Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Gialla

Costa dell'Etruria;

maks.  5   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

50 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

50 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

To je vrlo poseban kuća, Casa Gialla. U vlasništvu umjetnika, to je vrlo osobna, s mnogo slika. Također, dnevni boravak, otvoren je na dvije etaže, nije uobičajena.
Od pristupne ceste i parkirališta kratko stubište vodi kroz vrt s velikom terasom (cca 50m²) .To je djelomično pokriven za nijansu i jako osunčanom dijelu. Odavde imate izravan pristup gornjem dijelu kuće, blagovaonom i otvorenom kuhinjom. Također, ovdje jednosoban su moje 2 ležaja i kupaonica s WC / tušem. Galerija vodi na mali balkon.
Spiralno stubište vodi vas na nižoj razini u dnevni boravak s kaučem na razvlačenje. Osim toga, drugi su spavaća soba i još jedan kupaona s WC / tušem. Izlaz vodi do donjeg vrta. Prozori su svi opremljeni s mreže protiv komaraca. Tu je i mreža za komarce za svaki krevet.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Pisa, Galileo Galilei

80 km

Kolodvor 5 km Castagneto Carducco Donoratico

5 km

Izlaz s autoceste 4 km Castagneto Carducci Donoratico

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Nalazi se u srebrnastom lišće maslina dominira Hill House nalazi se na velikoj nagnutom zemljištu s pogledom na ravnicu na more. Smješten između maslina, okružena vrtovima, su 3/4 i drugi vikendice / apartmana svaki drugi u dobrosusjedski daljini. Svi su ugodno Prilagođeno privatne kuće, koje su vrlo funkcionalno opremljene osim osobnog dizajna i djelomično iznajmljuju. Oni se mogu smjestiti između 4-10 ljudi. Daleko od vreve odmor, bilo tko može, čak iu sezoni, uživati ​​u prekrasnom odmor. Međutim, da bi se najljepši mjeseci u klime, vegetacije i svjetla ovdje, krajem svibnja, lipnja i rujna.
Uski, idilično brdovita cesta vodi do Castagneto (4km), ili dolje na ulicu do mora (cca 8km) .A njemačkom i talijanskom govornom području švicarske inozemstvu je odgovoran za nekretnine i uzgoja maslina. Ona je osoba za kontakt za sve najmove i sva pitanja na licu mjesta.
Djeca su za sve kuće za odmor i apartmani uvijek dobrodošli. Psi također mogu smisliti. Imovina pripada srednjovjekovnom gradića Castagneto Carducci i nalazi se u poljoprivredi utisnutim postao Castagneto i okolno kulturni krajolik po Carducci, pjesnik na prijelazu stoljeća i književnost 1906. Gourmets će cijeniti područje zbog poznatih vina iz susjednog sela Bolgheri zvučan naziv Sassicaia, Ornellaia, Gaia, Antinori .... i prepoznatljiv toskanski čar ovom prekrasnom krajoliku između netaknute zelene brežuljke i more govori sama za sebe. Tako je već Princess Fergie, Richard Gere, Harrison Ford su itd, u uskim ulicama Castagneto šetnju uz Castagneto Carduccijevoj, najbliža plaža selo, jer godina po čistom plažom, njegova kvaliteta vode, njegovu ambijentu i zaleđa s " bandiera blu "plava zastava, banneri EU kvalitete, poznati toskanski kulturni gradovi i mjesta su u udobnom dan putovanja -s automobilom ili vlakom. Volterra, Pisa, Lucca. Malo dalje su Firenca, Siena, mramorni kamenolomi Carrara, vruća vrela u Saturnia i mnogi drugi .... Čak je i sport nije zanemarena sa jahanje ili tenis. Za vožnju biciklom, to je idealno. Mnogi biciklisti dolaze na obuku u ravnoj obalne ravnice sa brdovitim zaleđem.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Obično, posteljina i kuća za pranje dolazi u kontakt s gostima. Ali to može biti moguće po dogovoru za 6,50 € / krevet. Tijekom sezone grijanja, potrošnja plina za grijanje prema plinomjera se dodatno naplaćuju. U off-sezone cijena sa popunjenosti od samo dvije osobe može biti donekle smanjena.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Definitivno bih napomenuti da je ovaj krajolik je uvijek jako lijepo, istina; a posebno, mjeseca svibnja / lipnja naglasiti. Klima je uglavnom još uvijek ugodno, nije prevruće, možete plivati ​​u moru. No, najimpresivniji je flora. Svugdje cvjeta u velikoj raznolikosti. Maka pored bijelog Margerithen pali iz daljine.
Isto tako, rujan je vrlo preporučljivo. Toplina je slomljena. Boje ponovo zasjati u određenom toskanski svjetlu. Jedan opet može napraviti izlete bez topline gotovo slomljen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.01.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.3 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.8 Servis
4.9 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2020

Jürgen D. iz/od Köln

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor u rujnu

Želio bih nešto dodati svojoj recenziji mog odmora u rujnu. Kuća je u dobrom stanju. Nema nedostataka. Dosta lonaca, tava, tanjura, šalica, sve što vam je potrebno za kuhanje i jelo je u dobrom stanju. Kreveti su dobri, dovoljno veliki ormari s dovoljno vješalica, sve je čisto i ostavlja ugodan dojam.
Tako da mogu samo preporučiti kuću.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2020

Jürgen D. iz/od Köln

4,7
3.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u rujnu 2020

Odmor u kućama koje vodi Elisabeth Gschend na brdu Castagneto je, kao i uvijek, odličan. Idem tamo oko 35 godina i postalo mi je dom daleko od doma. Položaj kuće, kompletna opremljenost, pogled s terase na dolinu daleko na more neizmjerno umiruje napetu dušu. Okruženje, sa svime što tražite u Italiji, dobra hrana, dobro vino, toskanski krajolik, more i plaža
je u izobilju.
Njega gđe Gschend tijekom odmora ne može biti bolja.
Sve zajedno, tamo ću ići sljedećih 35 godina.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Familie M. iz/od Ottobrunn

2,8
2.5 2 3.5 4 2

Urlaub 2020

Sehr schöner Ausblick von Terrasse, gemütliches zusammensitzen auf dieser leider durch extrem unbequeme Stühle nicht möglich. Die Stühle waren ca. 40 Jahre alt und sehr Unbequem ( bekamen extreme Rückenschmerzen)waren marode ( defekt ) , Waschmaschine sehr klein ( Fassungsvermögen höchstens zwei Badetücher), den Grill konnten wir garnicht benutzen, da dieser sehr verschmutzt und unhygienisch aussah. Die Straße zum Haus ist ziemlich schmal und hat sehr viele Schlaglöcher. Die Schränke sind zum größten Teil wegen Überfüllung nicht zu nutzen. Die Verwalterin war sehr nett, sie kann ja auch nichts für den Zustand des Objektes. Zu der Zeit in der wir dort waren, gab es extrem viele Bremsen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

lipanj 2019

Alexandra iz/od Estenfeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep smještaj

Bilo nas je troje u Casa Gialla i tamo smo proveli vrlo opuštajući i ugodan tjedan. Lokacija kuće je jednostavno savršena. Malo je izvan puta, tiho je (noću se čuje sovica kako doziva), a ipak niste daleko od plaže ili najbližih gradova. Možete se opustiti na terasi ili u vrtu pod starim maslinama, a zalasci sunca su nevjerojatno lijepi za promatranje s tog mjesta. Valja spomenuti i izvrstan vegetarijanski restoran koji se nalazi na prilaznoj cesti do kuće, a do njega se lako može doći i pješice. Jako ukusno!
Oprema kuće ne ostavlja ništa zaželjenog, stvarno smo se osjećali vrlo ugodno! Gospođa Gschwend, upraviteljica kuće bila je vrlo brižna i uvijek dostupna za pitanja i zahtjeve. Puno, puno hvala na lijepom prijemu u kući! Rado bismo se vratili!

srpanj 2018

5 Osti iz/od Taunusstein

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

3 savršena tjedna!

Proveli smo tri prekrasna tjedna u Casa Gialla, okruženi sjajnim biljkama.
Kuća umjetnika sa svojim posebnim šarmom i neobičnom arhitekturom uključuje ogromnu, djelomično natkrivenu terasu s koje se pruža pogled na more (fantastični zalasci sunca!). Terasa je idealna za čitanje, igru, opuštanje i jelo.
Prostrana kuća, opremljena svime što je potrebno, bila je za nas - 2 odrasle osobe i 3 djece (6, 9 i 12 godina) - savršeno polazište za plažu i kulturni odmor.

Vrlo ljubazan i uslužan administrator ponovno nam je dao izvrsne savjete. Ovdje smo već treći put. Ove godine smo prvi put bili u Casa Gialla i sigurno se vraćamo sljedeće godine!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Roland F. iz/od 1230 Wien

5,0
5 5 5 5

Sehr zu emfehlen für Urlaub mit Hund!

Der persönliche Kontakt zu Frau Geschwend war oft sehr hilfreich, man konnte sich mit jedem Anliegen jederzeit an sie wenden!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Bärbel B. iz/od 10555 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Divni obiteljski odmor

Proveli smo ovdje dva prekrasna tjedna sa naše dvoje male djece. Kuća je vrlo prostrana i ima predivan vrt s terasom, gdje su djeca mogla lijepo igrati. Oprema ostavlja ništa za poželjeti i bili smo vrlo ljubazno zbrinuti.
Lokacija nam se vrlo svidjela, mirna, usred maslinika na padini, ali ipak brzo (oko 10-20 min) autom do lijepe plaže ili u romantične srednjovjekovne gradove.
Savjet: Ako sjedite vani na terasi navečer i ujutro, trebate se ipak zaštititi protiv komaraca.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2017

Martina und Karl-Heinz iz/od Hannover

4,3
3.5 3.5 5 5

Urlaub

Sehr schöne Lage, blühender Garten. Wir haben jeden Abend den wundervollen Ausblick zum Meer bei herrlichem Wetter genossen. Auch unser Hund hat sich sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2015

Sibylle und Jürgen K. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Wenn am Abend die rote Sonne im Meer versinkt........

Wir fahren auf schönen , olivenhainbegrenzten Landsträßchen zu diesem Haus, stellen das Auto ab und kommen in einen wunderbar blühenden Garten, auf eine weite, sehr große Terrasse mit Blick aufs entfernte Meer, blutrote Sonnenuntergänge! Ruhe! Vor dem Haus ein großer Holztisch mit Stühlen, hier können wir sitzen bei Sonne, Regen, jeglichem Wetter und essen und trinken. Im Haus befindet sich eine sehr gepflegte Einrichtung, schöne, große Räume, oben 1 Kinderzimmer, endlich mal gute Leselampen an den (ein bisschen asketischen) Betten, unten Wohnraum, noch ein Schlafzimmer, oben und unten je ein sehr feines Bad mit brausender Dusche, eine Seltenheit in Italien. Dazu noch ein großer Wasch- und Arbeitsraum mit guter Waschmaschine und Zugang zum hinteren Garten. An den Wänden hängen sehr gute Bilder des Hausherrn oder seiner Künstlerfreunde, ein Genuss. Hangseitiges großes Grundstück. In unserer Ferienzeit (Juni 2015) waren die Mücken ein bisschen lästig, mit Autan geht es. Aber abends/nachts die Glühwürmchen, so süß. Hier möchten wir bleiben.
Die Managerin des Hauses ist sehr sehr nett, kompetent und hilfreich

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2013

Urlauber1989 iz/od Stuttgart

4,8
5 5 5 5 4

Casa Gialla - Super entspannter, toller Aufenthalt Erholungsgarantie

Die Objektbeschreibung und die Fotos halten absolut, was sie versprechen: einen super entspannten, tollen Aufenthalt.
Das Haus ist sehr gut ausgestattet, wir waren überrascht, was alles vorhanden war. Die Einrichtung ist stilvoll und liebevoll zusammengestellt. Eine kleine Bibliothek läd ein, in den Kunstbüchern und Romanen des Besitzers zu schmökern.

Wir waren zu sechst dort, zwei Pärchen und zwei Singles, und fühlten uns im geräumigen Haus und auf der großzügigen Terrasse (mit Meerblick) inmitten des tollen Gartens von Anfang an wohl. Dazu trug auch die sehr nette und liebe Hausverwalterin bei, die mit allerlei Geheimtipps für die Umgebung aufwarten konnte. Das tolle Olivenöl, das sie aus den das Haus umgebenden Oliven presst, ist nur zu empfehlen! Wir jedenfalls haben uns einen Vorrat mit nach Deutschland gebracht.

Die beiden Autos, mit denen wir dort waren, konnten wir bequem auf dem Parkplatz direkt am Haus parken. Allerdings ist es nicht ganz so einfach, das Haus zu finden. Wir würden daher empfehlen, im Hellen anzureisen.
Zum Meer ist es mit dem Auto ein Katzensprung, in ca. 10 Minuten erreicht man die schönen Strände von Castagneto, die bei unserem Besuch Mitte August nicht allzu voll waren. Einkaufsmöglichkeiten hat man im Ort genug, für einen abendlichen Spaziergang lädt das Bergdorf Castagneto Carducci mit seinen tollen alten Häusern und der grandiosen Aussicht über das Tal und auf's Meer ein.
Kurz: wir würden wieder hinfahren, dafür lohnt sich die lange Anreise.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Die Olivenhaine um das Haus herum sorgen gleich bei der Ankunft für Urlaubsstimmung. Dadurch, dass das Haus am Berg und inmitten der vielen Bäume, ein bisschen abgeschieden liegt, ist es sehr ruhig und ideal, um zu die Seele baumeln zu lassen.

Mogućnosti za kupovinu: Die Einkaufsmöglichkeiten sind sehr gut mit dem Auto, für Sportler auch mit dem Fahrrad gut zu erreichen. Die großen Supermärkte bieten neben regionalen Spezialitäten alles, was man so braucht.


kontakt

gospođa E. Gschwend

gospođa E. Gschwend

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 32759

Posljednje ažuriranje: 16.02.2024

Oglas je online od: 14 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/32759.htm


«Casa Gialla» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina