Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Duinhuys De Zilte Zee

Egmond aan den Hoef

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 56 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća je nedavno obnovljena i nudi sav moderni luksuz potreban za opuštajući boravak na obali Sjeverne Holandije.

Ova se kuća nalazi u malom parku u kojem su neke kuće stalno naseljene. Budući da nema sadržaja, park ostaje predivno tih. U blizini je centar Egmonda. Veliki supermarket sa svježom tržnicom, ribarnicom, pekarom i mesnicom udaljen je 1,5 km, a u središtu Egmonda aan Zeea nalaze se razne vrste lijepih trgovina, terasa i restorana.

Kuća je prekrasna u svako godišnje doba. U proljeće i ljeto možete uživati u sunčanom vrtu koji gleda na jug. Tako se gotovo cijeli dan sunčate u vrtu i u kući. Ali također je prekrasno boraviti u ovoj kući jeseni i zimi. Peć na drva u dnevnoj sobi čini je ugodnom i udobnom, pa boravak u zatvorenom po lošem vremenu apsolutno nije kazna. Dnevna soba ima klizna vrata koja se mogu potpuno otvoriti po lijepom vremenu.

raspored

U kuhinji je prostor za kuhanje opremljen štednjakom s 4 plamenika, pećnicom i perilicom posuđa. Hladnjak je u spremištu pored kuhinje. Osigurane su tave, posuđe, posuđe i čaše. Za šalicu kave dostupan je Nespresso aparat, ali imamo i Senseo aparat ako više volite tu kavu. Tijekom svog boravka perilicu možete koristiti besplatno.

Kuća za odmor ima dvije spavaće sobe za 2 osobe, obje s velikim luksuznim krevetom s oprugom i ormarom za odlaganje vaše odjeće. To su puni kreveti s dobrim madracima. Spavaća soba na katu ima nagnute strane i krovni prozor. Mandala i visoki strop čine ga prekrasnim prostorom. U kupaonici se nalazi tuš s kišnim tušem, umivaonikom i WC-om.

vrt

Kuća stoji na više od 300 m2 zemljišta, a vrt je potpuno zaštićen i može se zatvoriti suncem i hladom. Od ranog jutra možete uživati u prvim zrakama sunca na prekrasnim ležaljkama. Možete se opustiti i sunčati na dvije ležaljke, a navečer večerati za velikim vrtnim stolom. Trava je savršena za djecu, a po dobrom vremenu možete napuniti vlastiti bazen za dodatnu vodenu zabavu. I naravno, nakon dana na plaži, na dinama ili u gradu možete uživati u posjetu sauni.

djeco

Imamo nekoliko igračaka za djecu, a postoji i nekoliko knjiga za čitanje i bojanje. Ako je potrebno, sa sobom možete ponijeti i dječju opremu. Također možete koristiti dječji krevetić i / ili visoku stolicu. Javite nam ako ste zainteresirani i pobrinut ćemo se da to bude učinjeno. Uz kuću se nalazi javno igralište na kojem se djeca mogu igrati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.5 km

3.5 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Amsterdam

45 km

Kolodvor 9 km Heiloo

9 km

Izlaz s autoceste 9 km A9

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Okruženje

Najširi i najraznolikiji prirodni rezervat duž nizozemske obale nalazi se ovdje u Sjevernoj Holandiji, uključujući Egmondse Duinen. Ljubitelji prirode mogu se prošetati ili voziti biciklom kroz prekrasno okruženje. Egmond aan den Hoef je mirno selo u blizini primorskog odmarališta Egmond aan Zee i slikovitog sela Bergen u Sjevernoj Holandiji, koje svakako vrijedi posjetiti tijekom vašeg boravka. Ne možete ignorirati Bergena, pogotovo ako volite umjetnost i kulturu. Bergen je pravo umjetničko selo s brojnim muzejima i umjetničkim galerijama, a da ne spominjemo lijepe restorane i terase. Alkmaar, Haarlem i Hoorn također se toplo preporučuju, a Amsterdam je također u blizini.

Duinhuys De Zilte Zee nalazi se na rubu Egmondse Duinen. Ovdje možete dobiti malo svježeg zraka, penjati se i penjati se. Želite li se na neko vrijeme maknuti iz gomile? Zatim posjetite ovaj prekrasni rezervat prirode, u kojem je prekrasno tiho. Uređeno je više od 60 kilometara pješačkih staza koje vas vode do najviših dina, najstarijih šuma i nanosa dina.

Koliba na plaži?

Pored ove prekrasne kuće za odmor, želio bih vam skrenuti pažnju na mogućnost iznajmljivanja naše kolibe na plaži na prekrasnoj plaži Egmond aan Zee za malu naknadu. To znači da ne morate svakodnevno vući stvari prema obali i sigurni ste u prekrasno mjesto na plaži ... idealno!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 56 dana prije dana dolaska.
  • Stornierungen müssen Duinhuys De Zilte Zee in schriftlicher Form per E-Mail gemeldet werden. Im Falle einer Stornierung bis 8 Wochen vor Anreise wird eine Stornogebühr von 25 % fällig. Bei einer Stornierung innerhalb von 8 Wochen vor Anreise werden die übrigen 75% in Rechnung gebracht, dies bedeutet 100% Stornierungskosten. Falls der Mieter das Ferienhaus nicht nutzt oder es bereits vor Ablauf der Mietzeit verlässt, erfolgt keine (anteilige) Rückzahlung der Miete. Falls der Mieter die Reservierung umbuchen möchte, ist dies eventuell in Absprache mit Duinhuys De Zilte Zee möglich. Diese Anfrage muss vom Mieter per E-Mail gestellt werden.

ostale informacije:

Uvjeti

Primjenjuju se uvjeti plaćanja i najma Duinhuys De Zilte Zee. To možete zatražiti bez obveze i dobiti s potvrdom.

Polog iznosi 25% od najamnine i dodataka i mora se uplatiti u roku od 5 dana od primitka potvrde. Konačna uplata, uključujući polog od 150 eura, mora se izvršiti najkasnije 8 tjedana prije datuma dolaska.

Zbog boravka u parku zabave i grupe mladih nisu dopuštene u kući.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Duinhuys De Zilte Zee
gospođa N. Verhoef

gospođa N. Verhoef

Ja sam Nicole Verhoef i stanodavka sam ove prekrasne, luksuzne kuće za odmor. Kao djevojčica uvijek sam govorila da stvarno želim voditi B&B ili kuću za odmor negdje na prekrasnom mjestu na obali Nizozemske. I sad mi se san ostvario. Kad je ova kuća krenula na prodaju u srpnju 2020. godine, izbor je brzo napravljen. Odmah sam se zaljubio! Kuća za odmor nalazi se na prekrasnom mjestu izvan malog parka, gdje možete ostati odvojeni i još uvijek iskusiti ugodnost ostalih malih kuća u vašem području. Radujem se vašem dolasku! Doviđenja za sada. S poštovanjem, Nicole


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 323934

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/323934.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 56 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina