Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Obnovili smo i modernizirali našu približno 400 godina staru, povijesnu seosku kuću s velikom pažnjom na detalje. Može primiti do 6 osoba, a nalazi se na našem imanju kao jedan objekt. Zadržali smo povijesni karakter kuće, spojili ga s modernim elementima i tako stvorili posebno mjesto s ugodnom atmosferom. Kuću iznajmljujemo samo ljeti od lipnja do rujna! Kuća ima 130 m2 stambenog prostora na 2 etaže, s 3 spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom i dvije s po 2 odvojena kreveta), 2 potpuno novoizgrađene kupaonice s tuš kabinom, WC-om, perilicom rublja, podnim grijanjem i ručnikom sušilica, potpuno opremljena moderna kuhinja sa peći na drva koja pruža ugodnu toplinu. Tu je i izvorni tirolski seoski salon obložen drvom sa seoskom peći (električno grijanje) i TV soba sa sofom. Kuća također ima terasu sa stolom i klupama, a zatim i malu ograđenu livadu, oboje za samo vaše korištenje. Neposredno ispred kuće je veliki parking, djelomično natkriven. Kuća je samostojeća zgrada na našem imanju, naša privatna kuća sa apartmanom je u blizini, ali odvojena od stare kuće ogradom i livadom. Kuća za nepušače. Nažalost, kuća nije prikladna za manju djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 40 km Bozen

40 km

Kolodvor 30 km Meran

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Mebo

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Naše se gospodarstvo nalazi u Ulfasu, malom zaseoku s farmama koje pripadaju općini Moos u Hinterpasseieru. Nalazimo se na 2 km iznad planinskog sela Platt, do kojeg možete doći za 5 minuta vožnje automobilom. Naša farma s apartmanom za odmor i obnovljenom starom seoskom kućom nalazi se iznad glavne ulice Ulaser i do nje se može doći malom pristupnom cestom. Usred smo zelenila / prirode. Livade i šume graniče s našim gospodarstvom. Nekoliko uređenih alpskih pašnjaka s toplim obrocima možete doći za 1-2 sata hoda izravno s naše farme. S farme su moguća mnoga kratka ili duga pješačenja. U zaseoku, udaljenom 5 minuta hoda, nalazi se bar u kojem možete dobiti male obroke i kavu i kolače od sredine / kraja svibnja do početka listopada. U sljedećem selu Platt nalazi se mali dobro opskrbljeni supermarket, 2 restorana, pekara s malim kafićem i autobusna stanica s izravnom vezom do Merana i obližnjeg skijaškog i planinarskog područja Pfelders. Do Moosa, glavne općine hinterpasseiera, može se doći za 10 minuta vožnje automobilom, postoji muzej bunkera i staza u klisuri koja vodi do St. Leonharda kroz klisuru Passerschlucht. Merano, drugi po veličini grad u Južnom Tirolu, udaljen je 30 km i do njega se može doći dobro razvijenom seoskom cestom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Gornja cijena je za 2 osobe
Svaka dodatna osoba plaća:
Djeca do 4 godine besplatno
od 4 do 14 godina: 8,00 eura
od 14 godina i odrasli: 12,00 eura
Boravišna pristojba: 1,15 eura po danu i po osobi od 14 godina

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen: Bis 30 Tage vor Anreisedatum ist eine Stornierung kostenfrei. zwischen dem 30.-15. Tag vor Anreisedatum sind 40% des Gesamtpreises zu zahlen. Zwischen dem 15.-8. Tag vor Anreisedatum sind 50% des Gesamtpreises zu zahlen. Weniger als 8 Tage vor Anreisedatum: 70% des Gesamtpreises werden fällig, sowie bei Nichterscheinen. Bei vorzeitiger Abreise sind 100% des Gesamtpreises zu zahlen. Diese Stornobedingungen sind verbindlich und werden ausnahmslos angewendet. Wir empfehlen deshalb eine Reiseversicherung.

ostale informacije:

Radovi na obnovi povijesne seoske kuće privode se kraju. Neke fotografije možete vidjeti ovdje u oglasu, više će ih uslijediti u sljedećih nekoliko tjedana. Možda ćete već steći pozitivan dojam o našoj kući i vidjeti kako kombiniramo povijesne i moderne elemente.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Daniela K. iz/od Gießen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Šarmantna seoska kuća s velikim faktorom udobnosti.

U potrazi za mirnim smještajem u Južnom Tirolu, slučajno smo primijetili kuću za odmor na imanju Pichlhof. Kakav sretni pronalazak! Bili smo srdačno dočekani od strane Dagmar i psa Fleckija. Prilikom našeg dolaska bilo je malo hladno, a u kuhinjskoj peći već je gorio topli plamen, na stolu su bile cvijeće, kreveti su već bili postavljeni... savršeni početak odmora. U ovoj ljubavno renoviranoj seoskoj kući odmah smo se osjećali ugodno. Našim domaćinima doista je uspjelo kombinirati šarm starog i izvornog s modernom udobnošću (u obliku potpuno opremljene kuhinje, novih kupatila s podnim grijanjem itd.).

Lokacija Pichlhofa bila je vrhunac za nas: rajski mir, predivan pogled i idealno mjesto za početak planinarenja ili izlete u regiju izravno iz vrata. Svako jutro razmazili su nas svježim mlijekom i svježim jajima izravno s farme. Dagmar i Alfred imali su važne savjete o mogućnostima kupovine, aktivnostima i mjestima za posjetiti. Oboje su svojim srdačnim, nenametljivim stilom doprinijeli stvarno opuštajućem odmoru.

Bili smo ukupno sedam dana u prekrasnoj kući za odmor i rado bismo ostali duže. Hvala vam na lijepom vremenu, toplo preporučujemo boravak na Pichlhofu!

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Strottner:

Liebe Daniela und Familie,
vielen lieben Dank für die sehr positive Bewertung. Wir haben uns sehr gefreut. Es macht uns glücklich, wenn sich unsere Gäste so wohl und gut aufgehoben bei uns fühlen.
Wir hatten euch sehr gerne hier auf dem Pichlhof, Flecki auch... Auf Wiedersehen!

lipanj 2023

Kristin S. iz/od Reutlingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuni odmor u prekrasnom položaju s pogledom.

Kao što je obećano na fotografijama, pronašli smo prekrasnu i ljubavno obnovljenu kuću, s izvrsnim modernim kupaonicama i dovoljno mjesta za 6 osoba. Posebno ukusna je jutarnja usluga jaja i mlijeka s vlastite farme koju rado nude srdačni iznajmljivači. Ispred kuće ima dovoljno parkirališta (uključujući i natkrivena) koja su pogodna i za veća vozila. Kuća ima idealnu polazišnu točku za pješačke izlete. Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Strottner:

Hallo Kristin,
es freut uns sehr, dass alles gepasst und gefallen hat!
Liebe Grüße an die Familie und die Freunde.
Bis bald bei einem Wiedersehen.

svibanj 2023

Petra und Leo F. iz/od Rheine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zaroniti u planinski i planinski svijet

Nakon što smo već doživjeli prekrasni tjedan prije Duhova u divnom apartmanu na Pichlhofu, u drugom tjednu odmorili smo se u pridruženoj kući za odmor. Ova ljupko renovirana kuća impresionira prostranim dnevnim boravkom ( salonom i dnevnom sobom s velikim TV-om), modernom kuhinjom, dvije prekrasne kupaonice koje su u skladu s vremenom, udobne spavaće sobe, kamene podove i drveno uređenje. Ljubavne, decentne dekoracije pružaju osjećaj ugode. Za privatnost postoji zaštićena terasa sa susjednim zatvorenim travnjakom. Susreti s vrlo simpatičnim i uvijek spremnim vlasnicima su uvijek mogući, ali nikad nisu nametljivi na gospodarskom dvorištu. Kuća je već vrlo prostrana za dvije osobe, ali željeli smo je upoznati za buduće odmore s prijateljima ili obitelji - i za to smo je ocijenili više nego dobrom!
Lokacija je također vrijedna spomena: može se ugodno ili izazovno započeti pješačenje izravno od gospodarstva, ne morajući stalno micati automobil.
Naš zaključak: Pichlhof je mali raj za ljude koji vole uroniti u planinski i pašnjakski svijet i u tome pronaći odmor!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Strottner:

Liebe Familie Fockers,
vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung!
Auch wir freuen uns immer über sehr sympathische Gäste und hoffen somit auf ein Wiedersehen!
Liebe Grüße aus Ulfas

kolovoz 2021

Dorothee H. iz/od Merzhausen

4,9
5 5 5 4.5 5
Prikaži njemački

Lijep i vrhunski gazda

Zaista smo uživali u tjednu na farmi Pichl. Pješačenje je moguće izravno iz kuće, čak ni izlet do Merana nije predaleko, svježa jaja i mlijeko dostupni su svako jutro, sunčana terasa poziva na opuštanje. Za našu djecu postojao je čak i stolni nogomet i tipi šator u vrtu od vlasnika, bili smo stvarno dobro zbrinuti. Stara seoska kuća s ljubavlju je renovirana, u svakom kutu nalaze se prekrasni povijesni detalji pomiješani s modernim sadržajima kao što su dvije kupaonice (naši dečki dobrovoljno su se tuširali svaki dan, a ne samo nakratko...)
U kuhinji možete sami ložiti vatru, au dnevnom boravku iznad električnog štednjaka nalazi se krevet na potkrovlju u kojem su djeca jako uživala čitajući knjige na toplom.
Puno hvala na dobroj njezi!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2021

Birgit B. iz/od Düsseldorf

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako tražite nešto posebno malo izvan utabanih staza....

...je upravo ovdje! Proveli smo tri stvarno lijepa tjedna u staroj seoskoj kući, što nam je omogućilo da nakratko iskusimo gotovo sve vremenske uvjete osim snijega.
Ništa ne nedostaje i kuća je za sve koji ne očekuju toplice, ali očekuju puno karaktera i uspješnu mješavinu novog i poviješću ispunjenog starog.
Fantastičan i širok pogled s terase uvijek osvaja jer se mijenja svake minute. A s ulaznih vrata možete odmah krenuti na planinarenje...
Osjećali smo se potpuno ugodno i naišli smo na otvoreno uho za pitanja ili zahtjeve danonoćno! I najbolja jaja i mlijeko kad god nam ponestane zaliha.
I naravno uvijek smo čekali da nas Flecki pozdravi!
Hvala vam još jednom što ste tako lijepo pripremili kuću i što ste nam dopustili da budemo prvi!


kontakt

gospođa D. Strottner

gospođa D. Strottner

Dobar dan, moje ime je dagmar. Vodim našu farmu mliječnih proizvoda sa suprugom Alfredom i kćerkom Leah u dolini Passeier u Južnom Tirolu. Gostima iznajmljujemo od 2019. godine, apartman za odmor koji se iznajmljuje tijekom cijele godine nalazi se u našoj kući, a od lipnja 2021. godine nudimo obnovljenu seosku kuću ovdje na farmi za ljetne praznike. Radujemo se!


Dalji smještaji od gospođa D. Strottner


ostale informacije

Broj objekta: 334479

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/334479.htm


«Altes Bauernhaus» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina