Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Wind Rose Wellness Villa Bura

Marusici

maks.  8   Gosta/Gostiju
556m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
556m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U PERIODU IZMEĐU 28.10.2022. - 31.03.2023. BAZEN JE ZATVOREN!

10% POPUSTA

* Privatni i grijani bazen 18m x 3,8m i hidromasažna klupa, prozori od poda do stropa u svakoj sobi, prekrasan pogled na more iz dnevnog boravka, wellness u vili koji nudi hidromasažni jacuzzi, parnu kupelj, finsku saunu, sobu za opuštanje s grijanom klupom, teretanom, prekrasnim pogledom na more i krovnom terasom.

* Wind Rose Wellness Villas sastoji se od dvije identične suvremene vile smještene u selu Marušići, Rivijera Omiš. Villa Bura i Villa Maestral, dvije nezavisne i odvojene stilske vile s besprijekornim protokom unutarnjeg prostora van, Villa Bura nudi 3 dobro dizajnirane spavaće sobe i može primiti 6+2 osobe. Blagovaonica i dnevni boravak otvorenog tipa nude izniman pogled na more i bazen. Ova veličanstvena nekretnina je luksuzna u potpunosti i sadrži sve što očekujete od pametne, luksuzne nekretnine 21. stoljeća: sustav kućne automatizacije, lift koji povezuje 3 etaže, klima uređaj i podno grijanje u cijelom objektu, ugradbene ormare, Internet – Wi-Fi , detektori dima i ugljičnog monoksida, vanjske videonadzorne kamere...itd

* Villa Bura smještena je na parceli od 956 m2 i nudi ukupno 556 m2 stambene površine. Ima 3 etaže povezane stubištem i liftom. Na prvoj etaži nalazi se wellness i teretana s terasom. Druga razina nudi dnevni boravak/blagovaonicu zajedno s bazenom i spavaćim sobama. Treća razina je krovna terasa s vanjskom blagovaonicom, roštiljem i dnevnim boravkom (s pogledom na Jadransko more, otok Brač i otok Hvar).

* Razina 1: Wellness prostor od 89 m² nudi prekrasnu spa zonu i sadrži Whirlpool za 6 osoba, finsku saunu, kabinu za parnu kupelj, sobu za opuštanje s grijanom klupom, teretanu s multifunkcionalnom spravom za vježbanje, traku za trčanje, i sobni bicikl. Dodatno, tu je i lođa od 28 m2 s 4 ležaljke i 2 ležaljke za opuštanje. Postoje dva odvojena WC-a i doživljajni tuš.

* Razina 2: Ova razina nudi prostor za dnevni/blagovaonicu/spavanje zajedno s bazenom. - Outdoor nudi grijani privatni bazen s hidromasažnom klupom 18m x 3,8m, prostrano sunčalište sa 6 ležaljki, vanjski dnevni boravak okrenut prema osvježavajućem bazenu i vanjski tuš. Sa sunčališta možete pristupiti privatnoj terasi svake spavaće sobe gdje svaka ima stolić za dvoje. - Unutarnji prostor sadrži prostrani dnevni boravak od 85 m² s prozorima od poda do stropa koji nude nevjerojatan pogled na more koji oduzima dah iz blagovaonice i dnevnog boravka te izravan pristup bazenu. Dnevni boravak ovog svijetlog i prozračnog prostora nudi TV ravnog ekrana, PS4, kamin, dvije udobne sofe (mogu se otvoriti u sofu) i balkon s pogledom na more. Tu je i potpuno opremljena kuhinja vrlo visokog standarda s prestižnim uređajima i blagovaonom za 8 osoba, opet s prekrasnim pogledom na more. Postoji odvojeni WC. - Ova razina nudi 3 klimatizirane glavne spavaće sobe, svaka s terasom prema bazenu. Spavaća soba br.1 (32 m²) nudi king size krevet 180cm x 200cm, TV, ugradbeni ormar, vlastitu kupaonicu s kadom i tušem, dvostruki umivaonik, WC školjku i bide. Spavaća soba br.2 (32 m2) nudi bračni krevet 180cm x 200cm, TV, ugradbeni ormar, vlastitu kupaonicu s kadom i tušem, dvostruki umivaonik, WC školjku i bide. Spavaća soba br.3 (23 m2) ima dva odvojena kreveta 90cm x 200cm (može se spojiti u king size krevet), TV, ugradbeni ormar, vlastitu kupaonicu s tušem, duplim umivaonikom, WC školjkom i bideom. . Svaka spavaća soba ima prozorske tobogane otvorene kako bi se spojio prostor sa šljunčanim terenom (privatna terasa, svaka 13 m²) koji je savršen za vašu kultnu jutarnju šalicu kave uživajući u mirnom pogledu na bazen.

* Razina 3: krovni prostor (93 m2) do kojeg se može doći dizalom ili stubištem nudi roštilj, čajnu kuhinju s hladnjakom, natkrivenu vanjsku blagovaonicu za 8 osoba i udoban prostor za sjedenje sa spektakularnim, povišenim pogledom na Jadransko more , obalu i otoke, zajedno s pogledom na bazen s druge strane. Savršeno mjesto za ugodne obiteljske ili romantične večeri uz roštilj, uživanje u dalmatinskoj gastronomiji i pogledu na more uz pogled na zvijezde na nebu. Došlo je vrijeme za putovanje, uzmite zasluženi predah od stresne dnevne rutine i opustite se s najdražima te dođite u jednu od naših Wind Wind Wellness Villas.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.25 km

0.25 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 56 km SPU Split

56 km

Kolodvor 39 km Split

39 km

Izlaz s autoceste 18 km Šestanovac

18 km


Mjesto i položaj smještaja

* Lako dostupna cestom, Vila se nalazi 60 minuta (55 km) od međunarodne zračne luke Split SPU. Imanje ima 3 natkrivena parkirališta (otvorena garaža) s jednim punjačem za električne automobile, a uz to postoje i 4 parkirna mjesta na privatnom posjedu. Koordinate lokacije vile: 43 ° 24'10.6 "N 16 ° 49'59.1" E Marušići su lijepo i tiho mjesto smješteno 14 kilometara južno od grada Omiša, 39 km od Splita i 25 km od Makarske. Prekrasne šljunčane i pješčane plaže s dugim plićacima idealne za bezbrižnu dječju igru, male uvale koje nude mirne i zabačene plaže za obitelji i parove, bujnu mediteransku vegetaciju i očuvani prirodni krajolik mora i planina ostavit će vas bez daha. Marušići su mjesto namijenjeno mirnom odmoru u prekrasnom okruženju: blizina kanjona rijeke Cetine koja nudi brojne aktivnosti poput raftinga, zip-linea, vožnje kanuom, izleta brodom i još mnogo toga; planinski masiv Biokova i atraktivne šljunčane plaže razlog su popularnosti ovog mjesta među turistima. U Marušićima se nalazi lijepa uvala Borak (900 m), s nekoliko šljunka i pješčanim plažama, borovom šumom koja se spušta sve do mora. Za one željne zabave i aktivnog odmora, blizina gradova Omiša (14km) i Makarske (25km) jamči nezaboravno provođenje bilo u nekom od brojnih noćnih klubova na Makarskoj rivijeri ili istražujući bogatu ponudu aktivnog turizma u blizini Omiš. U selu Marušići nalazi se trgovina (250 m), nekoliko kafića (900 m) i restorani (250 m)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti vašeg kauča, isporučenu u vili u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete se masažirati u vili s našom profesionalnom maserkom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i neko iskustvo jedrenja s jedrilicom (+ skiper);
- Krenite u obilazak broda kako biste istražili srednjodalmatinsku obalu i otoke ... za više informacija stojimo na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu, vaš tim agencije Feriehome


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa M. FerieHome

gospođa M. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga najma pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup u kojem težimo pronalaženju savršenog za vaš hrvatski odmor. Naše se vile nalaze u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija i nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobne provjere svakog posjeda i svega što svaka vila nudi, stoga je, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, zajamčena najbolja cijena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od gospođa M. FerieHome

Pokazati sve smještaje od gospođa M. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 327234

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/327234.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina