Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Liége

maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
DVD-player

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 5.6 km

5.6 km

Zračna luka 51 km Liege airport

51 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

hanneke Goudsblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Alwin Troost

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jan Verheyen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lennaert Huijing

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Carlien Van den Eeckhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

boeckx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gwendoline Ampe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Benjamin Bouw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naš nedavni odmor u ovom malom odmaralištu u belgijskim Ardenima potpuno je ispunio naša očekivanja. Sa našim novim štencem, odlučili smo se za boravak u hladnijim temperaturama umjesto našeg tradicionalnog putovanja u Toskanu. Unatoč jednostavnom, pomalo zastarjelom izgledu, kuća je pružila toplu i ugodnu atmosferu u kojoj smo se odmah osjećali kao kod kuće. Ako tražite hipermodernu luksuznu opciju, ovo vjerojatno nije pravo mjesto za vas. Nama je bilo jako lijepo što nismo morali brinuti o prljavim šapama psa! Savršeno opremljena kuhinja bila je ugodno iznenađenje, a također smo zaista uživali na terasi na prvom katu. Ovdje možete uživati u suncu cijeli dan (ako sija) i opuštati se uz Rummikub ili čitati knjigu. Naš mali štene bilo je u sedmom nebu u šumi nasuprot kuće, a budući da smo imali dosta neočekivanih pljuskova, perilica i sušilica bile su zaista super dodatak. Domaćica je divna osoba, kontakt je lagan i privatnost se poštuje. Ukratko, vrhunski boravak u belgijskim Ardenezima! Hvala!

Kenn Pieters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Namještaj je vrlo loše kvalitete. (teško je provesti večer u jednom od tih kauča bez bolova u leđima.) NEMA DVORIŠTA kao što je OPISANO. Barem ne dvorište koje bih ja opisao kao dvorište... Bolje obujte gumene čizme da biste ušli u ovo blatnjavo, komadić tla preko ceste. Ustanovite da zapravo nema dvorišta, s psom. Bio je veliki razočaranje tijekom našeg boravka. Inače dobro opremljena kućica s pristojnim prijemom i odlaskom.

Hans Van Dijck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mieke je dobra domaćica. Živi na mjestu, ali je izuzetno diskretna i poštuje apsolutnu diskreciju. Osim toga, uvijek je dostupna ako nešto zatrebate. Savršeno. Imali smo osjećaj da smo uvijek ugodno, nije bilo nijednog trenutka ometanja od strane domaćice/domaćina, što je vrlo važno! Kuća za odmor je vrlo ugodna, ne samo zato što je kućica opremljena s puno (osobnih) dodataka, sve što bi mogli trebati, i više, je osigurano. Dakle, nije hladna kuća za odmor s standardnim sadržajima. Također je vrlo darežljiva s dodacima, poput drva za ogrjev za ugodan vatru, dostupnosti bicikala, predivne terase, oprosti, terasa, kava, čaj, tablete za pranje posuđa, sve je tu. Također je vrlo ugodno imati osobnu filmsku kolekciju iz koje smo uživali. Vrlo povjerljivo i apsolutno preporučeno prema našem mišljenju!

Davy Morren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućica sadrži sve što je potrebno za ugodan i zabavan odmor. Dobro opremljena kuhinja, prostrane spavaće sobe, udobni madraci. Opremljen je pikadoom, društvenim igrama, DVD-ima, satelitskom televizijom, prostranim tuševima. Područje je prekrasno, pored potoka i rijeke Lienne. Nismo primijetili poplave. Posebno važno, nalazi se pored mirne ceste, s odličnim položajem za obilazak područja. 15 minuta vožnje do Plopsa Coo.

Markus Möller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća za odmor je malo drugačija nego što je opisano. Nisam mogao pročitati da vlasnici žive pored. Kuća nije pogodna za djecu mlađu od 4 / 5 godina. Sunčana terasa nema ogradu, stepenice prema spavaćoj sobi roditelja imaju otvorene stepenice. Bilo bi lijepo da su 5 kanti za smeće bolje označene za razdvajanje smeća, ali to nije bio slučaj.

Verwimp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ova kuća se čini velikom, ali radi se samo o polovici jer vlasnik živi u jednom dijelu. To nismo znali. Kuća je stara: stari prozori koji su jako prljavi. Kuća je stvarno bila prljava i smrdjela. Prljavi prozori, prljavština na podu, paučina. Kante za smeće su stvarno prljave i smrde. Vreće primjerice za biootpade jednostavno su ostale od prošlih ljudi i bile su stvarno prljave. Ispod vreće u kanti za smeće stoji 2 cm prljave smrdljive vode. Stvarno prljavo. Fotelje smrde i imaju mrlje. Dječja stolica je izuzetno prljava. Ova kuća zaista nije vrijedna cijene. Ovdje više nikada nećemo doći.

Benjamin Bouw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naš nedavni odmor u ovoj kućici za odmor u belgijskim Ardennima potpuno je ispunio naša očekivanja.

With našim novim štencem, odabrali smo boravak u hladnijim temperaturama umjesto našeg tradicionalnog putovanja u Toskanu. Unatoč jednostavnom, donekle zastarjelom izgledu, kuća je pružila toplu i gostoljubivu atmosferu u kojoj smo se odmah osjećali ugodno. Ako tražite hipermoderni luksuz, ovo vjerojatno nije pravo mjesto za vas. Sama smo bili jako sretni što se nismo morali brinuti, primjerice, o prljavim šapama psa!

Savršeno opremljena kuhinja bila je ugodno iznenađenje, a također smo zaista uživali na terasi na prvom katu. Ovdje imate (ako sjaji) cijeli dan sunca i možete uživati u igri Rummikub ili čitanju knjige.

Naš štene je bilo u sedmom nebu u šumi nasuprot kuće, a budući da smo imali nekoliko neočekivanih kišnih pljuskova, perilica i sušilica su stvarno bili super dodatak.

Domaćica je fantastična osoba i kontakt je opušten i poštuje se privatnost. Ukratko, sjajan boravak u belgijskim Ardennima! Hvala!

Carlien Van den Eeckhout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Puno prirode u okolici. Dobar za šetnje ili vožnje biciklom. Zaista sve je prisutno. Čak i perilica rublja s deterdžentom i sušilica. Kreveti su pospremljeni pri dolasku. Na raspolaganju su ručnici, ogrtač, papuče, čaj, kava,...Puno mogućnosti za sjedenje vani oko kuće. Vlasnici su vrlo ljubazni.

Teun de Bruijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je lijepa kućica sa svime što je potrebno i nalazi se u prekrasnom okruženju gdje možete divno šetati. Definitivno preporučujem ako ne želite previše putovati, a i vrijeme je bilo izvrsno.

Davy Morren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućica sadrži sve što je potrebno za ugodan i zabavan odmor. Dobro opremljena kuhinja, prostrane spavaće sobe s udobnim madracima. Opremljena je pikadoom, društvenim igrama, DVD-ima, satelitskom televizijom i prostranim tuševima.

Područje je prekrasno, uz potok i rijeku Lienne. Ništa nije ozbiljno oštećeno tokom poplava. Isto tako, vrlo je bitno, kuća se nalazi uz mirnu cestu, što omogućava odličan položaj za istraživanje regije. Udaljenost 15 minuta vožnje do Plopsa Coo.

Benjamin Bouw

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naš nedavni odmor u ovoj kućici u belgijskoj Ardeni potpuno je ispunio naša očekivanja.

Sa našim novim štencem smo se odlučili za boravak u hladnijoj klimi umjesto našeg tradicionalnog putovanja u Toskanu. Unatoč jednostavnom, malo zastarjelom izgledu, kuća je pružala toplu i ugodnu atmosferu u kojoj smo se odmah osjećali opušteno. Ako tražite vrhunsku luksuznu modernost, ovo vjerojatno nije pravo mjesto za vas. Mi smo bili vrlo zadovoljni što se nismo morali brinuti o prljavim šapama psa!

Savršeno opremljena kuhinja bila je ugodno iznenađenje, a također smo uživali i u terasi na prvom katu. Ovdje imate (ako sja sunce) cijeli dan sunca i možete uživati ​​u igri Rummikuba ili opuštanju s knjigom.

Naš štene se osjećalo kao u raju u šumi nasuprot kuće, a s obzirom da smo imali nekoliko neočekivanih kišnih pljuskova, perilica i sušilica su bili vrlo korisni.

Domaćica je fantastična i prijateljska osoba i kontakt s njom je lagan i uvažava se privatnost. Ukratko, sjajan boravak u belgijskim Ardenima! Hvala vam!

Verwimp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ova kuća je velika, ali je samo polovina u upotrebi jer vlasnik živi u jednom dijelu. Nismo to znali. Kuća je stara: stare prozore koji su jako prljavi. Kuća je stvarno prljava i smrdi. Prljave čaše, prljavština na podu, paučina. Kante za smeće su stvarno prljave i smrde. Vreća, na primjer, od organskog otpada je jednostavno prepuštena od prethodnih ljudi i stvarno je prljava. Ispod vreće u smeću nalazi se 2 cm prljave smrdljive vode. Stvarno prljava. Sjedalice smrde i imaju mrlje. Stolica za dijete je iznimno prljava. Ova kuća nije vrijedna svoje cijene. Ovdje više nećemo doći.

Davy Morren

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vikendica sadrži sve što je potrebno za veliki, lijepi odmor. Dobro opremljena kuhinja, prostrane spavaće sobe, udobni madraci. Opremljena strelicama, društvenim igrama, DVD-ima, satelitskom TV-om, prostranim tuševima.

Područje je izuzetno lijepo, pored potoka i rijeke Lienne. Nismo primijetili poplave. I što je najvažnije, smješteno pored tihe ceste, odakle imate vrlo dobru lokaciju za razgledanje regije. 15 minuta vožnje do Plopsa Coo.

Kenn Pieters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Namještaj se nalazi, ali je vrlo loše kvalitete. (teško je provesti jedan večer u jednoj od ovih sofa bez problema s leđima.)

NEMA DVORIŠTA, Iako je opisano da ga ima. Barem ne dvorište kako ja opisujem dvorište... Najbolje je obući gumene čizme da bi se stupilo na ovo blatnjavo, malo zemljište preko puta ceste. Otkriti da zapravo nema dvorišta, a imamo psa. To je bilo veliko razočaranje za vrijeme našeg boravka.

Inače, kućica je opremljena kako treba, a doček i odlazak su bili ispravni.

Carlien Van den Eeckhout

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Puno prirode u okolici. Dobar za šetanje ili vožnju biciklom. Sve je dostupno. Ima čak i perilica rublja s deterdžentom i sušilica. Kreveti su postavljeni pri dolasku. Prisutni su kupaonski ručnici, kupaonski ogrtači, papuče, čaj, kava,... Puno mogućnosti za sjedenje vani oko kuće. Prijateljski vlasnici.

Hans Van Dijck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mieke je dobar domaćin. Živi na licu mjesta, ali ostaje izuzetno diskretna i poštuje apsolutnu diskreciju. Osim toga, uvijek je dostupna ako nešto ipak treba. Savršeno.

Uvijek smo se osjećali vrlo ugodno, nema nijednog trenutka ometanja od domaćina, vrlo važno!

Praznik je vrlo lijep, posebno zato što je kućica opremljena (osobnim) dodirima, sve što bi vam moglo trebati i još mnogo toga je osigurano. Dakle, nema hladne kuće za odmor s standardiziranim sadržajima. Također vrlo velikodušno s dodacima, poput dostupnog drva za ugodno vatreno kuhanje, dostupnosti bicikala, prekrasne terase, ispravke, čaja, tableta za pranje svega tu.

Također vrlo lijepa, osobna filmska zbirka iz koje smo se divno mogli počastiti.

Vrlo povjerljivo i apsolutno preporučljivo po našem mišljenju!

Markus Möller

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća za odmor je malo drugačija nego što je opisano. Nisam mogao pročitati da vlasnici žive pored. Kuća nije pogodna za djecu mlađu od 4 / 5 godina. Sunčana terasa nema zaštitu od pada, stepenice do roditeljske spavaće sobe nemaju korake za stepenice. Bilo bi lijepo da su 5 kanti za smeće bolje označene za razvrstavanje smeća, ali to nije bio slučaj.

Teun de Bruijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je lijepa kučica sa svim što ti treba i nalazi se u prekrasnom okruženju gdje možeš divno šetati. Svakako preporučujem ako ne želiš daleko putovati i vrijeme je bilo sjajno.

Kenn Pieters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Namještaj koji je prisutan je vrlo loše kvalitete. (teško je provesti jedno veče sjedeći na ovim sofama bez bolova u leđima.)

NEMA VRT kako je navedeno. Barem ne vrt kakvog bih ja opisao... Bolje obuci gumene čizme da bi prešao na tu močvarnu, malu površinu preko puta ceste. Otkrivanje da zapravo nema vrta, a imamo psa. To je bio veliki razočaranje tokom našeg boravka.

Inače, kućica je opremljena sa svime što treba i doček i odlazak su bili pravovremeni.

Hans Van Dijck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mieke je dobar domaćin. Živi na licu mjesta, ali ostaje izuzetno diskretna i poštuje apsolutnu diskreciju. Također je uvijek dostupna ako nešto treba. Savršeno.

Uvijek smo se osjećali vrlo ugodno, nijednog trenutka ometeni od strane domaćina, što je vrlo važno!

Kuća za odmor je vrlo lijepa, ponajviše zato što ima (osobne) dodirne točke, sve što biste mogli trebati i više je osigurano. Dakle, nije hladna kuća za odmor s standardiziranim sadržajima. Također vrlo darežljiva s dodacima, poput drva za ogrjev za ugodan vatru, dostupnost bicikala, predivna terasa, ispričavam se, terase, kava, čaj, tablete za pranje sve je tu.

Također vrlo ugodna, osobna filmska zbirka iz koje smo se mogli poslužiti.

Vrlo povjerljivo i apsolutno preporučljivo po našem mišljenju!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 327284

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/327284.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Liége» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat