Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lacanau

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Čamac
Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

R.A. van de Kraats

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

B.M. Bijl

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Peter Kaiser

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Patrick Geel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J. Laros

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

A. Pak

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

R.A. van de Kraats

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M. Gerretsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za vilu koja u visokoj sezoni treba koštati između 2000 i 2500 eura, osjećao bih se prevaren. Sada također, iako je cijena 700-800 eura. Bili smo s vama prije 4 godine u St. Julien i Bornu, što je bilo odlično. Kuća s osobnim dodirima i ugodnom atmosferom. U Lacanauu nismo pronašli nikakvu vezu s TT-om, osim plaćanja preko vas. Vila je bila prljava, puna paukova po podu i stropu, klizna vrata nisu radila, pa čak niti platiša perilice su bili oštećeni, a na zidovima i svugdje vidljive mrlje. Udaljene dijelove vile poput roštilja ili garaže niste uspjeli popraviti, iako ste ih mijenjali. Nije ono što očekujete pronaći za takav novac. Osobnu pažnju TT-a, kako je opisana u vašim vodičima, nisam vidio.

Sevda Gungor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, bili smo malo napeti jer smo li dobili ono za što smo platili? Kad smo se vozili po cesti, odmah smo bili oduševljeni i bili smo jako sretni što vila izgleda kao što je opisano i prikazano na fotografijama. Stvarno smo uživali u kući, bazenu, prirodi (svježi miris borova). Kuća je doista bila opremljena svim pogodnostima. To smo smatrali idealnim. Supermarket, more i Lac de Lacanau bili su preko puta. Kakva priroda, kakvo ugodno vrijeme. Bilo je puno toga za vidjeti u okolici. Smatrali smo da je tjedan dana premalo da bismo sve posjetili i istovremeno uživali. Savjet je stoga rezervirati minimalno 2 tjedna. Uživali smo s obitelji. To je mjesto gdje možete doći sebi i raditi sve u svom tempu. Bez žurbe... Toliko smo zadovoljni da ćemo sigurno u budućnosti ponovno posjetiti Lacanau-ocean. Osvojilo je mjesto u našem srcu.

F.A.J. van Herten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrhunska kuća i okolina vrhunska. Park od 40 vila, svaka s vlastitim bazenom. Fantastične biciklističke staze, lijepo uređene, ukupno oko 120 km. Prekrasne plaže, golf tereni i simpatična mjesta. Ovdje smo proveli stvarno vrhunski odmor. Definitivno preporučujemo.

Esther Pozo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepa kuća, predivan bazen i lijepa tišina. Dosta prostora. Ne postavljamo visoke zahtjeve, iako bi nekima mogao biti razočaravajući jer je prilično zastario. Svi sadržaji su dostupni, čak i daska za peglanje. Izolirano je mjesto. Možete obaviti kupovinu automobilom u 10 minuta. Nažalost, nema Wi-Fi. Autobusna stanica je u blizini. Na primjer, za manje od pet eura možete otići i vratiti se do Bordoa.

Wim Schieven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepo veliko područje s morem i velikim jezerom. Dobro smo primljeni i ljubazno, i uzeli su si vremena da sve dobro objasne. Šteta što recepcija nije bila na samom parku, već 3 km dalje u selu. To su lijepe velike kuće s bazenom i privatnosti. Vlastiti ulaz s nadstrešnicom za auto. Čim uđete u kuću, odmah primijetite da su ove kuće zastarjele i nisu dovoljno čistiti. Madraci su stari i prljavi. Unatoč tome, lijepo je mirno mjesto za provesti odmor.

W.G. Van Boheemen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rečeno nam je da će vila koju ćemo iznajmiti vjerojatno biti na početku parka (između prilično prometne Route de Baganais i ceste kroz park.) Međutim, spomenuta kuća zapravo je bila ured (zaista prilično prometno mjesto). Dobili smo kuću usred parka u dolini između 2 dine i bilo je zaista vrlo mirno. Okolina je bila vrlo lijepa, s prekrasnim pogledom na borovu šumu i dine iza nje. Kuća je bila velika i prostrana, ali namještaj je bio razočaravajući (tipa Ikea i vrlo loši kreveti). Kućanski pribor bio je vrlo oskudan, samo najosnovnije stvari. Imali smo metlu i lopatu, mop, usisavač, ali nismo imali sredstva za čišćenje. Odvodi na sudoperima bili su vrlo slabo prohodni. Bilo je ugodno što je tu bila i recepcija, otvorena svaki dan nekoliko sati, gdje ste se mogli obratiti s pitanjima i pritužbama. Zašto čišćenje košta 150 eura? Za francuske apartmane-maisonete plaćate puno manje, oko 40 do 50 eura. Vrt i bazen bili su dobro održavani.

S. de Lille

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Što mogu reći o ovom prazniku? Prekrasna kuća sa svim detaljima, pravilne orijentacije i položaja, prostrana, ... A kakva regija! Toliko toga za učiniti i vidjeti, idealno vrijeme (toplo i sunčano, ali nikad prevruće), i blaženo more. Stvarno nismo htjeli otići odavde! Ipak, bilo mi je drago što smo ovo mogli rezervirati u zadnji tren, jer - koliko god bilo lijepo - puna cijena je malo previše za 1 obitelj (ali možete sigurno ići s 2 obitelji!).

F.A.J. van Herten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrhunska kuća i vrhunski ambijent. Park od 40 vila, sve s privatnim bazenom. Fantastične biciklističke rute, uredno raspoređene i ukupno oko 120 km. Prekrasne plaže, golf tereni i lijepa mjesta. Ovdje smo imali pravi vrhunski odmor. Zaista preporučljivo.

Sevda Gungor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, bili smo malo napeti jer smo dobili ono što smo platili?

Kad smo se vozili stazom odmah smo bili oduševljeni i bili smo jako sretni što vila izgleda onako kako je opisano i prikazano na fotografijama.

Jako smo uživali u kući, bazenu, prirodi (svježi borov zrak). Kuća je stvarno bila opremljena svim pogodnostima. Našli smo taj ideal.

Supermarket, more i Lac de Lacanau bili su odmah iza ugla. Kakva priroda, kakva lijepa klima. Bilo je što vidjeti u okolici. Smatrali smo da je tjedan dana prekratko da sve obiđemo i ujedno uživamo. Stoga je savjet da rezervirate najmanje 2 tjedna.

Uživali smo s obitelji. To je mjesto gdje se možete opustiti i raditi sve svojim tempom. Bez žurbe..

Toliko smo zadovoljni da ćemo se sigurno vratiti u Lacanau-ocean u budućnosti. Osvojio je mjesto u našim srcima.

Patricia Ooms

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lacanau je lijepo smješten na raznim plažama. Bordeaux je također dobro posjetiti. Šteta što naš bazen (početak svibnja) još nije bio u mogućnosti koristiti, a vrijeme je bilo posebno dobro.

M. Gerretsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za vilu koja bi trebala koštati između 2000 i 2500 eura u sezoni, osjećao bih se prilično prevareno. Svejedno, uzimate ga zdravo za gotovo, unatoč 700-800 €.

Otišao sam u St Julien i rodio se s tobom prije 4 godine, što je bilo sjajno. Dom s osobnim pečatom i udobnošću.

Uoči Lacanaua iu Lacanauu, zwz 100% smo propustili bilo kakvu vezu s TT-om, osim što je plaćanje išlo preko vas.

Vilu smo pronašli na sljedeći način

Prljavi, rastopljeni pauci posvuda po podu i stropu, (platit ćete 170 € troškove čišćenja) sva klizna vrata nisu išla, visjela su nakrivljeno, truli okvir vrata, nedostaje prednja strana perilice posuđa, mrlje posvuda po zidu, jako zaprljana sušilica , labavi zahrđali dijelovi , usisavač koji nije htio usisati, rupa u zidu, jako oštećen suncobran, nema wifi u njegovoj skupoj vili, kuhalo za vodu koje odmah ispuha sve utikače. Disk vrata na terasu koja se nisu mogla zaključati. Vrata spavaće sobe koja se nisu htjela zatvoriti i kasnije se nisu mogla otvoriti, bazen koji buči cijeli dan i noć zbog usisavanja lažnog zraka, vanjski roštilj koji nije radio ni nakon presvlačenja itd itd.

Nije nešto što očekujete pronaći za toliki novac. Nisam vidio osobnu pozornost TT-a, kako ste opisali u vodičima.

Hans Hardenbol

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izvrsna lokacija s puno stvari za raditi u okolici. Blizina prekrasnog jezera i mora. Izvrsna usluga u parku. Kuća je u redu, to je sve. Opremljen je svom potrebnom opremom, dobrim krevetima i lijepim bazenom, ali završni detalj u potpunosti nedostaje. Vrlo je oskudno/jedva ukrašena. Za 8 osoba npr. samo 4 ležaljke na bazenu od tvrde plastike bez jastuka. Stol za blagovanje izvana također je napravljen od ružne bijele plastike i plastičnih stolica bez jastuka. Dijelom zbog toga omjer cijene i kvalitete u konačnici nije dobar. Kao redoviti klijenti, to smo puno bolje vidjeli u Topic Travelu.

Ann Lagrain

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan okoliš. Vile su vrlo tihe. Na recepciji pri dolasku ide glatko. Već smo nekoliko puta rezervirali vile. Bilo je to prije 7 godina i smatrali smo da je vili potrebna manja obnova. Osvježite kupaonice i tu i tamo malo boje i svakako su vam potrebna nova sjedala. Onda se opet vrati na staro.

W.G. Van Boheemen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rečeno nam je da je vila koju ćemo iznajmiti vjerojatno na početku parka (između prilično prometne Route de Baganais i ceste kroz park). Međutim, kuća o kojoj je riječ bila je ured (prilično malo prometa doista). Dobili smo kuću usred parka u dolini između 2 dine i bilo je stvarno vrlo tiho. Okruženje je bilo jako lijepo, a pogled na borovu šumu i dinu iza nje bio je prekrasan. Kuća je bila velika i prostrana, ali dekor je bio razočaravajući (Ikein i vrlo osrednji kreveti). Prisutna kućanska roba bila je vrlo skromna, samo najnužnije. Ima lopaticu za smeće i četku, krpu, usisivač, ali nema sredstava za čišćenje. Umivaonici jednog dijela vrlo su loše drenirali. Bilo je lijepo što postoji ured, otvoren nekoliko sati dnevno, gdje se može obratiti s pitanjima i pritužbama. Zašto čišćenje mora koštati 150 eura? U francuskim gites plaćate puno manje, oko 40 do 50 eura. Vrt i bazen bili su dobro održavani.

Wim Schieven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepo veliko područje s morem i velikim jezerom.

Bili smo lijepo i ljubazno primljeni i odvojili su vrijeme da sve detaljno prođu. Šteta što recepcija nije bila u samom parku, već 3 km dalje u selu.

to su prekrasne velike kuće s bazenom s privatnošću. Privatni prilaz s nadstrešnicom za automobil.

Pri ulasku u kuću odmah se primijeti da su te kuće zastarjele i da nisu dobro očišćene. Madraci su zastarjeli i prljavi.

Osim toga, to je lijepo mirno mjesto za odmor.

Esther Pozo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepa kuća, lijep bazen i lijepo i tiho. Dovoljno prostora. Ne postavljamo previsoke standarde, ali možda ćemo biti razočaravajući za druge, jer je prilično zastario.Svi sadržaji su dostupni, čak i daska za glačanje.

Daljinski je. Kupovina se može obaviti automobilom za 10 minuta. Nažalost nema Wi-Fi.

autobusna stanica je u blizini. Na primjer, možete otići i vratiti se u Bordeaux za nešto manje od pet eura


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 325867

Posljednje ažuriranje: 21.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/325867.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Lacanau» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat