Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Spiti Teofil

Peloponez, Grčka

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Spiti Theophilos je vila od prirodnog kamena dovršena u svibnju 2018. iu vlasništvu je naše obitelji.

Uklopljena u stari maslinik, ova kuća nalazi se na 100 m nadmorske visine, na mirnoj padini pa je gotovo uvijek okružena povjetarcem koji na terase raznosi miris divlje kadulje i majčine dušice.

Masline i stablo limuna, stablo nara, male palme, čempresi, oleandri različitih boja karakteriziraju mediteranski vrt koji je uokviren prirodnim kamenim zidom do kultiviranog maslinika (berba krajem listopada do siječnja).

Imate neometan, fantastičan pogled na Mesinski zaljev koji oduzima dah, au večernjim satima sa svojih terasa možete uživati u najveličanstvenijim zalascima sunca.

Iza vaše kuće nalaze se planine Taygetos, surove i divlje s masivima visokim do 2400 m. Vrhovi planina mogu biti prekriveni snijegom i do ožujka, dok se u obalnom području budi grandiozni svijet divljeg proljetnog cvijeća.

Boravak u vašoj kući za odmor je na jednoj etaži na kojoj se nalazi i bazen. Ovo je dostupno isključivo za vašu upotrebu i uglavnom se može koristiti izvan vidokruga.

Dnevni boravak je podijeljen na otvorenu kuhinju i prostrani dnevni boravak i blagovaonicu, a ovdje ćete također pronaći otvoreni kamin tipičan za selo.

Za vaš zasluženi san na raspolaganju su vam tri dvokrevetne spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i francuskim madracem. Odgovarajući prostor za pohranu vaših osobnih stvari dostupan je u svim sobama s ugradbenim ormarima.

Jedna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s tušem, kadom i WC-om te je smještena tako da iz kreveta imate potpuni pogled na more.

Susjedna spavaća soba također ima pogled na more iz kreveta. Nasuprot je druga tuš kabina s WC-om.

3. spavaća soba je na strani bazena i ima 3. malu kupaonicu s wc-om i tušem.

Za ugodnu temperaturu brine dizalica topline, koja kao sustav klimatizacije kući daje ugodnu temperaturu po želji i svakoj spavaćoj sobi pojedinačno. Naravno, može grijati i u jesen i zimi.

Sve tri spavaće sobe, ali i dnevni boravak i kuhinja imaju izlaz na prostrane, postojeće vanjske terase. Prozori i vrata imaju komarnike i vanjske grilje za zaštitu od sunca i vašu privatnost.

Iz kuhinje se ulazi direktno u lođu čija tri okrugla luka oblikuju karakter kuće. Ovo je idealno mjesto za doručak ujutro, jer je još uvijek sjenovito i hladno. Ovdje je okrugli stol od masivne hrastovine s foteljama od ratana i neometan pogled na more na male tradicionalne ribarske barke koje isplovljavaju rano ujutro, a koje navečer u konobama nude svježu ribu ili je možete kupiti na maloj ribarnici u luka Agios Nikolaos.

Donji dio kuće ima prostranu ali ne baš visoku garažu, koju naravno možete koristiti. Vi ste odgovorni za adekvatan i siguran ulaz. Donja prostorija se koristi kao privatno spremište, inače postoji prostorija za bazensku opremu. Bazen se do sada čisti tjedno petkom u visokoj sezoni i svaka dva tjedna izvan sezone. Ne morate biti tamo, trudimo se što manje narušiti Vašu privatnost. Nakon čišćenja bazen se ne smije koristiti sat vremena.

Na krovnu terasu vode vanjske stepenice. Odavde imate najbolji pogled na Pigi, Agios Dimitri, Agios Nikolaos do Stoupe i preko zaljeva do Koronija na prvom prstu Peloponeza. Odavde su zalasci sunca neopisivo lijepi, a kada su svjetla ugašena, zvjezdano nebo je još ljepše za gledati.

Kuhinja je funkcionalna, dizajnirana i namještena za brigu o obiteljima. Dnevni boravak i blagovaonica su ukusno namještene, svijetle, prijateljske i tople za vaš ugodan odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 47 km Kalamata KLX

47 km

Kolodvor 47 km Kalamata

47 km

Izlaz s autoceste 45 km Kalamata

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Spiti Theophilos nalazi se u Rigkliji, na pješačkoj udaljenosti od malog ribarskog mjesta Agios Nikolaos na Peloponezu, južnom poluotoku Grčke. Peloponez nije samo dom velikom broju drevnih mjesta kao što su (Olimpija, Epidaur, Sparta Mikena i Korint) po kojima je Grčka poznata, već i plažama, otocima, tavernama i prijateljskom, izvornom gostoprimstvu koje su ljudi sačuvali unatoč imaju vrlo šarenu povijest.

Korintski kanal odvaja kopno od Peloponeza, koji je otprilike veličine Hessena i na kojem živi oko milijun ljudi. Peloponez se sastoji od sedam regionalnih jedinica. Agios Nikolaos je na zapadnoj strani srednjeg prsta u Meseniji. Glavni grad je Kalamata sa zračnom lukom koja tijekom blagdana ima izravne letove iz Hamburga, Düsseldorfa, Frankfurta, Münchena, Beča, Amsterdama, Züricha i Londona. Trajekt vas vozi do Patrasa, najvećeg grada na Peloponezu. Trajektna luka između ostalih povezuje Grčku s Italijom. Naravno, možete putovati i preko Atene. Od zračne luke u Kalamati do mjesta Agios Nikolaos ili kuće za odmor ima sat vremena vožnje.

Sela Kadamyli, Stoupa, Agios Nikolaos i Agios Dimitrios leže na dijelu obale s plodnom vegetacijom, u krilu neplodnih planina Taygetos koje se uzdižu na istoku. Na produžetku ovog srednjeg prsta nalazi se najjužnija točka Grčke, rt Tenaro. Rt je još južniji od Tunisa u sjevernoj Africi.

Zahvaljujući ovakvom geografskom položaju, regija ima posebnu mikroklimu. Ovdje postoje samo tri godišnja doba, kišna sezona (s blagim zimama), čarobno proljeće i ljeto koje je manje vruće nego u unutrašnjosti (zbog čega je ovo područje popularno i među lokalnim stanovništvom tijekom ljeta). Peloponez je stoga posebno pogodan za odmor od svibnja do listopada.

No, sve je više i Europljana koji ovdje također provode zimu zbog blagih temperatura.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin W. Gottlieb

gospodin W. Gottlieb

Mi smo njemačko-američka obitelj sa srcem za Grčku i srcem za proširenu obitelj ili velike obitelji (očekujte 5 djece, 5 unučadi i više...). U skladu s tim, naša kuća u Grčkoj osmišljena je tako da najljepše stvari u Grčkoj (sunce, more, planine, grčka toplina...) učini dostupnima nama, a time i vama. Sretni smo ako imate srce za Grčku ili ako čak otkrijete svoje srce za Grčku u našoj kući. Rado ćemo vam pomoći oko svih pitanja o dolasku, okruženju i smještaju. Ostavite svakodnevicu doma i budite naši gosti.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 326185

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/326185.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina