Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Fonte Pecorale la Stalla

Abruzzo Teramo Provincia

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Fonte Pecorale je nježno obnovljena Azienda 19. stoljeća. Nalazi se na rubu Nacionalnog parka Gran Sasso na 450 metara nadmorske visine usred šarmantan krajoliku između mora i planine Gran Sasso masiva. Fonte Pecorale pripada općini Montefino, Provincia di Teramo, sa stanovnika. Zemlja Kuća ima dva apartmana: Il Pozzo, Il Nido i vikendicu la Stalla.
Na Fonte Pecorale ćete naći mir i odmor. Od proljeća 2008. godine, nalazi se vikendica La Stalla. Ime otkriva da je ova zgrada je izvorno služila kao staja. Nakon razraditi obnove, 60 četvornih metara velik, komforan stan stvoren. To je 40 metara od glavne kuće i ima svoju terasu, mali vrt gdje možete uživati ​​u suncu i miru, kao i zaseban prilaz i parking. Središte La Stalla je velika, udobna kuhinja. Moderna kupaonica ima veliki tuš i bide. Dvije spavaće sobe su ukusno opremljene bračnim krevetima i ormarima. La Stalla je nešto viša od velikih zemalja kuća s prekrasnim pogledom na obližnje planine i sela. U stanu je televizija sa satelitskim priključkom.

Na zahtjev naših gostiju, uzimamo zdravo za doručak, svježe pecivo, kruh, pizza kruh, croissants ili ukusan
Broj licence ili registracije: CIR 067027CV 0001

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 28 km

28 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 50 km Pescara

50 km

Kolodvor 30 km Pineto

30 km

Izlaz s autoceste 25 km A 14/Pineto/Atri

25 km


Mjesto i položaj smještaja

U roku od 60 kilometara može biti Fonte Pecorale od otkrivanja mnogih srednjovjekovni sela i gradove, od kojih svaki nudi posebne značajke: Atri kao oduševio svojom katedralom, Penne predstavio stare jezgre u 11. stoljeću i Rocca Calascio ima dvorac u zapanjujući lokacija. Kapela San Pellegrino iz 7. stoljeća u selu Bominaco je jedinstven. Svi ti gradovi i sela čekaju izbor barova gdje možete uživati ​​napraviti cappuccino je tako ukusna jednostavno skuhati samo Talijani, ostalo.
Fonte Pecorale u općini Montefino / Provincia Teramo, Montefino (350 m), mala zajednici s 1100 stanovnika se nalazi među podnožju Gran Sasso masiva.
Montefino dođu do preko autoceste A 14 (Bologna / Bari) izlaz Atri / Pineto ili, Pescara A14 (Bari / Bologna) izlaz Atri / Pineto


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 200 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Sva tri apartmana su ukusno namješteni i zračiti ugodnu atmosferu. Lijepa, uređena mediteranskim biljem terase ispred kuće ili u prostranom vrtu cijeli dan mogu provesti prekrasno. Gosti mogu od maslina koje rastu na padinama Fonte Pecorale uživati ​​tijekom njihovog odmora crnog i bijelog vina, kao i samo prešana ulja. Na zahtjev naših gostiju, uzimamo zdravo za doručak, svježe pecivo, kruh, pizza kruh, ili ukusne kifle, au povrtnjaku ima zelena salata, rajčica, ljekovitog bilja i još mnogo toga.
Jedan od vrhunaca Abruzzo odmor svakako je putovanje u Campo Imperatore, visoravni na 2100 metara nadmorske visine, na Gran Sasso (2912m) podiže na najvišu planinu u Apeninima svoju sjenu.
Na Campo Imperatore posjetitelja stada konja koji provode ljetni susret. Na Campo Imperatore, posjetitelj nalazi godišnja doba postale rijetke biljne vrste, kao što su orhideje i čička. U proljeće, livade pokrivene sa šarenim cvijećem. to može dobiti iznad posjetitelju dobro dogoditi da mora prekinuti svoj put nužno jer samo konj ovaca ili goveda prijeći ulicu. Veliki užitak također nudi jedan od dva mesara, izvrsna jela i sireva, kao i tipični Arrosticcini za roštilj dobar, rekao je na licu mjesta. Iz ove crkve u Rocca di Calascio jedan ima prekrasan pogled na doline i planine Apenina.

može po želji, uz Auspfluege i planinarenje su, naravno besplatno


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.02.2024


19 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Erich D. iz/od 46562 Voerde

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek rado

Već 15 godina redovito provodimo ljetovanje na Fonte Pecorale s našom obitelji.
Uvijek je lijepo provesti ljeto tamo. Objekt je uvijek čist i njegovan. Domaćini su uvijek brinuli o svojim gostima. U regiji ima puno zanimljivosti. Čak i nakon 15 godina uvijek otkrijemo nešto novo. Automobilom se može stići do Pineta na finoj pješčanoj plaži za dobro 30 minuta. Ili u 1,5 sati se može stići do Rima.
No i planina Gran Sasso nudi nevjerojatan pogled s mnogim malim mjestima.
Također, bazen s morskom vodom i vrt povrća su vrhunac.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2021

Judith K. iz/od Velbert

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Mali raj

Bili smo 2 tjedna u apartmanu "la stalla". Osjećali smo se jako dobro, opremljenost apartmana ispunjava sva očekivanja. Vlasnici su jako dragi, velikodušni i daju odlične savjete za izlete, restorane i još mnogo toga. Bazen je san. Mogu samo preporučiti ovu kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Sabine & Bernhard H. iz/od Pfalz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idila za usporavanje i uživanje!

Prvo bismo željeli iskreno zahvaliti našim izuzetno velikodušnim domaćinima Ester i Pacelmo. Niste nam ništa nedostajali tijekom našeg boravka u LA STALLA. Osjećali smo se potpuno ugodno na prekrasnom imanju Fonte Pecorale. Mi, dvoje odraslih i dvoje mladih odraslih, uživali smo svaki dan ovdje. Bilo da se radi o osvježenju u bazenu ili opuštanju na ležaljci ispod maslinovog stabla. Svatko je na prostranom imanju pronašao udobno mjesto za opuštanje. Svi smo zajedno proveli lijepe večeri na natkrivenoj terasi neposredno uz kućicu. Udobnu i vrlo dobro opremljenu kuhinju jednostavno smo preselili van. Na našem stolu završili su ukusno povrće iz organskog vrta, svježa jaja i maslinovo ulje za začinjavanje jela. Jednostavno ukusno! Iako smo često provodili svoje odmore u Abruzzima, Pacelmo je imao još mnogo novih savjeta o kulturi i slobodnom vremenu, kao i preporuka za restorane. Blizina mora i planina pridonijela je raznolikom aktivnom odmoru u Abruzzima, uključujući pješačenje u području Grand Sasso, bicikliranje u jutarnjim satima ili izlete na plažu. Ali prije svega smo uživali u miru prekrasnog brdovitog krajolika, prirodi i prekrasnom pogledu ovdje gore, i osjećali smo se izvrsno. Idila za usporavanje, opuštanje i uživanje!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Jessica S. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično bijeg od svakodnevice!

Osjećali smo se jako dobro kod Ester i Friedhelma. Smještaj je vrlo pažljivo uređen i ima sve što vam treba za odmor. Prekrasna vrt, uključujući bazen, vrlo je idiličan. Možete se predivno opustiti i uživati ​​u tišini. Friedhelm uvijek ima savjete za izlete i planinarenje. Proveli smo sjajno vrijeme u Abruzzo regiji i uskoro ćemo se opet vratiti.

kolovoz 2019

Marita F. iz/od 53119 Bonn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala puno

Samo nevjerojatno lijepo. Proveli smo dva tjedna u La Stalli i uživali u kući, vrtu, bazenu, miru, pogledu, jednostavno sve. Ester i Friedhelm su najbolji domaćini koje možete zamisliti i uvijek spremni za dobar savjet. Vodiči i navigacija mogu biti ušteđeni...pomažu gdje god mogu i nema nemogućeg. Hvala vam puno oboje, pružili ste nam maleni raj i omogućili nam predivan odmor. Želimo vam sve najbolje u budućnosti, ostanite takvi kakvi jeste, autentični, srdačni, velikodušni i jednostavno divni.
Stefan i Marita

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2019

Baptiste A. iz/od Brüssel

5,0
5 5 5 5

magnifique endroit

magnifique endroit
Belle maison située au calme des Abruzzes, paysage superbe. Propriétaire charmant et potager bio à disposition, le top!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Herbert H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivni dani u prekrasnoj prirodi - ovisnički faktor

Divni dani u predivnoj prirodi - ovisnost
Proveli smo dva i pol tjedna kod Estera i Fridhelma i uživali svaki sat: jutarnje osvježenje u bazenu s pogledom na okolne brežuljke i mjesta; ručak na plaži u Pinetu - talijanski dolce vita; poslijepodnevni obilazak gotičkih fresaka Andreje Dilita u Atriju; večera s ribom na Lido Itaca, a zatim vožnja zavojitim putem pri zalasku sunca kroz nevjerojatnu prirodu. Posjed, naš apartman, brojni pogledi, uvidi, mjesta odmora - sve se brzo pretvorilo u privremeni dom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Raoul K. iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži talijanski

Malo oaza daleko od masovnog turizma!

Opustiti se, usredotočiti se na bitno i uživati ​​u prirodi može kod Ester i Friedhelma stoposto. Osjećali smo se vrlo ugodno i prije svega dobrodošlo.

Bili smo smješteni u kućici za odmor "la stalla" i od samog početka smo se osjećali kao kod kuće. Sve je bilo vrlo čisto i inventar nije ostavljao niže želje. Čak smo imali i vlastiti mali vrt. Također je dostupan i stroj za pranje rublja, pa nije potrebno puno odjeće spakirati.

Srce kompleksa definitivno je bazen s morskom vodom, mnogo maslina i povrtnjak. Potonje smo gotovo svakodnevno posjećivali i opskrbljivali se najukusnijim rajčicama na svijetu. Pored bazena smo mogli potpuno isključiti, puštati pogled u daljinu i kožu razmaziti toplim zrakama sunca.

Friedhelm nas je svakodnevno opskrbljivao preporukama za izlete, koji su svakako vrijedni putovanja. Također je uvijek savršeno mogao opisati rute do odredišta. Pogotovo su planinski krajolici ovdje impresivni. Sasvim drugačiji od bavarskih Alpa - drugačije lijepi!

Naš vrhunski doživljaj su definitivno bila stvorenja smještena u smještaju. Bomba (pas) je uvijek pazila na nas i povremeno je navraćala na našu terasu. Ali ne svakodnevno, tako da bi to moglo biti smetajuće. Veliko zadovoljstvo smo imali s mačićima, koji su nam mnogo značili. Najradije bismo sve zgrabili i ponijeli sa sobom.

Tko voli prirodu i zna je cijeniti, na pravom je mjestu u seoskom domaćinstvu Fonte Pecorale.
Ester i Friedhelm su nam pružili nezaboravan odmor i upoznavanje s njima nas je obogatilo.

Hvala vam na predivnim danima! Ponovno smo napunili prazne baterije!

Preporučeno za: Avantura i iskustvo, Kultura i razgledavanje, Pojedinačni odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

Skrivena preporuka
od Alexandrije A. iz Münchena

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Markus und Silvia L. iz/od 51674 Wiehl

5,0
5 5 5 5

perfekte Erholung ist garantiert

Wir hatten eine fantastische Zeit im Landhaus Fonte Pecorale / La Stalla als Familie mit 2 Kindern (13 und 16 Jahre). Reichlich genossen wir die Ruhe, die Aussicht, den großartigen Pool, oft ganz für uns alleine, die herrlichen Tomaten und die angenehme Gastfreundschaft. Sehr freundliche Vermieter, alles war sauber und ausreichend. Fragen wurden stets zuvorkommend beantwortet und wir bekamen Ideen für Ausflüge. Pacelmos Wegbeschreibungen funktionierten immer, besser als unser Navi. Die Lage ist optimal zwischen Gebirge und Meer, zu beidem kann man Ausflüge unternehmen. Weil es aber so schön in Fonte Pecorale war, blieben wir an den meisten Tagen dort und hingen einfach ab. War ja schließlich Urlaub! SUPER! Auf jeden Fall kommen wir wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Christof M. iz/od Frankreich

5,0
5 5 5 5

accueil prévenant et location confortable

accueil prévenant et location confortable
très bonne impression d'ensemble : accueil très sympathique, équipements en très bon état, piscine exceptionnelle avec une vue magnifique. la tranquillité est totale. le seul petit défaut est l'isolement relatif de la location, avec des routes un peu compliquées et des temps de parcours assez long, mais la location en elle même est vraiment parfaite !
Bewertung wurde gespeichert: 17. Aug. 2018 | Stayed: Juli 2018

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Cornelia E. iz/od 76337 Waldbronn

5,0
5 5 5 5

Idylle in den Abruzzen

Vielen Dank an Esther und Friedhelm für die herzliche Gastfreundschaft.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt, La Stalla war super und Bestens ausgestattet.
Die Lage wunderschön, Erholung pur. Endlich mal eine Unterkunft fernab von jedem Massentourismus, nur zu empfehlen.

Preporučeno za: Romantični odmor

svibanj 2018

S. K. iz/od Buchbach

5,0
5 5 5 5

Ein Geheimtipp!

Wir kommen seit 16 Jahren hierher und jedesmal ist es wieder wunderbar. Friedhelm und Ester sind hervorragende Gastgeber und stets mit guten Tipps (Restaurants, Ausflüge) zur Stelle. Die drei Appartements sind geschmackvoll eingerichtet und bieten alles, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Den großen Garten schmücken Olivenbäume, Rosen und Lavendel. Im Obst- und Gemüsegarten darf sich auch der Gast bedienen. Die Gegend ist ein tolles Urlaubsziel, da sie nicht so touristisch ist wie die nördlichere Adria. Ein authentischer Landstreifen Italien. Die Hügellandschaft begeistert uns jedes Jahr aufs Neue.Man genießt hier Strand und Berge gleichermaßen. Seit 2018 steht den Gästen auf dem Anwesen Fonte Pecorale ein riesiger Pool zur Verfügung. Von dort aus kann man seinen Blick in die weite Hügellandschaft schweifen lassen. Wenn man einmal da war, kommt man immer wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2018

Gabi iz/od München

5,0
5 5 5 5

Kleinod in den Abruzzen

Ein Urlaub auf der Fonte Pecorale vereint Strand, Berge, Entspannung und ein einzigartiges Panorama auf die wunderschöne Landschaft der Abruzzen. Seit über 10 Jahren fahren wir nun schon an diesen tollen Ort und genießen die friedliche Atmosphäre - zunächst noch zu zweit, mittlerweile mit unseren beiden Kindern. Wir durften bereits in allen der drei Apartments wohnen. Jedes ist von den liebenswürdigen Gastgebern Friedhelm und Ester individuell und geschmackvoll eingerichtet, sodass man sich hier sofort wohlfühlt. Ob beim morgendlichen Kaffee mit Blick auf die kleinen Dörfer rundherum oder im blühenden, gepflegten Garten beim Aperitif. Zudem lädt der 12 m lange quasi Infinity-Pool mit wunderbarer Aussicht zum Schwimmen und Planschen ein.
Möchte man doch ans Meer, bietet der feine flachabfallende Sandstrand in Pineto ein ideales Badevergnügen für die ganze Familie. Doch die Fonte Pecorale, eine liebevoll restaurierte Azienda aus dem 19. Jahrhundert, ist auch perfekter Ausgangspunkt für einen Ausflug in die Berge der umliegenden Nationalparks. Sowohl das Majella Bergmassiv im Süden als auch der Gran Sasso im Norden offenbaren eine eindrucksvolle Natur mit aussichtsreichen Gipfeln. Einsame Wege und mittelalterliche Dörfchen laden zum Erkunden und Verweilen ein. Mit Friedhelm und Esters Insidertipps entdecken wir auch immer neue Wanderrouten und Restaurants, die in keinem Reiseführer zu finden sind.
Fast möchten wir diesen Geheimtipp gar nicht preisgeben, so sehr genießen wir unsere Urlaube auf der Fonte Pecorale.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2018

Leander iz/od München

5,0
5 5 5 5

wie immer fantastischer Urlaub!

Wir kommen an diesen tollen Platz seit vielen Jahren und der Urlaub ist immer fantastisch. Die Besitzer sind sehr nett und fürsorglich. Jetzt wurde noch ein riesiger Pool gebaut von dem man bei schönem Wetter die Berge sowie das Meer sehen kann. Ich kann diesen Ort einfach nur empfehlen. Alle drei Wohnungen sind sehr schön. Man hat viel Platz. Ein toller und netter Hund ist für Tierliebhaber eine Freude. Insgesamt auf jeden Fall eine Reise wert.
Von meinem iPad gesendet=

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

kolovoz 2017

Roul K. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Bis nächestes Jahr, Fonte Pecorale!

Wenn man durch die Bewertungen zu Fonte Pecorale stöbert, so fallen zwei Dinge ins Auge - die Gäste kommen immer wieder und sie schätzen und genießen dieselben Besonderheiten an diesem spezellen Fleckchen in den Abruzzen, der Fonte Pecorale. Uns geht es auch so. Durch einen Tipp meines Bruders machten wir bei Ester und Friedhelm zum ersten Mal vor 10 Jahren Urlaub, noch ohne Kinder, noch nicht verheiratet. Seither kamen wir nahezu jedes Jahr wieder, die letzten beiden Wochen erneut, nun mit kleinen Kindern, die hier schwimmen lernen und erste Sätze auf italienisch sprechen wollen. Es ist wohl die besondere Mischung aus Herzlichkeit und Ortskenntnis der Gastgeber, Abgelegenheit und doch Nähe der Fonte Pecorale zu netten kleinen Orten, die Kombination aus atemberaubender Bergwelt und schönem Strand. Es gibt nach 10 Jahren immer noch Neues zu entdecken, obwohl wir eigentlich immer wieder kommen, um einfach nur das schon Erlebte erneut zu geniessen. Bis nächestes Jahr, Fonte Pecorale!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2017

Fonte pecorale M. iz/od 64030 montefino

5,0
5 5 5 5

great holiday home!ctrd. muraglie 24, Montefino, 64030, Abruzzen, Italien Aufenthalt 23. Jul. 2017

Very nice, clean and well equiped holidayhome with a nice roofed terrace. Beautiful surroundings and quiet location in between the mountains and sea. The owners are very friendly and give great advice on what places to visit. You can pick vegatables (great tasting tomatoes!) from the garden and tap your own wine. They also sell olive oil. Towels and sheets are provided and changed weekly. Our kids (11 and 9) loved playing with the dog and cats. We had a great holiday at La Stalla!Kommentar hinzufügen

lipanj 2017

Horst B. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Frei nach Goethe: Die Gäste, die ich rief,........

Es geht auch uns wie so vielen hier: Wer die Fonte Pecorale, die Abruzzen und vor allem Ester und Friedhelm einmal kennengelernt hat, der wird immer wiederkommen. Die Fonte Pecorale ist ein idealer Ort um in ungewöhnlicher, teils bizarrer Landschaft so richtig auszuspannen, die Abruzzen bieten so unglaublich viel (Kunst, Kultur, Berge, Altertümliches, Meer, Küche - da ist garantiert für Jeden etwas dabei) und Ester und Friedhelm mit ihrer Liebenswürdigkeit sind dann das "Sahnehäubchen" obendrauf. Einen gehörigen Nachteil hat ein Aufenthalt auf der Fonte Pecorale allerdings: Man verpasst mehr oder weniger die Gelegenheit, auch andere Ecken von "Bella Italia" kennenzulernen (ausgenommen auch bereits mit Pacelmo unternommene Ausflüge nach Rom, Neapel oder Apulien), weil es einen eben immer wieder dahin zieht. P.S.: In einer der vielen schönen Stunde, in denen ich träumend im gepflegten Garten der Fonte Pecorale lag, kam es mir in den Sinn, "Friedhelm" zu italianisieren (ich glaube: er mag das Ergebnis). M. und H. B aus Germering

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

svibanj 2017

Alexandra A. iz/od Buchbach

5,0
5 5 5 5

Ein Geheimtipp

Wir machen seit 15 Jahren Ferien in Fonte Pecorale und sind jedes Jahr aufs Neue begeistert. Die Gastgeber Ester und Friedhelm sind sehr hilfsbereit und haben wunderbare Tipps für Ausflüge in die Gegend, in die Berge, ans Meer oder für Restaurants. Die Ferienwohnungen in Fonte Pecorale sind etwas Leute, die Urlaub in Italien abseits vom üblichen Trubel machen wollen. Die Wohnungen sind alle sehr geschmackvoll eingerichtet, der Garten ist wundervoll. Auch unsere Kinder lieben den Urlaub bei Ester und Friedhelm.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

svibanj 2017

Lukas B. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5

Fonte Fantastico :-)

Im Mai waren wir das erste Mal für gute 3 Wochen bei Friedhelm und Ester auf der Fonte Pecorale. Ein Traum! Die FeWo "Il Pozzo", ein kuscheliges, mit liebevoller Hand eingerichtetes Refugium mit allem, was man braucht und noch viel mehr. Auf den zwei eigenen Terrassen und im wunderschönen Garten lässt es sich bestens relaxen und wohin man den Blick auch schweifen lässt, bietet sich ein traumhaftes Panorama auf die umgebende Landschaft, die Berge und sogar bis zum Meer. Das ganze Anwesen wird sorgsam gehegt und gepflegt, alles ist in bestem Zustand. Fonte Pecorale ist ein super Ausgangspunkt für Wanderungen in die Berge sowie für Ausflüge an und entlang der Küste und zum Strand. Friedhelm und Ester sind großartige und herzliche Gastgeber, besser gehts nicht. Nicht zu vergessen la Bomba: sie ist der Hund der Hunde und einfach nur zum Knuddeln :-). So ergeben sich hier immer wieder nette Gespräche oder auch mal die ein oder andere gemeinsame Unternehmung, so man denn möchte. Wir suchen hier gerade den sechsten Bewertungsstern… Urlaub deluxe garantiert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Fonte Pecorale
obitelj E. Carusi

obitelj E. Carusi

Dalji smještaji od obitelj E. Carusi


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 32796

Posljednje ažuriranje: 20.02.2024

Oglas je online od: 14 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/32796.htm


«Vila Fonte Pecorale la Stalla» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina