Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Block Haus Aurora nalazi se u Dziwnóweku, 72-420, u zapadnopomorskom vojvodstvu, 900 metara od plaže, 450 metara od centra i 300 metara od Wrzosower Haf. 600 metara od borove šume. Imate besplatni WiFi, opremu za roštilj, besplatno privatno parkiralište, vanjski bazen (samo u sezoni), za naše najmanje dječje igralište (pješčanik, kućicu, mali zid za penjanje, trampolin, ljuljačke i tobogan) i puno zelenih površina za trčanje, igrajući se loptom ili jednostavno uživajte u suncu, čitajte ili ne radite ništa.
Kuća za odmor ima dnevni boravak s kaučem, stolić za kavu, noćnu lampu, satelitsku TV ravnog ekrana s njemačkim programima, blagovaonicu s 1 stolom i 6 stolica, potpuno opremljenu kuhinju (hladnjak, indukcijski štednjak, kuhalo za vodu, aparat za kavu, Toster) i veranda s pogledom na vrt i bazen. Kupaonica s tušem i sušilom za kosu.
Na katu su 2 spavaće sobe. Jedan od njih ima bračni krevet 160x200cm, 2 noćna ormarića s noćnim lampama, komodu i ormar. U ostala 2 odvojena kreveta 90x200, 2 noćna ormarića s noćnim lampama i ormarićem.
Kuća za odmor, površine 60m2 s grijanjem (podno grijanje dolje, radijator gore), pogodna je za alergije. Na prozoru su mreže protiv komaraca protiv malih insekata. Za vjetrobran na plaži.
Na raspolaganju su posteljina, toaletni papir i konj za odjeću. Ne zaboravite na ručnike za kupaonicu i predmete za rublje.
Osoblje recepcije koja govori 24 sata govori njemački i poljski jezik i rado će vam pomoći u bilo kakvim pitanjima i planirati boravak.
Pušenje u kući nije dozvoljeno.
Aktivnosti: planinarenje, trčanje, jahanje (izvan smještaja-dodatne naknade), vožnja biciklom (izvan smještaja-dodatne naknade), jedrenje na dasci i kite surfanje na jezeru, iznajmljivanje pedalina, kajaka, kanua (-izvan smještaja-dodatne naknade ). Ribolov - izvan imanja.
Świnoujście je 47 km od apartmana Aurora, dok je Międzyzdroje 31 km, dok je Kołobrzeg 62 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Solidarnost Szczecin-Goleniów, 61 km od objekta.
Cijene:
Izvan sezone: 72EUR
Lipanj: 87EUR
Srpanj / kolovoz: 120EUR:

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Jezero 0.35 km

0.35 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 70 km Flughafen Stettin-Goleniów

70 km

Kolodvor 8 km Kamien Pomorski

8 km

Izlaz s autoceste 20 km S3

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli u Haus Aurora,



gdje je nadohvat ruke naše osvježavajuće, mirno ili olujno Baltičko more.



Naše more volimo zbog činjenice da možete zaroniti u njegove dubine, slušati njegovo tiho šuštanje ili opasno tutnjanje, diviti se divnim izlascima i zalascima sunca i pozdraviti zoru s šalicom kave i oprostiti se od kraja dana Čaša vina.



I mi volimo naše plaže! Tako da nas sunčane zrake mogu razmaziti ležeći, šetajući ili trčeći po ugrijanom pijesku, dok energiju punimo novo apsorbiranim vitaminom D i jodom. Možda će nam i more dati komadić jantara - zlato Baltičkog mora.

Također volimo naše šume koje nam usred fascinantne flore i faune daju čisti kisik koji je toliko važan za naše zdravlje.



Volimo odmor, odmor i opuštanje.

Ne gubite vrijeme i pozovite nas i provedite ugodno i korisno vrijeme u Dziwnòweku, u Haus Aurori.

Sobe za 2 do 4 osobe, apartman za 5 osoba i 3 ugodne drvene kućice za 6 osoba spremne su da vas prime.

Svaka soba za 2-4 osobe ima zaseban ulaz, kupaonicu, balkon ili terasu, TV sa svim njemačkim satelitskim programima, hladnjak, posuđe i pribor za jelo, kuhalo za vodu i vjetrobran za plažu.

Pušenje je zabranjeno u svim sobama.



Kuća Aurora udaljena je 900 m od mora, 450 m od centra i 300 m od zatoka Wrzosowska. Na imanju se nalazi besplatni WiFi, parking, prostor za roštilj, bazen (samo u ljetnoj sezoni), igralište s pješčenjakom, mali zid za penjanje, trampolin, tobogan, drvena kućica i ljuljačke. Velika zelena površina djeci nudi dovoljno prostora za trčanje i igranje nogometa, a odraslima mjesto za čitanje i sunčanje.

Ljetna kuhinja na imanju ima indukcijski štednjak s priborom za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, čaše za pivo i čaše za pjenušac.

Osiguravamo posteljinu i toaletni papir. Molimo vas da ne zaboravite ponijeti sa sobom ručnike i kozmetiku.

Dostupni smo 24 sata dnevno. Rado ćemo vam pomoći riješiti probleme ili planirati izlete i reći vam zanimljive činjenice o tom području. Govorimo poljski, njemački i engleski.



Od srca vas pozivamo!



Beata, Rafał i Julia Skierkowski


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 0,50 € po osobi

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Bedingungen für die Reservierung 1. Bei der Reservierung verpflichtet sich der Gast zur Vorauszahlung einer Anzahlung an Dom Aurora, in Höhe von 30% des gesamten Preises. Die Vorauszahlung ist Innerhalb von 3 Arbeitstagen zu leisten, außer es wurde mit dem Gast was anderes vereinbart. 2. Die Reservierung ist erst gültig wenn die Vorauszahlung auf unserem Konto eingegangen ist. 3. Wenn die Vorauszahlung nicht Termingerecht beglichen ist, so entbindet dies Dom Aurora von allen getroffenen Vereinbarungen. 4. Im Fall des Aufenthaltsverzichts durch den Gast weniger als 60 Tage vor Anreisedatum wird die Vorauszahlung nicht zurückerstattet. Sind es mehr als 69 Tage bis Anreisedatum erstatten wir 100% von der geleisteten Vorauszahlung. 5. Denn Restbetrag für den Aufenthalt in Dom Aurora bezahlt der Gast bei der Ankunft. 6. Vorzeitige Abreise entbindet den Gast nicht von der Zahlungspflicht für nicht erbrachte Leistungen. 7. Reservierungen ohne Vorauszahlung werden bis 18.00 Uhr gehalten. Erhalten wir keine Benachrichtigung über eine spätere Anreise, versuchen wir das Zimmer weiterzuvermieten. 8. Die Zimmer im Dom Aurora werden je Tag vermietet. Anreise ist ab 15:00. Abreise bis 10:00 Uhr. 9. Durch Überweisung der Vorauszahlung werden die oben genannten Bedingungen anerkannt.

ostale informacije:

Okruženje
U Wrzosowo-u, udaljenom 1 km, nalaze se staje za jahanje. Odatle se organiziraju izleti na konjima, na primjer izravno duž Ostssea uz plažu (jahališta imaju dodatnu dozvolu). Kod nas možete unajmiti bicikle. U mjestu Dziwnow (oko 2,5 km) nudi se izleti brodom kroz lagunu Kamienski i Baltičko more, tu je i most za podizanje.
Mali dječji zoološki vrt nalazi se u mjestu Miedzywodzie, udaljenom oko 8 km. Životinje možete promatrati i izravno s nama, na primjer rode, jelene, divlje svinje i lisice. Djeca kod nas mogu sigurno ispuštati paru jer je glavna cesta udaljena 200 m. U oko 15 km udaljenom Rewalu možete putovati uskotračnom željeznicom. Drugi po visini svjetionik na poljskoj obali nalazi se u mjestu Niechorze oko 21 km. Na oko 13 km možete posjetiti ruševine crkve iz 14. stoljeća na litici u Trzesaczu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Haus Aurora
gospodin R. Skierkowski

gospodin R. Skierkowski

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 323951

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/323951.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina