Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Park za odmor Lakeland

Uckermark-Mecklenburg Lake District

maks.  4   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
32m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Usred zemlje s tisuću jezera, u ljetovalištu Lychen, pronaći ćete bungalove za odmor u neobičnoj mješovitoj šumi na samoj obali Großer Lychensee, koja je bogata ribom. Ovdje gljive i bobičasto voće rastu na vašem pragu. Uz malo sreće, možda vas ujutro dočeka i vjeverica. U svakom slučaju, jedinstven koncert jamče tisuće 20 funkcionalnih bungalova za odmor (vlasnik: Ferienpark Seenland GmbH) na dovoljnoj udaljenosti jedan od drugog na prostranom, rustikalnom imanju. Zbog prostranosti posjeda različito su udaljeni od vlastitog kupališta (30 do max. cca 150 m). -cca. 30 m² stambenog prostora plus terasa za sunčanje

-Maksimalno 2 odrasle osobe i 2 djece

-Svi bungalovi za odmor mogu se grijati na struju

-Sunčana terasa s pogledom na šumu i dijelom na jezero

-1 dnevni boravak/blagovaona, kutna garnitura za sjedenje, ormar, TV, radio

-1 spavaća soba s bračnim krevetom i ormarom (roditelji)

-1 spavaća soba s krevetom na kat i ormarom

-1 jednostavna tuš kabina s WC-om i umivaonikom

-1 kuhinja sa štednjakom 2 ringle, hladnjakom, potpuno opremljena-najam čamca

-Stanica za kanu

-Tečajevi plivanja tijekom praznika

-Napomena: posteljinu i ručnike možete donijeti sa sobom ili iznajmiti na licu mjesta. Za nesmetanu zabavu uz roštilj morate ponijeti vlastiti roštilj. Nadalje, molimo za razumijevanje da u bungalovima za odmor nije dopušteno pušenje. Kućni ljubimci su dopušteni na upit.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 100 km Berlin Tegel

100 km

Kolodvor 10 km Fürstenberg/Havel

10 km

Izlaz s autoceste 70 km Oranienburg

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Usred zemlje s tisuću jezera, u ljetovalištu Lychen, pronaći ćete bungalove za odmor u neobičnoj mješovitoj šumi na samoj obali Großer Lychensee, koja je bogata ribom. Ovdje gljive i bobičasto voće rastu na vašem pragu. Uz malo sreće, možda vas ujutro dočeka i vjeverica. U svakom slučaju, jedinstveni koncert tisuća ptičjih glasova je zajamčen. Brojne biciklističke i pješačke staze počinju odmah ispred ulaznih vrata. Park prirode Uckermark Lakes (u zemlji tisuću jezera) karakterizira ogromno obilje vode i šuma. Bez obzira u kojem smjeru krenuli, vaš put vodi pored bujnih livada, kroz rustikalne šume do kristalno čistih, označenih pješačkih staza dugih više od 600 km, preko blagih brežuljaka uz stare avenije do povijesnih gradova i sanjivih sela. U parku prirode Uckermärkische Seen postoje nebrojene mogućnosti za ljubitelje vode, bicikliste, ljubitelje konja, planinare - ukratko, za sve vrste aktivnih izletnika.Možete plutati po 150 km dugim vodenim pješačkim stazama ili 30 km dugoj, napuštenoj stazi željeznička pruga od Fürstenberga preko Lychena do Templina ljepota prirode, vožnja draisinom, nekoć uživanje iz potpuno drugačije perspektive, međutim, mali grad Lychen nudi vrlo posebnu atrakciju. Nakon lagane šetnje gradićem, uz gotičku župnu crkvu i malu tržnicu s ponosnom gradskom vijećnicom, svakako trebate posjetiti povijesni muzej raftinga, a dan završiti tradicionalnom vožnjom splavima po jezerima Lychener. Najmlađe lječilište u Brandenburgu je Templin, poznato i kao "Biser Uckermarka". U Templinu, termalno slano lječilište, poznato daleko izvan granica zemlje, nudi vam područje zdravlja i wellnessa.Posebnost povijesnog grada je gotovo potpuno očuvan metar dugačak gradski bedem, čiji je obilazak vrlo posebno iskustvo. Uz gotička vrata od opeke i 48 polukružnih Wieckovih kuća osjetit ćete nepogrešivi dašak srednjeg vijeka. Očarajte se ljepotom parka prirode Uckermark Lakes i upoznajte dabrove, vodomare, vretenca i orlove.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi: struja prema potrošnji 40 centi/kWh, voda 6,50 EUR/m³, boravišna pristojba 1,50 EUR/osoba od 16 godina

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Kod svih 20 bungalova za odmor možete proći kroz prednja vrata izravno u dnevni boravak/blagovaonicu. Dnevni boravak/blagovaona ima ormar, kutnu garnituru za sjedenje s 2 dodatne stolice, mali ormar s TV-om i radiom. Kroz dva velika prozora soba je lijepa i svijetla i imate očaravajući pogled na van. Iz dnevnog boravka/blagovaonice možete doći do kuhinje, a oba bungalova za odmor (cca. 30 m² stambene površine) imaju dvije odvojene spavaće sobe za maksimalno 2 odrasle osobe i 2 djece. Spavaća soba za odrasle opremljena je bračnim krevetom, ormarom, 2 noćna ormarića. Za djecu je krevet na kat (dužine 1,90 m) i ormar u drugoj spavaćoj sobi. U 11 bungalova za odmor do tuš kabine se dolazi kroz dječju sobu. U 8 bungalova za odmor do tuš kabine možete doći kroz kuhinju. Odvojena kuhinja u svim bungalovima za odmor opremljena je hladnjakom s malim odjeljkom za zamrzavanje, električnim štednjakom s 2 ploče i sudoperom. Kuhinjski ormarić s velikom radnom površinom i zidni ormarići nude dovoljno prostora za pohranu. Kuhinje su potpuno opremljene posuđem, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i tosterom. Jednostavno opremljena tuš kabina ima popločanu tuš kabinu, mali umivaonik i WC. Osim toga, tu su i police i držači za ručnike: posteljinu i ručnike možete donijeti sa sobom ili iznajmiti na licu mjesta. Za nesmetanu zabavu uz roštilj morate ponijeti vlastiti roštilj. Nadalje, molimo za razumijevanje da u bungalovima za odmor nije dopušteno pušenje. Kućni ljubimci su dopušteni na upit. Prostrano imanje nudi dovoljno prostora za brojne aktivnosti u slobodno vrijeme, poput badmintona i još mnogo toga. Za najmlađe tu su pješčanik, ljuljačka i stol za stolni tenis. Tu je i igralište za odbojku. Palimo malu logorsku vatru u pravilnim razmacima na središnjem kaminu. Na privatnom kupalištu mali travnjak i brojne klupe pozivaju na zadržavanje. S dva gata možete s djecom pratiti brojne ribe u Velikom Lychenseeu, osobito navečer. Za ljubitelje ribolova postoji 5 ribarskih brodova, neki s vanbrodskim motorima, dostupnih za najam. Ako se ipak dogodi, a ribu ne ponesete kući, lokali lokalnih ribara su u neposrednoj blizini. Ovdje možete dobiti ne samo svježu dimljenu ribu, već i nekoliko korisnih savjeta za sljedeće pecanje, a preporučamo i nezaboravne ture kanuom po brojnim jezerima i prirodnim rijekama jezerskog kraja. Počinjete s nama odmah ispred ulaznih vrata s jednim od naših kanua, kajaka ili kanua i dolazite izravno do svih drugih jezera Lychener preko Großer Lychensee s njegovim otocima. Također ćemo rado sastaviti individualnu turu za vas. Raspitajte se o našim posebnim ponudama za grupe.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienpark Seenland Betriebsgesellschaft mbH
gospodin D. Hockauf

gospodin D. Hockauf

Dalji smještaji od gospodin D. Hockauf

Pokazati sve smještaje od gospodin D. Hockauf

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 33911

Posljednje ažuriranje: 03.02.2024

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/33911.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina