Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

LAKE MIDWAY COTTAGE Digby Neck

Digby Neck - Evangeline Trail - Nova Škotska

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kućica se nalazi na prekrasnom jezeru Midway na Digby Necku. Zbog lokacije direktno na jezeru Midway (cca. 15m do jezera) imate fantastičan pogled na jezero. Jezero je jedno od rijetkih jezera s izvorskom vodom u Novoj Škotskoj i jamči super bistru vodu i bezbrižan užitak kupanja. Opustite se, otkrijte St. Mary's Bay ili Bay of Fundy na kratkim šetnjama. Do obje možete doći pješice za 20-ak minuta. Gledajte orlove krstaše dok sjedite na terasi ili dabra koji navečer pliva preko jezera. Samo je nekoliko milja do brodova koji izlaze na krstarenja za promatranje kitova u zaljevu Fundy.



Više informacija i slika na našoj web stranici novascotia(dot)cc

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 25 km

25 km

Zračna luka 260 km Halifax

260 km

Izlaz s autoceste 25 km Digby

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor je ukusno namještena i nudi prostor za 4 osobe, a sastoji se od 2 odvojene spavaće sobe s bračnim krevetom i velikim krevetom na kat te dnevnog boravka s kuhinjom, tušem i WC-om. Kuhinja je opremljena sudoperom, velikim električnim štednjakom sa staklokeramičkom pločom i velikom pećnicom. Ogroman hladnjak sa zamrzivačem. Blagovaonski stol sa stolicama i peć na drva (kamin na drva) upotpunjuju namještaj. Također su dostupni aparat za kavu, mikrovalna pećnica i CD radio. Svi dvostruki prozori imaju mreže protiv komaraca. Imate veliku terasu s pogledom na jezero i vrtni stol i 4 stolice. Ostale usluge:

Parcela je površine m2 sa 100m obale jezera i netaknutom prirodom. Do kuće za odmor se može doći isključivo privatnom cestom. Na jezeru možete pecati, voziti se kanuom ili kajakom. Moguće je iznajmiti i brdske bicikle (cijena najma 70 € tjedno). Podrška na engleskom jeziku na licu mjesta. Toplo preporučamo najam automobila jer se do kuće za odmor ne može doći javnim prijevozom. Nudimo vam ih po vrlo povoljnim uvjetima.



Evo linka s više informacija o vikendici i okolici:

Digby vrat:

Priroda koja oduzima dah, šume i planine, pješčane plaže i stjenovite obale, vrištine i tundra. Krajolici su raznoliki kao i mogućnosti izleta. Zaljevi atlantske obale nude idealne uvjete za jedriličare i kanuiste. Dom najvećeg raspona plime na svijetu, Bay of Fundy prirodni je spektakl koji morate vidjeti, dom kitova, dupina i pliskavica. Netaknuti okoliš dom je nevjerojatne bioraznolikosti. Šume s bezbrojnim rijekama i jezerima stanište su bjelorepana, crnih medvjeda i lisica. Dabrovi brane potoke, galebovi i galebovi klize po bezimenim jezerima, a kornjače se sunčaju na stijenama. Nezaboravno iskustvo: grbavi i mali kitovi na otvorenom moru, goleme ptičje kolonije na otoku ili gniježđenje stotina orlova krstaša u zaljevu Fundy. Ronjenje za olupinama iz tri stoljeća, plovidba uzvodno - nošena plimnim valom, kampiranje na osamljenoj pješčanoj plaži. Istraživanje drevnih morskih špilja brodom, izleti brodom kanuom ili kajakom. Western quarter jahanje, dubinski ribolov, surfanje, lov na lososa. Istraživanje šuma, planinarenje, vožnja biciklom i još mnogo toga. Kamo god idete u Novoj Škotskoj, proslave su velike i male. Ali najljepša su slavlja u društvu prijatelja, uz lososa na žaru, morskog jastoga i dagnji. Dođite i istražite ovo slikovito selo Digby s razglednicama sa svojom živahnom lukom i domom najveće svjetske flote za lov jakobovih kapica ("Svjetska prijestolnica jakobovih kapica").



Digby je najpopularnije ljetovalište Nove Škotske i najveće urbano središte u tom području. Zaselak je lijepo smješten u bazenu Annapolis, s pogledom na kanal Digby, kroz koji vode bazena teku u zaljev Fundy. Prošećite Admiral Way uz obalu i posjetite Admiral Digby Museum. Prošećite raznim trgovinama, kafićima i restoranima i uživajte u životu iz snova u luci. Iz marine možete rezervirati izlete jedrenjem i izlete kako biste vidjeli kitove ili izaći s ribarima i gledati ih kako love.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje:

Internet / WIFI preko satelita

Parking

Struja i voda

Posteljina

Set ručnika (umivaonik, ručnik za ruke, ručnik za kupanje)

Roštilj

Drva za ogrjev

Ako ostanete najmanje 7 noći, uključeni su kanu i dva kajaka

uključujući veslo i prsluke za spašavanje!

Kućica se mora ostaviti pometena i čista. Ako je potreban, nastali trošak bit će odbijen od pologa. Mora postojati depozit od

€ 300,- uplatiti kreditnom karticom. Iznos se samo rezervira i briše nakon završetka najma ako je sve bilo u redu.

Imajte na umu da kućni ljubimci nisu dopušteni,

Pušenje također nije dopušteno! Možete iznajmiti bicikl za 70 € tjedno po biciklu (maksimalno dva bicikla).

Moguće samo ako su registrirani u trenutku rezervacije.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Iskustvo promatranja kitova:

Najbolja mjesta za promatranje kitova u Atlantiku nalaze se u zaljevu Fundy, koji razdvaja pokrajine New Brunswick i Novu Škotsku. Zaljev se može pohvaliti najvišim rasponom plime na svijetu: more se diže i spušta između 12 i 20 metara između oseke i oseke. Miljenik publike je kritično ugroženi sjeverni desni kit (Eubalaena Glacialis). Kitolovci su nekoć preferirali 'pravog kita' jer ga je bilo lako loviti i davao je mnogo vrijednog ulja za europske ulične svjetiljke.



Digby Neck, uski poluotok 3 sata sjeverozapadno od Halifaxa, nudi najbolje prilike za promatranje kitova. Osim kitova peraja, grbavih i minke kitova, ovdje se mogu vidjeti i plavi kitovi i desni kitovi. Od srpnja do rujna najbolje je vrijeme za putovanje. Prirodni raj za planinare i promatrače ptica je otok Brier na kraju Digby Necka: uske pješačke staze vijugaju uzduž surove obale, tisuće čičaka, kljunaša i pufina stvaraju buku. Westport je malo turističko središte otoka, gdje pristaje trajekt. Jednosmjerna vožnja trajektom traje dva puta po deset minuta, prvo do Long Islanda, a odatle do otoka Brier.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Reise-Profi Service GmbH
gospodin H. Rank

gospodin H. Rank

ostale informacije

Broj objekta: 33760

Posljednje ažuriranje: 09.05.2022

Oglas je online od: 14 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/33760.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina