Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Leeuwarden

maks.  10   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
150m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Restoran 10 km

10 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Elsbeth Matthijsse

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sa 8 osoba (od djece do starijih) imali smo izuzetno ugodan boravak na farmi. Domaća atmosfera, ruralni položaj s pogledom na krave, svježe ubrana jaja, plivanje u 'stražnjem dvorištu' (ili uživanje u jacuzziju) i predivan vanjski prostor osigurali su opuštanje za mlade i stare. Vrlo kompletna kuća za fantastičan odmor na selu. Vlasnik je fleksibilan i susretljiv.

Olga Beun

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo u veljači. Potpaljivanje jacuzzija trajalo je 6 sati i tada je sav drva već bilo potrošeno i nismo imali ništa za preostale dane. To smo morali kupiti, 2 komada po večeri po 5 eura po komadu. Također, morate stalno hodati gore-dolje tih 6 sati da biste održali vatru. Svi rekviziti za igru bili su u hladnoj, također probušenoj šupi zbog oluje. Zapravo s njima nismo mogli ništa raditi, sve je bilo zapakirano. Morali smo sami otpakirati i premjestiti ako smo željeli koristiti bilo što. Kuća se nalazi uz autocestu na slijepoj ulici. Ništa drugo nije u okolici. Tijekom vikenda mala kućica pored nas također je bila iznajmljena i puštala je jako glazbu sve do 05:30. Pomislili smo da imamo nešto gdje nitko neće smetati, ali šteta kada se uz to iznajmljuje još jedna obitelj. Konjić i kokoške su bili slatki, ali su stajali u debelom blatu. Dvije mačke su bile jako ljubazne. Na kraju boravka, moja je kći imala osip/bubuljice što je, kako je saznala poslije kontakta s liječnikom, bilo uzrokovano stjenicama. Morala sam kod kuće sve što smo ponijeli oprati na 60 stupnjeva. Ima je posvuda svrbio. Gospođa iz kućice reagirala je na svaku pritužbu izražavajući žaljenje, ali nitko do tada nije ništa rekao o tome, pa... Jednom smo dobili dodatno drva, ali bilo ih je malo da se jacuzzi dobro zagrije. I to joj je bilo neugodno. Imali smo lijep boravak zajedno, ali sigurno se neću vraćati ovdje. Ljeto će vjerojatno biti drugačije iskustvo, ali zimi nema ničega i plaćate dodatke koji se zapravo ne možete iskoristiti.

Van van Zweden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, srdačan doček, zabavni dodaci za provod. Mačke Simon i Kaki su jako društvene, također i ponij Anouk je vrlo ljubazan. Uživali smo plivajući u zaljevu kanala. Ipak, pripazite na velike brodove koji mogu iznenada zaviti oko ugla! Jednodnevno iznajmljivanje čamca je vrlo zabavno. Grad Leeuwarden je blizu, lako dostupan biciklom. Isto tako, izlet u rekreacijsko područje Kleine Wielen je zabavan. Gradovi Dokkum, Grauw i Sneek također su prekrasna mjesta za posjetiti. Hvala na divnom odmoru!

Anne ten Hoopen Soutendijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća! Stvarno je primjetno da se domaćin jako dobro može postaviti u goste. Udobni (složeni) kreveti s prekrasnim prekrivačima i jastucima na svakom krevetu, sve super čisto. Ručnici (dovoljno za kuhinju, tuš i hidromasažnu kadu), krpe za suđe i potpuno opremljena kuhinja (tost-aparat / grill, citrus-presa, štapni mikser, čokoladna fontana, čajnik s dvostrukim zidom (s ukusnim čajem od dille&kamille), fantastični aparat za espreso (Jura), oštri kuhinjski noževi i potpuni pribor za jelo). Pony Anouk je jako sladak, uživa u laskama. I mačke također (žive u štali, pa nema problema za ljude s alergijom). Trampolin, košarkaška mreža, stolni nogomet, strelice i školski stol su dostupni i u odličnom stanju. Pametni TV s kojim možete gledati sve s vlastitim prijavama. Uopće nema buke s autoceste i jako je lijepo što postoji pristanište za pristajanje (iznajmljeni) čamac.

Anne ten Hoopen Soutendijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa kuća! Zaista je dobro primijetiti da se domaćin jako dobro uspio staviti u kožu gostiju. Udobni (sašiveni) kreveti s lijepim Riviera maison kariranim pokrivačem na svakom krevetu uz lijep poplun i jastuk, sve je super čisto. Ručnici (dovoljno prostrani za kuhinju, tuš i hidromasažnu kadu), kuhinjske krpe i potpuno opremljena kuhinja (toster/roštilj, sokovnik, ručni blender, čokoladna fontana, čajnik s dvostrukim stijenkama (uključujući ukusni čaj od kopra i kamilice), fantastičan espresso stroj (Jura), oštri kuharski noževi i kompletno posuđe).



Pony Anouk je jako slatka, voli biti mažena. Mačke također (žive u štali, pa nema problema za alergičare). Trampolin, mreža za košarku, stolni nogomet, pikado i shuffleboard prisutni su i u redu. SmartTv s kojim sve možete gledati uz vlastitu prijavu.

Potpuno bez utjecaja autoceste i vrlo je lijepo što postoji pristanište za privez za brod (iznajmljuje se negdje drugdje).

D. Herbst

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Nažalost, opetovano smo uznemireni nenajavljenim posjetima gazdarice i raznih obrtnika. Posjeti nisu najavljeni. U našem vrtu uvijek ima ljudi. Ovako nešto još nismo doživjeli.

Van van Zweden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, gostoljubiva recepcija, lijepi dodaci za zabavu. Mačke Simon i Kaki su jako simpatični, poni Anouk je također jako drag. Lijepo smo se kupali u uvali kanala. Pripazite na vrlo velike brodove koji iznenada dolaze iza ugla!

Dan plovidbe s unajmljenom brodicom je jako lijep. Grad Leewarden je odmah iza ugla, odličan za vožnju biciklom. Rekreacijsko područje De Kleine Wielen također je zabavno posjetiti.

Dokkum, Grauw i Sneek su također vrlo lijepa mjesta za posjetiti.

Hvala vam na prekrasnom odmoru!

Myonie Roos

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super lijepa farma! Vrlo dobro renoviran iznutra, a interijer je stvarno dobro njegovan i uredan. Napokon kuhinja s dovoljno plinskih plamenika i vrlo dobrom pećnicom!! Koristili smo ovo s velikim zadovoljstvom, uključujući i roštilj! Vrlo smo zadovoljni i s krevetima. Bili su divni, a bilo je i dovoljno ručnika, što je bilo jako lijepo. Naša kćer se potpuno zaljubila u ponija i mačke koje je s velikim zadovoljstvom čuvala cijeli tjedan. Sve u svemu, ugodan odmor u našoj zemlji!! Svakako vrijedi npr. vratite se na jesen ili zimu!

Marjan van Beek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa velika kuća na lijepom mirnom mjestu sa mnogo sadržaja. Šteta što perilica i sušilica nisu bile dostupne (morate proslijediti dalje) i 1 WC nije dovoljan za 8 osoba. Ipak smo uživali jedni u drugima, poniji i mačke slatke životinje dobro su se slagale s našim psom. Vruća kada i oprema za igru unutar i izvana na vrhu!

Lucèro Lambrichts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ostali smo ovdje s 2 obitelji, s djecom. Mnogobrojna oprema za igrališta kao što su trampolin, stolni nogomet, pikado i joule stol bili su vrlo popularni. Poniju Anouk jako se svidjela sva pozornost. Kupaonica i wc malo su zastarjeli, ali kuhinja i dnevni boravak i blagovaonica su vrlo lijepo renovirani i potpuno opremljeni. Na terasi se nalazi veliki roštilj. Hidromasažna kada radi dobro i kada se zagrije, ostaje topla dosta dugo. Donesite ili kupite svoja drva. Drvo brzo izgori. Kod vikendice je mol gdje možemo privezati naš unajmljeni čamac. Sveukupno ugodan boravak, posebno s djecom.

Olga Beun

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo u veljači. Hidromasažnoj kadi je trebalo 6 sati da se zagrije, a onda su sva drva nestala i nismo imali ništa do kraja dana. To smo morali kupiti, 2 stvari po večeri po 5 eura. I također moraš hodati gore-dolje cijelo vrijeme u tih 6 sati da bi se vatra održavala.

Tada je sva sprava za igru stajala u jednoj kao kamen hladnoj staji, koja je zbog oluje također prokišnjavala. Tako da s tim zapravo niste mogli ništa učiniti, sve je također bilo spakirano. Kad bismo ga barem morali sami raspakirati i premjestiti ako želimo nešto učiniti s njim.

Kuća je uz autocestu u slijepoj ulici. Nema ničega oko toga. Tijekom vikenda je bila iznajmljena i mala kućica do nas i puštala je jako glasnu glazbu do 5:30 ujutro. Mislili smo da imamo nešto gdje nas nitko ne gnjavi, šteta je ako je uz to iznajmljena kuća s obitelji.

Konj i kokoši bili su lijepi, ali su bili u debelom blatu. 2 mačke su jako slatke.

Na kraju boravka, moja kći je imala osip/kvržice, za koje se pokazalo da su uzrokovane stjenicama kada je došla kući nakon kontakta s liječnikom.

Pa sam sve što smo donijeli morala prati doma na 60 stupnjeva. I svrbilo ju je po cijelom tijelu.

Domaćica je na svaku pritužbu odgovarala da joj je žao, ali nitko prije nije rekao ovako nešto, pa...

Imali smo 1x dodatna drva, što je bilo jednostavno premalo da se hidromasažna kada zagrije. I to joj je smetalo.



Bilo nam je lijepo zajedno, ali sigurno se neću vratiti ovdje.

Ljeti će to biti drugačije iskustvo, ali zimi nema ništa i plaćate dodatke koje zapravo ne možete iskoristiti kako treba.

Elsbeth Matthijsse

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

S 8 osoba (od djece do umirovljenika) imali smo iznimno ugodan boravak na imanju. Domaća atmosfera, ruralni položaj s pogledom na krave, svježa jaja s farme, kupanje u 'dvorištu' (ili hlađenje u hidromasažnoj kadi) i prekrasan vanjski prostor osigurali su opuštanje za mlade i velike. Vrlo kompletna kuća za fantastičan odmor na selu.

Vlasnik je fleksibilan i uslužan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 334339

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/334339.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Leeuwarden» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina