi bit će kompenzirani. Možete osigurati zamjenu koja će sklopiti vaš ugovor pod navedenim uvjetima. Dovoljna je pisana obavijest.
5. Obveze najmoprimca Najmoprimac se obvezuje pažljivo postupati s iznajmljenim stvarima (kuća za odmor, inventar i vanjski objekti). Ukoliko tijekom najma nastane šteta na kući za odmor i/ili inventaru, najmoprimac je to dužan odmah prijaviti Upravi nekretnine. Već po dolasku utvrđene nedostatke i oštećenja potrebno je odmah prijaviti upravi nekretnine, inače je najmoprimac odgovoran za nastalu štetu. Za otklanjanje oštećenja i nedostataka mora se dati razuman rok. Isključene su reklamacije koje nisu odmah prijavljene na licu mjesta. Pritužbe zaprimljene od strane iznajmljivača na kraju boravka ili nakon odlaska iz kuće za odmor također su isključene iz naknade.
U slučaju bilo kakvih smetnji u radu, najmoprimac je dužan učiniti sve u okviru svoje zakonske obveze kako bi pomogao u otklanjanju smetnji i sveo na najmanju moguću mjeru eventualnu nastalu štetu. Vrijedi kućni red objavljen u apartmanu.
6. Privatnost
Najmoprimac je suglasan da se potrebni podaci o njegovoj osobi pohranjuju, mijenjaju i/ili brišu u sklopu ugovora sklopljenog s njim. Svi osobni podaci obrađuju se uz apsolutnu povjerljivost.
7. Odgovornost
Natječaj je napravljen prema našim saznanjima. Ne odgovaramo za bilo kakav utjecaj na iznajmljenu nekretninu uzrokovan višom silom, nestankom struje i vode uobičajenim u zemlji te nevremenom. Isto tako, ne postoji odgovornost u slučaju nepredvidivih ili neizbježnih okolnosti kao što su službene naredbe, iznenadna gradilišta ili poremećaji uzrokovani prirodnim i lokalnim događajima. No, stanodavac rado pomaže u rješavanju problema (koliko je to moguće).
Isključena je odgovornost najmodavca za korištenje dostavljene opreme za igru i sport. Dolazak i odlazak najmoprimca je njegova vlastita odgovornost. Iznajmljivač ne odgovara za osobne stvari u slučaju krađe ili požara. Najmoprimac je u potpunosti odgovoran za namjerno uništenje ili oštećenje.
8. Završne odredbe
Fotografije i tekst na web stranici ili u letku koriste se za realno B


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa H. Wilhelm

gospođa H. Wilhelm

ostale informacije

Broj objekta: 323313

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/323313.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina