Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Ramsau im Zillertal

maks.  18   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
8 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
280m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 8


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 18

8 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.28 km

0.28 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2023

Sabine W. iz/od Ditzingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski odmor

Samo TOP... kuća više nego zaslužuje 5 zvjezdica u svim kategorijama!
Vratit cemo se.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Christoph Demmin

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Codruta Simona Lucea

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži engleski

Karola Zenker

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Naša obitelj (8 odraslih, 3 djece) već je nekoliko puta mogla provesti prekrasan odmor na Moiklerhofu. Hvala vam puno, draga obitelji Steiner! Osjećali smo se jako dobro kod vas! Gospođa Verena je s puno ljubavi prema detaljima opremila kuću za odmor. Svaka soba ima vlastitu, moderno opremljenu kupaonicu - čisti luksuz u kući za odmor!! Kuhinja je također odlično opremljena, čak postoji i rezalica za kruh, nekoliko posuda za pečenje i termos boce. Vrhunac (ne samo za našu djecu) uvijek je bio večernji odlazak po mlijeko kod domaćina Markusa, odmah preko puta u štali, koja je tako čista da se tamo ne osjećaju dobro samo krave i tele :-). Ogromna vrt je također apsolutni san: sočan zeleni travnjak s jabukama i kruškama i puno prostora za igru (stolni tenis -> stol i rekete su dostupni; trampolin je bio pravo oduševljenje za našu djecu). I naravno, puno paše za krave. Područje oko Moiklerhofa nudi puno mogućnosti za cijelu obitelj čak i ljeti: planinarenje (uvijek je u blizini neki idiličan slap!); planinsko bicikliziranje (iznajmljivanje nije daleko; bicikle se mogu zaključati, čak i s mogućnošću punjenja za e-bicikle); ljetno sanjkanje; vožnja jednom od mnogih planinskih žičara do jednog od brojnih planinskih jezera i uživanje u prekrasnom panorami Zillertalskih planina. Treba spomenuti i željezničku stanicu Zillertalbahn koja je udaljena samo nekoliko minuta hoda. Još jednom puno hvala, draga obitelji Steiner! Bili ste tako divno opušteni. Tako je odmor dobar! Rado ćemo se vratiti. Srdačan pozdrav od svih nas (obitelji Zenker)

Sascha Feller

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Jedna super kuća za grupe koje se sastoje uglavnom od parova ili malih obitelji. Oprema, lokacija, kvaliteta, kuhinja, dnevni boravak, cijela kuća je još ljepša nego što je opisano. Vlasnici u središtu uopće ne smetaju (i ne daju se ni smetati ;-)). Sobe su prostrane i moderne, kupaonice su vrlo luksuzne, sve je vrlo ugodno. Kuhinja je prekrasna, idealna i za više od samo kuhanja tjestenine. Hladnjaci su definitivno dovoljno veliki. Vanjski prostor nudi sve što poželite. Osjećate se oduševljeno; svakako ponovno!

Bernhard Homner

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Smještaj je vrlo lijep. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu. Vrlo prostrana dnevna soba za zajedničke večeri i obroke. Svi smo bili oduševljeni i definitivno bismo ponovno rezervirali smještaj bez ograničenja. Vlasnici su vrlo susretljivi i prijateljski.

Karola Zenker

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Naša obitelj (8 odraslih, 3 djece) već je nekoliko puta imala predivan odmor na Moiklerhofu. Hvala vam puno, draga obitelji Steiner! Osjećali smo se "super" kod vas! Kuća za odmor je namještena s puno ljubavi prema detaljima od strane domaćice Verene. Svaka soba ima svoju vlastitu, moderno uređenu kupaonicu - čisti luksuz u kući za odmor!! Također, kuhinja je izvrsno opremljena, čak je dostupan i stroj za rezanje kruha, više posuda za pečenje i termosice.
Jedan od vrhunaca (ne samo za našu djecu) uvijek je bio večernji izlet po mlijeko kod domaćina Markusa, odmah preko puta u štali, koja je toliko čista da se tamo osjećaju ugodno ne samo krave i tele :-). Apsolutni san je i ogroman vrt: Sočna zelena livada s jabučnjacima i kruškama i puno prostora za igru (stolni tenis -> ploča i rekete su dostupni; trambolin je bio pravi hit za našu djecu). I naravno puno paše za krave.
Područje oko Moiklerhofa nudi ljeti mnogo mogućnosti za cijelu obitelj: planinarenje (u blizini je uvijek neki idilični slap!); brdski biciklizam (iznajmljivanje nije daleko; vlastiti bicikli mogu se sigurno pohraniti, također s mogućnosti punjenja za e-bicikle); ljetno sanjkanje; vožnja jednim od mnogobrojnih planinskih žičara do jednog od brojnih jezerskih planinskih jezera i uživanje u prekrasnom panorami Zillertalskih planina. Treba spomenuti i željezničku postaju Zillertalbahn udaljenu samo nekoliko minuta hoda. Još jednom hvala puno, draga obitelji Steiner! Bili ste (ste) tako divno opušteni. To je prava zabava na odmoru! Rado ćemo se vratiti. Srdačan pozdrav od svih nas (Velike obitelji Zenker)

Sascha Feller

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Kuća za grupe koje se sastoje većinom od parova ili malih obitelji. Oprema, lokacija, kvaliteta, kuhinja, dnevni boravak, cijela kuća čak je još ljepša nego što je opisano. Vlasnici koji žive u blizini uopće ne smetaju (i ne daju se smetati ;-)). Sobe su prostrane i moderne, kupaonice su vrlo luksuzne, sve je vrlo ugodno.

Kuhinja je savršena za kuhanje više od samo tjestenine. Hladnjaci su definitivno dovoljno veliki. Vanjski prostor ostavlja bez daha.

Oduševljeni smo; svakako opet!

Stijn Van Ammel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Domaćica je bila izuzetno ljubazna i vrlo korisna. Kuća sama po sebi ima sve što možete poželjeti za opuštajući odmor. Sve je bilo čisto i održavano. Infracrvena sauna bila je savršena za opuštanje nakon skijanja. Svi prostori su vrlo moderni, kuća je nedavno renovirana. Preporučujem ovo odmorište svima! Hvala obitelji Steiner na dobrom gostoprimstvu.

Frank Ullrich

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Svidjelo nam se izuzetno dobro. Sve je potpuno novo i ukusno renovirano. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i TV, što nije uobičajeno. Veliki zajednički prostor sa vrhunski opremljenom kuhinjom ničega ne nedostaje. Simpatični vlasnici uvijek su dostupni, imaju rješenje za sve i puno savjeta za boravak. Hvala puno!

Kathrin Pfaffinger

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Jednostavno je tako lijepo i osjećate se vrlo ugodno u Moiklerhofu. Brinu se o svemu. Obitelj Steiner je vrlo susretljiva i daje mnogo savjeta za opuštajući, nezaboravan odmor u Bichlu/okolici Mayrhofena/Ramsaua u Zillertalu. Oprema u kući je odlična, ništa ne nedostaje.

Bernhard Homner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Smještaj je vrlo lijep. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu. Vrlo veliki dnevni boravak za zajedničke večeri i obroke. Svi smo bili oduševljeni i definitivno bismo ponovno rezervirali smještaj bez ikakvih ograničenja. Vlasnici su vrlo susretljivi i prijateljski.

Karola Zenker

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša obitelj (8 odraslih, 3 djece) već je nekoliko puta imala predivan odmor na Moiklerhofu. Hvala puno, draga obitelji Steiner! Osjećali smo se "presretno" s vama! Gospođa Verena, domaćica, namještena je kuća s puno ljubavi za detalje. Svaka soba ima vlastitu moderno uređenu kupaonicu - čisti luksuz u kući za odmor! Kuhinja je također super opremljena, čak i rezač kruha, nekoliko posuda za pečenje i termos-lonci su dostupni.
Jedan vrhunac (ne samo za našu djecu) uvijek je bio odlazak po mlijeko kod domaćina Markusa, odmah preko puta u štali, koja je toliko čista da se tamo ne osjećaju dobro samo krave i tele :-). Također, apsolutan san je prostrano dvorište: sočna zelena livada s jabukama i kruškama i puno prostora za igru (stolni tenis -> stol i rekete su dostupni; trampolin je pravi vrhunac za našu djecu). I naravno, puno ispaše za krave.
Područje oko Moiklerhofa nudi puno mogućnosti za čitavu obitelj i ljeti: planinarenje (uvijek postoji neki idilični vodopad u blizini!); biciklizam (najam nije daleko; bicikli mogu biti zaključani i ima punjenja za e-bicikle); ljetno rolanje; putovanja jednim od mnogobrojnih planinskih žičara do jednog od brojnih planinskih jezera i uživanje u prekrasnom panorami Zillertalskih planina. Također treba spomenuti i željezničku postaju Zillertalbahn udaljenu samo nekoliko minuta hoda. Još jednom hvala, draga obitelji Steiner! Bili ste tako divno opušteni. Odmor je tako zabavan! Rado ćemo se vratiti. Srdačne pozdrave od cijele obitelji Zenker

Sascha Feller

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mega kuća za grupe koje se uglavnom sastoje od parova ili malih obitelji. Opremljenost, lokacija, kvaliteta, kuhinja, dnevni boravak, cijela kuća je još ljepša od opisanog. Iznajmljivači u sredini uopće ne smetaju (a ne daju se ni ometati ;-)). Sobe su prostrane i moderne, kupaonice su super elegantne, sve je vrlo domaće.

Kuhinja je odlična za kuhanje ne samo tjestenine. Hladnjaci definitivno nisu pretijesni. Vanjski prostor ne ostavlja nedostatke želja.

Uzbuđujete se; bilo kada!

Stijn Van Ammel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Domaćica je bila vrlo ljubazna i od velike pomoći. Sama kuća ima sve što možete poželjeti za ugodan odmor. Sve je bilo čisto i njegovano. Infracrvena kabina bila je savršena za opuštanje nakon dana skijanja. Svi prostori su vrlo moderni, kuća je nedavno renovirana. Preporučujem ovu kuću za odmor svima! Hvala vam što se dobro brinete za obitelj Steiner.

Kathrin Pfaffinger

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno je takooo lijepo i osjećate se vrlo ugodno u Moiklerhofu. Sve će se srediti. Obitelj Steiner je od velike pomoći i daje puno savjeta za opuštajući, nezaboravan odmor u Bichlu/Mayrhofenu/Ramsau im Zillertal. Oprema u kući je odlična, ništa ne nedostaje.

Frank Ullrich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako nam se svidjelo. Sve je potpuno novo i ukusno renovirano. Svaka soba s vlastitom kupaonicom i TV-om ne može se uzeti zdravo za gotovo. Velika zajednička soba s dobro opremljenom kuhinjom ne ostavlja ništa nepoželjnim. Ljubazni iznajmljivači uvijek pristupačni, imaju rješenje za sve i puno savjeta za vaš boravak. Hvala puno na ovome!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 348191

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/348191.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Ramsau im Zillertal» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina