Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Koliba u Risøru - južna Norveška

Prekrasna kuća za odmor u Risøru, južna Norveška. More, plaža, sunce, brod, pecanje.

maks.  8   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
95m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Više informacija na:

Kuće za odmor Nove moderne kuće za odmor na doku Nesodden (žuta kućica) i doku Øysang (bijela kućica) u idiličnom Risøru. Øysang Brygge nalazi se na unutarnjem kraju Hødnebøkilena, a Nesodden Brygge je na unutarnjem kraju prekrasnog Sørfjordena. Oba područja za odmor okružena su prekrasnom prirodom i fantastičnim arhipelagom. Parcele su sunčane i pogodne za djecu. Područje također nudi fantastične mogućnosti da se isključite ili budete aktivni u drugim razdobljima u godini. Samo je nekoliko minuta hoda do pristaništa, pješčanih plaža, kupališta ili prirode. Do centra Risøra potrebno je samo 10 minuta brodom (Øysang) ili automobilom (Nesodden)! Nesodden Brygge ima pogled na more i dvije pješčane plaže u blizini. Usred ljeta sunce ne zalazi prije 21:30.



95 m², 4 spavaće sobe, otvoreni dnevni boravak, prostor za 8 osoba po kolibi, 1 kupaonica, dodatni WC, kada, tuš, perilica posuđa, perilica rublja, štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, TV i DVD. Neke kuće za odmor nude i bežični internet. Dobri madraci s dvostrukim opružnim sustavom osiguravaju dobar san tijekom vašeg boravka. Kućice imaju veliku terasu s vrtnom garniturom i roštiljem. * Mogućnost iznajmljivanja motornog čamca.



Imamo brodove od 14-16 stopa sa 15-60 KS. Imamo i čamac sa dubinomjerom za ribolov.

Za plovila od 30 KS ili više potrebna je dozvola za plovilo ako je unajmljivač rođen nakon 1980.



Pred vama je fantastičan arhipelag Risør. Aktivnosti i izleti More s fantastičnim mogućnostima za ribolov i kupanje, prekrasno jezero u blizini za vožnju kanuom ili plivanje, prekrasno područje za igru i šetnju, 2 minute hoda do pješčane plaže i rive te nekoliko drugih plaža su vam dostupni. Kuća za odmor također je pogodno polazište za izlete. Mogu se spomenuti životinjski park u Kristiansandu, mali zoološki vrt u Risøru, slani akvarij Risør, obilazak prevodnice u kanalu Telemark, raj za kupanje Bø Sommarland, park aktivnosti Skarvann (iznajmljivanje kanua), muzej Risør, Næs Jernverksmuseum (željezara), golf, biciklističke ture, šetnje šumom ili onaj uzbudljivi morski ribolov. Jesen, zima i proljeće nude, između ostalog, planinarenje u centru Risør, dubokomorski ribolov u Skagerraku ili druge aktivnosti u području kao što je gore navedeno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuće za odmor Nove moderne kuće za odmor u Øysang Brygge i Nesodden Brygge u idiličnom Risøru. Øysang Brygge nalazi se na unutarnjem kraju Hødnebøkilena, a Nesodden Brygge je na unutarnjem kraju prekrasnog Sørfjordena. Oba područja za odmor okružena su prekrasnom prirodom i fantastičnim arhipelagom. Parcele su sunčane i pogodne za djecu.



Područje također nudi fantastične mogućnosti da se isključite ili budete aktivni u drugim razdobljima u godini. Samo je nekoliko minuta hoda do pristaništa, pješčanih plaža, kupališta ili prirode. Do centra Risøra potrebno je samo 10 minuta vožnje brodom ili automobilom! Nesodden Brygge ima pogled na more i dvije pješčane plaže u blizini. Usred ljeta sunce ne zalazi prije 21:30.



Pred vama je fantastičan arhipelag Risør. Aktivnosti i izleti More s fantastičnim mogućnostima za ribolov i kupanje, prekrasno jezero u blizini za vožnju kanuom ili plivanje, prekrasno područje za igru i šetnju, 2 minute hoda do pješčane plaže i rive te nekoliko drugih plaža su vam dostupni. Kuća za odmor također je pogodno polazište za izlete. Mogu se spomenuti životinjski park u Kristiansandu, mali zoološki vrt u Risøru, slani akvarij Risør, obilazak prevodnice u kanalu Telemark, raj za kupanje Bø Sommarland, park aktivnosti Skarvann (iznajmljivanje kanua), muzej Risør, Næs Jernverksmuseum (željezara), golf, biciklističke ture, šetnje šumom ili onaj uzbudljivi morski ribolov. Jesen, zima i proljeće nude, između ostalog, planinarenje u središtu Risør, dubokomorski ribolov u Skagerraku ili druge aktivnosti u području kao što je gore navedeno.



Risør - bijeli grad u središtu Risøra pronaći ćete restorane, tržnicu s brojnim ponudama, brodski život i mnoštvo uzbudljivih i ugodnih specijaliziranih trgovina. Karakteristična bijela drvena kuća je šarmantna i lijepa. Grad jedrilica je biser Sørlanda i kulturni grad. U ljetnim mjesecima grad je začinjen koncertima, zabavnim i kulturnim događanjima. Svake godine se sastavljaju zasebni programi kako bi svi mogli pratiti što se događa.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena se može promijeniti ovisno o tečaju.

Postoji razlika između Nesodden Brygge i Øysang Brygge

Kontaktirajte nas za informacije.



Polog 3000 NOK

Polog će biti vraćen nakon boravka



Struja i wifi su uključeni!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

20. lipnja do 10. kolovoza min. 1 tjedan boravka.

Cijene su postavljene prema tečaju eura od .


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka risorhytte.no
gospodin P. Haugen

gospodin P. Haugen

Pozdrav Unajmio sam nekoliko kuća za odmor u Risøru u južnoj Norveškoj od 2006. i sada iznajmljujem prekrasnu seosku kuću u zapadnoj Norveškoj. Svim gostima želim ugodan odmor. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se. pozdrav Po A. Haugenu +47 92 42 55 44


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 34001

Posljednje ažuriranje: 19.01.2024

Oglas je online od: 14 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/34001.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina