Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Pittijeva kuća 4

Brandenburg, Plauer See, Havelland, vožnja kanuom, ribolov, biciklizam, sa psom, opuštanje

maks.  4   Gosta/Gostiju
37.5m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
37.5m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 10 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Odmor u blizini prirode u kampu i parku za odmor u Plaue See u Brandenburškom jezeru u maloj kući. Ovdje možete iznajmiti 5 različitih objekata. Kuće imaju različite cijene, koje možete zatražiti od nas. Također se uvijek mora ispitati popunjenost, jer imamo različite dane dolaska u visokoj sezoni, na primjer. U galeriji slika uvijek smo uključili cjenik kuća za pregled. Kuća br. 1 je pogodna za 2 osobe, sa spavaćom sobom i 2 kreveta za jednu osobu. U vanjskom prostoru odmah do kuće br.1 nalazi se još jedna bačva za spavanje koja se može koristiti kao pomoćni ležaj za još 2 osobe. Kuću mogu koristiti do 4 osobe. Bačva služi samo za spavanje i ima madrac dimenzija 180x200. Našu bačvu za spavanje mogu koristiti i druge kuće kao pomoćni ležaj, ako se ne koristi kuća broj 1. Molimo raspitajte se ako je potrebno. Kuća br. 3 je identična kućici br. 1, sa jednom spavaćom sobom i 2 kreveta za jednu osobu. Kao pomoćni ležaj u dnevnom boravku je kauč na razvlačenje (prostor za ležanje 180x200) tako da se tu mogu smjestiti i do 4 osobe. Ali budite oprezni! Ovo ograničava životni prostor. Svaka terasa je veličine 12m² i natkrivena je. Kuća broj 4 je vikendica sa 37,5m² unutrašnjeg prostora i 2 spavaće sobe, 2 kreveta za jednu osobu 80x190 i 2 kreveta za jednu osobu 90x200. Kuća ima natkrivenu terasu od 15m². Kuće 1, 3, 4 svaka imaju kupaonicu s tušem, umivaonikom i WC-om, potpuno opremljenu kuhinju s otvorenim dnevnim boravkom, prostor za sjedenje za 4 osobe, kauč, televiziju. Naša br. 5 je mobilna kućica i ima unutarnju površinu od 40m². Ima 3 spavaće sobe i stoga ga može koristiti do 6 osoba. Opasnost!! Najam je pogodan za velike obitelji od 2 odrasle osobe sa do 4 djece. Spavaonice su relativno male i kreveti nisu baš veliki, tako da iznajmljivanje s više od 2 odrasle osobe nema smisla. Mobilnu kućicu mogu iznajmiti i manje obitelji. Ipak, treba obratiti pozornost na veličinu kreveta kako ne bi bilo nesporazuma. Spavaće sobe imaju 2x 2 odvojena kreveta s krevetima 80x180 i spavaća soba s bračnim krevetom 140x190. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC, a tu je i dodatni WC za goste. Dostupna je potpuno opremljena kuhinja sa sjedećom garniturom za 6 osoba i TV kutak. Dostupna je terasa od 15m². Sve terase su opremljene garniturama za sjedenje. Svaki bungalov ima električni roštilj i dodatni hladnjak za piće.
Odmah uz kuće su stalci za bicikle ako dolazite biciklom, a tu su i stalci za sušenje.
Ako putujete sa psom, navedite i to. Dozvoljen je 1 pas po kući, molimo nemojte dovoditi više! Na br.5 pas je moguć samo uz prethodni dogovor. Mobilna kućica je relativno uska i tamo dopuštamo samo male pse i to samo ako putuje manje od 6 osoba. Ni u jednu kućicu ne možemo primiti više od navedenog broja osoba, jer nije moguće postaviti pomoćne ležajeve, kao ni dječje krevetiće. Naša kuća broj 2 je stariji francuski model. Ima 2 spavaće sobe - 1x 2 kreveta za jednu osobu 80x200 i 1x 1 bračni krevet 140x200. Kućica ima malu kupaonicu s tušem, umivaonikom, WC-om, malu čajnu kuhinju i dnevni boravak s garniturom za sjedenje, malim kaučem i televizorom. Tu je i natkrivena terasa od 12m² sa garniturom za sjedenje, roštilj, hladnjak, ležaljka za plažu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x190 cm)
jednokrevetna (80x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 65 km Berlin

65 km

Kolodvor 7.5 km Kirchmöser

7.5 km

Izlaz s autoceste 28 km A2

28 km


Mjesto i položaj smještaja

Naši bungalovi nalaze se na području Camping- und Ferienpark Plaue am Plauer See, oko 11 km od Brandenburga/Havela. Ovaj park za kampiranje otvoren je tijekom cijele godine, ali se uglavnom koristi kao sezonsko mjesto (travanj-listopad). Na mjestu se nalazi mnogo stalnih kampera, 2 velika sanitarna objekta, restoran (otvoren od travnja do sredine listopada) i marina s molom za brodove. Recepcija na kojoj se mogu iznajmiti motorni čamci, kanui, čamci na vesla ili bicikli. Na raspolaganju je i igralište. Naših 5 Pitti kućica nalazi se na krajnjem kraju trga, okruženo drvećem i samo oko 100 m od vode. Iza bungalova nalazi se besplatan parking. Iako se naše kuće za odmor Pitti nalaze u kampu, one nisu dio kampa i njima se upravlja privatno. Međutim, naši gosti mogu koristiti cijeli prostor. Postoji nekoliko malih plaža i jedna glavna na ulazu, nasuprot restorana.
Novi! Od sezone 2023. kod nas se mogu unajmiti i 2-dnevne splavi za istraživanje područja oko jezera Plauer See s vode. Ove splavi su prikladne za do 12 osoba i opremljene su motorom od 9,9 KS. Splavi se, dakle, mogu voziti bez dozvole za čamac od 18. godine. Za kućne goste Pitti's cottage splavi se mogu iznajmiti na 4 sata ujutro ili 4 sata popodne ili cijeli dan na 8 sati. Vanjski gosti mogu iznajmiti samo cijeli dan na 8 sati. Potrebna je osobna iskaznica i polog za dokumente o osiguranju. (Dnevno osiguranje) Zatražite termin kada stignete. Splavi su prikazane u galeriji slika. Spakirajte košaru za piknik i izađite na jezero, uživajte u nekoliko sati na vodi ili zaronite u vodu za plivanje. Splav je uvijek ista za 1-12 osoba, pa bi bilo logično iznajmiti splav s obitelji ili prijateljima kako bi zajedno istraživali jezero. Vozač čamca mora biti prikladan za vođenje splavi u svakom trenutku (bez alkohola)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena objekta, bez osobne cijene! Moguće do 4 osobe, ne više, jer nije moguće osigurati pomoćni ležaj. Ručnike i kuhinjske krpe potrebno je ponijeti sa sobom. Ponesite sve za psa ako putujete sa psom. 1 pas po bungalovu!! Zabranjeno napadanje pasa, mačaka ili drugih kućnih ljubimaca. Napomena u naše osobno ime i na zahtjev nekih gostiju. Naši bungalovi su male kućice. Oni možda nisu prikladni za svaku osobu. Također obratite pozornost na veličinu kreveta. Osobe s izrazito prekomjernom tjelesnom težinom imale su problema u prošlosti. Hvala na razumijevanju! Za vrijeme ljetnih praznika samo tjedno od nedjelje do nedjelje. (7,14,21 itd. dana) Osnovna cijena se uvijek izračunava od minimalnog noćenja za 4 osobe, čak i ako dođe manji broj osoba ili se rezervira manji broj noćenja u dotičnoj sezoni. Savjetujemo vam da na plažu ponesete kupaće cipele zbog špicastih školjki. Imate mogućnost zatražiti pregled cijena za svih 5 bungalova kako biste pronašli onaj pravi za sebe. Uključeni su svi popratni troškovi: struja, voda/kanalizacija, smeće, parking, zajedničko korištenje kampa, posteljina i završno čišćenje. psi extra. W-Lan je dostupan samo na recepciji kampa uz naknadu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 10 dana prije dana dolaska.
  • Bei längerfristigen Buchungen haben Sie die Möglichkeit bis 10 Tage vor Anreise kostenlos zu stornieren. Bei vorher erbrachter Überweisung behalten wir 15,00€ als Bearbeitungsgebühr für Rücküberweisung und bis dahin erbrachter Leistung ein. Stornierung bei 10-5 Tagen vor Anreise behalten wir 25% des Buchungsbetrages (Anzahlung) ein, bei 5 und weniger Tagen vor Anreise behalten wir 75% des gesamten Buchungsbetrag ein. Bei kurzfristigen Buchungen gelten andere Zahlungs-und Stornierungsbedingungen. Aus rechtlichen Gründen empfehlen wir eine Reiserücktrittsversicherung um sich abzusichern, welche wir aber nicht selbst anbieten.

ostale informacije:

Uzmite u obzir da nudimo ukupno 5 objekata različite opreme. Naši bungalovi imaju različite cijene koje možete provjeriti u svakom trenutku. Vikendi (2 noćenja) su mogući samo u kratkom roku, bez dugoročnih upita i samo uz nadoplatu na normalnu cijenu noćenja (vikend cijena) U glavnoj sezoni praznika iznajmljujemo samo na tjednoj bazi, od subote do subote ili Sun.-Sun. Inače izvan sezone s minimalno 2 noćenja. Imajte na umu da su završno čišćenje i naknada za posteljinu i dalje uključeni. Nedjelja-četvrtak je jeftiniji nego samo petak-nedjelja (vikend tarifa) U kampu postoje razne mogućnosti rekreacije. Tako je tu igralište za najmlađe s trampolinima, igralište za odbojku, stol za stolni tenis. Na recepciji se mogu iznajmiti bicikli, čamci ili splavi za istraživanje okolice. U sanitarnim prostorijama kampa uz nadoplatu se mogu koristiti perilice/sušilice rublja. Ukoliko dolazite vlastitim motornim čamcem, molimo Vas da se prethodno javite na recepciju kampa jer je broj vezova ograničen. Mjesta za prikolice također dodjeljuje samo kamp uz naknadu. U bungalovu se mogu parkirati vlastiti kanui/kajaci. Molimo bez motornih čamaca ili gumenih čamaca s motorom, jer im naš položaj u kućama nije prikladan. Također, motorne čamce ne puštati u vodu na maloj plaži ispred naših bungalova, već samo čamce bez motora. Motorni čamci preko glavne plaže od recepcije. Imamo kanue i daske za veslanje u stojećem položaju u bungalovima koje možete iznajmiti. Također možete napraviti roštilj na našoj terasi.
Postoji nekoliko manjih plaža od kojih je jedna udaljena oko 100m. Psima nije dopušteno kupanje u sklopu objekta jer nema plaža za pse. Ali možete pustiti pse u vodu bilo gdje ispred i iza kampa. Samo 1 pas je dopušten po bungalovu zbog veličine naših kućica. Nemojte dolaziti s više pasa ako je naveden 1 pas.
U kampu se nalazi talijanski restoran, odmah do recepcije. Doručak, ručak ili večera, sve je moguće. Najbliža trgovina je REWE supermarket u Plaueu, udaljen oko 3 km. Na mjestu nema trgovačkog objekta. Molimo goste da unaprijed ponesu sve što im je potrebno za svakodnevnu upotrebu kako ne bi došlo do nesporazuma. Također je potrebno ponijeti ručnike i kuhinjske krpe. Posteljina je uključena u fiksnu cijenu i nije je potrebno nositi sa sobom.
Prilikom rezervacije vodite računa o veličini bungalova i kreveta, kako ne bi došlo do nesporazuma. To su malene kuće u kojima je na malom prostoru smješteno sve što je potrebno za odmor. Naši bungalovi Pitti 1, 2 i 5 iznajmljuju se samo na tjednoj bazi i samo od subote do subote tijekom ljetnih praznika (7,14,21 dana), a naši Pitti 3 i 4 uvijek od nedjelje do nedjelje tijekom ljetnih praznika. Uskrs (četvrtak-ponedjeljak), Uzašašće (srijeda-petak) i Duhovi (petak-ponedjeljak) iznajmljuju se samo u cijelosti ili s više noćenja. Molim Zabilježite! U slučaju grupnih prijava, uvijek vrijedi cijena za svaki pojedinačni bungalov i ovisi o raspoloživosti. Naši bungalovi uvijek su dostupni od travnja do listopada. Iznajmljivanje u mjesecima od studenog do ožujka moguće je samo u ograničenom opsegu, jer nema uvijek nekoga na licu mjesta. I dalje se mogu postavljati upiti. Najam nije moguć za Božić i Novu godinu samo uz cijenu od najmanje 4 noćenja.
W-Lan se može iznajmiti na recepciji uz naknadu.
Naše cijene kuća uvijek vrijede za dotičnu sezonu. Ne može se dati jamstvo cijene za dugoročne upite za sljedeću sezonu. Nove cijene su uvijek fiksne u listopadu za sljedeću sezonu.
Podaci o Plauer Seeu: veličina-666 ha, volumen jezera: 38,3 milijuna. m³, maksimalna dubina: 7,3 m, tip jezera: riječno jezero u nizini, maksimalna dubina vidljivosti: 1,4 m, minimalna dubina vidljivosti: 0,5 m, maksimalna temperatura vode: 28°C, minimalna temperatura vode: 14,2° C, nema opasnosti od razvoja dermatitisa kod kupanja uzrokovanog cerkarijom, nije uočeno cvjetanje vode uzrokovano modrozelenim algama u posljednje 4 godine - Status: 15.05.2022. od strane nadležnog zdravstvenog tijela - Ocjena: Kvaliteta vode za kupanje prema mikrobiološkoj procjeni : odličan od 4 razine kvalitete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Gunter S. iz/od Greppin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pitti kuća za odmor

Jedna vrlo lijepa, čista i udobna kuća za odmor. Predivno je smještena, vidi se zalazak sunca. Predivno. Nažalost, televizor je malo premalen. Ali ovdje smo da bismo se odmorili, a ne gledali televiziju. I vlasnici su jako ljubazni. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2022

Eberhard S. iz/od Fürstenwalde

4,4
4 4 5 5 4
Prikaži njemački

Vrlo dobar objekt za opuštajuće sate

U lijepo namještenoj kući pronaći ćete sve što vam je potrebno za prekrasan odmor. Cijeli objekt je dobro održavan, a na terasi zaštićenoj od vjetra možete provoditi opuštajuće sate uz dobar pogled na jezero. Veliko hvala obitelji Bittner.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Bittner:

Schön, dass es Ihnen trotz des nicht so guten Wetters gefallen hat. Grüße aus Plaue Fam. Bittner


kontakt

Tvrtka Ferienhäuschen Pitti
obitelj H. Bittner

obitelj H. Bittner

Ja, Holger Bittner, vlasnik sam vikendice Pitt u Plaueu. Dolazim iz Ilsenburga/Harza u blizini Wernigerodea i imam svoju malu kuću tik uz nekretnine za odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 334441

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/334441.htm


«Pittijeva kuća 4» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 10 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina