Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lacanau

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


31 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

R. Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Filip De Volder

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tevfik Heybeli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gathy Jackson

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jorn Demeyer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

cwalegierse legierse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jacqueline Haasen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Henk Guchelaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M. Zegers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

N. Mastebroek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J.G. van der Linden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

D. Verhoeven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

cwalegierse legierse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

C. Geene

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa vila, lijepa lokacija, prekrasno more/plaža i lijepi bazen. Međutim, unutrašnjost je osrednja, skromna i bez duše. Pri dolasku se ispostavilo da kuća nije dobro očišćena. Izgleda da nitko od osoblja ne dolazi čistiti/ provjeravati kuću i očekuju da je čišćenje prethodnih stanara dovoljno... I to za tu cijenu. Na kraju, recepcija je bila teško pronaći!!! To bi trebalo jasnije biti navedeno u putnim dokumentima.

R. Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio sjajan. Brzo i ljubazno smo dobili informacije na recepciji. Okolina je lijepo mirna, šuma i plaža su odmah u blizini. Nakon jednog dana smo se požalili na kuću koja nam je dodijeljena (br. 6) na recepciji. Djevojka na šalteru nažalost nije mogla proslijediti našu žalbu Estivelu tek u ponedjeljak ujutro, ali je odmah poslala e-mail (s našim fotografijama). U ponedjeljak ujutro smo dobili mogućnost preseljenja u drugi smještaj (br. 37). Taj smještaj je bio odličan, pa smo se preselili.

Astrid Busker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan odmor u ovoj kući za odmor. To je uglavnom zbog prekrasnog položaja i veličanstvenog bazena. Za 10 minuta stižete na predivnu pješčanu plažu Lacanaua s visokim valovima u moru! Samo mjesto Lacanau Ocean je zabavno za posjetiti, sa sladoledarnicama, restoranima i gledanjem zalaska sunca na šetnici. Kuća je bila lijepa, ali malo toga je bilo dostupno. Nema vrećice za smeće, tablete za posuđe, četkica za pranje suđa i tako dalje. Samo najosnovnije je dostupno, što je bilo šteta. Namještaj je bio vrlo jeftin, grozne plastične kvake na vratima, vrlo mali televizor itd. Ali, ovo nije umanjilo naš užitak! Veći dio dana provodili smo vani kod bazena, u šumama ili na plaži. Ono što je malo umanjilo užitak našeg odmora bili su loši/izuzetno tvrdi kreveti. Osim toga, ležaljke u vrtu nisu imale jastuke, pa nije bilo baš udobno ni na njima ležati. Ukratko, lijepa kuća za odmor, ali nedostaje još nešto tu i tamo. Posebno zbog ugodnog okruženja proveli smo sjajan odmor. Rado bih se ponovno vratila!!!!

A. Tuinman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je kombinacija mira, prostora, privatnosti prije svega. Plivanje i golf, sve oko kuće. U neposrednoj blizini možete uživati u šumi, jezeru i fantastičnoj obali, a ne smijemo zaboraviti ni mnoge biciklističke staze u blizini. Malo dalje imate Medoc i Saint Emilion, tako lijepa mjesta, posebno s puno finih vina, i grad Bordeaux. Sličan tjedan je zapravo prekratak, ali to rješavamo tako da ponovno idemo, ovo je već četvrti put i sigurno ne posljednji!!

W. Duyvestijn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepa kuća u mirnom okruženju, lijep pogled na rupu 6 prekrasnog golf terena, dobar bazen. Okolina nam se nije činila zanimljivom. Namještaj u kući bio je dobar, osim vrlo loših kreveta i nedostatka pristojnog tuša u kupaonici, ti nedostaci čine kuću manje pogodnom za starije osobe poput nas od 74 odnosno 68 godina.

A. Tuinman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Spoj je mira, prostora i privatnosti prije svega. plivanje i golf, svuda oko kuće.
U neposrednoj blizini možete uživati u šumi, jezeru i fantastičnoj obali, a da ne spominjemo brojne biciklističke staze u okolici.
Malo dalje imate Medoc i Saint Emilion, tako lijepa i posebno ukusna vina i grad Bordeaux, tjedan dana je zapravo prekratko, ali riješit ćemo to da idemo opet, ovo je sada četvrti put i sigurno ne zadnji!!

H. van der Meer - Lolkema

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Što više čovjek može poželjeti, sa svoje osunčane terase s velikom čašom rosea u ruci vidjeti kako golferi na terenu marljivo rade!!! Postane li vam prevruće.......... Dva koraka i uronite u svoju privatnu torbu za kupanje. Vrlo lijep park u prekrasnom okruženju.

P. Linsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U kućici je bilo svega više nego dovoljno. Ima puno privatnosti, više od 12 ari zemlje. Bazen je bio blažen. Bilo je vrlo tiho, nije se čuo promet. Jednom tjedno bila je zabava na valu, ali u 22:30 glazba je vrlo dosljedno prestajala. Zaista prekrasan odmor, naravno i zahvaljujući temperaturi od 26 do 30 stupnjeva svaki dan, punih 14 dana. Sve je dobro organizirao Topic-Travel. Jedina mana: nema wifi u kućici, svaki 1 km hoda.

Astrid Busker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan odmor u ovoj kući za odmor. To je uglavnom zbog lijepog položaja i velikog bazena. Za 10 minuta ste na prekrasnoj pješčanoj plaži Lacanau, s visokim valovima u moru! Sam grad Lacanau Ocean je također lijep za posjetiti, sladoledarnice, restorani i promatranje zalaska sunca na bulevaru.

Kuća je bila lijepa, ali je bilo malo prisustva. Bez vreće za smeće, bloka za perilicu posuđa, četke za pranje i tako dalje. Prisutno je samo najnužnije, što je bila šteta. Namještaj je bio vrlo jeftin, užasne plastične ručke na vratima, vrlo mali TV itd. Ali hej, to nije učinilo naš odmor manje ugodnim! Veći dio dana provodite vani uz bazen, u šumi ili na plaži.

Ono što je naš odmor učinilo malo manje zabavnim bili su loši/izuzetno tvrdi kreveti. Osim toga, ležaljke u vrtu nisu imale jastuke, pa to nije bilo baš ugodno.

Ukratko, lijepa kuća za odmor, ali tu i tamo nešto ipak nedostaje. Pogotovo zbog lijepog okruženja, imali smo sjajan odmor. Otišla bih opet!!!!

C. Geene

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa vila, lijepa lokacija, prekrasno more / plaža i lijep bazen. Međutim, osrednji, oskudni i bezdušni interijer.
I po dolasku pokazalo se da kuća nije dobro očišćena.
Očito nitko iz smještaja ne dolazi čistiti/provjeravati kuću i očekuju da je čišćenje prijašnjih stanara dovoljno... I to za taj novac. Konačno, prijem je bilo teško pronaći!!!! To bi trebalo biti jasnije u putnim ispravama.

M.H. Bieszke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odličan odmor unatoč razočaravajućem vremenu. Šteta što je bazen bio hladan i nije se mogao upaliti. U brošuri je pisalo otvoreno od 1. svibnja, ali na licu mjesta je navedeno 14. svibnja. Ugodna kućica s puno prostora i lijepom ogradom u vrtu..što je psu bilo posebno drago. Lijepo što ima mnogo toga kao što su perilica posuđa, perilica rublja, sušilica, glačalo, pećnica, kontejneri za otpad. Lijepa baza za otkrivanje prekrasne prirode. Izvediv je i posjet Bordeauxu. Preporuča se i tvor sa šarenim bunkerima u moru. Ugodan tjedan.

R. Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za nas poznato okruženje, tamo smo češće bili. Kuća za odmor je bila onakva kakvu smo očekivali i već znali s prethodnih praznika. Mislimo da je čak bila potpuno ista kuća (Eden park ima dosta više-manje istih kuća) kao u kojoj smo boravili tjedan dana prije 10 godina. Primijetili smo (jer smo već bili ovdje) da ova kuća više nije nova i da je / bila dobro korištena. Ne očekujte super deluxe interijer/eksterijer. Sve što smo trebali bilo je prisutno, vrlo (čitaj u razumnom stanju) i dobro je radilo. Izvan sezone, po našem mišljenju, omjer cijene i kvalitete je odličan. To je stvarno lijep kompletan smještaj (uključujući privatni bazen / vrt, perilicu rublja, sušilicu, perilicu posuđa, garažu).

Marc Nys

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okruženje je bilo prekrasno. Recepciju je uvijek malo teže pronaći. Oprema vile nema WiFi, nema aparat za kavu, nema sušilo za kosu i vrlo loš krevet. Svako jutro mravi u dnevnoj sobi. Vrijeme nije bilo sjajno, ali to je vjerojatno normalno na obali Atlantika.

W. Duyvestijn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepa kuća u mirnom području, prekrasan pogled na rupu 6 vrlo lijepog golf terena, dobar bazen. Neposredno područje nam nije bilo uzbudljivo.
Interijer kuće je bio dobar, osim vrlo loših kreveta i nedostatka odgovarajućeg tuša u kupaonici, ti nedostaci čine kuću manje prikladnom za starije osobe poput nas odn. 74 i 68 god.

R. Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

dolazak je bio u redu. Na recepciji su nas brzo i uslužno dočekali. Područje je lijepo i mirno, šuma i plaža u neposrednoj blizini.

Žalili smo se na recepciji nakon jednog dana zbog kuće koja nam je dodijeljena (br.6). Nažalost, djevojka za pultom uspjela je Estivelu prenijeti našu pritužbu tek u ponedjeljak ujutro, ali je odmah poslala e-mail (s fotografijama koje smo snimili). U ponedjeljak ujutro dobili smo mogućnost da se preselimo u drugu kuću (br. 37). Ta je kuća bila u redu, pa jesmo.

R. Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio lijep. Kuće u ovom parku koje se iznajmljuju sada zaista trebaju osvježenje. Sve je samo ne pokvaren (ili taman), iako je baza u redu. Dovoljno prostora i raspored je dobar. Namještaj je malo dotrajao, ponekad restauriran. Vrt naše kuće nije bio dobro održavan. Dijelom zbog toga imali smo puno pijeska unutra. Područje je super, mi smo ljubitelji regije!

J.H. Berghuizen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Razočaravajuće s obzirom na slike i cijenu. Ako vidite što se traži za završno čišćenje, onda se može učiniti nešto više. Osim toga, puno onoga što ja nazivam zakašnjelim održavanjem/čišćenjem, poput spuštenih pločica i slomljenih pločica na bazenu, prljavih fuga u kupaonici, puno prašine izvan izravnog pogleda itd.

Nikkie Koper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio pomalo razočaravajući. Kuća je izvana lijepa, ali unutrašnjost je pomalo tužna i bez atmosfere. Unutra je pomalo zastarjelo i sve je bijelo, tako da prema našem iskustvu nije bilo atmosfere. Kuhinjsko posuđe je dostupno, ali sve ostalo morate kupiti, kuhinjske krpe, četku za pranje i sl. Cijena završnog čišćenja je 130 €, ali možete i sami). Bili smo tamo početkom travnja, tada je bazen bio natkriven, što također djeluje malo nedruštveno. Okoliš nije posebne prirode, gotovo samo crnogorična stabla, dijelom namijenjena sječi. Grad Bordeaux udaljen je sat vremena vožnje od parka i fantastičan je grad.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 325869

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/325869.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Lacanau» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 31 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina