Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman/Kuća: Natural Grill Black Forest

Schwarzwald - Baiersbronn. U nacionalnom parku, neposredno uz šumu, iznad gradske/željezničke stanic

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Mala drvena kuća u Baiersbronnu u sjevernoj Schwarzwaldu s kolibom za roštilj i prirodnim vrtom idealna je za opuštajući i aktivan odmor: polazište za sport, opuštanje, uživanje i kulturu. Stražnji Rußberghaus s tipičnim daskama i bazom od crvenog pješčenjaka s ljubavlju je renoviran i nudi dva apartmana za odmor s balkonom, vrtom i kolibom za roštilj. Ima dva apartmana. Mali apartman Maria i veći apartman Rosine mogu se iznajmiti pojedinačno ili zajedno kao kuća za odmor.

U stražnjem dijelu dvojne kuće nalaze se dva apartmana za odmor. Nalaze se na strmoj planini i južnoj padini s pogledom na Baiersbronn, šumu i livade. Ture možete započeti od kuće, pješice, biciklom, brdskim biciklom, automobilom ili vlakom. Željeznički kolodvor i centar grada su nadohvat ruke i udaljeni su 20 minuta hoda. Strmi prilaz vodi kroz male, uske ulice. Na posjedu postoje parkirna mjesta. Vozači bi trebali moći krenuti uzbrdo i okrenuti se na malom području. Restorani, kafići za doručak i trgovine nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Zbog blizine grada i planinskog položaja, možete čuti ulicu, crkvena zvona, a ljeti i djecu u vanjskom bazenu Baiersbronn na balkonu.

Aktivni turisti mogu pješačiti, voziti bicikl, trend sportove, penjati se, plivati, puštati zmajeve, mini golf u prirodi, veslati stojeći, voziti kanu, skijaško trčanje, skijaški spust, klizanje na ledu u neposrednoj blizini. Raj za planinarenje i biciklizam Baiersbronn ima 550 km pješačkih staza i 400 km biciklističkih staza, 11 staza za brdski biciklizam za sve razine sposobnosti. Vanjski bazen Baiersbronn nalazi se na pješačkoj udaljenosti, prirodni bazen u Mitteltalu i panoramski bazen s wellness i avanturističkim toboganima u Freudenstadtu.

Kao ljubitelj prirode, naći ćete pet kraških jezera u Baiersbronnu, Nacionalni park Schwarzwald sa centrom za posjetitelje, u blizini Schwarzenbachtalsperre, Mummelsee, slapove u Buhlbachu i Allerheiligenu, proljetne pješačke staze, životinje, planine i prirodne spomenike. Za kulturu i sladokusce, tu su najbolji restorani, wellness, samostani i muzeji, Baiersbronn zvijezda kuhinja također ima kolibe bez prijave. Sedlarstvo iz koliba Barreis i Traube nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće.

Za djecu: igraonica Murgel, drvena pustolovna staza, vodeno igralište, bazeni, umjetno jezero za branu, park za medvjede. Za mlade: najduži zip line u Njemačkoj, ljetno sanjkalište Mehliskopf, Experimenta u Freudenstadtu, planinarenje rijekom, rafting, geo-caching, Dolina čekića ili kamin u vrtu.

Apartman Marija
Mali, udoban apartman Maria u potkrovlju (40 m2) pogodan je za 1-4 osobe i nudi dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu s prozorom, dvije spavaće sobe i balkon.

U otvorenoj kuhinji naći ćete štednjak, pećnicu, napu, hladnjak sa zamrzivačem, sudoper, perilicu posuđa, toster, kuhalo za vodu, mikrovalnu pećnicu, mjehurić i potpuno automatski aparat za kavu za kavu, espresso, late macchiato, kakao. U dnevnom boravku nalazi se blagovaonski stol na razvlačenje, kauč/kauč na razvlačenje, HD televizija i kamin s pretincem za pečenje. Kuhinjska radna ploča i police izrađeni su od starih drvenih dasaka na tavanu.

Dnevna kupaonica ima tuš i WC, drugi WC je u WC-u za goste. Stan u potkrovlju ugrađen je u krov drvene kuće. Ima vlastiti ulaz preko drvenog stubišta i vlastiti balkon s prekrasnim pogledom na Baiersbronn i šumu.

Mala spavaća soba je takozvana niša (krevetni ormarić), kakva je nekada bila na seoskim kućama ili na brodovima. U kosi krov ugrađen je bračni krevet širine 1,40 m i dužine 2 m. Niša ima krovni prozor i klizna vrata. Dodatne opcije za spavanje su dva madraca jedan do drugog, svaki širine 90 cm i dužine 2 m na podu u potkrovlju koje se zaključava i kauč na razvlačenje za 1-2 osobe u dnevnom boravku (1,40 m x 2 m).

S vlastitog balkona imate prekrasan pogled na grad. Nudi dodatni prostor kada je vrijeme lijepo.

Rudi Hut
Koliba Rudi u vrtu Rußberghausa mala je kuća od drvene konstrukcije na podlozi od pješčenjaka s vanjskim roštiljem od opeke i pećnicom na drva iznutra. Otvoren je za goste koji borave besplatno za zajedničko korištenje i samostalno čišćenje.

Roštilj i peć na drva izgrađeni su od starog kamena u tradicionalnom stilu sela i seoskih kuća u Schwarzwaldu. Roštilj je ugrađen s vanjske strane zida kolibe ispod nadstrešnice, tako da možete roštiljati bez obzira na vrijeme. Kad pada kiša, vatra ostaje upaljena, a roštilj ostaje suh.

Za stolom sjedne oko 12 osoba. Sadržaji: šank od paleta, hladnjak i mali grijač. Ako imate vremena i slobodnog vremena, možete ispeći pizzu na drva, kruh, tarte flambée, pečenja, pirjano povrće ili pečenu piletinu u pećnici na drva. Posuđe i hranu moguće je nositi iz apartmana u grill kolibu. U roštiljnici nema priključka za vodu. Drvo morate kupiti sami. Koliba je otvorena samo za goste kuća za odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 6 km

6 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Stuttgart Echterdingen

80 km

Kolodvor 0.8 km Baiersbronn

0.8 km

Izlaz s autoceste 20 km Rottenburg

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Dva apartmana za odmor, Apartman Maria i Apartman Rosine, s Rudi-Hütte nalaze se u stražnjem dijelu Rußberghausa: Schiefelgasse 11 u centru 72270 Baiersbronn u sjevernoj Schwarzwaldu. Prednji dio kuće je Schiefelgasse 9 sa lijepim susjedima, obitelji Blendin sa svojim psom.



Iz kuće i balkona imate prekrasan pogled na šumu i Baiersbronn na Drachenflugbergu i bivšu skijašku stazu Stöckerkopf s udomljenom (kolibom) Glasmännle Hütte. Kuća se nalazi izravno na velikoj mreži pješačkih staza i staza za brdski biciklizam Baiersbronn. Od Schiefelgasse, pješačke staze vode do Nacionalnog parka, Rinkenturm, Ellbachsee, planinarskog raja Baiersbronner i pješačkih staza za uživanje, Westwega, do Murgleitera i do udomljenih koliba Sattelei, Traube Hütte, Seidenhof, Darmstädter Hütte, pristup Westwegu. Za 15 minuta možete prošetati do željezničke stanice, središta grada Baiersbronn, igrališta, vanjskog bazena ili klizališta, trgovina i izlaza za Sankenbachsee, Buhlbachsee, Drachenflugberg Stöckerkopf i domaćin Glasmännlehütte s pivovarom na planini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 100 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Za kraće boravke od 2 noći postoji nadoplata za posteljinu i čišćenje od 50 EUR po apartmanu.

U mjesecima od lipnja do rujna moguće su samo rezervacije od najmanje 7 noćenja.

zahtijevati iznimke.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung/Rücktritt: Sie erhalten die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Veći stan grožđica

Apartman Rosine (70 m2) pogodan je za 2-4, maksimalno 6 osoba. Sastoji se od dvije male spavaće sobe, dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, kupaonice, gostinjskog WC-a koji se prostire na dvije etaže i velikog privatnog sunčanog balkona.

U prizemlju su dvije male spavaće sobe koje se zasebno zaključavaju, jedna s bračnim krevetom (1,60 x 2 m) i druga s dva kreveta na kat (svaki 90 cm x 2 m), dnevna kupaonica s tušem i perilicom rublja i odvojena spavaća soba. WC.

Dnevni boravak i blagovaonica, kuhinja i gostinjski wc nalaze se na prvom katu. Dnevni boravak ima dva kauča na razvlačenje, HD TV i kamin. Za stolom u blagovaonici može sjediti do 8 osoba. Stol se može razvući, dva bočna dijela su u šupi. U kolibi Rudi ima još stolica.

U maloj, poluotvorenoj kuhinji sve je bitno smješteno s centimetrskom preciznošću: štednjak s 4 ploče, pećnica, napa, hladnjak sa zamrzivačem, sudoper, perilica posuđa, aparat za kavu za cappuccino, espresso, latte macchiato, kakao, kuhalo za vodu, mjehurić. Iako mala, kuhinja je dobro opremljena: kuhinjska vaga, štapni mikser, štapni mikser, vatrostalna posuda, preša za spaetzle, kuharice. Kuhinjski bife je u blagovaonici, ostava u hodniku.

Iz dnevnog dijela i blagovaonice proteže se drveni balkon od 28 četvornih metara s garniturom za sjedenje, suncobranom i ležaljkom. S vlastitog balkona imate prekrasan pogled na grad. Nudi dodatni prostor kada je vrijeme lijepo.

Kuća

Baka Rosine Rothfuss rođena je ovdje u Rußberghausu 1900. godine. Unuci su obnovili stražnji dio prema ekološkim i povijesnim aspektima. Staro u kombinaciji s novim. U spomen na Rosine, Mariju, Rudija nastala su 2 apartmana za odmor i koliba Rudi. Unuci žive u Sindelfingenu i iznajmljuju preko mobitela i e-maila. Vrlo lijepi susjedi sa psima žive u prednjem dijelu.

Tipična stara zgrada je nakrivljena, ima male sobe s puno prozora, drveni podovi, otvoreni poludrveni brodovi i poseban šarm. Obnova više od 100 godina stare polovice kuće provedena je s energetskog, ekološkog i povijesnog aspekta. Krovište je toplinski izolirano i letvasto radi uštede prostora, od stare cigle napravljeno je krovište kolibe Rudi i kamene rešetke za životinje u vrtu, novi izo prozori i ulazna vrata prema starom uzorku, unutarnji namještaj su ili povijesni namještaj ili novi retro ili moderni namještaj u seoskom stilu.

Prilikom obnove korišteno je lokalno drvo, npr. duglazija iz Njemačke, kao i granit i pješčenjak iz Schwarzwalda. Stare komponente su sačuvane ili restaurirane. Obnovom je stražnji dio kuće sačuvan od propadanja i nakon 40 godina ponovno omogućeno trajno korištenje prazne zgrade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Johannes&Michaela-V. R. iz/od Coburg

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Udoban mali apartman s sjajnim sadržajima.

Apartman je bio kao što je opisano u oglasu. Vidljivo je u uređenju/opremanju da postoji obiteljska povezanost s kućom i da nije samo poslovni najmodavac iza toga. Apartman je vrlo ljubazno uređen. Oprema kuhinje je iznadprosječna - sjajna kavna aparatura, perilica posuđa, štednjak i dodatni pribor / posuđe za kuhanje koje vam treba.
Najmodavac Norbert dao nam je dobre savjete i uvijek bio dostupan za pitanja/probleme.
Na balkonu možete lijepo doručkovati / večerati s fantastičnim pogledom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2021

Simon B. iz/od Euskirchen

4,7
5 5 5 4 4.5
Prikaži njemački

Lijepo malo potkrovlje

Prekrasno rustikalna i udobna mala kuća koja nudi mnogo dobro promišljenih detalja za otkrivanje i uživanje. Svaka niša je pametno iskorištena u opremanju, a kod opreme nam doista ništa nije nedostajalo. Bilo da se radi o pogledu s kuhinjskog prozora na Baiersbronn uz jutarnju kavu, večeru na balkonu ili večer uz logorsku vatru, ovo je uspješan predložak za opuštajući odmor. Domaćini su vrlo ljubazni i susretljivi, uključeni su savjeti za izlete i savršena priprema za boravak. Međutim, visoki ljudi trebaju paziti na glavu u stanu u potkrovlju.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Comac GmbH
gospodin N. Eder

gospodin N. Eder

Baka Rosine Rothfuss rođena je ovdje u Rußberghausu 1900. godine. Unuci su obnovili stražnji dio prema ekološkim i povijesnim aspektima. Staro u kombinaciji s novim. U spomen na Rosine, Mariju, Rudija nastala su 2 apartmana za odmor i koliba Rudi. Vlasnik, Norbert Eder, živi u Sindelfingenu i iznajmljuje putem mobilnog telefona i e-pošte. Vrlo lijepi susjedi sa psima žive u prednjem dijelu.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 348693

Posljednje ažuriranje: 04.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/348693.htm

Gospodin Norbert Eder

Hasenweg 44

71063 Sindelfingen

0049(0) 0049 162 6914064

DE304791318


«Apartman/Kuća: Natural Grill Black Forest» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina